Modelism - RHC Forum: tzepari - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

tzepari sau nu?

#211 Useril este offline   zola 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 21-July 07

Postat 24 June 2008 - 03:26 PM

.... asa de curiozitate ce surub e frate ala de este imposibil de desfacut?
si tot de curiozitate cum ai reusit sa ridici de la sol ''haparatu' '' avand roata ''main'' periata...
ceea ce faci tu aici este un fel de specula... crezi ca daca incerci sa il denigrezi pe kele primesti ceva?... gresit! e cam sii cum ai vindeo o masina... ala o tine 2 ani intra cu ea prin gropi in garduri samnd, si dupa aia vine la tine..
-Nea, Burlane sti ca am luat de la tine masina aia...
-Dea...
-Ei bine s-a stricat etrieru stanga fata asa ca imi vreau banii inapoi... sau sa o repari da' tot sa imi dai si mie ceva acolo....aaa si sti ar trebuii sa schimb si bujiile da' nam cheie de 15.... schimba-le tu..

Aceasta postare a fost editata de zola: 24 June 2008 - 03:27 PM

Oto si crevetii lui..
0

#212 Useril este offline   Alexxxandru 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 505
  • Inregistrat: 05-May 08

Postat 24 June 2008 - 03:32 PM

total de acord cu Zola si cu ceilalti !
0

#213 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 24 June 2008 - 03:51 PM

Citeaza

Pai cu noul tau avatar cred ca ai reusit sa-l sperii definitiv. Pe noi de asemenea.

Aoleu, navigator, nici nu observasem, acum.. ca am vazut postul tau...dar dom'le gusturile nu se discuta...
Scuzati off topic-ul, dar nu m-am putut abtine!

Ontopic: Eu zic ca un om care inca are o afacere din hobby-ul asta, cel putin in Romania, raspunde la telefon cand ai nevoie de ceva urgent, te ajuta chiar cu reparatii, nu are cum sa fie numit un "tepar", ca sa citez din titlul subiectului. Daca ar fi tras tepe ar fi inchis pravalia de mult. Eu am cumparat cate ceva si chiar nu am ce sa comentez, ba dimpotriva.
0

#214 Useril este offline   Calu2 

• Zbor cu orice navo auto velo sport
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 757
  • Inregistrat: 28-May 05

Postat 24 June 2008 - 03:57 PM

Primus, la 24 Jun 2008, 15:51, a spus:

Citeaza

Pai cu noul tau avatar cred ca ai reusit sa-l sperii definitiv. Pe noi de asemenea.

Aoleu, navigator, nici nu observasem, acum.. ca am vazut postul tau...dar dom'le gusturile nu se discuta...
Scuzati off topic-ul, dar nu m-am putut abtine!

Ontopic: Eu zic ca un om care inca are o afacere din hobby-ul asta, cel putin in Romania, raspunde la telefon cand ai nevoie de ceva urgent, te ajuta chiar cu reparatii, nu are cum sa fie numit un "tepar", ca sa citez din titlul subiectului. Daca ar fi tras tepe ar fi inchis pravalia de mult. Eu am cumparat cate ceva si chiar nu am ce sa comentez, ba dimpotriva.

Corect...
Cred ca am mai trosnit ceva!!!Cand vorbesc aiurea este Robotul...
0

#215 Useril este offline   burlan 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 22-April 05

Postat 25 June 2008 - 11:25 AM

@zola -mai omule am reusit sa-l ridic [doar foarte putin evident] pentru ca nu erau periati dintii in intregime ,doar partial ,si daca nu cunoasteti bine situatia nu va mai dati cu parerea .
AM MAI PRECIZAT nu am reusit sa-l ridic niciodata cum se ridica un heli o lua intr-o parte in momentul cand incercam acest lucru ,asta fara sa dau mai mult la mansa ca daca l-as fi ridicat mai mult l-as fi facut bucati.
Nu stiu ce experiente ati avut voi cu kele,eu stiu ca mi-a fost vandut UN PRODUS DEFECT PE CARE AM DAT O CARUTA DE BANI.
ORICINE s-ar fi enervat sa vada ca a dat pe ceva de nu stiu cate ori mai mult cat face si nici nu e functional pe deaspura.
Iar ceva anormal am observat de cand am primit heliul-iIN PRIMUL RAND NU ERA SIGILAT ,iar in al doilea rand cand miscam de rotorul B[la coaxiale rotorul cel mai aproape de sol] mergea se rotea normal pana la un punct dupa aceea scapa,dar ,neavand experienta in asa ceva nu mi-am dat seama de la inceput unde e buba.
Eu am si zis nu imi vreau banii pe heli inapoi ci doar pe acea piesa si cu asta am terminat.
Sesizez la anumite persoane de pe aici parca o anumita ura sau bucurie de genul sa moara si capra vecinului.
Daca nu cunoasteti bine situatia nu va mai dati cu parerea.
Poate m-am enervat pentru ca eu nu sunt un pusti intretinut ,cum sunt anumiti de pe aici,am facut banutii aia cu greu.
Inca o data va spun eu nu am nimic cu kele ci doar cu faptul ca nu m-am bucurat deloc de acel obiect,ATI INTELES?
Iae acel heli e un heli simplu ,nu-ti trebuie indemanare mare sa-l ridici.

Si apropos ca zicea cineva ca nu stiu cat sunt taxele.
DECI la produse de modelism taxele totale sunt cam 23 la suta aplicati la pretul de oe situri plus transortul si transportul din China e cam 8 -10 dolari cel putin pe mine asa m-a costat cand am comandat acele piese.
Haideti ca mai zic cateva cuvinte si am incheiat stit ce mi se pare aiurea ,dar asta e eu am pierdut banii practic si tot eu am iesit ala tzeparul.
Dar ,asta e.
Maica-mea are o vorba CINE NU DESCHIDE OCHII BINE DESCHIDE PUNGA
ala am fost eu din pacate pentru mine...
Iar cu avatarul meu daca nu va place si nu aveti simtul umorului treaba voastra ,mie mi s-a parut funny,nici eu nu am discutat gusturile voastre

Aceasta postare a fost editata de burlan: 25 June 2008 - 11:30 AM

BAFTA SI BURLAN
0

#216 Useril este offline   baja 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 169
  • Inregistrat: 30-October 07

Postat 25 June 2008 - 12:07 PM

Iar cu avatarul meu daca nu va place si nu aveti simtul umorului treaba voastra ,mie mi s-a parut funny,nici eu nu am discutat gusturile voastre .............10 puncte!!!
[b]GOoOoOo----Rc auto 1:18,electric with stock rc'
Rc speed boat,nitro engine,aprox 120km/h
Rc fishing boat,can cary 1 kg of beit
Rc rally,1/7,nitro engine,rtr
Rc mini inferno!! the biggg brushless,alumium rims
On the futire,the brand new baja !!
0

#217 Useril este offline   Sir_Vaska 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1117
  • Inregistrat: 23-November 03
  • Interests:RC - utilaje agricole, de constructii , camioane , trenulete si ... drone

Postat 25 June 2008 - 12:15 PM

burlan, la 25 Jun 2008, 12:25, a spus:

.......
nu am reusit sa-l ridic niciodata cum se ridica un heli o lua intr-o parte in momentul cand incercam acest lucru ,asta fara sa dau mai mult la mansa ca daca l-as fi ridicat mai mult l-as fi facut bucati.
.......
.........
Inca o data va spun eu nu am nimic cu kele ci doar cu faptul ca nu m-am bucurat deloc de acel obiect,ATI INTELES?

@ Burlan , nu te supara , eu nu am nimic cu tine , dar incerc sa-ti atrag atentia ca din tot ce ai postat rezulta clar ca vina iti apartine, deci nu ai ce sa reprosezi la vanzator. Tocmai lipsa ta de experienta in domeniu te impiedica sa vezi acest lucru.
De exemplu daca heli o lua intr-o parte , inseamna ca nu era reglat si echilibrat corect. Asta trebuia facut de tine inainte de a-l ridica de la sol, nu de kele. De aici si motivul pentru care nu ai reusit sa te bucuri de aparat, l-ai distrus cu manuta ta si incerci cu insistente sa invinuiesti pe altu. Chiar nu iti da de gandit faptul ca toti au parere contrara cu a ta ?
Iar la faza cu heli simplu si usor de pilotat am ramas aproape fara replica. Lipsa ta de experienta in domeniu fac e sa ai o impresie taman pe dos. In realitate cele mai simple si ieftine heli se piloteaza cel mai greu , iar cele mai scumpe si dotate cu mult mai usor. Sa ti cont de acest aspect daca mai ai curaj sa cumperi "zburatoare". Dar eu iti recomand ca inainte de asta sa pui mana pe un simulator bun, de exemplu Aerofly professional. Sa ti cont totusi ca acolo aparatele au reglaj ideal , in practica se comporta putin mai rau.
0

