Modelism - RHC Forum: tzepari - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

tzepari sau nu?

#511 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 11 June 2009 - 05:24 PM

este un risc intotdeauna cand vinzi ceva ce nu vede clientul. Este absolut normal ca daca el a dat 8 milioane sa aiba oaresce pretentii. Acuma depinde si CAT de mult este zgariata. Intr-adevar greseala ta e ca ai trimis-o asa cum o ramas de la ultima tura. Daca era oarecum mai ingrijita increderea nu s-ar mai fi diminuat... Asta este riscul vanzarii pe nevazute, risc pe care trebuie sa si-l asume si vanzatorul si cumparatorul... Eu cand vand ceva evidentiez si defectele si calitatile, cu poze etc. Tocmai pentru a evita luarii de decizii neinformate si frustrarea cumpararii unui produs care in conceptia ta e rebut...

0

#512 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1877
  • Inregistrat: 11-August 08

Postat 11 June 2009 - 05:26 PM

Vezi postareaCalin, la Jun 11 2009, 06:24 PM, a spus:

este un risc intotdeauna cand vinzi ceva ce nu vede clientul. Este absolut normal ca daca el a dat 8 milioane sa aiba oaresce pretentii. Acuma depinde si CAT de mult este zgariata. Intr-adevar greseala ta e ca ai trimis-o asa cum o ramas de la ultima tura. Daca era oarecum mai ingrijita increderea nu s-ar mai fi diminuat... Asta este riscul vanzarii pe nevazute, risc pe care trebuie sa si-l asume si vanzatorul si cumparatorul... Eu cand vand ceva evidentiez si defectele si calitatile, cu poze etc. Tocmai pentru a evita luarii de decizii neinformate si frustrarea cumpararii unui produs care in conceptia ta e rebut...

I.am trimis poze cu ea in seara inaite de a io trimite exact in starea in care aprimito :rolleyes: exact asa prafuita ,stia la ce o sa se astepte.

Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 11 June 2009 - 05:29 PM

Associated SC8E on 4S
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
0

#513 Useril este offline   ionut76 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1240
  • Inregistrat: 19-November 08
  • Interests:http://www.catia.ro

Postat 11 June 2009 - 05:40 PM

Alex, no offense, umbla putin si la limba romana, adica fa o investitie serioasa in gramatica inainte de masinute. Abia daca am inteles ceva din primul tau post.
Cursuri si carti CATIA v5 aici
0

#514 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 05:47 PM

Vezi postareaionut76, la Jun 11 2009, 06:40 PM, a spus:

Alex, no offense, umbla putin si la limba romana, adica fa o investitie serioasa in gramatica inainte de masinute. Abia daca am inteles ceva din primul tau post.

Ma scuzati, am scris repede si eram si nervos :rolleyes:. Oricum acuma nu stiu ce sa fac ,maine vine omu sa aduca masina si mai imi trimite si el masina , io din cate imi dau seama el nu are de ce sa imi trimita masina inapoi ! i.am spus tot ce are, a inteles si nu a zis nimic.

Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 11 June 2009 - 05:54 PM

Associated SC8E on 4S
Membru retras!
0

#515 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 11 June 2009 - 06:38 PM

No offence, dar alta data nu te mai grabi pana nu ai rezolvat complet etapa premergatoare...
Ave
0

#516 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 06:41 PM

Vezi postareaave, la Jun 11 2009, 07:38 PM, a spus:

No offence, dar alta data nu te mai grabi pana nu ai rezolvat complet etapa premergatoare...

El m.a grabit ca a zis sa io pun cat mai repede , pacat ca mi s.a sters lista de pe mess unde am vorbit , ca va aratam.
Associated SC8E on 4S
Membru retras!
0

#517 Useril este offline   bogdyys 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 20-October 08

Postat 11 June 2009 - 06:50 PM

Alexandru tu de fapt ceri un sfat acum?Ce sa faci,cum sa procedezi?In primul post ai sarit sa afirmi ca e tepar,dar daca voi ati stabilit ca o poate refuza,e cam greu sa dai inapoi,in acelasi timp daca pozele si descrierea ta au fost conforme cu realitatea nici el nu are dreptate sa renunte asa usor.Acum ajuta-ne sa intelegem ce vrei tu de fapt,poate te ajutam cu un sfat,ca de teapa nu prea e vorba dupa cum vad eu lucrurile :rolleyes: .

