Modelism - RHC Forum: tzepari - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

tzepari sau nu?

#271 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 27-May 08

Postat 15 October 2008 - 10:34 AM

Vezi postareacasper20, la Oct 11 2008, 01:16 PM, a spus:

Daca esti din Oradea de ce nu il cauti acasa sa rezolvi problema cu el, daca dai de el dai si din partea mea 2 picioare in fund.

am numarul lui si id lui de mess.... dar nu dau de el... i-am lasat scris de 2 ori..... pe mine nu ma fac 36 de lei..(atata or costat motoarele...) le scot la vanzare cu 30 de lei... daca le vrea cineva bine, daca nu atunci nu.... io nu stau sa ma rog de om...

Singurul lucru care ma doare e ca apare de 14 ori numele orasului Oradea pe acest topic din cauza unui prostanac si lumea va avea impresia ca oradenii is tzepari, ceea ce nu e adevarat, la aeroclubul din Oradea am intalnit oameni super de treaba si buni la suflet , defapt asta e unul din motivele pentru care am apelat la ei, si am ales sa ma imprietenesc cu ei si sa fac parte din club...

Aceasta postare a fost editata de Tommyx: 15 October 2008 - 10:39 AM

aero
0

#272 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2259
  • Inregistrat: 23-March 03
  • Interests:F3A , veliere

Postat 21 October 2008 - 04:14 PM

Teparul BAJA / SHANE / SHADOW = Puie Cristian, mai sus mentionat cu toate mai putin data decesului (curand teparule, curand...) a mai facut o victima.

In afara faptului ca este tepar, mai e si idiot. S-a intors retur coletul trimis catre el care continea PIESE NOI: un rulment unisens (in ambalaj nedesfacut) si un set de cauciucuri offroad 1:10 pentru care in total, incluzand posta, trebuia sa plateasca 35 Lei, mult sub pretul de magazin.

Mai mult, imi trimite M.I. acum o saptamana in care imi spune ca a primit coletul si ca e multumit de tot.

NU faceti afaceri cu userii mai sus mentionati si in general cu nimeni din Oradea, mai ales daca are contul deschis dupa 1 August 2008. Atentie si pe celelalte forumuri de modelism.

Pt BAJA: 140.000 de suturi in cur sau echivalent in boli, nenorociri, accidente.
Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
0

#273 Useril este offline   zola 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 21-July 07

Postat 21 October 2008 - 04:37 PM

Pai dece neapart din toata Oradea? eu am mai facut schimburi cu persoane de acolo si a fost OK ...
Dar dupa parerea mea loccalitatea cu numarul cel mai mare de tepari pe m2 o ocupa Toplita , acum ceva timp inainte sa aflu de RHC .. deobicei atrag potentialii tepuiti din rubrica SH a magazinului din Botosani .. am laut de trei ori teapa , ma rog o data si incele doua gazuri am zis ca primesc piesele inapoi.. supriza .. am primit motoare seria 300 si 400 bune-de-nimic :|
Oto si crevetii lui..
0

#274 Useril este offline   bestia 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • Inregistrat: 25-August 07

Postat 21 October 2008 - 06:02 PM

inainte sa ma apuc de rachetomodelism, am facut afaceri ( si inca fac dar numai in famile, daca se poate spune asa) cu accesorii pentru telefoane mobile. vreau sa spun ca ieseau bani frumosi :D pentru varsta mea, dar am mers doar pe incredere, de-obicei cu persoane al caror nume nu il aflam nici-odata. am trimis si vreo 3-4 rambursuri dar nu am dat de oameni neseriosi decat o singura data, tinand cont de faptul ca ne "pasc" astia la fiecare pas. nu inteleg de ce ai lasa la voia intamplarii ceva care iti face placere? ca pana la urma te simti altfel cu un motor mare pe masina, mai ales daca baiatu' ti-l da "sub pretul magazinului".

ma mai uit pe la topicul de vanzari si vad (recunosc ca ma si mir) oameni- putem spune ca si-au gastigat acest drept, care daca au de vadut ceva, zic ce au de zis si la sfarsit adauga: nu merge X, partea Y e zgariata, iar servo Z ar trebui inlocuit. am respectat si continui sa respect astfel de persoane, sunt printre cei care ne arata ce-ne deosebeste de maimute (in sensul bun). http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

numai bine.
"Ne diferentiaza nu ceea ce suntem, ci ceea ce facem"
m.
0

#275 Useril este offline   Andrei83 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 144
  • Inregistrat: 02-July 08

Postat 21 October 2008 - 07:54 PM

Vezi postareaERASER, la Oct 21 2008, 05:14 PM, a spus:

[size=4]
..............
NU faceti afaceri cu userii mai sus mentionati si in general cu nimeni din Oradea, mai ales daca are contul deschis dupa 1 August 2008. Atentie si pe celelalte forumuri de modelism.
..............

