Modelism - RHC Forum: tzepari - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

tzepari sau nu?

#571 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 27 October 2009 - 01:06 PM

acu sa caricat am facut io treaba asta caci Cristi nu are cont! Asa ca Dl rotyrc nu mai aruncati cu kko daca nu aveti toate datele!!!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: CHITANTA_FAN_C.jpg

Aceasta postare a fost editata de gun man: 27 October 2009 - 01:07 PM

0

#572 Useril este offline   John 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 243
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 27 October 2009 - 01:14 PM

Vezi postareagun man, la Oct 27 2009, 01:06 PM, a spus:

acu sa caricat am facut io treaba asta caci Cristi nu are cont! Asa ca Dl rotyrc nu mai aruncati cu kko daca nu aveti toate datele!!!

Pai ce sa vedem Mariane ? Pachetul este trimis de pe 16.10 si chitanta pusa aici are data de azi. Sa inteleg ca a rezolvat omul problema in urma anuntului postat aici la tepari nu????

Cu stima,
John
0

#573 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 27 October 2009 - 01:26 PM

cu reconsiderarea notiunii de TEPAR, nenea ala din corabia e, oarecum, NESERIOS...pina la TEPAR, mai e ceva distanta...
(subscriu la "eticheta" de NESERIOS, pentru ca, adiacent, si eu am ceva socoteli incurcate datorate aceluiasi om...nu aprofundez aici ca nu e cazul)
deci, sa incercam sa distingem intre TEPAR si NESERIOS...
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#574 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 October 2009 - 01:37 PM

Nu jon pachetul a fost ridicat de Joi dar nu a luat chitanta ! astazi ia facut o !
0

#575 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2700
  • Inregistrat: 31-August 09

Postat 27 October 2009 - 01:38 PM

asta ca pachetul a fost luat joi si ca a laut chitanta acum mi se pare penibil rau.
cand iei un pachet de la fan nu iti da si chitanta?sau o lasi acolo ca un bacsis?
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#576 Useril este offline   John 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 243
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 27 October 2009 - 01:58 PM

Vezi postareagun man, la Oct 27 2009, 01:37 PM, a spus:

Nu jon pachetul a fost ridicat de Joi dar nu a luat chitanta ! astazi ia facut o !

Mariane data livrarii pe site-ul fancurier este 24.10 adica simbata si nu joi cum spui tu.
0

#577 Useril este offline   EZ* 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1695
  • Inregistrat: 10-November 04
  • Interests:aero&auto r/c

Postat 27 October 2009 - 01:58 PM

tara lui pacala...asta suntem...eu zic sa va canalizati energia spre ceva constructiv...oricum FAN-ul livreaza a 2-a sau a 3-a zi cel tarziu...acu n-o fi avut omul bani pana la salar...si s-a inteles cu FAN-ul sa-i tina pachetul acolo...hai sa trecem mai departe... :)
0

#578 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 October 2009 - 04:20 PM

Vezi postareavgeorge, la Oct 27 2009, 01:38 PM, a spus:

asta ca pachetul a fost luat joi si ca a laut chitanta acum mi se pare penibil rau.
cand iei un pachet de la fan nu iti da si chitanta?sau o lasi acolo ca un bacsis?

Vezi postareaJohn, la Oct 27 2009, 01:58 PM, a spus:

Mariane data livrarii pe site-ul fancurier este 24.10 adica simbata si nu joi cum spui tu.

ORICUM AR FI NU POATE SA ZICA CA E TEPAR ! EU IN MULTE CAZURINU LUAM CHITANTA DIN COMODITATE CA SE ADUNA UN VRAF IN MASINA SAU GRABA! IAR CU DATA DE INTRARE AM PATIT O DE MULTE ORI CA NU AU OPERAT CURIERUL !!! ASTA NU E PROBLEMA OMULUI!!!!
0

#579 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 27 October 2009 - 11:37 PM

http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...mp;#entry330773

Colegul de mai sus a luat banii in avans pentru o comanda externa de la un foarte bun prieten (a carui probitate morala nu o pun la indoiala nu numai pentru ca il cunosc foarte bine, cat si pentru ca lucreaza intr-o institutie de o inalta probitate morala). Banii au fost depusi (100RON + 260RON) in data de 18.09.2009.