FOREVER YOUNG.......
0

#518 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 06:52 PM

Vezi postareabogdyys, la Jun 11 2009, 07:50 PM, a spus:

Alexandru tu de fapt ceri un sfat acum?Ce sa faci,cum sa procedezi?In primul post ai sarit sa afirmi ca e tepar,dar daca voi ati stabilit ca o poate refuza,e cam greu sa dai inapoi,in acelasi timp daca pozele si descrierea ta au fost conforme cu realitatea nici el nu are dreptate sa renunte asa usor.Acum ajuta-ne sa intelegem ce vrei tu de fapt,poate te ajutam cu un sfat,ca de teapa nu prea e vorba dupa cum vad eu lucrurile :rolleyes: .

Deci eu am vorbit cu omu, i.am spus tot ce are, i.am dat poze tot .Ieri i.am trimis coletu azi pe la 1 la platit si la ora 2 la pus inapoi :unsure:. Cer sfat :).Deci eu mor pe yahoo asta ca nu salveaza ce ai vorbit :)( ca va aratam ce i.am spus ... "A fost rulata pe asfalt".

Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 11 June 2009 - 06:58 PM

Associated SC8E on 4S
Membru retras!
0

#519 Useril este offline   bogdyys 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 20-October 08

Postat 11 June 2009 - 07:00 PM

Angajeaza un avocat! :rolleyes: Vorbeste cu tipul respectiv si ajungeti la o rezolvare amiabila si convenabila ambelor parti,cam asta e sfatul,si pe viitor cand vinzi ceva din respect pentru cel care plateste,curata,unge,pregateste de vanzare acel ceva! :unsure:

FOREVER YOUNG.......
0

#520 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 07:04 PM

Vezi postareabogdyys, la Jun 11 2009, 08:00 PM, a spus:

Angajeaza un avocat! :rolleyes: Vorbeste cu tipul respectiv si ajungeti la o rezolvare amiabila si convenabila ambelor parti,cam asta e sfatul,si pe viitor cand vinzi ceva din respect pentru cel care plateste,curata,unge,pregateste de vanzare acel ceva! :unsure:

L.am sunat sa vorbesc cu el sa ajungem la o intelegere , dar m.a refuzat .... si io am dreptu sa il refuz...
Associated SC8E on 4S
Membru retras!
0

#521 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 11 June 2009 - 07:05 PM

Vezi postareaAl3xandru239, la Jun 11 2009, 07:52 PM, a spus:

Deci eu mor pe yahoo asta ca nu salveaza ce ai vorbit :rolleyes:

Mori pe cel care nu l-a configurat, pentru ca el salveaza conversatiile dar implicit le sterge cand este inchis. Aici trebuie sa spuna userul ca vrea ca mesajele sa NU fie sterse. (Cauta si tu prin configuratie).
Ave
0

#522 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 07:27 PM

Vezi postareaave, la Jun 11 2009, 08:05 PM, a spus:

Mori pe cel care nu l-a configurat, pentru ca el salveaza conversatiile dar implicit le sterge cand este inchis. Aici trebuie sa spuna userul ca vrea ca mesajele sa NU fie sterse. (Cauta si tu prin configuratie).

Si chestia ciudat e ca daca nu vin aminebanii de ia platit eu nua m cum sa o ridic :rolleyes:). Am vrut sa fiu politicos :unsure: l.am sunat sa il intreb adca vrea sa discutam si nimic.
ASA CA O SA FIU SI EU NESIMTIT!

Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 11 June 2009 - 07:27 PM

Associated SC8E on 4S
Membru retras!
0

#523 Useril este offline   vld 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 244
  • Inregistrat: 20-January 08

Postat 11 June 2009 - 08:45 PM

Te sfatuiesc sa iti primesti masina inapoi, nu sa fii nesimtit. Alta data sa nu te mai grabesti ca fata mare la maritat. Nu a tinut-o cu saptamanile si dupa aia a vrut sa ti-o returneze. Distanta dintre localitati nu e asa mare. Pentru banii astia o sa te pomenesti cu el la usa chiar daca e sa refuzi coletul. Si atunci sa vezi pe unde scoti camasa. Omului nu i-a convenit si ti-a returnat-o, trebuia sa astepti "verde" de la el ca sa iti comanzi cealalta masina. Tot timpul lucrurile in fotografii par altfel. Cum nici nu ai sters-o de praf? Si daca tu i-ai promis marea cu sarea? Mai e unul care a dat un aparat foto analogic pe un motor termic auto si tot el era cu gura mare ca de fapt motorul nu era ce voia el.
Eu zic sa iti primesti masina inapoi si aceasta intamplare sa iti fie o lectie de viata. Eventualele probleme o sa le faci parintilor, tu fiind minor si inca lipsit de drepturi.
0

#524 Useril este offline   iony 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2346
  • Inregistrat: 06-April 07

Postat 11 June 2009 - 08:48 PM

parerea mea este ca ar trebui sa termini cu bisnita asta
si nu o spun cu rautate
:)
0

#525 Useril este offline   gabyfurios 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 15-January 08

Postat 11 June 2009 - 09:16 PM

" Mai e unul care a dat un aparat foto analogic pe un motor termic auto si tot el era cu gura mare ca de fapt motorul nu era ce voia el"

Despre aceasi persoana vb eu mai sus... :)
0

#526 Useril este offline   ARU 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1427
  • Inregistrat: 15-February 08
  • Interests:aero

Postat 11 June 2009 - 09:47 PM

la vanzari SH , apar mereu neintelegeri ! mai ales cand, cumperi prin aceasta modalitate ! ma refer nu vezi tu , nu se stie niciodata cine are dreptate. Pentru un avocat trebuie vreo 500-600 lei , si nu se stie daca ii recuperezi , ma refer in situatia de pierderea procesului . Trebuie sa discute mai mult vanzatorul si cumparatorul si neaparat cumparatorul sa precizeze o clauza , ca daca articolul respectiv are defecte pe care nu a avut cum sa le cunoasca , v-a returna bunul in maxim 24 h si i se v-a da bani inapoi. Acest tip de vanzari nu este '' bisnitareala '' , ci o simpla vanzare ,... nu se obtine suprapret ! Si eu am avut mici neintelegeri dar pana la urma s-au rezolvat si sper sa se rezolve si acest incident intre cei doi ,in mod pozitiv.
0

#527 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2009 - 10:17 PM

Vezi postareaARU, la Jun 11 2009, 10:47 PM, a spus:

la vanzari SH , apar mereu neintelegeri ! mai ales cand, cumperi prin aceasta modalitate ! ma refer nu vezi tu , nu se stie niciodata cine are dreptate. Pentru un avocat trebuie vreo 500-600 lei , si nu se stie daca ii recuperezi , ma refer in situatia de pierderea procesului . Trebuie sa discute mai mult vanzatorul si cumparatorul si neaparat cumparatorul sa precizeze o clauza , ca daca articolul respectiv are defecte pe care nu a avut cum sa le cunoasca , v-a returna bunul in maxim 24 h si i se v-a da bani inapoi. Acest tip de vanzari nu este '' bisnitareala '' , ci o simpla vanzare ,... nu se obtine suprapret ! Si eu am avut mici neintelegeri dar pana la urma s-au rezolvat si sper sa se rezolve si acest incident intre cei doi ,in mod pozitiv.

Am sa ii primesc coletu , doar daca imi da deschidere colet ! Nu vreau sa am probleme.

Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 11 June 2009 - 10:18 PM

Associated SC8E on 4S
Membru retras!
0

#528 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2650
  • Inregistrat: 02-November 08
  • Interests:Automodelism
    Ciclism

Postat 17 June 2009 - 11:55 AM

Vezi postarearadugns, la May 20 2009, 02:00 PM, a spus:

dadooo-stayl mi-a dat teapa. Am vb cu el si a cumparat un set de tower-e pe care trebuia sa mi le trimita a2a zi. A 2a zi seara cand lam intrebat mia raspuns ca nu le mai trimite si le pastreaza pentru el, iar eu leam intrebat de ce nu mi le mai trimite si mia spus ca asa vrea el.

