Modelism - RHC Forum: tzepari - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

tzepari sau nu?

#451 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 04 February 2009 - 08:07 PM

Vezi postareageorge10, la Feb 4 2009, 07:19 PM, a spus:

Inca o data se adevereste :SUNTEM ROMANI SI NE MANDRIM CU ASTA!
Ne plangem si ne vaitam dar de facut concret nimic :lol: Toti sunt nemultumiti ca au fost pacaliti si ca au "luat teapa"de cate unul de pe aici dar cand e vorba de ceva concret :lol: LINISTE SI PACE!...
Vorbe Voorbe ca la asta ne pricepem tare mult...!
Am avut o saptamana libera si am sperat ca vor aparea acele nume si date pt a intocmi acea lista!dar nu sa intamplat asa!
eu unul nu ma apuc sa acuz sau sa fac cine stie ce lista(chiar daca am fost si eu inselat in trecut ....)

Daca silviu face acel topic,in care sa nu se pota scrie decat de moderator ,si va primi numel si ce tapa a dat,va avea succes!
In rest SPOR

da bai george... zici tu bine ce zici da iar dai vina pe romanashi... tu, concret ce ai facut? :D Nu vrei sa acuzi da totusi acuzi toata natia romana de io stiu ce? Cut the crap and do something.

0

#452 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 04 February 2009 - 08:18 PM

Sir_Vaska, sa traiesti 1000de ani, ca m-ai facut sa ma tavalesc pe jos de ras pe timp de criza:

``In plus exista mai multe tipuri de tepe , tepe mari , tepe usoare , tepe "rezolvate"
sau compensate ``.

Deci asta e cea mai tare ``teorema`` de cand exista forumul. Nota 10 :lol: Fara sa am pretentia ca ma ridic la nivelul umorului tau, propun si eu ca acestui subiect de discutii sa i se schimbe denumirea in : ``butelia``, ca stau toti cu ochii pe el ca pe butelie. :lol:

George10, pe mine sa nu te superi, eu am venit cu o propunere practica: bataia. Dar Silviu66 a spus sa nu instigam la violenta. Neavand alta propunere mai ``practica``, eu nu mai vad o alta solutie viabila si iti propun sa te calmezi si tu, mai ales cu ``SUNTEM ROMANI SI NE MANDRIM CU ASTA``, deoarece eu chiar ma mandresc ca sunt roman! Nu are legatura tzeapa cu natiunea. (ar fi una...., dar te asigur ca nu se refera la romani)
0

#453 Useril este offline   george10 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1298
  • Inregistrat: 08-August 07
  • Interests:Modelism
    Foto

Postat 04 February 2009 - 08:44 PM

Corect spus Marius!eu nu la natiune ci la "natie" ma refeream :blink:Si sa stii ca si eu sunt mandru ca's Roman!
Spor!
Cu Stima George J.
tel.0724686263
0

#454 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 05 February 2009 - 12:02 AM

ok...in weekend daca o sa am ceva timp o sa iau la rasfoit fiecare pagina de la topicul asta si o sa intocmesc o lista cu numele,daca gasesc si adresa o pun si p`aia,si teapa/le data/e insa va asigur de acum ca o sa fie muuuuult de citit mai ales din cauza ca o sa postez si modalitatea in care a dat teapa.Dupa ce e gata o sa i`o dau lui silviu si o sa poata sa o modifice doar el.imi asum responsabilitatea daca o sa ma trezesc cu vreo bomba prin posta sau daca ma asteapta baietii la colt :D)
0

#455 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3622
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 07 February 2009 - 05:03 PM

Sa vedeti ce am patit azi, eram pe drum cu masina mergeam la tara si suna telefonul, raspund si zice tipul ca ii de la curierat si are un plic pentru mine, eu ii zic ca sunt pe drum dar sa il lase la o vecina si asa si face, il lasa la vecina de sub mine.
In dupamasa asta 15:30 ajung si eu acasa si ma asteapta vecina la unsa cu plicul (ii pensionara si inventariaza intrarile si iesirile din bloc), iau plicul si ce sa vezi pe plic, aparea numele teparului din Brasov raoul_bvand, ajung sus la mine si deschid plicul si inauntru era suma de bani pe care mi-o datora de ceva vreme, de acuma vreo 2 saptamani.
Oare asta inseamna ca da semne de ameliorare la boala sa de tzeparie?
Eu oricum nu o sa mai fac afaceri cu acest individ.

Aceasta postare a fost editata de casper20: 07 February 2009 - 05:04 PM

Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#456 Useril este offline   george10 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Foto

Postat 07 February 2009 - 05:29 PM

Vezi postareacasper20, la Feb 7 2009, 05:03 PM, a spus:

Sa vedeti ce am patit azi, eram pe drum cu masina mergeam la tara si suna telefonul, raspund si zice tipul ca ii de la curierat si are un plic pentru mine, eu ii zic ca sunt pe drum dar sa il lase la o vecina si asa si face, il lasa la vecina de sub mine.
In dupamasa asta 15:30 ajung si eu acasa si ma asteapta vecina la unsa cu plicul (ii pensionara si inventariaza intrarile si iesirile din bloc), iau plicul si ce sa vezi pe plic, aparea numele teparului din Brasov raoul_bvand, ajung sus la mine si deschid plicul si inauntru era suma de bani pe care mi-o datora de ceva vreme, de acuma vreo 2 saptamani.

Exista un inceput in toate!
Cu Stima George J.
tel.0724686263
0

#457 Useril este offline   Sir_Vaska 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1117
  • Inregistrat: 23-November 03
  • Interests:RC - utilaje agricole, de constructii , camioane , trenulete si ... drone

Postat 07 February 2009 - 05:32 PM

Eu cred ca trebuie analizat ce tip de teapa a fost exact: teapa compensata, teapa fara de voie ori teapa nevoita.
Sa nu ne pripim niciodata , trebuie sa judecam corect.
0

#458 Useril este offline   caius71 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 348
  • Inregistrat: 22-February 07

Postat 07 February 2009 - 05:43 PM

Poate va avea si RC1 o surpriza placuta ca nu sa mai auzit nimic de motor.
0

#459 Useril este offline   harrina 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 530
  • Inregistrat: 26-July 05

Postat 07 February 2009 - 06:25 PM

poate a inteles ca nimeni vrea sa mai discute cu el..................
si totusi se invirte !
0

#460 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 February 2009 - 07:46 PM

Nu ma intereseaza ce fel de tzeapa a fost, ma bucur ca am reusit sa imi recuperez bani desi nu era o suma enorma.
Daca imi zicea ca nu poate sa imi dea bani cand neam inteles din motivul ca...... (nu are ala micu de mancare, nu am luat inca salarul, is somer, etc.) il intelegeam si asteptam cat trebuia pana ce putea sa imi trimita bani, dar nu ce a facut el, sa ma duca cu zaharelul 2 zile ca ii pune azi ca ii pune maine si pe urma sa nu mai raspunda la telefon.
Eu oricum nu mai am incredere in el nici 1% dupa ce am vazut pe cine a mai tzepuit.

FPV is not a crime!

FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

0

#461 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 08 February 2009 - 02:30 AM

s`o fi speriat ca il pun in lista :D) ..oricum acolo tot va aparea ..maine pe seara este gata si lista.
0

#462 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 09 February 2009 - 08:53 PM

Vezi postareaSir_Vaska, la Feb 7 2009, 05:32 PM, a spus:

Eu cred ca trebuie analizat ce tip de teapa a fost exact: teapa compensata, teapa fara de voie ori teapa nevoita.
Sa nu ne pripim niciodata , trebuie sa judecam corect.

O fi fost tzeapa ``de control``... adica de acum sa te pazesti, ca vine aia mareeeeee cat nibiru.
Casper20, fi pe faza, stai departe! Ca vine tzeapa cea mare, aia decisiva de ustura rau. :)
0

#463 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 February 2009 - 09:33 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Feb 9 2009, 08:53 PM, a spus:

O fi fost tzeapa ``de control``... adica de acum sa te pazesti, ca vine aia mareeeeee cat nibiru.
Casper20, fi pe faza, stai departe! Ca vine tzeapa cea mare, aia decisiva de ustura rau. :)

Sper sa nu se intample ce prezici tu. :) :) :)

FPV is not a crime!

FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

0

#464 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 12 February 2009 - 07:46 PM

e gata lista ...urmeaza sa i`o dau lui silviu
0

#465 Useril este offline   Almar_uno 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 168
  • Inregistrat: 21-January 05

Postat 16 February 2009 - 06:40 PM

incep prin a spune ca eu nu am avut niciodata activitate la bursa singurele "tranzactii" au fost ca am primit sub forma de donatie de la domnul faur de la adar o caroserie de 1/8 onroad fara niciun fel de obligatie financiara iar a doua tranzactie a fost o tentativa de a vinde masina mai devreme specificata adica un 1/8 onroad care si acum e la mine.
eu nu am avut conturi multiple si nu am nicio legatura cu Sacea sau Superfly pt ca nu ii conosc.
ideea e ca ma amuz cand vad ca sunt pe lista de tepari desi nu vad care a fost problema probabil ca a fost o greseala si cineva ar trebui sa verifice dar probabil cum toate lucrurile merg ca pe roate pe forumul asta asa a circulat si aceasta informatie
ideea e ca nu am nici 13,14,15,16 ani si nici nu ma cobor la gainarii de genul asta sa castig 10 lei vanzand un arculet rupt sau mai stiu eu ce.
astept o explicatie sau in MI de la vreun moderator sa aflu si eu pt cultura mea generala ce cauta numele meu acolo
asta banuiesc ca demonstreaza inca o data calitatea informatiilor care circula pe aici.

va multumesc
I Don't Drive Fast ... I Fly Low
0

#466 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 17 February 2009 - 01:13 AM

eu zic sa iei la rand fiecare pagina din topicul asta si sa vezi unde este scris numele tau ..inca o data repet ...eu nu am facut decat sa copiez anumite informatii de aici si sa le adaug acolo.Atata timp cat lucrurile nu au fost lamurite in topicul asta eu nu am nici o vina.
Vad ca nici nu am pus bine topicul ca am si primit anumite mesaje de la anumiti membrii care se cam simt cu musca pe caciula,am fost luat si la misto ..dar asa se intampla ..nu ma cobor la mintea lor.Da magnum ..despre tine e vorba

hai sa te ajut eu almar uno...ai fost sesizat in anul 2005 in postul asta http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?s=&a...ost&p=72208 de gun man ..apoi mai jos de dili..nu stiu daca tu esti acelasi cu sacea sau superfly dar din cele 2 posturi consecutive asta se intelege.
Rezolva problema cu el,pune`l sa posteze aici si daca totul a fost ok si a fost o neintelegere o sa dispari de pe lista aia.pana atunci nu am ce sa`ti fac.repet.NU VA MAI MIRATI DACA APARETI PE LISTA AIA ATAT TIMP CAT NU ATI LAMURIT SITUATIA AICI.EU DOAR AM DAT COPY PASTE NICKURILOR VOASTRE,ADRESELOR VOASTRE UNDE A FOST CAZUL,SI SITUATIEI IN CARE ATI DAT TEAPA.

Aceasta postare a fost editata de shogi: 17 February 2009 - 01:18 AM

0

#467 Useril este offline   george10 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Foto

Postat 17 February 2009 - 09:32 AM

Tu credeai ca e simplu sa faci o lista si sa o pui ?! :unsure: Dupa cateva mesaje si telefoane :lol: plus lipsa de "solidaritate"am renuntat la "manufacturizarea"acelei liste...
Ps.Am vazut ca este cineva care acum un an m-a "tepuit"si pe mine!Chestia e ca nu de aici ci din alta parte am luat-o! freemancccp sau maximgorki1906Adresa de acasa este aceiasi cu ce am eu!
adresa-id este:nova_rossi sau zolanicolae tel:0746631755
Teapa:un sistem rc si 2 servo!
daca poti pune si adresa aia si nr de tel acolo!

Aceasta postare a fost editata de george10: 17 February 2009 - 09:36 AM

Cu Stima George J.
tel.0724686263
0

#468 Useril este offline   Almar_uno 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 February 2009 - 11:48 AM

deci eu si acum am ramas prieten cu gun man aseara m-am intalnit cu el sa mai vorbim de un motor un avion ceva si voi asta spuneti.... ma bufneste rasul
iar dili nici nu stiu cine mai e ca ma si enervez asa pot sa deschid si eu un post maine la vanzari sa sa spun ca uite ce mi-a facut dili sau gun man cand defapt eu am broaste in cap si frec lumea la melodie.......
eu credeam ca timpul care s-a scurs de cand nu am mai intrat pe forum a fost unul benefic si ca anumite lucruri s-au cultivat insa daca voi luat in seama o gluma de la gun man cu care am facut multe tranzactii dar nu a fost vorba de tzepe absolut niciodata atunci sa fiti sanatosi
i-am spus si lui gun man sa intre si sa spuna ce crede el ca e mai bine ii voi da si un mesaj lui dili sa vad ce nu ii convine la mine si daca o sa se simta sa vina sa spuna aici bine nu cu 4 ani in urma ca am vazut ca in 5 ani a avut 121 de posturi deci ia uite ce activitate are tinde spre 0 ca si la mine de altfel numai ca pe mine nu prea m-a mai interesat prezenta pe aici iar acum cand ma intereseaza niste baieti cu ochii albastri care le stiu ei pe toate au inceput sa rasfoiasca arhivele acestui forum bine pazit de ochii celor rai si au dat cartile pe fata si ia sa vezi cine e tzepar macar daca sunt treceti-ma primul pe lista macar reclama sa imi faceti
0

#469 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 17 February 2009 - 12:41 PM

din cate vad ai inteles tot ce am scris :| ...sunt satul de mistourile voastre,nici nu ma mai deranjez sa va mai raspund ..nu vrei sa intelegi problema ta hai te`am pupat din mers

@george ..vorbeste su silviu sau navigator ..decat ei mai pot sa intervina in lista cu modificari

Aceasta postare a fost editata de shogi: 17 February 2009 - 12:43 PM

0

#470 Useril este offline   rad_gaby 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 17 February 2009 - 12:45 PM

He, he ! Bun titlul topicului (si cu miez din cate se vede) - "tzepari - sau nu?"
0

#471 Useril este offline   alexroad 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 621
  • Inregistrat: 29-June 07

Postat 17 February 2009 - 01:20 PM

@shogi
Arde-i frate sa stie cine de cine sa se fereasca.
Daca tot s-a deschis vorba de tepari ,e bine sa se continue lista ,vorba aia "Fereste-ma Doamne de prieteni ,ca de dusmani ma feresc eu"
Hodina-i ca slanina
Sa imbatrinesti e obligatoriu!
Sa te maturizezi e optional!
0

#472 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 17 February 2009 - 01:49 PM

Bai sa stiti ca Almar este cred din greseala pa lista ,acu 4 ani probabil am facut io o gluma intre preteni da habar nam ca e pa lista ! Acu io pot garanta ca postarea mea nu e cu fundament *aia veche(MEA CULPA) Daca se poate sa se stearga numele lui e ok Garantez eu pt seriozitatea lui!
0

#473 Useril este offline   Almar_uno 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 February 2009 - 02:09 PM

@ shogi

Citeaza

*tot ce vedeti scris aici a fost copiat si in unele parti modificat de mine(shogi) deci EU imi asum raspunderea daca am comentat in plus ceva.Silviu o sa continuie de aici.

ia sa vada ochiul meu cum iti asumi tu responsabilitatea domnule responsabil
da de ce nu te deranjezi sa raspunzi uite ca eu chiar te rog sa te deranjezi daca tot esti tu aici avocatul celor trasi in caramida
arunci pastile si acum te speli pe maini? mai devreme imi aratai tu calea dreptatii si unde am gresit eu si cat de grav a fost si ca nu cumva sa am eu tupeul sa spun ceva ca tu repede ai probe incriminatoare... acum esti multumit, acum de ce nu mai cauti tu prin arhiva sa vezi ce am mai facut.....
eu m-am inregistrat pe forumul asta cu vreun an si cateva luni inaintea ta macar pt asta iti cer sa dai o explicatie plauzibila la informatiile tale de o inalta veridicitate

daca s-a cerut dreptate si adevar atunci macar adevarul sa fie scris cum trebuie si sunt dispus sa stau de vorba cu oricine a adus informatiile pt a ma pune pe lista aia a celor nedrepti in necunostinta de cauza cu riscul de a-mi lua ban sau disable

si daca tot ma pupi din mers ai grija la drum sa nu te impiedici si sa te ranesti

o zi buna va urez

Aceasta postare a fost editata de Almar_uno: 17 February 2009 - 02:20 PM

0

#474 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 17 February 2009 - 02:19 PM

Almar, nu o fa pe-a nesimtitul acuma, acest om si-a pus la bataie timpul liber sa caute in toate paginile din topicul Tzepari, sa faca o lista cu toti care sunt trecuti acolo.

De unde ar fi trebuit sa stie ca acum 4 ani, acea postare a fost o gluma?

Later edit: sa nu mai scriu alt reply : Cine sta sa caute toti membrii de pe forum care aveau legatura cu acea lista? Sa intrebe pe fiecare in parte, sa astepte apoi raspuns de la fiecare, unii intra mai rar de odata pe luna pe forum....

Aceasta postare a fost editata de protheus: 17 February 2009 - 02:29 PM

"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#475 Useril este offline   Almar_uno 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 February 2009 - 02:26 PM

ia fi atent aici tu o secunda:
toata aprecierea pt faptul ca el a cautat il admir pt bunavointa sa insa trebuia sa se intereseza intai la cei care si-au luat tzepe de la mine sa ii intrebe si sa vada cum sta treaba
si in alta ordine de idei eu nu am jignit pe nimeni aici si nu ne tragem de sireturi ca tu sa ma faci nesimtit sau

Citeaza

Almar, nu o fa pe-a nesimtitul acuma
da de fapt fiecare da ce poate tu ai fi vrut mai mult dar nu ai putut

Aceasta postare a fost editata de Almar_uno: 17 February 2009 - 02:29 PM

0

#476 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 17 February 2009 - 02:42 PM

"deci EU imi asum raspunderea daca am comentat in plus ceva"

Ti se pare ca am comentat ceva in plus ca sa imi asum responsabilitatea ?Nu e vina mea ca aia a fost o gluma si ca nu ati lamurit`o aici,atunci.Stai tu linistit ca nimeni nu sta sa intrebe de 15 ori daca o teapa scrisa aici a fost pe bune sau nu.Cum ar fi daca as fi asteptat dupa fiecare membru care a fost tepuit sa imi confirme ca intradevar omul cu care a facut tranzactia nu a fost corect?.Sunt posturi de acum 4 ani dupa cum vezi si tu.Cine crezi ca isi mai aduce aminte de tranzactia respectiva sau de omul respectiv?Mai mult de atat ar trebui sa astept dupa fiecare user,unii probabil care nici nu mai sunt activi de ceva vreme pe forum,sa imi confirme spusele despre respectivul.Atat timp cat un anumit user il reclama de o anumita teapa pe altul,acesta ISI ASUMA AUTOMAT RESPONSABILITATEA PENTRU POSTUL AFISAT. Postul meu de la vanzari cu lista de tepari se adreseaza STRICT TOPICULUI ACESTA,pe baza dovezilor DIN TOPICUL ACESTA.Deci atat timp cat SITUATIA NU A FOST LAMURITA LA VREMEA AIA IN TOPICUL ACESTA NU E VINA MEA CA AI APARUT TU ACOLO.Nu am facut tratament preferential si tu sau gun man sunteti singurii pe care nu i`am intrebat de 15 ori daca a fost sau nu teapa.Atat timp cat niciunul dintre voi nu a avut timp/nu si`a asumat responsabilitatea sa faca o lista de genul atunci am tras concluzia ca o pot face IN FELUL MEU si chiar cred ca am facut`o cum trebuia.
Imi pare rau pentru neintelegere dar chiar NU cred ca ai dreptate.Cu ocazia asta rog pe navigator sau silviu sa il stearga pe almar uno de pe lista dar sa pastreze cele 2 nickuri alaturi de care apare si al lui.

Inca o data spun.Lista aia este facuta spre binele fiecaruia dintre noi pentru a face o tranzactie cat mai clara si corecta cu oameni de acelasi fel

Aceasta postare a fost editata de shogi: 17 February 2009 - 02:50 PM

0

#477 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 17 February 2009 - 02:46 PM

Vezi postareagun man, la Aug 24 2005, 09:51 AM, a spus:

Nu putem deschide un subiect in care sa punem la vedere cei mai neseriosi modelisti pe forum? am pus aici la auto ca primul care merita sa fie pe lista e automodelistul lui peste ALMAR UNO !!!!

nu suna a gluma. plus ca gun man a fost moderator mult timp pe forum,putea sa-si stearga singur mesajul.
mai vedem...
flying is my life...
0

#478 Useril este offline   rad_gaby 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 17 February 2009 - 03:15 PM

Intarata-i drace ! De-acum cred ca o sa vedem ceva polite platite prin intermediul acestui topic.
0

#479 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 17 February 2009 - 03:29 PM

topicul ramane momentan inchis.daca aveti ceva de adaugat la lista,rog trimiteti mi la mine si redeschid.
flying is my life...
0

#480 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2650
  • Inregistrat: 02-November 08
  • Interests:Automodelism
    Ciclism

Postat 20 May 2009 - 01:00 PM

dadooo-stayl mi-a dat teapa. Am vb cu el si a cumparat un set de tower-e pe care trebuia sa mi le trimita a2a zi. A 2a zi seara cand lam intrebat mia raspuns ca nu le mai trimite si le pastreaza pentru el, iar eu leam intrebat de ce nu mi le mai trimite si mia spus ca asa vrea el.

Radu

Custom CNC parts GNS Racing
0

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »