Modelism - RHC Forum: tzepari - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

tzepari sau nu?

#331 Useril este offline   Andrei83 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 144
  • Inregistrat: 02-July 08

Postat 08 November 2008 - 08:38 PM

In primul rand ca nu sunt tzepar, nu am tzepuit si nici nu o sa tzepuiesc pe cineva.
Si asa cum ii explicai tu lui miion ca in casa ta daca el scuipa pe jos tu il dai afara asa iti spun si eu tie ca este la fel de grav sa jignesti un oaspete. Tine tot de bun simt sa-ti ceri scuze si pentru prietenii tai care il jignesc si nu sa-i spui tot lui ca are tupeu.
In al doilea rand conturile alea nu sunt ale mele, nu sunt conturi clona si ii cunosc personal pe toti acei oameni, unul este fratele meu, unii dintre ei imi sunt amici, altii imi sunt si colegi de munca si amici, toti ma cunosc destul de bine si au fost in nenumarate randuri la mine acasa si imi place sa cred au fost tratati cu respect.
0

#332 Useril este offline   akademik_79 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 19-April 05

Postat 08 November 2008 - 09:00 PM

Andrei83 nu este tepar, eu il cunosc foarte bine si credeti-ma ca omul ala nu este tepar. Si nu trebuie sa dau nimanui explicatii de pe ce ip-uri intru, cand, de unde si de ce. Si va rog frumos sa respectati clauza de confidentialitate, eu nu am dorit sa apara adresa mea de mail intr-un topic public !
Engels & Marx - what about the FAQ's?
0

#333 Useril este offline   petro 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 01-August 04

Postat 08 November 2008 - 09:29 PM

idem akademik_79
0

#334 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 08 November 2008 - 10:44 PM

...nu pricep cum se face de petro si academic timp de 4 ani au tacut malc ,nu au intrat pe forum si s-au trezit taman acum cand ai fost dat pe burlan?
...tabula crasa, mortua est!
0

#335 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 08 November 2008 - 11:20 PM

Vezi postareaAndrei83, la Nov 8 2008, 08:38 PM, a spus:

In primul rand ca nu sunt tzepar, nu am tzepuit si nici nu o sa tzepuiesc pe cineva.
Si asa cum ii explicai tu lui miion ca in casa ta daca el scuipa pe jos tu il dai afara asa iti spun si eu tie ca este la fel de grav sa jignesti un oaspete. Tine tot de bun simt sa-ti ceri scuze si pentru prietenii tai care il jignesc si nu sa-i spui tot lui ca are tupeu.
In al doilea rand conturile alea nu sunt ale mele, nu sunt conturi clona si ii cunosc personal pe toti acei oameni, unul este fratele meu, unii dintre ei imi sunt amici, altii imi sunt si colegi de munca si amici, toti ma cunosc destul de bine si au fost in nenumarate randuri la mine acasa si imi place sa cred au fost tratati cu respect.

In primul rand ca ati (in caz ca sunteti doi frati) folosit acele conturi la rubrica de vanzari de multe ori, pentru a influenta clientii. Unul punea anuntul si ceilalti incepeau ori sa laude produsul, ori sa zica ca "vai ce pret mic este, nu are vreun defect ca prea super e pretul?" sau pur si simplu sa zica ca il cumpara el, desi nu-l cumpara. Asta ca sa-l influentati pe un cumparator ce deja sa aratat interesat dar era indecis. Sau si ca sa mai dati un "UP". Aceste lucruri le faceati mereu aceeasi, si din aceasta cauza batea la ochi. Dar nu de la asta vi s-a tras ci de la comportamentul extrem de urat a lui Alexxxandru (fratele?) care cand se certa cu cineva pe forum, apai continua pe privat cu un limbaj imposibil de reprodus.
In urma plangerii a doi membri ai forumului, m-am uitat de curiozitate pe disputele lui de pe forum cu diversi si mi-a sarit in ochi "un grup de persoane" care tot timpul apareau si-i luau apararea. Mai departe iti dai seama ca a fost doar chestie de cautat ca sa-i depistez pe astia 12 care sunt clonele voastre. Chiar daca rareori postau prin proxi. Nu zic ca or fi toate clonele depistate (14 pana acum) ca nici nu ma intereseaza, dar important este ca un om normal nu face asa ceva. Iar cand e depistat, nu minte pana in panzele albe.

Am zis de 14 si o sa-i scriu pe toti ca sa-i stie lumea, chiar daca tu pretinzi ca sunt prieteni ce vin la voi in casa si posteaza de pe computerul vostru. Eu mai completez ca uneori erau postari consecutive la interval de 2-7 minute, in care dialogati doar voi. Cum faceati? Scria unul si apoi se ridica si-i facea loc la celalalt? :D
Andrei83, Alexxxandru, Malasorte_Cris_Dream , nenea_rares, cubix, Bebebe (asta a fost semnalat demult ca clona a lui Alexxxandru pe un post i a fost clarificata treaba), bad.jackal, Makabudu, petro, alcatel, akademik_79, Radu L. , cybershot, physyck_18 . Daca mai ai prieteni ce vin pe la voi sa posteze in favoarea voastra zi-i, nu te sfii.

0

#336 Useril este offline   Toys 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 580
  • Inregistrat: 06-January 08

Postat 08 November 2008 - 11:53 PM

@Andrei83 tu chiar crezi ceea ce spui ? ( nici un pusti de clasa a patra nu minte in halul ăsta ).
@navigator baneazăi tati pe toti si gata. ( ban pe clasa de IP, scurt si la obiect ).

Nu interveneam dar credemă, că eu m'am săturat de astfel de useri !
0

#337 Useril este offline   Andrei83 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 09 November 2008 - 01:27 AM

Nu am zis niciodata ca au intrat de pe calculatorul meu acei oameni ci doar ca au intrat in casa mea si atat.
Ispihi, ne cunoastem ? Ti-am dat vreo teapa ? Din cate stiu eu Alexandru te-a ajutat fara sa-ti ceara ceva la schimb.
Toys, ne cunoastem ? Ti-am dat vreo teapa ? Cum de-ti iti permiti sa faci astfel de declaratii ?
0

#338 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 09 November 2008 - 09:26 AM

Vezi postareaAndrei83, la Nov 9 2008, 01:27 AM, a spus:

Nu am zis niciodata ca au intrat de pe calculatorul meu acei oameni ci doar ca au intrat in casa mea si atat. Ispihi, ne cunoastem ? Ti-am dat vreo teapa ? Din cate stiu eu Alexandru te-a ajutat fara sa-ti ceara ceva la schimb. Toys, ne cunoastem ? Ti-am dat vreo teapa ? Cum de-ti iti permiti sa faci astfel de declaratii ?

Ca sa te citez frate: " taci si strange perna-n dinti!. Ai picat cu orificiu-n stift...(ca sa nu fiu acuzat de limbaj neacademic!!!)" :D

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 09 November 2008 - 09:39 AM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#339 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 09 November 2008 - 01:50 PM

Vezi postareaAndrei83, la Nov 9 2008, 02:27 AM, a spus:

Nu am zis niciodata ca au intrat de pe calculatorul meu acei oameni ci doar ca au intrat in casa mea si atat.

Pai atunci de unde au toti IP-ul tau, daca nu au intrat de la tine? Sau este doar o coincidenta si tot orasul pe acolo are aceeasi mica adresa?

Si apropo, chiar daca ar fi alti oameni, sa ii pui sa te ajute la "inselat" vigilenta de la vanzari (cu up-uri exagerate, facute la cererea ta de catre prietenii tai), numai din aceasta cauza si din partea mea ati merita toti un mic ban (daca sunteti mai multi, dar nu prea cred). Ca deja ati incalcat cu buna stiinta o parte a regulamentului, pe care il stiati (fiecare cand v-ati inscris -iar spun, daca sunteti mai multi - ati ctitit regulamentul).

Mie mi se pare tot un fel de teapa si faptul cu up-urile si faptul cu lauda marfii, a persoanei, a pretului, doar ca sa iti vinzi marfa si ca sa pastrezi tot timpul anunturile pe prima pagina.
 "Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#340 Useril este offline   ARU 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1427
  • Inregistrat: 15-February 08
  • Interests:aero

Postat 09 November 2008 - 08:14 PM

Vezi postareaAndrei83, la Nov 8 2008, 08:38 PM, a spus:

...Ce la tine acasa e Gara de Nord !
0

#341 Useril este offline   cybershot 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 145
  • Inregistrat: 04-August 08

