Modelism - RHC Forum: tzepari - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

tzepari sau nu?

#241 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2259
  • Inregistrat: 23-March 03
  • Interests:F3A , veliere

Postat 09 September 2008 - 10:14 PM

Vezi postareaKriminel, la Sep 8 2008, 10:00 PM, a spus:

in concluzie ai facut degeaba omul tzapar hot si nesimtit... pe tine ce te face asta?

Kriminel, deocamdata TU m-ai jignit pe mine ABSOLUT FARA NICI UN MOTIV si fara sa ma cunosti. Sper ca la HF/RR 2009 sa apari cu un pack de BECKS si sa uitam de asta. Poate ii spui si lui Flyboy 3D sa stearga subiectul ala ca oricum nu mai e de actualitate.

Aceasta postare a fost editata de ERASER: 09 September 2008 - 10:15 PM

Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
0

#242 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 10 September 2008 - 08:24 AM

Vezi postareaERASER, la Sep 9 2008, 11:14 PM, a spus:

Kriminel, deocamdata TU m-ai jignit pe mine ABSOLUT FARA NICI UN MOTIV si fara sa ma cunosti. Sper ca la HF/RR 2009 sa apari cu un pack de BECKS si sa uitam de asta. Poate ii spui si lui Flyboy 3D sa stearga subiectul ala ca oricum nu mai e de actualitate.

nu stiu despre ce vorbesti, eu am observat doar anormalitatea din subiectul tau. Dupa parerea personala atata timp cat ti se aduce un argument, trebuie contra argumentat argumentul nu atacat persoana. Inca la noi in tara se practica atacul si discreditarea persoanei nu argumentului... asta am subliniat eu in acea discutie.

Numai bine,
Calin

0

#243 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3622
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 25 September 2008 - 08:43 PM

Si iatane din nou in prim plan cu baja, se lauda ca a trimis un colet catre mine de vineri si trebuia sa ajunga la mine marti sau maxim miercuri si nici pana azi nu a ajuns, noi am avut o intelegere care se termina in seara asta la ora 22 daca nu se face livrarea.
Cu intamplarea de luna trecuta inca nu sa terminat tot, voi atasa ceva ce va spune tot.

Aceasta postare a fost editata de casper20: 25 September 2008 - 08:44 PM

Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#244 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 September 2008 - 09:54 PM

In acest caz anulez si eu livrarea de cauciucuri catre Baja / Shadow. Pana acum am mai facut o tranzactie cu el si a decurs fara probleme dar cred ca am sa ma opresc deocamdata pana la clarificarea altor situatii ce il implica.
TEL. 0726.191.725
0

#245 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 September 2008 - 10:16 PM

Ceea ce face el este ceva copilaresc, se vede ca are numai 16 ani.

FPV is not a crime!

FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

0

#246 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 September 2008 - 10:14 PM

Eu va sfatuiesc sa nu mai faceti nici o tranzactie cu baja, foarte neserios, de miercuri nu mai raspunde nici la MI nici pe mess, sta pe offline. Eu cred ca nu avem nevoie de oameni neseriosi pe forum.
Si inca ceva, are foarte multe subiecte si la cumparari si la vanzari.

FPV is not a crime!

FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

0

#247 Useril este offline   cristsc 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 337
  • Inregistrat: 05-January 07
  • Interests:auto aero navo robotica

Postat 30 September 2008 - 09:01 PM

nu imi place dar date fiind ultimele evenimente ma vad nevoit sa-l trec pe ERASER cel putin la capitolul neseriosi.
se pare ca daca ai nevoie de ceva de la el, nu te poti baza ca o sa si primesti chiar daca ati stabilit toate datele si conditiile impreuna. daca se iveste alta ocazie pina sa apuce sa trimita coletul, ghinion. ce e mai rau e ca nici nu te anunta ca nu mai trimite si stai ca prostul si astepti, faci drumuri la posta, ca sa nu mai vb de faptu ca mai cumperi si alte articole care sa mearga cu produsele de la el.
cazul meu particular: am vb cu el pt 2 motoare identice care erau de vinzare pe forum, am stabilit sa mi-le trimita post restant la oficiul apropiat mie cu munca, ca sa nu existe discutii ca nu ridic coletul la timp(avind un program cam intre aceleasi ore cu posta). si dupa 4 zile dai si fa drumuri, vineri, simbata, luni, marti. azi vazint ca nu a ajuns, l-am sunat sa imi confirme ca a trimis, si surpriza; nici vorba, pe motiv de neincredere ca e post restant, ca nu am dat adresa, etc. ok am inteles toate astea dar m-a deranjat faptul ca nu m-a anuntat sau nu a zis de la inceput ca existau n metode de trimitere si plata. ulterior am aflat de la el ca cele 2 le-a vindut intre timp. asta e, mi-am zis si nu aveam intentia sa scriu asta, dar vb cu un alt membru al acestui forum am aflat ca nu e prima dat cind se intimpla ceva similar, asa ca cu tot respectu.............

sper ca nu v-am plictisit cu povestea dar e important sa intelegeti ca nu fac asta din rautate, sau din auzite
Intotdeauna e loc de mai bine ! Succes !!!
0

#248 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 September 2008 - 09:43 PM

Cand tu spui unui necunoscut sa iti trimita un colet in POST RESTANT la oficiu postal xxx, asa fara alte date, ca treci tu sa-l iei, cine crezi tu ca o sa stea sa faca un colet si sa dea 6 - 7 lei la posta fara sa stie daca o sa fie ridicat si nu cumva sa fie pus in situatia de a mai dea inca vreo 10 lei magazinajul si returul ca sa il recupereze de la posta dupa 2 saptamani. Iti spun eu, un om sanatos la cap nu risca asa ceva !

Eu m-am tepuit o data cu un colet care nu a fost ridicat si acum trimit doar la cunoscuti s-au la cei pentru care garanteaza un alt membru al forumului pe care il cunosc personal. Instinctul de conservare, deh, ce sa-i faci.

Motoarele Graupner le-am vandut duminica (alalteieri) cuiva din Bucuresti. Gresala mea a fost ca nu te-am sunat sa iti spun ca nu mai trimit. Consider ca iti datorez o bere sau o mica reducere daca vei cumpara ceva de la mine vreodata.
TEL. 0726.191.725
0

#249 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5662
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 30 September 2008 - 10:07 PM

Inclin sa cred ca este adevarat ce spui, poate ar merge doar afirmatia cu neseriozitatea in cazul asta. E neplacut si te inteleg. Poate manat de o lene groaznica sau o oferta mai buna (nu neaparat ca pret) a preferat varianta mai simpla pentru el.
Eu am cumparat de la eraser cateva fleacuri si s-a deplasat personal, pe o ploaie urata, sa-mi aduca lucrurile, pana la scara. A fost punctual, cu marfa completa, am stat si cateva minute la discutie... Nimeni nu-i perfect. Cred totusi ca mai are mult pana sa ajunga tepar.
Un simplu anunt poate rezolva problema, dar n-a fost sa fie.
De multe ori am deranjat si eu prin neseriozitate, asa ca ma trec singur pe lista cu teparii.
Nu e gluma, nu faceti afaceri cu bitex ca-i neserios. Incepe lucrurile si le lasa neterminate sau le termina prea tarziu. Cam tot aia este.
Sper ca alta data sa nu mai ai ghinioane de genul asta.
Multa bafta in continuare!

PS. Scuze de intarzierea cu care trimit mesajul! Am inceput inaintea lui eraser si n-am vazut ca a raspuns. Dupa cum se vede, e valabila o afirmatie de mai sus...
Raspunsul era pentru cristsc.

Aceasta postare a fost editata de bitex: 30 September 2008 - 10:11 PM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#250 Useril este offline   cristsc 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 September 2008 - 10:31 PM

Vezi postareaERASER, la Sep 30 2008, 10:43 PM, a spus:

Cand tu spui unui necunoscut sa iti trimita un colet in POST RESTANT la oficiu postal xxx, asa fara alte date, ca treci tu sa-l iei, cine crezi tu ca o sa stea sa faca un colet si sa dea 6 - 7 lei la posta fara sa stie daca o sa fie ridicat si nu cumva sa fie pus in situatia de a mai dea inca vreo 10 lei magazinajul si returul ca sa il recupereze de la posta dupa 2 saptamani. Iti spun eu, un om sanatos la cap nu risca asa ceva !