Orice padure are si uscaturi dar daca generalizezi faci un bine uscaturilor si un rau celor cu obraz. Eu am facut "afaceri" cu multi din Oradea de pe forumul asta si pana acum nu numai ca nu ma pot plange de ceva dar chiar ma simt onorat ca am facut "afaceri" cu ei, desi mi-e jena sa le numesc afaceri dar......
0

#276 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 October 2008 - 09:48 PM

Am generalizat pentru persoanele din Oradea cu contul creat dupa 1 August 2008, data dupa care au inceput sa iasa la iveala multe tepe ale "paratului" Baja. Nu am nimic cu oradenii dar este posibil ca dupa aceasta data sa isi mai fi creat si alte identitati, chiar si cu alta localitate trecuta la profil, dar care va cere ca articolele sa fie expediate catre o adresa din Oradea. Posibil alias Tzutzulina.
Cel mai sigur este sa cereti o parte din bani inainte.

Aceasta postare a fost editata de ERASER: 21 October 2008 - 09:52 PM

TEL. 0726.191.725
0

#277 Useril este offline   danny_39 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2022
  • Inregistrat: 06-September 06

Postat 22 October 2008 - 07:25 PM

Vezi postareaERASER, la Oct 21 2008, 05:14 PM, a spus:

Teparul BAJA / SHANE / SHADOW = Puie Cristian, mai sus mentionat cu toate mai putin data decesului (curand teparule, curand...) a mai facut o victima.

In afara faptului ca este tepar, mai e si idiot. S-a intors retur coletul trimis catre el care continea PIESE NOI: un rulment unisens (in ambalaj nedesfacut) si un set de cauciucuri offroad 1:10 pentru care in total, incluzand posta, trebuia sa plateasca 35 Lei, mult sub pretul de magazin.

Mai mult, imi trimite M.I. acum o saptamana in care imi spune ca a primit coletul si ca e multumit de tot.

Pt BAJA: 140.000 de suturi in cur sau echivalent in boli, nenorociri, accidente.

Toate aeromdelele sant iubite de Terra,diferenta o face viteza cu care se apropie...sau o face tipul ala cu statia?
0

#278 Useril este offline   danny_39 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2008 - 08:05 PM

Vezi postareadanny_39, la Oct 22 2008, 08:44 PM, a spus:

..

ERASER,am inteles ca ai tras un semn de alarma pt. membri forumului …citez “NU faceti afaceri cu userii mai sus mentionati si in general cu nimeni din Oradea”
Deci IN GENERAL, oradenii sint cu un grad de credibilitate scazut si care scade in continuare….
Iar oradenii care si-au deschis conturi dupa 1 August 2008 ..MAI ALES…sa nu se faca nici o tranzactie cu cei in cauza…
Prima problema :teparul in cauza are cont deschis sub mai multe nick-uri de dinainte de data mentionata de tine.
A doua problema:cind facem tranzactii la sectiunea Vanzari-Cumparari ..ne intereseaza nivelul de credibilitate a individului,nu exact locatia lui (Oradea),iar daca apare o pb. nu e obligatoriu ..sau GENERAL ca toti din aceea locatie sint susceptibili…
Gradul de credibilitate al unui individ se stabileste individual ..nu la nivel de grup sau club(toti cei din Oradea santem acum in aceeasi oala),problema se rezolva sau se inchide definitive pt acel individ ,nu pt. tot grupul –citez”in general cu nimeni din Oradea”
Eu cred ca am fost pusi la zid –toti cei din Oradea.

Parerea mea

Cu respect!!!
danny_39….

Aceasta postare a fost editata de danny_39: 22 October 2008 - 08:06 PM

Toate aeromdelele sant iubite de Terra,diferenta o face viteza cu care se apropie...sau o face tipul ala cu statia?
0

#279 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2008 - 08:25 PM

Se pare ca omului ii place sa aiba un stoc de piese la oficiul postal. II trebuie ceva, se duce si ia de acolo. Nu ii trebuie in zece zile, coletul se intoarce la expeditor.