Citez din discutia cu prietenul (sa lasam deoparte prescurtarile, omul e suparat foc):

"de 2 sapt nu dau de el la tel il tine inchis cand il are deschis nu raspunde
mi-a mai raspuns de 2 ori sapt trecuta dar zicea ca e varul lui
acum l-am vazut online pe ym si i-am spus ca nu e frumos ce face nu a raspuns la vreo 3-4 min a iesit"

"avea o comanda data care ii vrenea in 2 sapt si in ea erau 2 kituri 1xtel 1xrec
pt. ca am vrut mai repede si ca era deja rezervata cea in plus a zis ca mai face o comanda care ii poate veni chiar mai repede ca o aduce cu alt tip de transport
si eu m-am oferit sa-i dau un avans de 100lei ca sa ii arat ca nu il pun sa cumpere aiurea
pe seara m-a cautat la tel si mi-a cerut daca pot sa pun si restul de bani ca vrea sa mai comande si el ceva tot pe acest transport si nu avea destui bani pe card
eu.. l-am crezut.. si am mai pus 260
apoi am mai vb cu el dupa o sapt si a zis ca e pe drum" deci cam pe 25.09. Sa tot fie 1 luna de atunci.

Mi-a pus la dispozitie extrasul de cont de la Raiffeisen din data de 18.09.2009.

Acum imi transmite prietenul ca respectiva persoana e deja client pe aici la tepari. Trist, de data asta a incurcat-o...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#580 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 October 2009 - 03:50 PM

Bai se pare ca Lupul striga lupul ia uitati ce zoice omu!!
Cristian DuncescuSpamReply3:20 PM 10/28 sal

3:21 PM 10/28 ia fii atent la o chestie
3:22 PM 10/28 uite asta e anuntul in care se vindea statia de am luat-o de la ala.....Rottyrc
3:37 PM 10/28 http://www.rhc.ro/fo...showtopic=25984
3:39 PM 10/28 si daca citesti bine toate postarile din anunt o sa vezi ca individul precizeaza ca ofera si alimentator 220v la acea statie..........ceea ce eu nu am primit
3:40 PM 10/28 deci.....in concluzie cam care dintre noi a fost sau este TEPAR?
3:41 PM 10/28 eu ca a ridicat coletul cu 2 zile intarziere si nu am binevoit sa vb. cu el la telefon .....sau domnul Rottyrc care una zice ca vinde si alta trimite??!!??!!

Aceasta postare a fost editata de gun man: 28 October 2009 - 03:51 PM

0

#581 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 October 2009 - 03:52 PM

CRED ca ROTTY RC ar trebui sa fie la tepari!! Nu Cristi!
0

#582 Useril este offline   lefmir 

• Chupacabra
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 724
  • Inregistrat: 14-March 09

Postat 29 October 2009 - 11:02 AM

Vezi postareagun man, la Oct 28 2009, 03:52 PM, a spus:

CRED ca ROTTY RC ar trebui sa fie la tepari!! Nu Cristi!

...mai incet. pana una, alta nu e nimeni tepar.
ca nu i-a trimis incarcatorul...bun. Eu mi-am luat teapa de la Botosani, au uitat sa-mi puna un tub de Epoxy, dar ma rog,ulterior s-a rezolvat...poate asta a fost si cazul aici. omul pur si simplu a uitat. a incercat sa VORBEASCA cu el?

La fel si invers...Rotty rc s-a speriat pentru ca nu a primit a treia zi banii(cum era si normal, dealtfel), a incercat sa-l sune pe domnul in cauza...el nu a raspuns, voi cum ati reactiona in situatia asta??? ati zice..o sa-l ridice el intr-un final, pana-n termenul acela de returnare, ceea ce e ilogic, pentru ca serviciile de curierat tocmai pentru rapiditate se folosesc. sau ati zice...de ce naiba nu-mi vin banii? ma uit pe site, nu apare coletul ca ridicat, il sun pe om, nu-mi raspunde; nu intri la banuieli?

Eu zic ca a procedat foarte bine pentru ca a cautat raspunsuri pe forum, dar nu trebuia postat topic cu titlul de TEPAR, ci cu titlul de Feedback(poate ar trebui sa avem si asa ceva pe forum). si asa afla ca omul e serios.