#218 Useril este offline   mobi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 508
  • Inregistrat: 27-May 04

Postat 25 June 2008 - 12:26 PM

burlan, la 25 Jun 2008, 11:25, a spus:

@zola -mai omule am reusit sa-l ridic [doar foarte putin evident] pentru ca nu erau periati dintii in intregime ,doar partial ,si daca nu cunoasteti bine situatia nu va mai dati cu parerea .
AM MAI PRECIZAT nu am reusit sa-l ridic niciodata cum se ridica un heli o lua intr-o parte in momentul cand incercam acest lucru ,asta fara sa dau mai mult la mansa ca daca l-as fi ridicat mai mult l-as fi facut bucati.
Nu stiu ce experiente ati avut voi cu kele,eu stiu ca mi-a fost vandut UN PRODUS DEFECT PE CARE AM DAT O CARUTA DE BANI.
ORICINE s-ar fi enervat sa vada ca a dat pe ceva de nu stiu cate ori mai mult cat face si nici nu e functional pe deaspura.
Iar ceva anormal am observat de cand am primit heliul-iIN PRIMUL RAND NU ERA SIGILAT ,iar in al doilea rand cand miscam de rotorul B[la coaxiale rotorul cel mai aproape de sol] mergea se rotea normal pana la un punct dupa aceea scapa,dar ,neavand experienta in asa ceva nu mi-am dat seama de la inceput unde e buba.
Eu am si zis nu imi vreau banii pe heli inapoi ci doar pe acea piesa si cu asta am terminat.
Sesizez la anumite persoane de pe aici parca o anumita ura sau bucurie de genul sa moara si capra vecinului.
Daca nu cunoasteti bine situatia nu va mai dati cu parerea.
Poate m-am enervat pentru ca eu nu sunt un pusti intretinut ,cum sunt anumiti de pe aici,am facut banutii aia cu greu.

Si apropos ca zicea cineva ca nu stiu cat sunt taxele.
DECI la produse de modelism taxele totale sunt cam 23 la suta aplicati la pretul de oe situri plus transortul si transportul din China e cam 8 -10 dolari cel putin pe mine asa m-a costat cand am comandat acele piese.
Haideti ca mai zic cateva cuvinte si am incheiat stit ce mi se pare aiurea ,dar asta e eu am pierdut banii practic si tot eu am iesit ala tzeparul.
Dar ,asta e.
Maica-mea are o vorba CINE NU DESCHIDE OCHII BINE DESCHIDE PUNGA
ala am fost eu din pacate pentru mine...
Iar cu avatarul meu daca nu va place si nu aveti simtul umorului treaba voastra ,mie mi s-a parut funny,nici eu nu am discutat gusturile voastre

Doar pentru avatarul ala ar trebui sa fi banat. Sau poate e de la luatul intr-o parte? In CE parte???
0

#219 Useril este offline   zola 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 21-July 07

Postat 25 June 2008 - 12:54 PM

Nu a zis nimeni ca nu ai muncit pe banii aia si eu m'am chinuit sa imi i-au la inceput modele de ''o caruta de banii'' de la rhc....si surpriza.. am dat cu el de pamant http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif asa ca pe urma am incercat sa imi fac ei bine mi-am facut... iara l-am trasformat in sobitori si tot asa pana am mai castigat ceva experienta ...
Deci, iti zic sigur ca acel hely era perfect functional,daca avea acea roata periata scotea un zomot mai ceva ca o rajnita, cum nu ai zis asta pana acum ... se dovedeste ca am dreptate. Eu zic ca ai periat roata in felul urmator,nu ai reglat /centart hely corespunzator , ai incercat sa il ridici cu gazu la maxim.. s'a rasturtat s-au blocat palele si motorasu a papat rotita...iti zic asta ca si eu am patit la fel dar cu alt model...tot cam la acesiais banuti.Daca erai corect de la bun inceput iti zic sigur ca se gasesea cineva sa iti dea roata....
Si tot num-ai lamurit ce este cu magicul surub , in toate magazinele mari Selgros metro etc etc exista truse de surubelnite cu capete de schimb pana in 20lei... si contin capete drepte; in cruce ;impus ;stea si/sau minichei tubulare...
Inca o data nu am nimic cu tine dar atitudinea ta pe mine unul m-a dreajeaza , adica dece sa plateasca altul pentru greselile tale?URAT!
Oto si crevetii lui..
0

#220 Useril este offline   daann 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 17-April 08

Postat 25 June 2008 - 01:37 PM

[quote name='mobi' date='25 Jun 2008, 13:26'][[/QUOTE]
Doar pentru avatarul ala ar trebui sa fi banat. Sau poate e de la luatul intr-o parte? In CE parte???[/QUOTE]
Ma bag si eu asa...Poate ca esti un pic cam dur legat de avatarul lui..In fond traim intr-o lume libera,nu Cat despre "luatul intr-o parte" :D parca si aici era vorba de o lume libera si lipsita de prejudecati nu?
P.S.sunt cat se poate de straight :D (asta ca sa nu existe discutii de ce si cum de ii iau apararea)
0

#221 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 26 June 2008 - 07:23 AM

Primus, la 24 Jun 2008, 16:51, a spus:

Citeaza

Aoleu, navigator, nici nu observasem,

"Locatie: in bodega"
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#222 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 June 2008 - 07:47 AM

@Marinaru:

Mi se pare ok sa se pronunte cel in cauza cel mult, daca nu gusta gluma, in nici un caz si altii...
Nepotrivite cuvinte, ca sa fiu scurt...

Aceasta postare a fost editata de Primus: 26 June 2008 - 07:49 AM

0

#223 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 26 June 2008 - 11:02 AM

Primus, la 26 Jun 2008, 07:47, a spus:

.. sa se pronunte cel in cauza cel mult, daca nu gusta gluma, in nici un caz si altii...

Pai Marinaru e "in cauza".
Adica in bodega... si mai uita-te si tu cu atentie la avatarul ala cu trenuletul de catei...
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#224 Useril este offline   burlan 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 27 June 2008 - 10:39 AM

hai sa intrebam moderatorul ce parere are despre avatarul meu http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_13.gif si daca contravine regulilor de pe forum sa-l stearga.
In alta ordine de idei va pun o intrebare logica :cum de v-ati dat seama ca fiintele din avatarul meu sunt de acelasi sex ,de ati tras concluzii pripite http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_13.gif
In alta ordine de idei eu i-am promis lui kele si accept sa-mi cer scuze fata de el. Pur si simplu m-am enervat ca modelul ala era nefunctionabil si atata tot.Cu chestia cu banii asta e discutabil,deoarece am mai cumparat o chestie la calculator care in alt loc era cu un milion mai scumpa.
Iar in ce priveste garantia stiu ca la astfel de produse nu se acorda garantie ,dar ar trebui sa fie totusi verificate ca sunt functionabile inainte de incheierea tranzactiei sau cand sunt receptionate de vanzator,exceptand cazul cand sunt sigilate.
Iar cumparator dificil nu sunt , am mai cumparat destule chestii la calculator de pe net si nu a fost nici o problema ,cum am mai zis vreau ca ceea ce cumpar sa fie functionabil atata tot.
BAFTA SI BURLAN
0

#225 Useril este offline   burlan 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2008 - 01:48 AM

sunt dezamagit....nu mi s-a raspuns la email nici dupa doua zile aproape, nu cred eu ca kele nu-si citeste emailurile.Nu vrea sa raspunda ,asta e...
stau si ma gandesc cum Dumnezeu am eu incredere sa trimit elicopterul ala cand el imi raspunde numai dupa ce postez pe forum....
Mai astept doua zile...
BAFTA SI BURLAN
0

#226 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 July 2008 - 08:39 PM

Nu stiu daca e bine pus postul, dar trebuie sa atrag atentia colegilor de forum asupra user-ului adyrom, care una zice ca vinde si alta pune in pachet. Nu stiu daca e rea intentie, sau necunostinta de cauza, cert e ca dupa ce i-am semnalat acest lucru, se face ca nu intelege...

