Modelism - RHC Forum: tzepari - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

tzepari sau nu?

#391 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 07 January 2009 - 11:26 PM

Vezi postareaKriminel, la Jan 7 2009, 11:03 PM, a spus:

asa e! Ai dreptate HESS! Hai sa ne omoram pentru un pumn de bani! La arme baieti!

Nu e vorba de bani in totdeauna, e vorba ca unii se cred dati dracu de ``destepti``.....
Si mai e o chestie: nu o fac doar o data, dupa cum vezi. Nu ne omoram, ca nu am spus asta, doar ne mai corectam.... :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 07 January 2009 - 11:28 PM

0

#392 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 08 January 2009 - 07:06 AM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Jan 7 2009, 10:53 PM, a spus:

Nu stiu de ce tipati atat ca v-a ``jumulit`` acest Cristian zis baja, zis shane, zis gigi, zis cutzu, care apare acum ca lucy, maine ca putzy, iar poimaine ca dracu......
Degeaba va vaitati si DOAR ATAT,ca pana nu le-o tragi in bot, astia vor avea 100 de conturi si nu se lasa de tzepuit.

total gresit.userii nou inscrisi pe forum trec toti prin mana mea,daca mai au conturi ne le aprob si contul clona,deci nu pot posta.
tomazi a fost creat inainte sa institui aceasta regula.
flying is my life...
0

#393 Useril este offline   icepatoru' 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 304
  • Inregistrat: 15-August 08

Postat 08 January 2009 - 01:59 PM

mai sunt si unele persoane care itzi spun in fata ca e nou produsul si cand il iei (pe incredere) si il probezi vezi ca are defecte de care posesorul anterior daca il intrebi (ceea ce am facut ) nici macar nu raspunde . dar asta e viata pt o diferenta mica de bani mai iei cate o tzeapa mica. aviz celor incepatori care nu se uita mai atent (asa ca mine :) ). cand cumparati ceva testatzi-l inainte si uitatzti-va cu atentie. o zi buna tuturor
0

#394 Useril este offline   sebi_p 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 156
  • Inregistrat: 18-June 08

Postat 08 January 2009 - 04:43 PM

Vezi postareacaius71, la Nov 11 2008, 11:33 PM, a spus:

Dupa cate se pare a aparut din nou Daniel Luchian alias alintata,trenaterizare,furiosul_1 etc cu un nou nume Atentie!

Am luat si eu de pe forumun Xtreme LED Strobe and Lipo alarm de la Daniel Luchian Constantin din Iasi cu id-ul ccatalin_01 si nu mi-a trimis mufele de alimentare ale device-ului si m-a asigurat ca e ca si nou . Este acelasi oare individ ? Atunci imi explic de ce a vrut sa se prezinte numai ca Daniel . Un paste de la discutia pe mess (Sdsf Fhhgjhj e Daniel Luchian Constantin) :
Sebi work (1/5/2009 9:13:02 PM): ai o poza cu device-ul?
Sebi work (1/5/2009 9:13:05 PM): reala
Sdsf Fhhgjhj (1/5/2009 9:13:52 PM): nu am , si iti spun sincer ca am dat cu aparatul de revlion de pamant fara sa vreau si nu ma mai lasa sa fac poze...se aprinde se vede pe display dar nu face poza
Sebi work (1/5/2009 9:14:54 PM): ]pe tel sau webcam?
Sdsf Fhhgjhj (1/5/2009 9:15:02 PM): dar e in regula, functioneaza perfect, e ca nou, am ambalajul original

Aceasta postare a fost editata de sebi_p: 08 January 2009 - 04:55 PM

0

#395 Useril este offline   catalin_01 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 28-November 08
  • Interests:aeromodele.

Postat 08 January 2009 - 05:33 PM

Mai colegule, mufa aia trebuia sa fie in pachet, daca era sa iti trag vreo teapa iti puneam o bucata de carton in cutia aia, acolo in pachet trebuia sa fie si mufa pentru 3 celule( poate nu ai fost atent si o fi cazut ).....si cand cumperi asa numitul DEVICE ala iti vine bucati, pe care ar trebui sa le lipesti frumos cu pistolul ca sa til faci functional, iar daca pentru o mufa care costa 2 lei faci atat caz.....nu stiu cum va poate multumi omul....am fost de acord cu pretul tau, am platit eu transportul si rambursul.....si tot nu esti multumit????? Iti comand eu o mufa pentru DECICE-ul tau si ti-o trimit, stai linistit ca nu ma uit la 2 lei. Iti trimit una la adresa respectiva...

Si eu am mai cumparat de pe forum, si au mai fost si produse incomplete...lipseau 3 suruburi, o mufa de alimentare...etc...si nu am scris omul aici ca nu era asa mare o problema asta important a fost ce am cumparat ca functiona si asta era destul...dar ca nu avea 3 suruburi nu inseamna ca respectivul mi-a tras TEAPA...3 suruburi am gasit eu....

P.S.- in locul tau nici nu ma mai deranjam sa scriu aici pentru o ASEMENEA problema.

Aceasta postare a fost editata de catalin_01: 08 January 2009 - 05:38 PM

Align T-rex 450 v2
E-sky honey bee king v2
E-sky lama v4
Spektrum dx-7
Graupner mx-12
0

#396 Useril este offline   catalin_01 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 January 2009 - 05:41 PM

Si inca ceva ( poate te intereseaza ...sau nu ) cu respectivul caius , care din cauza lui am ajuns scris in aceasta rubrica am facut recent tranzactii cu el si cu altii si toti au fost multumiti (se poate confirma ) .
Align T-rex 450 v2
E-sky honey bee king v2
E-sky lama v4
Spektrum dx-7
Graupner mx-12
0

#397 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2259
  • Inregistrat: 23-March 03
  • Interests:F3A , veliere

Postat 08 January 2009 - 06:19 PM

Si eu am fost pacalit de tine (Luchian Constantin Daniel), cu pachetul ce nu l-ai ridicat de la posta in 2007. Chiar daca suma nu e mare, tot teapa se cheama. T E P A R U L E !
Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
0

#398 Useril este offline   sebi_p 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 08 January 2009 - 06:38 PM

Vezi postareacatalin_01, la Jan 8 2009, 05:41 PM, a spus:

Si inca ceva ( poate te intereseaza ...sau nu ) cu respectivul caius , care din cauza lui am ajuns scris in aceasta rubrica am facut recent tranzactii cu el si cu altii si toti au fost multumiti (se poate confirma ) .

In poza asta pe care ai postat-o se vad clar (cea de la producator ) 2 cabluri cu mufa de intrare in aparat la un capat si la celalalt cate o mufa de 2 celule respectiv 3 celule. O fi cazut si cablul cu mufa de 2 celule si mufa de pe firele care mi le-ai trimis in aer cum se vede in poza. Pistolul de lipit a trebuit sa il folosesti numai sa dai jos mufa de 2 lei. Probabil de aceea ai asa multe id-uri pe rhc.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: EA_020_LRG.jpg
  • Imagine atasata: IMGP1550.jpg

Aceasta postare a fost editata de sebi_p: 08 January 2009 - 06:47 PM

0

#399 Useril este offline   catalin_01 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 January 2009 - 06:55 PM

De ce nu ai luat atunci de la PRODUCATOR??? acesta este secon-hand , si am zis ca este ca nou si nu ma-am referit la cabluri si mufe ci la starea aparatului, te rog sa imi trimiti pachetul inapoi si iti restitui banii ca sa incheiem discutia.
Align T-rex 450 v2
E-sky honey bee king v2
E-sky lama v4
Spektrum dx-7
Graupner mx-12
0

#400 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 08 January 2009 - 07:17 PM

Vezi postareaSILVIU66, la Jan 8 2009, 07:06 AM, a spus:

total gresit.userii nou inscrisi pe forum trec toti prin mana mea,daca mai au conturi ne le aprob si contul clona,deci nu pot posta.
tomazi a fost creat inainte sa institui aceasta regula.

Utila miscare, ca depaseam in 2009 suta de mii de ``oaspeti``.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 08 January 2009 - 07:19 PM

0

#401 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1494
  • Inregistrat: 30-April 08

Postat 08 January 2009 - 09:31 PM

Daniel nu mai comenta!
Ai cumparat de la mine un motor ca l-ai vrut.
Ai zis ca platesti prin banca! am avut incredere ca mai cumparasei ceva in trecut...o suma neimportanta!
Ti-am dat toate specificatiile tot. si ti l-am trimis cu incredere urmand sa imi intre banii in cont.
Era nou nout. A fost perfect functional. L-ai montat si ai zis ca nu e bun pentru HBK2-ul tau
ca are turatie prea mica. Am zis bine trimite-mi-l inapoi si iti trimit altul cu turatie mai mare.
Ti-am trimis altul urmand sa mi-l trimiti pe ala inapoi.

Ei bine, nu mi-ai trimis nimic inapoi si nici la banca nu ai virat nici un ban !
Sincer sa fiu as vrea sa dispari definitiv de pe forumul asta sa stai in ograda ta cu avionase tractorase elicopterase
sau ce naiba oi mai avea.

Inainte sa ma prinda rau flama cu hobby-ul asta ma gandeam ca modelistii sunt oameni ca lumea poate cu o
urma de copilarie ramasa si cu multa indemanare!

Ei bine tu esti un specimen care demonstreaza ca nu e chiar asa! Imi pare rau ca nu ti-ai ales alt hobby.
Putea-i sa iti gasesti si tu ceva unde ai de-a face cu tiganii...ca cu aia te-ai fi inteles de minune! tu furai, ei furau,
ieseati pe balanta 0.

Nu stiu cum naiba de mai existi pe forumul asta dupa cate s-au scris despre tine.
La cate tepe ai tras, ar trebui sa apara inca un topic! "Ce a mai facut Daniel ! "

Atentie la toata lumea indiferent cu cine vorbiti, daca va da o adresa de livrare cu destinatar SMAU ANDREEA indiferent de
motivatie, aveti de-a face cu specimenul. Tot el este in spate. Persoana probabil exista, dar e vreo ruda sau prietena de-a lui.

Ufff mi-am varsat amarul!

PS : Sa stapanesti sanatos motoarele alea!
0

#402 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1494
  • Inregistrat: 30-April 08

Postat 08 January 2009 - 09:34 PM

Vezi postareacatalin_01, la Jan 8 2009, 05:41 PM, a spus:

Da un exemplu de cineva multumit!
Numai incredere sa nu aiba omul in tine ca daca iti pune pistolul la tampla esti inger!
0

#403 Useril este offline   sebi_p 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 08 January 2009 - 09:51 PM

Vezi postareacatalin_01, la Jan 8 2009, 06:55 PM, a spus:

De ce nu ai luat atunci de la PRODUCATOR??? acesta este secon-hand , si am zis ca este ca nou si nu ma-am referit la cabluri si mufe ci la starea aparatului, te rog sa imi trimiti pachetul inapoi si iti restitui banii ca sa incheiem discutia.

Vad ca ai un palmares bogat , nick-ul si tzeapa. Pe mine m-ai invatat minte ieftin , am stricat un cablu prelungitor de egalizare ca sa-l fac sa mearga. Noroc ca am vazut post-urile urmatoare , ca era misto sa il pun pe posta sa nu ridici pachetul . Asa ca il pastrez si imi pare rau ca la prima cumparare de pe forum am dat tocmai peste tine.
Sa fie invatatura de minte si altora : nu cumparati daca poza produsului nu e reala ci luat-o de pe site-uri , si daca omu nu isi spune numele complet cand e intrebat inseamna ca are ceva de ascuns.

P.S. : te rog sa nu mai imi scrii pe privat ca nu mai vreau sa am de-a face cu tine. Imi pare rau.
0

#404 Useril este offline   RC1 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 453
  • Inregistrat: 25-July 08

Postat 11 January 2009 - 08:20 PM

Se pare ca si eu am inceput anul bine...
Am incercat sa fac un schimb cu user raoul bvand si in loc sa primesc un aparat foto digital fuji asemanator cu cel de aici

http://www.fujifilm.com/products/digital_c...00fd/index.html

Am primit asa ceva:
Imagine atasata: koda1.JPGImagine atasata: koda2.JPG
La care dupa vre-o zece minute de cercetari m-am lamurit ca nu e o jucarie .... e chiar un aparat foto dar analog

Deci grija mare ca am vazut ca e foarte activ pe forum
0

#405 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1639
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 12 January 2009 - 12:23 AM

nuuu si la brasov :)( ce i=-ai dat in schimb ?