De ce ma tem, este ca nu cumva de ciuda ca a fost sanctionat pe forum, sa isi faca alt cont si sa puna oamenii sa expedieze colete aiurea prin tara.

Aceasta postare a fost editata de ERASER: 22 October 2008 - 08:39 PM

TEL. 0726.191.725
0

#280 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 22 October 2008 - 08:47 PM

De aia ziceam sa nu hulim un oras intreg pentru nesimtirea unuia, mai bine se publica adresa acelui individ si pe viitor restul sa stie sa nu trimita la adresa respectiva decat RAMBURS cu coletarie rapida, cu confirmarea telefonica a numarului de telefon. Nu cred ca pentru maruntaiele de aici isi va schimba numarul de telefon si adresa, si daca totusi are tupeul (asta e rautate voita deja) sa dea alte adrese/telefoane si tot sa nu ridice coletele intr-un final se vor afla si acele adrese/telefoane. Deja incep sa cred ca e chiar rea vointa... dar nu inteleg scopul? Valori mici neridicate crezand ca cel ce le trimite va uita? Oricum nu pune mana pe ele fara plata... asa ca ce? Nu inteleg sincer...

0

#281 Useril este offline   ARU 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1427
  • Inregistrat: 15-February 08
  • Interests:aero

Postat 22 October 2008 - 09:02 PM

.....exista 2 variante pt. evitarea unor astfel de probleme : solicitarea unui avans intr-un cont bancar, si verificarea destinatarului pe un telefon fix !
0

#282 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2008 - 09:07 PM

sunt impotriva ideii tale ARU si sa-ti spun de ce:
- nimeni nu se oboseste pt 32 de lei sa faca un drum in plus la banca, sa caute loc de parcare, sa stea la cozi etc
- cadem in cealalta extrema, unde vor aparea terti ce vand produse ce nu le au doar sa colecteze 50% din suma ceruta. Iar banii aia odata depusi adio frate...

0

#283 Useril este offline   danny_39 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2008 - 09:18 PM

Vezi postareaTommyx, la Oct 15 2008, 11:54 AM, a spus:

tu esti unul, dar restul???

imi si inchipui o converstatie intre oricare dintre voi si un oradean:

x: -vand aeromodel
oradeanul: -ma intereseaza pe mine, mai lasi din pret???
x: -da... mno... hai ca il trimit prin posta.....unde stai???
oradeanul: -in ORADEA
x: -hmmm'asta sigur ii tzeparu ala cu multe user-uri...........aaaa.... nu-l pot trimite ca ii voluminos si nu am carton , si oricum am client pe el aici in oras la noi.....

Exemplul de mai sus s-a shi intamplat.... chiar cu mine... vroiam sa cumpar un planor...

Vedeti, deja un viitor scenariu pentru cei din Oradea ...nu vor mai putea sau li se vor limita tranzactiile pentru ca sint.....din Oradea :D

P.S...ce bine ca mi-am pus trei locatii...Sanmartin,Baile Felix...si inevitabil Oradea :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de danny_39: 22 October 2008 - 09:22 PM

0

#284 Useril este offline   zola 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 21-July 07

Postat 22 October 2008 - 09:31 PM

Sa fim seriosi , cata lume ar fii deacord cu trimitera a 50% din valuarea produsului X in avans? Eu unul nu as acepta , decat daca am mai facut ''afaceri'' cu userul Y . doi este detul de umblat ... dute la baca da banii stai la coada bla-bla ...
Pentru un user cu' capu' in nori trebuie oare sticmatizati modelistii intr-o regiune intreaga?
Mai bine ii dati ban/ip daca a suparat asa multa lume ?
Oto si crevetii lui..
0

#285 Useril este offline   danny_39 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2008 - 09:46 PM

Vezi postareazola, la Oct 22 2008, 10:31 PM, a spus:

Sa fim seriosi , cata lume ar fii deacord cu trimitera a 50% din valuarea produsului X in avans? Eu unul nu as acepta , decat daca am mai facut ''afaceri'' cu userul Y . doi este detul de umblat ... dute la baca da banii stai la coada bla-bla ...
Pentru un user cu' capu' in nori trebuie oare sticmatizati modelistii intr-o regiune intreaga?
Mai bine ii dati ban/ip daca a suparat asa multa lume ?