Postat 09 November 2008 - 08:26 PM

Salut am si io o nelamurire ,mi sa atras atentia de catre un prieten ca as fi un tepar ?de unde si pana unde ati dedus voi cas tepar ? nici macar nu am spus ca vad vro data ceva sa ca vreu sa cumpar ceva !Folosesc acest forum pentru a posta niste comenturi si a ma imforma in legatura cu diverse lucruri !
Cum de isi permite domnul "Navigator" sa imi pomeneasca numele "Cybershot" la sectiunea Tepari ?????Domnule 'Navigator" aveti vro dovada ca sunt tepar ,vi sa plans cineva ca iam tras teapa ??aveti impresia ca daca sunteti moderator aveti dreptul sa ii calcati pe altii in ,,picioare " va credeti mai presus de cat altii si incepeti sa jicniti pe cine vreit? SA VA FIE RUSINE nu aveti nici un drept sa ma faceti tepar nu sunteti mai presus dekat nici un membru al acestiu forum.. si nu sunteti singurul moderator care face asta ..NU va vedeti de lungul nasului ,va place sa va uitati si la altul in ograda ...io chiar nu am nici o legatura cu asta nu am vandut niciodata nimikasi nici na mcumparat nimica de pe acest forum !!
AM doar 16 ani nu am dat nici unuia o teapa repet,de ce ma faceti tepar cine va da dreptul sai judecati pe altii va credeti Dumnezeu?? Ii faceti pe alti oameni tepari da la dumneavoastra nu va uitati mai intai vi se pare ca sunteti un om cinstit ??
CA sa il acuzati pe un om de ceva va trebuiesc dovezi ? dumneavoastra aveti dovezi in privinta mea ?? daca nu ma acuzati pe nedrept cea ce este adevarat !

Domnule Navigator daca doriti sa discutam id meu este cybershot_next_leval dar ma indoiesc ca putem purta o discutie civilizata nu avem acelaeasi nivel de educatie !
Rx: Futaba T6EXP,T14MZ , Airtronics MX-3.

Robbe Arcus,Multiplex Cularis , ,TwinStar,Twist 60, Alpha 40 DSM2, Easy Star,
T-Rex 250

Team Losi 8IGHT,,Kyosho Inferno GT roller
0

#342 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 09 November 2008 - 09:14 PM

@cybershot ...delirezi ..ia o pauza ..have a kit kat.Vrei dovezi ??..citeste mai bine postul lui navigator.A zis clar ca AVETI ACEEASI CLASA DE IPURI

Nu shogy, nu aveau aceeasi clasa de IP ci ACELASI IP. navigator

Aceasta postare a fost editata de navigator: 09 November 2008 - 11:01 PM

0

#343 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 09 November 2008 - 09:35 PM

Vezi postareacybershot, la Nov 9 2008, 09:26 PM, a spus:

Domnule Navigator daca doriti sa discutam id meu este cybershot_next_leval dar ma indoiesc ca putem purta o discutie civilizata nu avem acelaeasi nivel de educatie !
...corect, nu e analfabet ca tine!!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#344 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 09 November 2008 - 09:52 PM

1) Nu "v-a" zis nimeni "tzepari". "Voi va simtiti" cu musca pe caciula.
Hai mai bine sa nu mai folosesc pluralul.
Esti pe acest topic deoarece ai folosit clonele pe subiecte de vanzari si nu doar odata. Din aceasta cauza am considerat ca trebuiesc avertizati toti membrii forumului. protheus a sesizat si el bine acest lucru.
2) Nu aveati (voi clonele) aceeasi clasa de IP-uri (cum a zis gresit Shogi) ci ACELASI IP! Atat la postari cat si la crearea de cont. Nu vreau sa te jignesc, dar sa faci acest lucru nu prea e o dovada de inteligenta. Cum si faptul ca acum, in loc sa bagi capul in pamant, tu ti mortis sa iei ban.

Discutia este inchisa. Stergem conturile.

0

#345 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 09 November 2008 - 10:45 PM

Domnilor,sa ne intelegem.Deciziile moderatorilor nu vor fi comentate in public.De asemenea,mesajele moderatorilor legate de moderare nu vor fi comentate de nimeni.Incepand de azi,sanctiunea pentru acest lucru va fi drastica.

