Vlad1111, la Oct 11 2009, 10:56 PM, a spus:
N-am vrut sa scriu dar pana la urma o fac ca sa nu pateasca si alti la fel. Acum ceva ani flo234 mi-a vandut o masina termica. El a profitat de faptul ca eram incepator si nu stiam prea multe. Mi-a zis ca e 1:8 cand era 1:10. mi-a zis alta motorizare fata de ce avea in realitate. Am dat 7 mil pe ea si s-a stricat intr-o saptamana.
Vlad1111, la Oct 12 2009, 01:39 PM, a spus:
Am postat acum ca nu am vrut sa deschid atunci un topic doar pe tema asta. Am vorbit atunci cu el si a zis ca nu e treaba lui. Nici nu am mers mult ca s-a rupt pullstatul si dupa ce l-am reparat a mai mers putin si au cazut toate suruburile de pe ea. Era un traxas. Ansmann-ul ala cu care probabil ca m-ai vazut tu ca mergeam nu sa stricat de la "stilul meu de a merge"
E putin ciudat ce faci tu si nu gasesc explicatie o sa incerc sa gasesc explciatie la tot ce ai zis tu desi nu vad de ce as face la cat timp a trecut e bizar sa ceri socoteala acum inainte sa posetz am cautat anuntul (forumul sa updatat din apriliea 2009 si anunturile de la vanzari se opresc la acea data ).
Motorul acelei masinute era cel original nu suferise nici o modificare nimic decat ce ii montasem eu la vremea aceea si anume niste leduri amarate.(link cu pozele de la foto video
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?s=&a...st&p=125054 ) Apropo in poza se si vede motorul original. Si stiu si utilizatorul la care a ajuns acea masina o sa il contactez si o sa il rog sa imi dea o poza cu motorul ei daca il mai are si sa iti arat poza de pe siteul traxxas.
Eu nu stiu ce argumente vrei sa aduc eu acum, cand atunci ai venit cu mamica de mana si ti-am aratat masina si ti-am explicat (facut proba te-ai dat cu ea etc etc.) nu ai vazut nu era in fata ta ce anume cumparai.Imi pare rau dar daca nici acum nu ai realizat ca un automodel are nevoie de mentenanta verificat suruburi esti la fel de in trecut ca si amintirile tale . Si acum tin minte ca dupa ce ti-am vandut-o ne-am intalnit in wekend la palat si erai cu masina jumatate desfacuta pe o bordura cu batiul scos(lucru care la masinuta aceea nu se facea ) si imi zici mie ca iti cadeau suruburi.
Ah ce m-as bucura sa mai existe baza de date a forumului sau sa am acasa varianta word a anutului, amintirile tale de copil uituc ai tu impresia ca acum 2 ani ti-am zis eu ca e 1/8.