Eu m-am tepuit o data cu un colet care nu a fost ridicat si acum trimit doar la cunoscuti s-au la cei pentru care garanteaza un alt membru al forumului pe care il cunosc personal. Instinctul de conservare, deh, ce sa-i faci.

Motoarele Graupner le-am vandut duminica (alalteieri) cuiva din Bucuresti. Gresala mea a fost ca nu te-am sunat sa iti spun ca nu mai trimit. Consider ca iti datorez o bere sau o mica reducere daca vei cumpara ceva de la mine vreodata.

da domnu am fost de acord cu tine la prima parte dar daca spuneai de la inceput aranjam altfel: curier, plata in avans a unei parti din bani prin depunere card etc. am trecut prin toate astea si nu imi era greu sa mai fac asta odata. intreaba-l pe gunman ca mi-a trimis comanda si fara ramburs si la urmatoarea i-am depus banii chiar daca el uitase(sau nu).
asta era o ocazie f buna pt mine sa iau ceva de pe forum, pt ca in general nu cumpar pt ca nu am incredere in calitatea marfii, dar sincer umarind forumu, pareai serios.

pierzi castigi, negustor te numesti.
0

#251 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 September 2008 - 11:28 PM

ma da zici ca faceti afaceri cu miiiiiiiiii de euro atata va racaiti unu pe altu de numa. Nu vi se pare ca prea grauit (sau in fine 6-7 lei) catalogati un om drept TZEPAR? Ce Dumnezeu chiar nu vedeti care e problema aici? Ala se plange ca un necunoscut ii cere sa-i vanda un chilipir (defapt cui vrei sa vinzi tu cand pui pe un forum PUBLIC unde ORICINE POATE INTRA), alalat ca n-o primit raspuns in termen de cat i-o fost lui necesar (nu toti is non stop pe forum)... Problema cea mare e comunicarea fratilor. Ai vrut ceva de la mine si din varii motive ti-am trimis si s-a intors inapoi, pai hai sa vedem cand iti pot trimite iar si-ti asumi si plata primului tur retur. Sau de ce naiba va caliciti la posta romana cand puteti folosi curierate rapide, care te suna si te intreaba unde sa-ti livrez fa coletu ca o ajuns! Asta si la trimitere si la primire...

Sau daca tot vreti sa ramaneti la caliceli, n-aveti decat sa suportati consecintele. Un lucru ieftin, asa serviciu... nu va convine ca nu ati primit io stiu ce ieftineala mana a 5-a pe net? CUMPARATI DIN MAGAZINE! Am spus-o si o repet, magazinele ASTA FAC, cei ce vand aici mai au si alte treburi care uneori sunt mai prioritare decat trimiterea unui coletutz de 2x2 cm prin tara la io stiu ce ofiiciu postal...

My 2 penny,
Calin

0

#252 Useril este offline   cristsc 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 01 October 2008 - 08:03 AM

Vezi postareaKriminel, la Oct 1 2008, 12:28 AM, a spus:

ma da zici ca faceti afaceri cu miiiiiiiiii de euro atata va racaiti unu pe altu de numa. Nu vi se pare ca prea grauit (sau in fine 6-7 lei) catalogati un om drept TZEPAR? Ce Dumnezeu chiar nu vedeti care e problema aici? Ala se plange ca un necunoscut ii cere sa-i vanda un chilipir (defapt cui vrei sa vinzi tu cand pui pe un forum PUBLIC unde ORICINE POATE INTRA), alalat ca n-o primit raspuns in termen de cat i-o fost lui necesar (nu toti is non stop pe forum)... Problema cea mare e comunicarea fratilor. Ai vrut ceva de la mine si din varii motive ti-am trimis si s-a intors inapoi, pai hai sa vedem cand iti pot trimite iar si-ti asumi si plata primului tur retur. Sau de ce naiba va caliciti la posta romana cand puteti folosi curierate rapide, care te suna si te intreaba unde sa-ti livrez fa coletu ca o ajuns! Asta si la trimitere si la primire...

Sau daca tot vreti sa ramaneti la caliceli, n-aveti decat sa suportati consecintele. Un lucru ieftin, asa serviciu... nu va convine ca nu ati primit io stiu ce ieftineala mana a 5-a pe net? CUMPARATI DIN MAGAZINE! Am spus-o si o repet, magazinele ASTA FAC, cei ce vand aici mai au si alte treburi care uneori sunt mai prioritare decat trimiterea unui coletutz de 2x2 cm prin tara la io stiu ce ofiiciu postal...

My 2 penny,
Calin

da domnu numai ca cuvintu e cuvint. poti spune nu, si nu mai incurci omu, ca doar am vb la tel nu prin mesaje.
si cu asta inchei ca alti mai si muncesc si nu au timp sa citeasca niste comentarii gratuite de dragul conversatiei.
in cazul in care cele de mai sus imi erau adresate: nu am numit pe nimeni TZEPAR.
0

#253 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 October 2008 - 08:14 AM

E bine ca te-ai atacat. Daca totusi ai fi citit mesajul citat ai fi inteles defapt substratul. E un apel la comunicare deoarece sunt convins ca nici unu de aici nu face cu rea vointa ce ziceti voi ca ar fi facut. Din pacate ai reactionat ca un roman veritabil, inloc sa stai 2 secunde sa procesezi informatia, o cataloghezi drept comentariu gratuit de dragul conversatiei doar doar ei masca faptul ca esti prea ignorant sa intelegi cu adevarat ce ti se spune.

Continuati sa catalogati tzepari pentru 2-3 lei. Va creste comunitatea cu siguranta. Relatiile vor fi tot mai sanatoase, si poate mai incolo ajungem sa ne scuipam pe strada. Repet... pentru 6-7 lei.

Calin

0

#254 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 01 October 2008 - 08:54 AM

Problema cu ERASER e deacuma boala cronica ! acu o bucata de vreme am vb cu el de niste variatoare am stabilit pretul tot telefonic iar dupa vo 3 zile aflu ca nu mi-a trimis nimic si l-ea dat alt cuiva !Desi aveam o intelegere verbala La telefon ! Se comfirma acum NESERIOZITATE lui ERASER!!!

Aceasta postare a fost editata de gun man: 01 October 2008 - 08:56 AM

0

#255 Useril este offline   cristsc 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 01 October 2008 - 09:06 AM

Vezi postareaKriminel, la Oct 1 2008, 09:14 AM, a spus:

E bine ca te-ai atacat. Daca totusi ai fi citit mesajul citat ai fi inteles defapt substratul. E un apel la comunicare deoarece sunt convins ca nici unu de aici nu face cu rea vointa ce ziceti voi ca ar fi facut. Din pacate ai reactionat ca un roman veritabil, inloc sa stai 2 secunde sa procesezi informatia, o cataloghezi drept comentariu gratuit de dragul conversatiei doar doar ei masca faptul ca esti prea ignorant sa intelegi cu adevarat ce ti se spune.

Continuati sa catalogati tzepari pentru 2-3 lei. Va creste comunitatea cu siguranta. Relatiile vor fi tot mai sanatoase, si poate mai incolo ajungem sa ne scuipam pe strada. Repet... pentru 6-7 lei.

Calin

scuza-ma, dar ai incercat sa citesti ce am scris initial? o discutie de 10 min la telefon cred ca poate intra in categoria comunicare. nu era vb de bani, ci de seriozitate. pt motoarele respective am achizitionat piesele pt regulatoare, si vorbisem sa cumpar o coca de viteza, si cu toate astea nu am invocat niciodata banii, ci doar timpul pierdut asteptind ceva care nu a fost niciodata trimis. am inteles foarte bine ce ai scris numai ca nu intelegi scopul acestui topic. nu sintem aici ca sa ne certam, ci ca sa sesizam diverse neregularitati in activitatea comerciala de pe forum.
p.s. cum e sa te bazezi pe ceva si cind vine momentul sa ai nevoie sa constati ca nu ai pe ce, indiferent ca e vb de o rotita, un surub sau 1000 euro. pt ca ceva sa functioneze ai nevoie de fiecare surub.
0

#256 Useril este offline   livakes 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 47
  • Inregistrat: 22-January 05

Postat 01 October 2008 - 11:16 AM

Vezi postareaKriminel, la Oct 1 2008, 09:14 AM, a spus:

Calin

Se pare ca de fapt tu Kriminel postezi de dragul comversatiei intr un subiect care nu prea te priveste!parerea mea!
0

#257 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 October 2008 - 11:23 AM

Ma priveste si pe mine cum te priveste pe tine si pe restul. Este o comunitate si nu incerc sa fac altceva decat sa constientizez de faptul ca nu vorbiti cu un nick impersonal ce cu un om in spatele acelui nick.

Can vom realiza asta vom incepe sa vorbim si sa intelegem cu adevarat ceea ce se scrie aici. Pana atunci, judecam persoana si nu argumentul in continuare.

0

#258 Useril este offline   Adyn 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1142
  • Inregistrat: 30-August 07

Postat 06 October 2008 - 09:31 PM

Atentie Tepar !!!

PUIE CRISTIAN
pe forum SHADOW, fost SHANE pe YAHOO mec@ shein (mec_shein)

Strada Constantin Noica numarul 30, bloc AN30, AP 21, etajul 5, Oradea

Din pacate ma alatur si eu celor inselati pe acest forum.
Am avut destula intelegere si rabdare pentru acest pusti de pe 17 iulie si pina acum.
Am facut un schimb cu el: o Cessna folosita la care i-am pus motor brushless, regulator, radiocomanda si receptie noi contra unui telefon tip PDA Palm. L-am intrebat daca telefonul e functional si mi-a spus ca e OK. Dar cind l-am primit am vazut ca era "varza". L-am contactat si el a spus ca la el a mers. Cautind prin topicurile lui de pe forum am gasit unul in care spunea ca nu stie de ce telefonul lui nu vrea sa mearga. I-am trimis link-ul si atunci mi-a spus ca imi trimite altceva in schimb. De atunci de vreo 3 ori m-a tot pus sa ma duc la posta degeaba. De fapt el nu stia cum sa traga de timp. Deja prin august si-a schimbat si numele pe forum. Banuiesc ca acum si-l va schimba din nou.

Nu ar fi rau ca pentru cei de genul asta moderatorii sa le blocheze accesul pe baza ip-ului.
0

#259 Useril este offline   puma4u 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 100
  • Inregistrat: 25-June 08

Postat 06 October 2008 - 09:52 PM

Vezi postareaAdyn, la Oct 6 2008, 09:31 PM, a spus:

Atentie Tepar !!!

PUIE CRISTIAN

Am avut destula intelegere si rabdare pentru acest pusti de pe 17 iulie si pina acum.
Am facut un schimb cu el: o Cessna folosita la care i-am pus motor brushless, regulator, radiocomanda si receptie noi contra unui telefon tip PDA Palm. L-am intrebat daca telefonul e functional si mi-a spus ca e OK. Dar cind l-am primit am vazut ca era "varza". L-am contactat si el a spus ca la el a mers. Cautind prin topicurile lui de pe forum am gasit unul in care spunea ca nu stie de ce telefonul lui nu vrea sa mearga. I-am trimis link-ul si atunci mi-a spus ca imi trimite altceva in schimb. De atunci de vreo 3 ori m-a tot pus sa ma duc la posta degeaba. De fapt el nu stia cum sa traga de timp. Deja prin august si-a schimbat si numele pe forum. Banuiesc ca acum si-l va schimba din nou.

Nu ar fi rau ca pentru cei de genul asta moderatorii sa le blocheze accesul pe baza ip-ului.

Subscriu si eu am avut probleme cu Shaine Puia Cristian acel baiat de 15 ani care ii placea sa ma trimita mereu la posta.Eu propun sa i se dea ban pe ip global pentru ca daca are dinamyc nam rezolvat nimic dar daca are static e ok si ban pe ip.

Va salut. :D

Aceasta postare a fost editata de puma4u: 06 October 2008 - 09:53 PM

Voi radeti de mine ca sunt diferit,eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
0

#260 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 October 2008 - 11:12 PM

Inca unul renumit la tepari :D. Cu ban normal pe ip nu se rezolva decat daca are static, dar daca este dinamic numai ban global dar si cu ala ii greu.

FPV is not a crime!

FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

0

#261 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 895
  • Inregistrat: 19-November 06

Postat 10 October 2008 - 10:12 AM

Vezi postareaKriminel, la Oct 1 2008, 12:28 AM, a spus:

Sau de ce naiba va caliciti la posta romana cand puteti folosi curierate rapide, care te suna si te intreaba unde sa-ti livrez fa coletu ca o ajuns! Asta si la trimitere si la primire...

Poti lua tzeapa si daca folosesti curieratul rapid. Va spun si eu povestioara mea din care reiese ca am fost cumva tzepuit de userul mselejan1981: se intampla pe la inceputul lui Aprilie 2008 cand m-a contactat pt cumpararea unor piese si acareturi de Savage. Ne-am inteles la pret, dupa care i-am precizat ca ii trimit produsele prin curierul rapid Nemo Expres (cu care firma la care lucrez are contract), urmand sa plateasca el transportul. El a insistat sa folosim serviciile curierului RoExpres, intrucat firma la care lucreaza el are contract cu ei si are aranjamentele lui. Am acceptat pt ca am vrut sa-l ajut, dandu-mi seama ca o sa iasa mai ieftin sau poate chiar moca in ceea ce priveste transportul.

De aici au inceput problemele: am pus coletul la curier cu plata ramburs. Dupa vreo 10-14zile mi-am dat seama ca nu am primit banii, asa ca l-am sunat pe mselejan1981 sa verific ce se intampla. Raspunsul lui a fost ceva de genul: "nu am primit coletul pt ca RoExpres a dat faliment, dar o preia o alta firma, ProExpres, si imediat ce sunt gata formalitatile imi vor trimite coletul". Am verificat si eu cele spuse si, intradevar, asa stateau lucrurile. Buuuun... dupa circa 3 saptamani de la data expedierii coletul a fost livrat, mselejan1981 a platit rambursul, dar eu nu am vazut banii nici pana in ziua de azi.
Ce s-a intamplat: destinatarul si anume mselejan1981 a acceptat o chitanta emisa de firma RoExpres, firma care stia foarte bine ca inchisese portile, livrarea fiind de fapt facuta de ProExpres.

Il consider tzepar pt ca dupa cele intamplate mi-a promis ca incearca sa rezolve problema, intrucat mai au cate ceva de recuperat si pt firma la care lucreaza si daca nu se rezolva nimic, imi trimite banii prin alta modalitate. Cei de la ProExpres mi-au zis ca la data la care s-a facut plata rambursului toate livrarile si incasarile se faceau de pe ProExpres si ca ai lor clienti stiau treaba asta, dar unii curieri au profitat de pe urma neatentiei clientilor, au emis chitante de pe RoExpres, si-au bagat ceva bani in buzunar, dupa care au demisionat.

mselejan1981 se scuza ca el nu are nici o vina pt ca a platit rambursul, dar toate astea nu s-ar fi intamplat daca:
1. Nu foloseam serviciile firmei RoExpres, firma pe care am contactat-o la cererea lui mselejan1981
2. Cel mai important si, de fapt, asta e vina ce o poarta: este responsabilitatea lui mselejan1981 ca a acceptat si semnat o chitanta a firmei falimentare RoExpres

PS: intrucat suma este de numai 170RON, n-am facut valuri pe forum, dar acum m-am hotarat sa postez ca raspuns la ceea ce a afirmat Kriminel.

Aceasta postare a fost editata de NIZ: 10 October 2008 - 10:19 AM

0

#262 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 October 2008 - 02:34 PM

Imi pare rau ca ti s-a intamplat asta. DAR am o obiectie: Odata ce eu am platit rambursul curierului responsabilitatea revine 100% acelui curier. Nu mie. ProExpres a preluat si creantele RoExpres (sincer nu stiam ca au dat faliment) in consecinta de la ei trebuie sa-ti recuperezi banii. Daca cel pe care il numesti tzepar a platit cu adevarat rambursul si poate justifica cu o chitanta.

Numai bine,
Calin

0

#263 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 October 2008 - 08:54 PM

Vezi postareaAdyn, la Oct 6 2008, 10:31 PM, a spus:

Atentie Tepar !!!

PUIE CRISTIAN

Subscriu si eu la cele spuse de Adyn, Puie Cristian pe langa user-urile enumerate mai sus mai are unul, si anume baja, de la care am luat si eu 2 tzepe si cu care sa nu dea domnu sa ma intalnesc cu el ca ii vai de mama lui.

Aceasta postare a fost editata de casper20: 10 October 2008 - 08:55 PM

FPV is not a crime!

FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

0

#264 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 895
  • Inregistrat: 19-November 06

Postat 10 October 2008 - 10:38 PM

Vezi postareaKriminel, la Oct 10 2008, 03:34 PM, a spus:

Imi pare rau ca ti s-a intamplat asta. DAR am o obiectie: Odata ce eu am platit rambursul curierului responsabilitatea revine 100% acelui curier. Nu mie. ProExpres a preluat si creantele RoExpres (sincer nu stiam ca au dat faliment) in consecinta de la ei trebuie sa-ti recuperezi banii. Daca cel pe care il numesti tzepar a platit cu adevarat rambursul si poate justifica cu o chitanta.

Numai bine,
Calin

Daca tu stii ca o firma a dat faliment, ii dai bani dezinvolt, sau esti putin mai precaut si belesti ochii mai atent? Sunt convins ca daca banii erau pt familia lui era mult mai atent.

Parerea mea care este...

Aceasta postare a fost editata de NIZ: 10 October 2008 - 10:42 PM

0

#265 Useril este offline   prisi 

• scale addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1299
  • Inregistrat: 03-January 08
  • Interests:Automodelism,motociclism,parapantism,caiac,ciclism

Postat 10 October 2008 - 11:17 PM

tocmai am vb pe messenger cu tu_dor2005 .....care pretinde a fi un prieten a lui baja din suceava
mentionez ca am primit pe forum pm de la tu_dor2005 de pe contul baja
oare e una si acceasi persoana??
If it is to be it is up to me
0

#266 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 27-May 08

Postat 11 October 2008 - 12:14 AM

apropo de tzepari.... vand doua motoare jamara 480 sigilate , nici de curiozitate nu le-am descafut(le dau cu 30 Ron amandoua) ... m-a rugat fostu Shane acum o luna sa le comand pentru el si nu mi le-a mai platit... se face ca ploua, si am inteles ca nu sunt primul care a muscat-o cu el...

Aceasta postare a fost editata de Tommyx: 11 October 2008 - 12:19 AM

aero
0

#267 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 11 October 2008 - 09:03 AM

userul shane si shadow au fost banati definitiv. a ramas doar cu id-ul baja....
flying is my life...
0

#268 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 October 2008 - 12:16 PM

Vezi postareaTommyx, la Oct 11 2008, 01:14 AM, a spus:

apropo de tzepari.... vand doua motoare jamara 480 sigilate , nici de curiozitate nu le-am descafut(le dau cu 30 Ron amandoua) ... m-a rugat fostu Shane acum o luna sa le comand pentru el si nu mi le-a mai platit... se face ca ploua, si am inteles ca nu sunt primul care a muscat-o cu el...

Daca esti din Oradea de ce nu il cauti acasa sa rezolvi problema cu el, daca dai de el dai si din partea mea 2 picioare in fund.

FPV is not a crime!

FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

0

#269 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 October 2008 - 12:18 PM

Asta este adresa lui sigura deoarece avizul de la un colet trimis catre aceasta adresa a ajuns la el.

FPV is not a crime!

FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

0

#270 Useril este offline   Toys 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 580
  • Inregistrat: 06-January 08

Postat 14 October 2008 - 09:19 PM

Mare grija si la user'ul " catastyle " .
Intr'un cuvant TEPAR !!!

Argumenteaza te rog.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 08 November 2008 - 11:46 AM

0

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11