@ cybershot:pentru ca azi e duminica primesti 40% pentru comentarii si inca 20% pentru jigniri.la primul post nelagat de modelism, pleci definitiv de pe forum.
flying is my life...
0

#346 Useril este offline   Andrei83 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 09 November 2008 - 11:21 PM

Pai eu sunt si cybershot si mi-ai dat deja ban ip, acum nu mai sunt cybershot ?
40 la suta pentru comentarii ? frumos, nu de alta dar Alexxxandru i-a explicat prin mesageria forumului lui navigator, aseara ca nu el era cel recalcitrant si ca l-a jignit aiurea, i-a adus dovezi si i-a fost sters contul, deci chestia cu nu mai comentati in public este pumn in gura si atat.
20 la suta pentru jigniri ? si tie cat iti dai ca ai jignit 14 oameni ???????

@Protheus: le-am inchiriat cu minutul IP-ul, daca vrei sa afli da timpul inapoi, pune mana pe alte carti decat cele de joc si dupa cativa ani vei afla cum, ce usor e sa intrebi, ca e gratis….
In ce priveste inselat vigilenta cumparatorului, tu ai fi in stare sa comentezi asupra pretului sau seriozitatii vanzatorului si la un post de-al tau, la vanzare. Tie ar trebui sa-ti vanda lumea gratis daca se poate sau eventual sa te plateasca sa ii scapi de produse si probabil ca si atunci ai comenta nemultumit.

@ARU: ia vezi, poti sa-ti vezi lungul nasului ? Ne cunoastem de-ti permiti ?

@navigator & SILVIU66:
Navigator, tu ne faci tepari prin denumirea topicului in care ai deschis subiectul si. desi te contrazici la numai 2 randuri:
navigator: “Zola si altii, discutati pe mess. Aici doar semnalati cazuri concrete de tepuiala.”

Si la numai 2 randuri mai jos vii si adaugi:

navigator: Tommyx a scris:"io nu mai inteleg nimic....deci am impresia ca posteaza 12 persoane dar defapt is numai 2 persoane care posteaza de pe 12 user-e????.... sau cum???? spuneti-mi makar daca is pe aproape... "
Da Tommyx esti pe aproape. Mai avem un user in colimator care are 11 (unsprezece) conturi pe acelasi I.P. Chiar daca la un moment dat pomeneste de un frate, chiar si asa, 11 conturi la 2 persoane pe un singur IP e prea mult. Nu? Se stie el cine e. Culmea e ca odata era revoltat ca altii au 2 conturi.”)

nu ai mutat discutia in alt topic asa cum ai facut cu alte ocazii iar cand a incercat Grundig sa faca treaba asta i-ati sters topicul, probabil i-ati dat si ban ip.

Am cateva intrebari:
1) pe cine am tepuit ?
2) cate conturi am de fapt ? ca vad ca va cam incurcati la numaratoare !
3) Ne puteti spune ce i-ati zis lui Grundig inainte de a-i sterge topicul in care spunea ca ZOD si ipsihi au mai multe conturi ????
4) Ce ban sa-si mai ia cybershot ca e una si aceeasi persoana cu mine si cu ceilalti cati or mai fi. NU-I ASA ?
5) Ce warn v-ati dat voua ca ati jignit aiurea niste oameni sau a jigni pentru voi este ceva normal ?
6) Ce warn v-ati dat voua ca ati incalcat regulamentul si ati deschis subiecte offtopic la numai 2 randuri mai jos dupa ce atrageati atentia altora ?
7) Ce warn v-ati dat voua ca ati incalcat regulamentul (pentru care va bateti cu pumnii in piept) facand publice date personale ?
:lol: De ce sa nu comentez in public atata timp cat ADMINUL isi permite sa jigneasca 14 oameni ?
0

#347 Useril este offline   Andrei83 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 09 November 2008 - 11:25 PM

vad ca mi-ai dat warn 70%
ai uitat cumva ca mi-ai banat ip-ul ? Adica ala de pe care au intrat cei 14 (deocamdata, eu zic sa mai cauti, sunt sute) useri.
0

#348 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 November 2008 - 11:36 PM

andrei83 primeste ban.
te astept sa comentezi si de pe celalalte conturi sa le banez si pe acelea.
si iti mai spun ceva:imi ia mult mai putin timp sa iti sterg/banez un userul decat iti ia tie sa-l creezi.
flying is my life...
0

#349 Useril este offline   Flyboy3D 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 13-February 08

Postat 10 November 2008 - 10:53 AM

Vezi postareaAndrei83, la Nov 9 2008, 11:21 PM, a spus:

3) Ne puteti spune ce i-ati zis lui Grundig inainte de a-i sterge topicul in care spunea ca ZOD si ipsihi au mai multe conturi ????

Zod n-are mai multe conturi.. are personalitati multiple cum ne-a atras atentie un ilustru vorbitor pe forum. Plus ca el are mai multe c... si isi permite sa aiba cate conturi doreste.. Cealalta personalitate e flyboy3d .. care e moderator.. n-ai ce sa ii faci... viata e naspa si nedreapta.

Si Calin e cel mai tare pilot .

Aceasta postare a fost editata de Flyboy3D: 10 November 2008 - 10:53 AM

0

#350 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 10 November 2008 - 10:54 AM

ohhh finnaly some benefit from having clones! :wacko:

Da calin e misto pilot... o sa ii invit si pe Kriminel 1-11 sa ma contrazica daca are tupeu

0

#351 Useril este offline   caius71 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 348
  • Inregistrat: 22-February 07

Postat 11 November 2008 - 11:33 PM

Dupa cate se pare a aparut din nou Daniel Luchian alias alintata,trenaterizare,furiosul_1 etc cu un nou nume Atentie!
0

#352 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 11 November 2008 - 11:38 PM

Citeaza

cu un nou nume

... cu voce tare!
0

#353 Useril este offline   caius71 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 348
  • Inregistrat: 22-February 07

Postat 11 November 2008 - 11:39 PM

Vezi postareaPrimus, la Nov 11 2008, 11:38 PM, a spus:

... cu voce tare!

BRUSHLESS!
0

#354 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Postari: 5662
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 12 November 2008 - 01:36 AM

Vezi postareacaius71, la Nov 11 2008, 11:33 PM, a spus:

Dupa cate se pare ...

E doar in vizita la ceilalti, nu-i el, nici nu-i cunoaste. Imi place ca-i perseverent! :) Personal, nu ma deranjeaza nimic. N-am avut tangenta si n-ar trebui sa ma amestec.
Dupa o captura de ecran aparuta pe forum ar trebui sa-si dea seama oricine ca moderatorii (cu atat mai mult adminul) vad IP-ul celor care intra, pot gasi posturile de la acel IP, pot vedea membrii care posteaza de pe acelasi IP, si multe altele... Se poate merge in continuare pe nic.com si se afla si adresa ISP-ului apoi printr-un schimb de mailuri sau telefonic (cu ISP-ul) se afla adresa fizica, reala, a celui care posteaza. Mai devreme sau mai tarziu se afla si pe forum. E inutil sa ne ascundem dupa deget. Parerea mea e ca ar trebui sa mergem pe incredere si sa nu incercam sa-i consideram pe ceilalti, cazuti din bananier.

Daca e cazul, greselile se mai iarta, dar trebuiesc motive pentru asta. Nu e usor...

Aceasta postare a fost editata de bitex: 12 November 2008 - 01:54 AM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#355 Guest_cubix_*

• Grup: Guests

Postat 12 November 2008 - 05:19 PM

Apreciez activitatea de pe acest forum si ii invidiez pe multi dintre voi ca aveti timp pentru placeri de genul asta. Sper ca in curand sa imi pot face si eu timp. Pana acum se poate vedea din numarul de mesaje ca nu am fost prea activ. Si cu toate astea am fost anuntat ca numele meu apare intr-o lista de dubiosi. Va rog frumos sa remediati situatia asa cum credeti Dumneavoastra de cuvinta dar nu in detrimentul meu. Il cunosc pe user-ul Andrei83 personal si nu sunt aceiasi persoana cu el, nu am intrat de pe calculatorul lui si nici nu este nevoie si nici nu trebuie sa dau alte explicatii. In momentul asta am acelasi ip cu alte x persoane din toata tara si nu e nimic ilegal. Ilegal insa este sa-mi fie facuta publica adresa de mail fara acordul meu.
p.s. am intrat acum cu un alt ip tocmai ptr a inlatura o eventuala confuzie

Aceasta postare a fost editata de cubix: 12 November 2008 - 05:22 PM

0

#356 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 12 November 2008 - 05:35 PM

Si atunci ai idee de ce ai aparut pe internet de pe un calculator cu IP-ul lui? Ai impresia ca poti fi in Tecuci (ca acum) si sa intri pe net cu IP de sector 6? Calculatorul ala de pe care intrai inainte avea cablul de retea legat de un stalp de inalta tensiune sau ajungea la un server?

Legat de asta: "In momentul asta am acelasi ip cu alte x persoane din toata tara si nu e nimic ilegal." cred ca gresesti. Ba e perfect ilegal daca se intampla, dar nu e cazul. Vezi si tu cum sunt alocate IP-urile pe Terra. Apropo, cum ai aflat de incidentul de pe forum daca nu erai "prea activ"?

PS. Pot exista cazuri cand mai multe persoane apar in retea cu acelasi IP daca se intra de pe acelasi server (asa este la mine acum, cei care imi vad IP-ul il vad de fapt pe al serverului la care sunt legat, nu pe al calculatorului meu de acasa). Dar si eu si ceilalti care am intra efectiv simultan (ca se poate si simultan) de pe acelasi IP ar fi logic sa fim legati la acelasi server. Ma indoiesc ca PC-ul tau din Tecuci de pe care intrai inainte era legat direct la serverul din Bucuresti, si ca toate celelalte imprastiate prin tara erau legate tot acolo. Am ceva indoieli ca spui adevarul in intregime in mesajul de dinainte.

Aceasta postare a fost editata de bitex: 12 November 2008 - 06:06 PM

0

#357 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 12 November 2008 - 06:41 PM

Vezi postareabitex, la Nov 12 2008, 05:35 PM, a spus:

PS. Pot exista cazuri cand mai multe persoane apar in retea cu acelasi IP daca se intra de pe acelasi server (asa este la mine acum, cei care imi vad IP-ul il vad de fapt pe al serverului la care sunt legat, nu pe al calculatorului meu de acasa). Dar si eu si ceilalti care am intra efectiv simultan (ca se poate si simultan) de pe acelasi IP ar fi logic sa fim legati la acelasi server. Ma indoiesc ca PC-ul tau din Tecuci de pe care intrai inainte era legat direct la serverul din Bucuresti, si ca toate celelalte imprastiate prin tara erau legate tot acolo. Am ceva indoieli ca spui adevarul in intregime in mesajul de dinainte.

O avea omu' la serviciu VPN cu Bucurestiul si tot traficul de internet trece pe la sediul din Bucuresti, acum na... :)
Ave
0

#358 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 12 November 2008 - 07:31 PM

S-ar intelege si asta. Hai 1, 2 dar 11? Sau cate 4-5? Toti modelisti, toti se cunosc, au fost unul pe la altul in vizita? O fi vreun trib cu reguli proprii si noi nu stim. Nu ma deranjeaza, dar raman la ideea ca ceva nu-i corect.
0

#359 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 November 2008 - 07:50 PM

Vezi postareabitex, la Nov 12 2008, 07:31 PM, a spus:

S-ar intelege si asta. Hai 1, 2 dar 11? Sau cate 4-5? Toti modelisti, toti se cunosc, au fost unul pe la altul in vizita? O fi vreun trib cu reguli proprii si noi nu stim. Nu ma deranjeaza, dar raman la ideea ca ceva nu-i corect.

si noi suntem aici un trib cu reguli proprii.si aici se respecta regulile noastre.
flying is my life...
0

#360 Useril este offline   cubix. 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 01-July 08

Postat 12 November 2008 - 07:54 PM

Vezi postareaSILVIU66, la Nov 8 2008, 08:34 AM, a spus:

vad ca ai si tupeu.
ti-am blocat ip de pe care postezi in mod normal,si cele doua alternative.

In legatura cu treaba asta,asta este un cont fals,nefolosit,asta l-am facut la inceput si din un motiv sau altul nu a mers,dupa care am rugat pe preten sa imi faca altu,acesta find cel de acuma!! deci cineva e in plus pe acel cont ''cubix'',adresa e acelasi,Tecuci,...astazi la ora 5:22 a fost vazut online,raspunzand pe forum ,la tepartii!! nu stiu cine este sau ce vrea,dor admin sa inchida acel cont si sa il lase doar pe acesta nou 'cubix,'activ!! multumesc!!Aceasta este poza pusa de D-ul Silviu66,acesta este emailu meu adevarat dar dupa amintirea mea,stau in Tecuci,si nu am ttrecut prin Bucuresti dupa cum sustineti!

Angel

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: ip.jpg

Aceasta postare a fost editata de cubix.: 12 November 2008 - 07:58 PM

726756410
0

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12