Aceasta postare a fost editata de lefmir: 29 October 2009 - 11:06 AM

0

#583 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2009 - 04:56 PM

daaa asa am luat o si eu FAC COMANDA IN us pt DJ GENOVE SI MARFA ERA IN backorder iar cand vine vine io trimit omului si imi apar vorbre pe la NAVIGATOR SI IPSIHI ca sunt tepar si nu iam raspuns la telefon (de craciun) ASAMI TREBUIE CA AJUT PE TOATA LUMEA SI SUNT BAIAT BUN!!! Cat despre RottyRc sau Cichirone pot multi sa zica multe INCLUSIV ZOD!!! Iar daca omul sa grabit DC nu a sters topicul Sau macar sa dea o replica!!!???? OARE DC????
0

#584 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 29 October 2009 - 05:26 PM

Vezi postareagun man, la Oct 29 2009, 04:56 PM, a spus:

daaa asa am luat o si eu FAC COMANDA IN us pt DJ GENOVE SI MARFA ERA IN backorder iar cand vine vine io trimit omului si imi apar vorbre pe la NAVIGATOR SI IPSIHI ca sunt tepar si nu iam raspuns la telefon (de craciun) ASAMI TREBUIE CA AJUT PE TOATA LUMEA SI SUNT BAIAT BUN!!! Cat despre RottyRc sau Cichirone pot multi sa zica multe INCLUSIV ZOD!!! Iar daca omul sa grabit DC nu a sters topicul Sau macar sa dea o replica!!!???? OARE DC????

De fapt e Chicirica,iar Zod nu stiu daca isi exprima parerea aici....dar stiu sigur ca a luat niste tepe de la el pe cand era incepator.
Iar despre cel din Corabia am mai auzit azi parerea unui comerciant autohton care si el a avut "ceva probleme" cu el.
Deci probabil ca adevarul este undeva la mijloc.
flying is my life...
0

#585 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 29 October 2009 - 10:03 PM

...eu am facut un bussines cu Rottyrc, si omul a fost serios, cu fan curierul am avut mereu probleme legate si de ramburs si de pachete, mi-au adus banii cand a vrut muschiu lor, avizarea livrarilor pe siteul lor rar a coencis cu realitatea iar facturi pt expeditii sau plati nu am vazut niciodata, nici nu am cerut!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#586 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 29 October 2009 - 10:07 PM

Vezi postareagun man, la Oct 29 2009, 04:56 PM, a spus:

Mai baiatule, tu sigur ai ceva probleme cu psihicul. Ti-ai auzit vorbe de unde? De pe yahoo-mess de la Ipsihi care ti-a transmis ca i-am spus ca dj-genove mi-a zis ca nu stiu ce. Pentru asta m-ai facut albie de porci desi eu nu aveam nici o vina, am picat doar la mijloc intre voi si gura-sparta de Ipsihi care mi-a zis apoi ca amandoi erati "obositi" :rolleyes: si ca sa va inteleg. Am trecut cu vederea caci l-am crezut la treaba cu "oboseala" si am considerat subiectul inchis, nu inainte de a-l certa pe dj-genove ca s-a pripit si a-l pune sa te sune imediat sa-si ceara scuze. Dar a fost ceva intre noi si nicidecum facut public pe forum. Spune, mai ai frustari de astea? Acuma inteleg de unde ti-a casunat pe mine, caci credeam ca de la clone mi se trage.

0

#587 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 29 October 2009 - 10:29 PM

Si mai trebuie sa-ti amintesc ca faza asta a fost dupa transportul cand ne-a disparut o punguta cu 36 de surubele M2 de 8mm cu cap imbus (raritati ce nu se gasesc decat la Tamiya), vreo 50 de piulite m2, 30 de saibe tip E5 plus un tub de treatlock (lipici pentru filete) si o cheie cruce de la 4 la 7mm ? Ai dat vina pe curier si noi am inghitit ca ce era sa zicem? Al naibii curier pasionat de modelism ce a mai stiut ce sa aleaga din kitul ala, noroc ca erau toate inlocuibile. Pai cum vrei sa nu fie omul ingrijorat?
Se pare ca nu stii vorba aia:"Daca taceai filozof ramaneai".

Aceasta postare a fost editata de navigator: 29 October 2009 - 10:35 PM

0

#588 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 October 2009 - 08:02 AM

Vezi postareanavigator, la Oct 29 2009, 10:29 PM, a spus:

Si mai trebuie sa-ti amintesc ca faza asta a fost dupa transportul cand ne-a disparut o punguta cu 36 de surubele M2 de 8mm cu cap imbus (raritati ce nu se gasesc decat la Tamiya), vreo 50 de piulite m2, 30 de saibe tip E5 plus un tub de treatlock (lipici pentru filete) si o cheie cruce de la 4 la 7mm ? Ai dat vina pe curier si noi am inghitit ca ce era sa zicem? Al naibii curier pasionat de modelism ce a mai stiut ce sa aleaga din kitul ala, noroc ca erau toate inlocuibile. Pai cum vrei sa nu fie omul ingrijorat?
Se pare ca nu stii vorba aia:"Daca taceai filozof ramaneai".