Sant de acord cu tine,vanzarile-cumpararile de articole s-au facut in mare proportie cu considerentul ca partile isi respecta cuvantul si implicit obligatiile fiecaruia ...dar cind apar exceptii de la regula ...acestea trebuie reduse la tacere prin mijloacele care le avem la indemana pe acest forum-moderatori,admin,sectiunea tepari...etc.

Parerea mea

Cu respect !!!

Aceasta postare a fost editata de danny_39: 22 October 2008 - 09:46 PM

0

#286 Useril este offline   prisi 

• scale addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1299
  • Inregistrat: 03-January 08
  • Interests:Automodelism,motociclism,parapantism,caiac,ciclism

Postat 22 October 2008 - 10:09 PM

ID de messenger tu_dor2005 e al unui prieten de'a lui BAJA.E din suceava,si mi-a trimis MI de pe contul BAJA ca el nu are cont pe RHC,si e prieten cu BAJA.I-am trimis un motor de aero si l-a cumparat fiind serios in ceea ce a cerut si ce a facut.
If it is to be it is up to me
0

#287 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2651
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 23 October 2008 - 08:33 AM

Vorba multa saracia omului.

Faceti mai care sunteti moderator, o tabela. Scurta, clara.... cu nume, nick, adresa....
0

#288 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 23 October 2008 - 01:00 PM

atatea posturi degeaba ...fratilor..lasati puradelul ca deja e VIP printre noi.Pur si simplu cand o persoana vi se pare suspecta nu incheiati nici o intelegere cu ea si asta e.Si inca un sfat !!! Feriti`va cat mai mult de pusti de 13 14 15 chiar si 16 ani ca de dracu.Imi pare rau ca fac discriminare dar dupa parerea mea astia mai mici nu prezinta nici un fel de incredere.
0

#289 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 23 October 2008 - 01:20 PM

Vezi postareavlad1, la Oct 23 2008, 08:33 AM, a spus:

Faceti mai care sunteti moderator, o tabela. Scurta, clara.... cu nume, nick, adresa....

Fa-o tu. Cand e gata, posteaz-o.
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

#290 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2651
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 25 October 2008 - 10:27 AM

Vezi postareaOlaf The Viking, la Oct 23 2008, 02:20 PM, a spus:

Fa-o tu. Cand e gata, posteaz-o.

Asta chiar ar fi o treaba de mediere (nu de cenzura). Sa discerni care sunt tepari sa sa-i pui pe o tabela. Poate ca ne-ar ajuta daca am avea o asemenea lista.
0

#291 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 27-May 08

Postat 25 October 2008 - 10:57 AM

Vezi postareadanny_39, la Oct 22 2008, 10:46 PM, a spus:

Sant de acord cu tine,vanzarile-cumpararile de articole s-au facut in mare proportie cu considerentul ca partile isi respecta cuvantul si implicit obligatiile fiecaruia ...dar cind apar exceptii de la regula ...acestea trebuie reduse la tacere prin mijloacele care le avem la indemana pe acest forum-moderatori,admin,sectiunea tepari...etc.

Parerea mea

Cu respect !!!

Am trimis un colet ... oriunde in RO ... ofer o mica garantie... in caz ca nu functioneaza produsul , sunt de-acord sa se returneze(in cazul in care am fost anuntat imediat dupa sosirea coletului la destinatar despre defectiune)

Consider ca noi ,oradenii, ar trebui sa facem micul asta sacrificiu pentru a confera mai multa incredere, iar in rest esential este sa ne tinem da cuvant ca sa ne putem deosebi de BAJA , iar in cazul in care isi schimba userul trebuie sa avem in vedere ca un user nou are un numar mic de post-uri.(deci risca doar noii veniti din oradea sa fie ignorati de lume pana isi formeaza numele/istoria...)

Aceasta postare a fost editata de Tommyx: 25 October 2008 - 10:59 AM

aero
0

#292 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 25 October 2008 - 12:36 PM

Umpleti pagini cu postari aiurea si apoi va plangeti ca nu-i gasiti usor pe tepari si vreti sa va faca cineva tabele cu ei! :unsure:
Continuati chat-ul pe mess!

0

#293 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 25 October 2008 - 12:39 PM

Vezi postareaToys, la Oct 14 2008, 10:19 PM, a spus:

Mare grija si la user'ul " catastyle " .
Intr'un cuvant TEPAR !!!

Toys, da detalii sau sterg postul. Ai zis lucrul asta si pe un topic al lui de la vanzari.

0

#294 Useril este offline   baja 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 169
  • Inregistrat: 30-October 07

Postat 25 October 2008 - 01:56 PM

Nu am ce sa postez,fiecare face ce vrea!! dar sunt unii care sunt cam depasiti de situatie si de baga sa ca nu au ce face!! nu dau nume!si oricum nu mai iau parte la comunitatea asta...MS
[b]GOoOoOo----Rc auto 1:18,electric with stock rc'
Rc speed boat,nitro engine,aprox 120km/h
Rc fishing boat,can cary 1 kg of beit
Rc rally,1/7,nitro engine,rtr
Rc mini inferno!! the biggg brushless,alumium rims
On the futire,the brand new baja !!
0

#295 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 October 2008 - 02:21 PM

aiurea am aberat. is intr-adevar posturi aiurea alea. o luasem personal :unsure: mea culpa. Poti sa stergi si postu asta si precedentul...

0

#296 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3622
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 25 October 2008 - 02:24 PM

Hopa.....a aparut si vedeta.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#297 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 25 October 2008 - 02:27 PM

Le-am sters deja si sper ca ai vazut ca le-am lasat si pe cele ce ajuta la ferirea de tepuire de catre @baja sau alti useri cu cont nou din regiunea Oradea dar si mesajele in care era luata apararea oradenilor. Sper sa-ti pastrezi parerea buna, cum si eu o s-o fac.

Ca sa va informez exact, baja a postat acum cu un IP care este al lui RDS si la care nu se identifica orasul. Deci nu are IPstatic, asa ca isi poate face cont nou in care poate scrie si Tokyo.

0

#298 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 October 2008 - 02:28 PM

baja nu te judeca nimeni aici. Dar totsi pentru ca ai facut parte din comunitatea asta poti sa ne justifici si noua ce s-a intamplat cu coletele neridicate? Totusi de la o persoana ti-am dat castig de cauza, s-a intamplat a fost odata etc. Dar de la mai multe persoane nu inteleg care-i faza... Postasul? Timpul sau pur si simplu ai uitat?

0

#299 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 25 October 2008 - 02:33 PM

Eu va sfatuiesc urmatorul lucru: deoarece s-a dezbatut indeajuns subiectul "baja si cum ii mai spune", doar sa fiti vigilenti si in momentul cand mai posteaza la vanzari sau cumparari (putin probabil, doar daca nu-i ... infantil) sa avertizati acolo, asa cum a facut Toys cu Catastile.
Apropo Toys, totusi ar fi corect sa spui aici si motivul pentru care il faci pe Catastyle tepar!!!

0

#300 Useril este offline   Alexxxandru 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 505
  • Inregistrat: 05-May 08

Postat 28 October 2008 - 08:34 PM

User-ul alintata este una si aceeasi persoana cu user-ul trenaterizare si aceeasi persoana cu user-ul furiosul_1
Si asa cum spunea Caius mai demult, este un mare tzepar, am convenit asupra unui pret si totul era ok, pana in momentul in care i-am zis ca vreau sa trimita cu deschidere la destinatar ca sa vad ce contine pachetul inainte de a da banii. Din acel moment nu mai raspunde la telefon. Nu mai zic ca eu am refuzat vanzatori seriosi avand intelegerea cu el, asta e nimic. Aveti grija cum faceti afaceri cu el, in caz ca i se mai permite accesul pe site.
Din ce am inteles nu sunt singurul caruia ii face treaba asta, am mai vb cu cativa oameni de pe forum si toti care i-au cerut sa trimita cu deschiderea pachetului la destinatie nu au vazut marfa de la el si nici nu le-a mai raspuns la telefon.
Datele sale de contact pe care le am de la cineva din Alba Iulia care a avut si el aceeasi experienta cu acest pusti:

Nume real: Luchian Daniel
Adresa: Iasi, Strada Vamasoia nr. 1, Bl. A11, Sc. A, Ap. 2
Telefon: 0722.282.401
yahoo messenger: furiosul_1 sau alintata_12 sau trenaterizare_1
0

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11