Aceasta postare a fost editata de RedBaron: 12 January 2009 - 12:25 AM

KIT GUPPY
Ce e portanta? o floare ce se naste din viteza...
0

#406 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1676
  • Inregistrat: 16-December 08
  • Interests:MODELISM
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 12 January 2009 - 01:01 AM

omulet
iti zic eu cum facem
imi trimiti aparatul si eu motorul dupa care iti ceri scuze public si te treci singur aici.....
sa-ti zic de ce?
cred ca stii....
motorul tau sta pe raft si stii de ce?
nu e de monster e de on road
sau te pomeni ca nu stiai atunci cind m-ai asigurat ca e de off
eu nu mai zic nic
ajunge cu tigania
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
0

#407 Useril este offline   RC1 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 453
  • Inregistrat: 25-July 08

Postat 12 January 2009 - 02:22 AM

Nu stiu de ce dar prefer post-urile mai scurte.
Poze trimise inainte de a ne hotari ca facem schimb:
Imagine atasata: wasp3.JPGImagine atasata: wasp1.JPG
Si cred ca ai primit acelasi lucru ca si in poze.
Mai departe sincer nu mai vreau sa comentez. Motorul poti sa-l pastrezi din partea mea.
0

#408 Useril este offline   ionutz_csu galati 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 338
  • Inregistrat: 15-October 07

Postat 12 January 2009 - 04:05 PM

Vezi postarearaoul_bvand, la Jan 12 2009, 01:01 AM, a spus:

omulet
iti zic eu cum facem
imi trimiti aparatul si eu motorul dupa care iti ceri scuze public si te treci singur aici.....
sa-ti zic de ce?
cred ca stii....
eu nu mai zic nic
ajunge cu tigania

vreau eu motorul daca tu nu-l folosesti, iti dau un aparat foto analog nou ;) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif ;)
0

#409 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1550
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 12 January 2009 - 05:05 PM

Vezi postareaalexvid, la Jan 8 2009, 09:31 PM, a spus:

Atentie la toata lumea indiferent cu cine vorbiti, daca va da o adresa de livrare cu destinatar SMAU ANDREEA indiferent de
motivatie, aveti de-a face cu specimenul. Tot el este in spate. Persoana probabil exista, dar e vreo ruda sau prietena de-a lui.

La mine domnul respectif a comandat 2 radiocomenzi ramburs, una pe numele Daniel Luchian, ala Smau Andreea, ambele au venit inapoi.
In cazul omului asta chiar ar fi bine o sesizare la organe de politie Iasi, ca cumva am impresia ca toata tara l conoste deja.
Walter Born
rhc@born.ro
0

#410 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 January 2009 - 05:23 PM

pai putem sa ne ocupam...pana una-alta o sa-i dau interdictie definitva pe forum.
flying is my life...
0

#411 Useril este offline   ionutz_csu galati 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 12 January 2009 - 06:15 PM

Vezi postareaRC1, la Jan 11 2009, 08:20 PM, a spus:

Se pare ca si eu am inceput anul bine...
Am incercat sa fac un schimb cu user raoul bvand si in loc sa primesc un aparat foto digital fuji asemanator cu cel de aici

http://www.fujifilm.com/products/digital_c...00fd/index.html

Am primit asa ceva:
Atasament koda1.JPGAtasament koda2.JPG
La care dupa vre-o zece minute de cercetari m-am lamurit ca nu e o jucarie .... e chiar un aparat foto dar analog

Deci grija mare ca am vazut ca e foarte activ pe forum

si eu am primit un mesaj pe privat , nu stiu daca primeam ceea ce ai primit tu, dar nu este bine ceea ce se intampla, o sa se ajunga ca nimeni sa nu mai poata vinde sau cumpara ceva din cauza acestor "tepari"
pacat de oameni seriosi care vor sa vanda sau sa cumpere ceva.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: iiiiiiiiiiii.JPG

0

#412 Useril este offline   cnc77hobby 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 202
  • Inregistrat: 18-December 06

Postat 12 January 2009 - 11:44 PM

Vezi postareasebi_p, la Jan 8 2009, 06:38 PM, a spus:

In poza asta pe care ai postat-o se vad clar (cea de la producator ) 2 cabluri cu mufa de intrare in aparat la un capat si la celalalt cate o mufa de 2 celule respectiv 3 celule. O fi cazut si cablul cu mufa de 2 celule si mufa de pe firele care mi le-ai trimis in aer cum se vede in poza. Pistolul de lipit a trebuit sa il folosesti numai sa dai jos mufa de 2 lei. Probabil de aceea ai asa multe id-uri pe rhc.

Salutare
Se pare ca omul nu prea poate sa inteleaga despre ce e vorba si considera ca asta nu e o tzeapa pt ca nu a trimis un cablu o mufa sau mai multe ,nici in alte cazuri cand a fost acuzat de ceva similar nu a inteles ca e o diferenta mare intre ce a trimis si ce a promis ca trimite ( mi-e mila de Caius si acum :lol: ) si nu toata lumea are la indemana sculele sau cunostintele necesare pt a rezolva problema. Sa zicem ca nu isi da seama ca pt o mufa sau altceva pe care promite ca exista sau functioneaza , ar reprezenta o tzeapa . Dar in cazul in care comanzi ceva si nu ridici si asta nu o data accidental ci de mai multe ori se mai poate intelege ? Eu cred ca nu in nici unul din cazuri si vreau sa spun ca Wabo are dreptate ,trebuie reclamat la o sectie de politie din orice oras ca se ocupa cei din Iasi de el. Spre norocul lui ca eu nu am cazut niciodata la invoiala cu el, ca aveam o alta metoda de vindecare pt astia ca el. Ma prezentam frumos la adresa lui si sunt sigur ca se trezea brusc din smecheria asta inchipuita si practic sunt convins ca dupa o astfel de intrevedere tovaraseasca nu ar mai fi pacalit pe nimeni. Poate ca modul meu de actionare este un pic extremist si sunt sigur ca unii dintre voi il condamna dar sunt sigur ca pt genul asta de oameni te poti face inteles doar folosind o bara de dural .
Deci mai catalin01 cu oamenii astia ce ai avut: Eraser ,alexvid, wabo ? Raspunde-le ma intr-un fel ,vad ca pt sebi p ai gasit argumentele cu care sa intervi .

Iti doresc multa sanatate
norocosule :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de cnc77hobby: 12 January 2009 - 11:45 PM

0

#413 Useril este offline   ionutz_csu galati 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 January 2009 - 01:12 AM

da , dar eu tot vreau motorul :rolleyes:
0

#414 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 13 January 2009 - 01:22 AM

Vezi postarearaoul_bvand, la Jan 12 2009, 01:01 AM, a spus:

omulet
iti zic eu cum facem
sa-ti zic de ce?
cred ca stii....
eu nu mai zic nic
ajunge cu tigania

Ma jur ca daca eram in locul baiatului caruia i`ai promis aparatul ala si s`a trezit saracu cu panarama aia analogica dinainte de revolutie TE CALCAM PE CAP PUR SI SIMPLU...dar asta e doar parerea mea :rolleyes:

...recunosti ca i`ai dat teapa,si pe langa asta incerci sa il bagi si pe el in oala(APP. MOTORUL ALA CHIAR ESTE DE OFFROAD)....CAT TUPEU FRATE? :|
0

#415 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 13 January 2009 - 08:07 AM

Ce trompeta de aparat foto, frate.....unde l-a mai gasit?! :rolleyes:
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#416 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 13 January 2009 - 10:49 AM

am eu unu mai naspa... dai un motor pe el?
Tzeapa-ti scrie pe frunte raoul... jale mare

0

#417 Useril este offline   andreirosca 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 271
  • Inregistrat: 08-December 06

Postat 13 January 2009 - 10:58 AM

ca o observatie utila pentru noi toti :
majoritatea celor care au ajuns sa fie denumiti tepari au activitate numai pe la sectorul bursa si asta se poate vedea usor, respectivii au activitate zero prin domeniile pentru care exista de fapt forumul (zbor, kit rewiew ...)
cred ca daca inainte de o tranzactie ne uitam la asta pentru user-ul respectiv ne scutim de probleme ...
cu respect
andrei
0

#418 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 January 2009 - 02:41 PM

prima miscare a lui catalin_01 dupa ce a fost banat a fost sa-si creeze un cont nou.
nu i-am aprobat,deci nu o sa ne mai deranjeze cu mesaje.
flying is my life...
0

#419 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 13 January 2009 - 03:39 PM

Oricum, observatia lui Andrei mi se pare foarte buna si la obiect. Destul de usor pentru oricine sa-si faca o parere.
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#420 Useril este offline   bogdyys 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 20-October 08

Postat 14 January 2009 - 06:43 PM

Vezi postareaRedBaron, la Jan 12 2009, 12:23 AM, a spus:

nuuu si la brasov http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif( ce i=-ai dat in schimb ?

Servus,asa e nu si la BV,dar orice padure are si uscaturi,sa speram ca le arde cineva!
Acum despre RC1 nu pot sa spun decat ca este SUPER SERIOS,a avut incredere sa trimita la mine chiar si pachet care valora 1200 lei,plata ulterior,asa ca tind sa cred ca a fost pacalit,si normal nu este.
Despre uscaturi nimic de zis,NU MERITA!

(am editat cu acordul lui bogdyys)

Aceasta postare a fost editata de navigator: 15 January 2009 - 11:22 AM

FOREVER YOUNG.......
0

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15