Radu

Astazi 17.06.2009 am primit piesele de la el. In concluzie imi cer scuze pentru acuzatiile aduse asupra lui.

Radu

Custom CNC parts GNS Racing
0

#529 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2700
  • Inregistrat: 31-August 09

Postat 18 September 2009 - 06:14 PM

am primit o teapa de la utilizatorul catalinedy.Trebuia sa imi trimita o masina fara statie si cu acumulator.Eu am primit masina fara regulator si fara acumulator.L-am contactat si si-a cerut scuze pt ca a uitat.A doua zi imi da mesaj ca cica a pus piesele la fan curier.Dar s-au dus 4 zile si degeaba.Am incercat sa il contactez si mi-a dat ton ocupat.asta e.Ba mai mult azi am primit un mms cu poza chitantei ca a primit banii.Culmea nesimtirii
Sa nu faceti afaceri cu el

Nume:Munteanu Eduard Catalin
Numar telefon: 0751948005
Adresa mail: catalin.eduard@yahoo.com
Localitatea Iasi.
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#530 Useril este offline   george10 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1298
  • Inregistrat: 08-August 07
  • Interests:Modelism
    Foto

Postat 18 September 2009 - 11:25 PM

Vezi postareavgeorge, la Sep 18 2009, 07:14 PM, a spus:

am primit o teapa de la utilizatorul catalinedy.Trebuia sa imi trimita o masina fara statie si cu acumulator.Eu am primit masina fara regulator si fara acumulator.L-am contactat si si-a cerut scuze pt ca a uitat.A doua zi imi da mesaj ca cica a pus piesele la fan curier.Dar s-au dus 4 zile si degeaba.Am incercat sa il contactez si mi-a dat ton ocupat.asta e.Ba mai mult azi am primit un mms cu poza chitantei ca a primit banii.Culmea nesimtirii
Sa nu faceti afaceri cu el

Nume:Munteanu Eduard Catalin
Numar telefon: 0751948005
Adresa mail: catalin.eduard@yahoo.com
Localitatea Iasi.

Pai mai zilele trecute nu tu il laudai <_<
Si pe mine m-a pacalit ,acest "catalinedy"cu un regulator...trebuia sa fie de 60A si a fost de 40A si culmea ironiei mai este si ars...Am incercat sa-l contactez si nimic...
Asa ca aveti grija! ;)
Cu Stima George J.
tel.0724686263
0

#531 Useril este offline   steli2k 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1136
  • Inregistrat: 05-May 08

Postat 19 September 2009 - 09:36 AM

Credeti ca se poate vb de tzepari in dreptul acelora care cumpara un lucru si nu se mai intereseaza sa recupereze coletul daca acesta nu a venit la fix? Ca sa fiu mai explicit. Am trimis deja al doi-lea colet la bucuresti la persoane diferite. Primul dupa vreo saptamana a fost la posta nu stiu sa spun de cate ori si a renuntat sa mai caute pachetul. Am intrebat la posta din cluj de la care am trimis ce ii de facut? Mi-au spus ca pot da numarul trimiterii la destinatar si el sa intrebe la posta unde a fost directionat coletul deoarece se mai intampla sa fie directionat gresit la cate un oficiu postal apropiat. Cand am spus destinatarului aceasta posibilitate nu am mai primit nici un raspuns de la el. Dupa 3 saptamani am primit inapoi coletul si am mai pltit inca 6 lei ramburs.Al doi-lea este inca in bucuresti coletul , dar cred ca il voi primi inapoi. Situatia este cam la fel, cat ca acum nu imi mai raspunde la mesaje. Eu consider ca atata timp cat vrei sa cumrei un produs si vanzatorul il pune exact in ziua cand promite, tu ca si cumparator trebuie sa iti dai silinta sa recuperezi coletl. NU esta vina vanzatorului ca posta romana merge asa cum merge. Daca as vinde doar cu firma de curierat transportul costa 32 ronfata de 7 ron cu posta romana, deci este o diferenta pe care nu stiu cati sunt dispusi sa o plateasca.

Aceasta postare a fost editata de steli2k: 19 September 2009 - 09:38 AM

0

#532 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2700
  • Inregistrat: 31-August 09

Postat 19 September 2009 - 12:54 PM

Vezi postareageorge10, la Sep 19 2009, 12:25 AM, a spus:

Pai mai zilele trecute nu tu il laudai :D
Si pe mine m-a pacalit ,acest "catalinedy"cu un regulator...trebuia sa fie de 60A si a fost de 40A si culmea ironiei mai este si ars...Am incercat sa-l contactez si nimic...
Asa ca aveti grija! :lol:

Da, intradevar dar imi daduse msg ca a trimis coletul si ca totul este ok.in gandul meu am spus "ce om ok".Nu mai cumparati nimic de la el.
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#533 Useril este offline   george10 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Foto

Postat 25 September 2009 - 06:46 PM

Atentie!
Fiti atenti la userul "maxim" este acelas user ca si "catalinedy"
Am vorbit personal la telefon cu el,asa ca este confirmat!
Se poate trece la rubrica "tepari"din topicul vanzari,acolo unde-i este locul!
Cu Stima George J.
tel.0724686263
0

#534 Useril este offline   Vlad1111 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 370
  • Inregistrat: 06-July 06

Postat 11 October 2009 - 09:56 PM

N-am vrut sa scriu dar pana la urma o fac ca sa nu pateasca si alti la fel. Acum ceva ani flo234 mi-a vandut o masina termica. El a profitat de faptul ca eram incepator si nu stiam prea multe. Mi-a zis ca e 1:8 cand era 1:10. mi-a zis alta motorizare fata de ce avea in realitate. Am dat 7 mil pe ea si s-a stricat intr-o saptamana.

Aceasta postare a fost editata de Vlad1111: 11 October 2009 - 10:02 PM

all bad thing that can happen, will happen.
0

#535 Useril este offline   george10 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Foto

Postat 11 October 2009 - 11:08 PM

Si te-ai hotarat acum sa ne anunti...nu crezi ca a trecut destul timp... <_<
Cu Stima George J.
tel.0724686263
0

#536 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 12 October 2009 - 10:01 AM

Vezi postareasteli2k, la Sep 19 2009, 10:36 AM, a spus:

Credeti ca se poate vb de tzepari in dreptul acelora care cumpara un lucru si nu se mai intereseaza sa recupereze coletul daca acesta nu a venit la fix? Ca sa fiu mai explicit. Am trimis deja al doi-lea colet la bucuresti la persoane diferite. Primul dupa vreo saptamana a fost la posta nu stiu sa spun de cate ori si a renuntat sa mai caute pachetul. Am intrebat la posta din cluj de la care am trimis ce ii de facut? Mi-au spus ca pot da numarul trimiterii la destinatar si el sa intrebe la posta unde a fost directionat coletul deoarece se mai intampla sa fie directionat gresit la cate un oficiu postal apropiat. Cand am spus destinatarului aceasta posibilitate nu am mai primit nici un raspuns de la el. Dupa 3 saptamani am primit inapoi coletul si am mai pltit inca 6 lei ramburs.Al doi-lea este inca in bucuresti coletul , dar cred ca il voi primi inapoi. Situatia este cam la fel, cat ca acum nu imi mai raspunde la mesaje. Eu consider ca atata timp cat vrei sa cumrei un produs si vanzatorul il pune exact in ziua cand promite, tu ca si cumparator trebuie sa iti dai silinta sa recuperezi coletl. NU esta vina vanzatorului ca posta romana merge asa cum merge. Daca as vinde doar cu firma de curierat transportul costa 32 ronfata de 7 ron cu posta romana, deci este o diferenta pe care nu stiu cati sunt dispusi sa o plateasca.

Da, se poate spune ca-i tzeapa, daca de atatea zile nu ai rezolvat. Zi-le numele sa-i stim si noi si sa se explice aici sau tie pe privat.

0

#537 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 12 October 2009 - 10:21 AM

Vezi postareaVlad1111, la Oct 11 2009, 10:56 PM, a spus:

N-am vrut sa scriu dar pana la urma o fac ca sa nu pateasca si alti la fel. Acum ceva ani flo234 mi-a vandut o masina termica. El a profitat de faptul ca eram incepator si nu stiam prea multe. Mi-a zis ca e 1:8 cand era 1:10. mi-a zis alta motorizare fata de ce avea in realitate. Am dat 7 mil pe ea si s-a stricat intr-o saptamana.

...hm!...
"...acum ceva ani...", si flo234 erea incepator...
apoi, mi-e greu sa cred ca ai incercat sa lamuresti problema si nu ai dat de el, este extrem de vizibil, din toate punctele de vedere(prezent pe forum, prezent la actiuni rc, ...)
nu-i normal ca orice ciurli-burli sa-si permita sa scrie cu iz de sentinta aici, pina nu s-a asigurat ca exista clar infractiunea...
ar trebui ca cei care au postat nefondat sa riste sanctiuni, intr-un fel sau altul...
ca o parere personala, flo234 mi-e greu sa cred ca poate fi tepar. cel mult, sa se fi inselat cu privire la estimarea clasei, insa in mod clar neintentionat...
asadar, ce facem cu ciurli-burli care posteaza nefondat etichete de tepari asupra unora care nu au nici in clin nici in mineca cu tepele...
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#538 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 12 October 2009 - 11:03 AM

Vezi postareaVlad1111, la Oct 11 2009, 10:56 PM, a spus:

Acum ceva ani cand era mama fata mare, am luat si eu o teapa de care mi-am adus aminte...dar nu mai stiu cum il chema ca era de pe okazii...
La tine poate sa-ti dea omu' o masina nou nouta ca la stilul tau de mers in doua zile o strici....asa ca ma mir ca a tinut 7 zile aia...
Ce motorizare ti-a zis si ce avea pe ea, si ce avea de fapt? Ai luat un revo cumva? Si ai luat legatura cu Flo inainte sa scrii aici ca sa vezi daca poate fi rezolvata cumva amintirea ta, care presupun ca nu o mai ai de mult (nu amintirea, ci masina)???
Cat de nesimtit sa fii sa scrii aici dupa doi ani, ca este tepar, care stiu sigur ca daca i-ai fi spus asta atunci (ca nu iti convine ceva) ti-ar fi dat imediat banii inapoi???
0

#539 Useril este offline   steli2k 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1136
  • Inregistrat: 05-May 08

Postat 12 October 2009 - 11:23 AM

Vezi postareanavigator, la Oct 12 2009, 11:01 AM, a spus:

Da, se poate spune ca-i tzeapa, daca de atatea zile nu ai rezolvat. Zi-le numele sa-i stim si noi si sa se explice aici sau tie pe privat.

Dupa vreo saptamana pachetul trimis s-a intors inapoi. Era de la user-ul cristi74. Am vb inainte sa primesc coletul inapoi cu el si m-ia spus ca tocmai ce o primit dupa 2 saptamani hartiuta de la posta si ca merge sa ridice coletul ca cica are mare nevoie de el. Cel de-al doile prieten al meu nu ii mai stiu exact, exact numele si nu vreau sa scriu de altcineva ca nu se cuvine. Oricum. Pentru mine subiectul este incheiat. Un prieten de-al meu cand a primit o tzeapa cu o suma destul de mica de bani o spus despre cel care a dat tzeapa ca: "lasa-l sa isi cumpere medicamente de banii aia". Eu nu pot sa le doresc celor doi decat multa sanatate( pe bune) :) si pe viitor daca nu vor sa ridice un colet de la posta sa nu il comade ca ii criza si nimeni nu are bani de aruncat pe neseriozitatile nimanui.
0

#540 Useril este offline   Vlad1111 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 370
  • Inregistrat: 06-July 06

Postat 12 October 2009 - 12:39 PM

Am postat acum ca nu am vrut sa deschid atunci un topic doar pe tema asta. Am vorbit atunci cu el si a zis ca nu e treaba lui. Nici nu am mers mult ca s-a rupt pullstatul si dupa ce l-am reparat a mai mers putin si au cazut toate suruburile de pe ea. Era un traxas. Ansmann-ul ala cu care probabil ca m-ai vazut tu ca mergeam nu sa stricat de la "stilul meu de a merge"
all bad thing that can happen, will happen.
0

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis