tzepari sau nu?
Postat 28 October 2008 - 08:37 PM
Postat 28 October 2008 - 09:06 PM
ERASER, la Aug 31 2007, 01:20 PM, a spus:
Membrul Danyel_1 din Iasi, pe nume LUCHIAN CONSTANTIN DANIEL este tzepar !
Nu a ridicat coletul ramburs trimis de mine si nici nu mi-a raspuns la mesaje, incepand chiar de cand i-am trimis coletul. Am banuit ca nu este serios dar am asteptat totusi pana azi cand a trebuit sa merg la posta sa-mi recuperez coletul si sa platesc in plus si magazinajul pe 10 zile la Iasi si drumul retur.
Va dati seama cat de serios este daca a ales sa se compromita pentru 35 RON....
Sper sa nu se fi bagat nimeni in combinatii cu el ca am vazut ca propunea ceva cu o comanda de heli pe care o face la Miracle Mart.....
Mare miracol daca o sa mai primiti ceva de la el
Aceasta postare a fost editata de ERASER: 28 October 2008 - 09:09 PM
TEL. 0726.191.725
Postat 28 October 2008 - 09:54 PM
Postat 29 October 2008 - 07:40 AM
P.S- si cat poate fi un om de intelegator cu unii dintre voi nu se poate face mai nimic...si asa cer in general un pret destul de mic, nici asa nu va convine...si aici nu generalizez....sunt si persoane care intradevar stiu sa faca un pret si apreciaza ceea ce cumpara sau vinde. La voi daca sa-ar putea cat mai putin daca nu si gratis. Asa ceva nu se poate.
Prostia mea este ce nu pot refuza omul in fata cand mi se spune de pret. Am sa o rezolv si pe asta.
Aceasta postare a fost editata de furiosul_1: 29 October 2008 - 07:46 AM
Postat 29 October 2008 - 07:57 AM
Postat 29 October 2008 - 08:15 AM
"furiosul_1" este unul si acelasi cu "trenaterizare" si unul si acelasi cu "alintata" !
l.e.
Scuze Alexxxandru, stiu ca tu ai semnalat primul, dar ai dreptate.
"danyel_1" este unul si acelasi cu "hely_2"
Amuzant (oarecum) este cum dialogheaza "astia doi" de pe acelasi I.P. la interval de cateva minute pe un subiect de elicoptere.
Si acum: vazand ca "danyel_1" are acelasi nume si adresa cu "alintata", deducem ca e vorba de o persoana mai mult decat dubioasa, care-si creeaza 5 conturi pe forum si care a creat probleme la Vanzari / Cumparari.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 29 October 2008 - 08:38 AM
Postat 29 October 2008 - 08:55 AM
in legatura cu "furiosul_1" vreau sa spun ca sint contra tuturor celor spuse de voi aici. am am facut treaba buna cu el pina acum. tot ceea ce am achizitionat in domeniul aero a fost facut prin intermediul lui. fiecare om are voie sa greseasca sau sa uite, acum il vreti repede sa-l linsati.....
nu va obliga nimeni sa faceti treaba cu cineva cu care nu va place....
nu mai fiti asa de radicali....
Postat 29 October 2008 - 09:04 AM
Stima si respect
Postat 29 October 2008 - 09:09 AM
mad.rottwailer, la Oct 29 2008, 08:55 AM, a spus:
in legatura cu "furiosul_1" vreau sa spun ca sint contra tuturor celor spuse de voi aici. am am facut treaba buna cu el pina acum. tot ceea ce am achizitionat in domeniul aero a fost facut prin intermediul lui. fiecare om are voie sa greseasca sau sa uite, acum il vreti repede sa-l linsati.....
nu va obliga nimeni sa faceti treaba cu cineva cu care nu va place....
Cu o floare nu se face primavara!
Postat 29 October 2008 - 09:24 AM
ce nu inteleg eu de ce adminii nu baneaza permanent ip celor care i-si fac clone (mai ales ca majoritatea posturilor sunt la vanzari)
am citit posturile la toate numele pe care si le-a ales si majoritatea sunt la vinzari si foarte putine la elicoptere.
ma indoiesc ca cineva ar avea nevoie de mai multe user-name-uri daca nu vrea sa faca ceva "mishmashuri".
eu vad treaba foarte simplu : ban
"That's sooo oshemmm !!!!!"
Postat 29 October 2008 - 09:26 AM
in legatura cu "furiosul_1" vreau sa spun ca sint contra tuturor celor spuse de voi aici. am am facut treaba buna cu el pina acum. tot ceea ce am achizitionat in domeniul aero a fost facut prin intermediul lui.
nu te supara mad.rottwailer dar faptul ca din cand in cand mai face cate un schimb in care nu da tzeapa, cu cei care-i ii cad lui mai cu tronc la inima sau poate din alte motive, asta nu inseamna ca este o persoana a carui onestitate nu poate fi pusa sub nici o forma la indoiala. Poate omul a intuit ca nu are nici un interes sa-ti dea tie tzeapa, nu am zis ca e prost ci ca e tzepar. Sau poate sunteti amici, eu de unde sa stiu ?
corect, eu daca nu insistam sa trimita cu deschidere la destinatie era prostie si plateam, el daca ma tzepuia era greseala
si asta se iarta, nu ? ce bun esti tu la inima pe buzunarul altora, ia-l tu acasa si creste-l. Cat despre uitat.... in momentul in care convenim un pret la telefon si totul e ok, omul numai miere si cand ii zic "sa pui cu deschidere la destinatar ca sa vad daca ajung ok produsele" se simte cum ii cade fata, ingana un "hmmmm, sa vad ce pot face, hai ca ma suna cineva, vorbim" si pe urma tacere, o zi se poate explica, hai 2 dar a 3-a.... si daca imi facea numai mie era o chestie dar lui radulp la fel i-a facut. Transportul lui ERASER i-l platesti tu ? Motorul lui Caius i-l platesti tu ? Si de cand am postat m-au mai sunat 2 sa-mi spuna aceeasi chestie.
asta este un argument ?
Postat 29 October 2008 - 02:54 PM
nu il cunosc personal, nu suntem amici si nu am facut schimb cu el, omul a platit aproape 1500 de lei avans pentru produse aero , si nu e singurul si nu i-am tras teapa si nici nu am de gand, dar asta nu are importanta, scrieti ce vreti, banati pe cine vreti.
Postat 29 October 2008 - 04:05 PM
Postat 02 November 2008 - 04:11 AM
spuneti-mi makar daca is pe aproape...
Postat 03 November 2008 - 05:03 PM
Tommyx, la Nov 2 2008, 04:11 AM, a spus:
spuneti-mi makar daca is pe aproape...
Da esti pe aproape ,adica din Oradea.. si sant de fapt 6 ....eu cu tine + tu cu mine + si noi doi...calculeaza si vezi ca santem 6...cam asa e cu teapa. ;)
Aceasta postare a fost editata de danny_39: 03 November 2008 - 05:05 PM
Postat 03 November 2008 - 05:15 PM
Rc speed boat,nitro engine,aprox 120km/h
Rc fishing boat,can cary 1 kg of beit
Rc rally,1/7,nitro engine,rtr
Rc mini inferno!! the biggg brushless,alumium rims
On the futire,the brand new baja !!
Postat 03 November 2008 - 05:16 PM
care e diferenta intre 2 si 10 ? (oricum intri pe rand nu? )
ps: si care e a doua?
Aceasta postare a fost editata de andriu: 03 November 2008 - 05:17 PM
Postat 03 November 2008 - 05:19 PM
baja, la Nov 3 2008, 05:15 PM, a spus:
prin fraza asta ai recunoscut ca ai facut restul.multumim ca ne lasi sa te acuzam DOAR pentru ce ai facut tu personal.
Sal
Postat 03 November 2008 - 05:21 PM
Stiti e o vorba ... ''Hotului de hot ii este frica ''
Pana una alta tepari si hoti tot o sa existe , inceracti sa va asigurati ca viitorul ''client'' este sigur , cereti referite ,cautati posturile userului , atunci cand faceti un schimb cu ceva valoros daca nu sunteti sigur ca userul este solvabil trimiteti cu ramburs . Metode pentru o tranzactie reusita sunt multe eu am spus doar cateva ...
Cat despre userul Shane Baja si cum ii mai zice subscriu , este un neserios , de 3 saptamani ma minte ca trimite un colet , asta chiar daca EL iesea in avantaj daca faceam schimbul...
Postat 06 November 2008 - 11:29 AM
Intr'un cuvant TEPAR !!!
de ce ?
eu am cumpareat de la el si a dat exact ce era in anunt
ai alte opinii?
nu e suficient sa spui despre cineva ca e tepar fara a aduce si argumente
asa poate spune orcine despre orcine ca este tepar
daca te ai angajat in aruncarea unor afirmatii trebuie sa le si susti asa ar fii normal
nu sunt prieten cu " catastyle " am facut o singura tranzactie si atat
m a deranjat faptul ca se arunca in discutie anumite invinuiri fara a se explica de ce a fost spus aceastea
parerea mea
ps: aduce ti lamuriri si exemple cand spuneti despre cineva ca este tepar
Postat 07 November 2008 - 05:24 PM
Zola si altii, discutati pe mess. Aici doar semnalati cazuri concrete de tepuiala.
Tommyx a scris:"io nu mai inteleg nimic....deci am impresia ca posteaza 12 persoane dar defapt is numai 2 persoane care posteaza de pe 12 user-e????.... sau cum????
spuneti-mi makar daca is pe aproape... "
Da Tommyx esti pe aproape. Mai avem un user in colimator care are 11 (unsprezece) conturi pe acelasi I.P. Chiar daca la un moment dat pomeneste de un frate, chiar si asa, 11 conturi la 2 persoane pe un singur IP e prea mult. Nu? Se stie el cine e. Culmea e ca odata era revoltat ca altii au 2 conturi.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 08 November 2008 - 11:45 AM
Postat 07 November 2008 - 06:29 PM
navigator, la Nov 7 2008, 05:24 PM, a spus:
numele ca altfel il acoperi
Postat 07 November 2008 - 07:09 PM
ma indoiesc ca cineva ar avea nevoie de mai multi useri daca nu vrea sa traga tepe.
deci ? incurajati tepele?
sau macar sa stiu si eu un motiv pt care nu il spuneti.
Postat 07 November 2008 - 07:16 PM
si ca sa te linistesc:NU,nu incurajam tepele!
Postat 07 November 2008 - 07:17 PM
andrei83, la Nov 7 2008, 07:09 PM, a spus:
Tu de exemplu cati useri ti-ai facut?
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 07 November 2008 - 07:18 PM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 08 November 2008 - 12:01 AM
Marinaru, la Nov 7 2008, 07:17 PM, a spus:
Cateva sute.
Si daca-mi permiti sa iti dau un sfat..... fii mai vertical si du-ti ideea pana la capat si spune ce ai de spus data viitoare daca vrei sa spui ceva, altfel taci si strange perna-n dinti.
Aceasta postare a fost editata de Andrei83: 08 November 2008 - 12:04 AM
Postat 08 November 2008 - 01:01 AM
Postat 08 November 2008 - 06:00 AM
Andrei83, la Nov 8 2008, 12:01 AM, a spus:
:rolleyes:
:rolleyes:
oh crap... poate sti tu ceva ce nu stim noi?
Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 08 November 2008 - 06:01 AM
Postat 08 November 2008 - 08:34 AM
Si daca-mi permiti sa iti dau un sfat..... fii mai vertical si du-ti ideea pana la capat si spune ce ai de spus data viitoare daca vrei sa spui ceva, altfel taci si strange perna-n dinti.
vad ca ai si tupeu.
ti-am blocat ip de pe care postezi in mod normal,si cele doua alternative.
Postat 08 November 2008 - 11:28 AM
@navigator
Imi cer mii de scuze dar nu am mai urmarit acest topic!
( Nu acuz pe nimeni degeaba ! Si credemă că nu zgârm si nu mănânc cacao degeaba ).
Å¢eapa vine din partea "domnului" Catalin (catastyle).
Ţeapa consta in doua articole de modelism si anume un pull-starter si o fisa. ( 80ron nu este o sumă mare, dar tot ŢEPAR se numeste ).
POVESTE ( aÅŸa zis'ul argument adus impotriva lui "catstyle" )
In urmă cu, ceva timp i'am imprumutat lui "catastyle" un pull-starter ( având in vedere că tipu era in pom cu banii şi că ne cunoşteam de ceva timp (ieşiri in Pipera şi pe la Palat) am zis, hai domne să il ajut pe băiat că doar ne cunoaştem si nu o să se intample nimic.
Iar fisa a făcuto uitată la el in urma unei ieşiri in Pipera.
Când am incercat sa iau legatura cu el, pentru câ aveam nevoie de cele doua produse, nu a mai răspuns nici pe messenger şi nici la telefon. ( Pe mesenger m'a executat imediat ( IGNORE ) iar la telefon pur şi simplu nu a vrut sa mai răspundă + că imi dadea mereu număr ocupat.
După ce mi'am creeat un nou ID, i'am trimis un mesaj foarte prietenesc, numai ca am primit acelaşi raspuns ( MSMS PA PA ) şi ignore.
Având in vedere ca cele doua articole sunt la el din luna August ... Trageţi voi concluzia.
MORALA
CÂND EŞTI BUN EŞTI LUAT DE PROST.
Sper că aţi inţeles cum stă treaba.
Am inteles si modific in urma. navigator
Aceasta postare a fost editata de navigator: 08 November 2008 - 11:43 AM