ALOOO Tovarasu daca crezi ca ma fac pe mine 20 de surubele si un tread lock AI MARI probleme , NU eu am dat vina pe curier ci VOI Eu am vb cu cei de la TOWER si iam dat omului raspunsul lor ! asa ca nu mai debita prostii auzite si scornite de o minte bolnava !! Daca vreau suruburi si chei sa stii ca pot cumpara de oriunde ca mi mai permit si eu cate ceva sa stii!Una peste alta Eu pe ROttyRC tot tepar il consider ,Normal asta e parerea mea!
0

#589 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 October 2009 - 08:07 AM

Vezi postareanavigator, la Oct 29 2009, 10:07 PM, a spus:

Mai baiatule, tu sigur ai ceva probleme cu psihicul. Ti-ai auzit vorbe de unde? De pe yahoo-mess de la Ipsihi care ti-a transmis ca i-am spus ca dj-genove mi-a zis ca nu stiu ce. Pentru asta m-ai facut albie de porci desi eu nu aveam nici o vina, am picat doar la mijloc intre voi si gura-sparta de Ipsihi care mi-a zis apoi ca amandoi erati "obositi" :rolleyes: si ca sa va inteleg. Am trecut cu vederea caci l-am crezut la treaba cu "oboseala" si am considerat subiectul inchis, nu inainte de a-l certa pe dj-genove ca s-a pripit si a-l pune sa te sune imediat sa-si ceara scuze. Dar a fost ceva intre noi si nicidecum facut public pe forum. Spune, mai ai frustari de astea? Acuma inteleg de unde ti-a casunat pe mine, caci credeam ca de la clone mi se trage.

Numaru unu ,nu team facut eu albie de porci eu nu am facut decat sa-mi exprim frustrarea catre DJ GENOVE si atat si asta in afara forumului apoi teai trezit tu ca sa faci pe lupul moralist si sa imi atragi tu mie atentia !! Deci atentie la fapte ca vad ca esti cam bulversat!!
0

#590 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 30 October 2009 - 09:59 AM

...si Numaru doi care este?!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#591 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 October 2009 - 10:28 AM

Nu este numarul doi!!! :rolleyes:
0

#592 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 30 October 2009 - 10:52 AM

Aloooo,ajunge!
Continuati va rog pe privat.
flying is my life...
0

#593 Useril este offline   mariandmd 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2161
  • Inregistrat: 04-September 07

Postat 30 October 2009 - 09:23 PM

Si eu am facut afaceri cu Rottyrc si din partea mea are un 10
E baiat cat se poate de serios si cu bun simt.
Nu am avut probleme cu ce am cumparat de la el.....
0

#594 Useril este offline   spark88 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 80
  • Inregistrat: 22-September 09

Postat 31 October 2009 - 09:10 PM

Mai adaug si eu pe membrul nostru drag BEL, de la care am cumparat niste acumulatoare care nu tin deloc curentul in ele, desi el a spus ca sunt ok si ca vor merge, am platit 58 ron pe degeaba, iar acuma nici nu mai raspunde la mesaje.....
0

#595 Useril este offline   CATALINZ 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 242
  • Inregistrat: 21-August 08

Postat 19 November 2009 - 10:32 AM

........Atentie inca o victima CATALINZ , nu mai cumparati nimic de la acest excroc una vorbesti cu el si alceva face numai pentru propriul interes il intereseaza cu orice pret banii munciti de altii cu sirguinta, ESTE UN OM DE NIMIC NU ARE CUVANT ------- ATENTIEEEEEEEE
0

#596 Useril este offline   CATALINZ 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 242
  • Inregistrat: 21-August 08

Postat 19 November 2009 - 11:43 AM

excrocul , teparul este ----raoul_bvand

Aceasta postare a fost editata de CATALINZ: 19 November 2009 - 11:43 AM

0

#597 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 19 November 2009 - 12:47 PM

Asta era deja era in lista de tepari!...tu nu ai vazut asta pana sa te intepe?
ADOR VITEZA!!!
0

#598 Useril este offline   shikanne 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 175
  • Inregistrat: 16-June 09
  • Interests:Modelism feroviar, auto.....

Postat 19 November 2009 - 02:16 PM

Adevarul este ca un asemenea "specimen" nu are ce cauta pe acest forum. Totusi, poate adminii ii pot suspenda acesul pe forum.
0

#599 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1676
  • Inregistrat: 16-December 08
  • Interests:MODELISM
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 19 November 2009 - 07:03 PM

Te rog sa fii mai detaliat in ceea ce consta aceasta,,teapa" de care vorbesti....
Ai cumparat o telecomanda perfect functionala las care ai mai primit un incarcator original Futaba(care nu aparea in anunt,deci un mic bonus)
Ti s-a explicat de la inceput despre ce este vorba,se vede clar si din foto care este numarul de canale si este trecut si in anunt....3 canale

Acum intervine partea cea mai tare...
Ieri m-ai sunat sa imi spui ca ai statia acasa dar daca nu iti este buna pentru ce ai luato,o vei trimite inapoi...
Ajuns acasa verific awb-ul si surpriza....pe site scria clar ,,EXPEDITE IN LIVRARE"
Sun la fan in bucuresti si mi se confirma de catre o angajata de acolo ca fratele tau a ridicat coletul,dar ca va verifica situatia problemei si ma va suna in 5 min.
La jumatate de ora revine doamna respectiva si imi spune ca ai refuzat coletul...
Cum l-ai refuzat din momentul in care tu il luasei acasa....?
Cum ai scos un colet dintrun depozit fan,fara a plati rambursul..?
Dupa toate astea mai ai tupeu sa imi spui ca nu ai ridicat nici un colet din sediu desi eu am inregistrat cele 2 convorbiri telefonice purtate cu tine in care imi spui ca este la tine coletul si ca l-ai ridicat...fapt recunoscut si de catre angajata fan.

Teapa , (din punctul tau de vedere) este ca nu am vrut sa primesc un colet pe care l-ai desfacut si fara sa vada nimeni ce retrimiti.
Asa ceva este inadmisibil,probele se fac in sediile fan ,nu acasa(cu ,colete substase de la locul de munca).
Acesta este abuz in serviciu....si furt
Ar trebui sa fii multumit de faptul ca m-am oprit fara a trimite mai departe o plingere scrisa.
Este usor sa faci rau.Plus ca pe linga tine mai picau si altii care au inchis ochii la ceea ce ai facut tu.
Daca tii neaparat sa depun aceasta plingere ,anuntama.(inca nu am sters convorbirile)
Crezi ca are rost?nu stiu cum ai tupeul sa postezi ,fara sa spui concret despre ce este vorba.
Cred ca mai bine iti vezi de treada,nu cred ca iti permiti sa se ajunga prea departe cu asta.
Nu mai aduce acuze nefondata.Nu este vorba decit de o fapt facuta de angajatii de la fan....(unul dintre ei)

P.s:
Cineva care se plingea tot despre fan in acest topic sau in celalalt,spunea:
Am trimis un ramburs iar la destinatie au ajuns niste coli de hirtie format A4.
Pe atunci nu credeam,dar acum nu ma mai mira nimic.

O seara placuta tuturor....

Imi cer scuze pentru Off topic
Rog frumos un administrator sa mute postarea la generalitati
Multumesc

Aceasta postare a fost editata de raoul_bvand: 19 November 2009 - 07:18 PM

Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
0

#600 Useril este offline   george10 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1298
  • Inregistrat: 08-August 07
  • Interests:Modelism
    Foto

Postat 19 November 2009 - 11:00 PM

A umbla in colet,fara a achita rambursul, este un fapt real(asta am patit si eu cu un colet expediat la bucuresti)inca nu vreau sa spun destinatarul...dar SPER CA CEL CE SE SIMTE sa rezolve problema vizavi de ce face la locul de munca!~
Am luat personal legatura cu o agentie de avocatura ce aduna date despre "fan curier!"
Daca "raul_bvand"este dispus sa-mi puna la dispozitie acea inregistrare se poate merge mult mai departe...
Daca mai sunt si altii ce au intampinat ceva probleme vizavi de aceasta firma de 2 lei si de angajatii sai rog sa mi se adreseze pe privat pt. a continua demersurile...daca cumva cei ce se simt "cu musca"pe caciula nu rezolva problemele...
Chiar daca traim in Romania (tara nimanui a spagarilor si a omului de 2 "Roni"),asta nu da nimanui dreptul sa fie mai presus de LEGE SI DE NORMELE LEGALE!

Aceasta postare a fost editata de george10: 19 November 2009 - 11:08 PM

Cu Stima George J.
tel.0724686263
0

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22