Ma refer la anuntul de vanzare intitulat "Vand simulatoare" , in care initial a scris asa, "Simulator Real Flight si Truflite 3D, 50 de ron".
I-am scris ca le iau, dupa care revine si modifica anuntul, cu "Simulator Reflex si Truflite 3D, 50 ron"

Am zis, nici o problema, le iau in continuare, ca o persoana de buna credinta, ii dau datele si astept pachetul. Ca idee, eu aveam simulatorul Reflex, dar voiam CD original, cum scria in anunt.

Ajung la posta, ridic coletul, il sun pe om, ii spun ca pachetul a ajuns in bune conditii. La birou, studiez problema si imi dau seama, ca CD-ul era de la Reflex, dar nu era SIMULATORUL DE ZBOR, ci SOFTUL DE DESIGN MODELE.

Dupa mai multe MI in care ii spun ca am platit ceva ce nu am, a dat-o cotita, ca nu ma descurc si asa mai departe. Vin-o Adi si explica-ne si noua aici cum sa zbori cu softul de design!

Singura problema pe care vreau sa o ridic aici, e numai si numai de.... moralitate! Aviz viitorilor cumparatori!
Numai bine!

p.s. daca moderatorii vor sa faca ceva in privinta asta, bine, daca nu, nu...

Aceasta postare a fost editata de Primus: 22 July 2008 - 08:41 PM

0

#227 Useril este offline   Sir_Vaska 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Interests:RC - utilaje agricole, de constructii , camioane , trenulete si ... drone

Postat 22 July 2008 - 08:55 PM

poate te lamureste ERASER , de la el par sa fie

Citeaza

ERASER Scris la: 18 Apr 2008, 12:56  
........
- simulatoarele Reflex 1.0 si TruFlite 3D 3.1, CD-uri originale, ca si noi. Pret: 13 RON / buc sau 20 RON impreuna - VANDUTE!
- cuart receptie Graupner original, nou, 35MHz canal 75. Pret 30 RON - ieftin (pretul de pe ambalaj este 14.90 Euro) - VANDUT!

Citeaza

adyrom Scris la: 18 Apr 2008, 17:36  

Simulatoarele alea doua le iau eu pe ambele.
Ai MI

( http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...=10&t=16190&hl= )
0

#228 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3622
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 01 September 2008 - 09:28 PM

Aviz celor care vor sa faca afaceri cu Userul baja, nu este de cuvant deoarece nu ridica coletele de la posta. In 22 august am trimis un colet catre el (din mures in oradea), in 25 a ajuns acolo (confirmat la posta) si de atunce nu la ridicat si nici la MI nu raspunde de 7 zile.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#229 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5662
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 01 September 2008 - 10:24 PM

N-as vrea sa ma amestec in problema voastra, dar am o intrebare.
Ati stabilit din timp detaliile privind expedierea coletului? Poate omul este plecat din localitate, poate este in vacanta, concediu...
Sau poate si-a facut mai putin precis calculele privind livrarea prin posta.
Eu uneori dispar cate o luna, asa ca nu ma impresioneaza doar 7 zile... E bine ca ai anuntat si bine de stiut pentru viitor. Detaliile privind livrarile trebuiesc discutate bine. E doar parerea mea. Sper sa se rezolve favorabil pentru amandoi!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#230 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2008 - 10:45 PM

Nu este plecat nicaeri deoarece ultima logare pe forum apare azi la 06:58 PM, ar trebui sa aiba vreo 6 MI. Oricum maine ma duc la posta si cer sa mi se returneze coletul.

Aceasta postare a fost editata de casper20: 01 September 2008 - 10:46 PM

FPV is not a crime!

FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

0

#231 Useril este offline   fulgerica 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2235
  • Inregistrat: 31-July 07
  • Interests:vintage

Postat 01 September 2008 - 11:56 PM

Vezi postareacasper20, la Sep 1 2008, 11:45 PM, a spus:

... Oricum maine ma duc la posta si cer sa mi se returneze coletul.

in zece zile de la sosire, daca nu il ridica nimeni, posta il returneaza automat.
Laser frate!
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
0

#232 Useril este offline   Sir_Vaska 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2008 - 12:39 PM

Poate coletu e ridicat , de multe ori banii fac un drum foarte "lung" inapoi , asta fiind vina postei. Cam scurt termenul pentru a trage o concluzie si a posta la tepari. Trebuie sunat la posta din localitatea destinatie si asa cum ai aflat data cand a ajuns coletul , poti afla si starea actuala. A raspunde la MI nu este neaparat o obligatie...
0

#233 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 02 September 2008 - 06:38 PM

Vezi postareaSir_Vaska, la Sep 2 2008, 01:39 PM, a spus:

Poate coletu e ridicat , de multe ori banii fac un drum foarte "lung" inapoi , asta fiind vina postei. Cam scurt termenul pentru a trage o concluzie si a posta la tepari. Trebuie sunat la posta din localitatea destinatie si asa cum ai aflat data cand a ajuns coletul , poti afla si starea actuala. A raspunde la MI nu este neaparat o obligatie...

Foarte adevarat!!! Eu am cumparat ceva de la o firma, coletul ajungandu-mi in 4 zile. (ramburs). La aprox. doua saptamani(!) am primit email de la firma respectiva sa ma intrebe ``daca am ridicat coletul``?!!! Posta nu le dadusera banii.
Cred ca cel mai indicat este sa mai incerci sa iei legatura cu respectivul....
0

#234 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 September 2008 - 05:50 PM

Dovada este ca coletul a ajuns inapoi la mine si am platit si taxa de magazie, deci cu coletul asta am pierdut 16lei.
baja vine cu motivul ca era trecut una pe ramburs decat ce iam zis eu, adica eu am pus 63lei ramburs iar el avea 60 lei si taiat peste.
Asta mi-a raspuns el dupa vreo 8 MI:

Citeaza

Salut.scuze ca nu am rsp,nu prea am avut timp,nu am ridicat coletul!!! mi-a venit o recomandata,si pe care scria valoare si ramburs scria 60 si taiat peste,scria valoare 60 si ramburs tot 60,care era taiat,eu am grezut ca e ceva greseala,nu mi-au siut explica cele de la posta,si eu nu am ridicat coletul ca sa nu fie vre-o neantelegere!! Faara suparare '''posta romana'''=cacat! astept rsp si am sa achit despagubirile!

Deci va spatuiesc sa nu trimitezi nimica catre el pana nu aveti bani prin ordin postal, sau trimiteti prin curier cu plata la destinatie.
baja in concluzie e tepar
Daca cineva se simte jignit de continutul acestui mesaj astept MI. :)

FPV is not a crime!

FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

0

#235 Useril este offline   baja 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 08 September 2008 - 06:48 PM

Buna,Casper20 nu vreau sa fiu rau sau sa insult dar nu ai dreptata,ca sa dovedesc! dau un copy paste!! din agenda de M.i-uri
casper20''''Eu am pus valoare 60 lei si ramburs 65 lei. Daca vrei il ridici daca nu nu. Cu despagubiri nu avem cum sa facem = distanta. Oricum daca nu il ridici in 10 zile vine inapoie si tree sa platesc si returul vreo 3 lei, plus 7 lei trimiterea..... dar asta ete.''''
EU de la bun inceput am vrut sa achid despagubirile,pt a nu ajunge la discuti de genu asta!!vad ca la M.i acesta de mai sus m-ai raspuns cam nepasator ca daca e asa sa fie!!si astazi imi dai M,i cu cuvine si jigniri ca de exemplu ''Esti un mincinos''eu neisnultandu-te !! Sper ca se v-a face drepate,astept o adresa la care sa trimit suma respectiva!!
Stima!

Aceasta postare a fost editata de baja: 08 September 2008 - 06:48 PM

0

#236 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 September 2008 - 07:07 PM

Vezi postareabaja, la Sep 8 2008, 07:48 PM, a spus:

Buna,Casper20 nu vreau sa fiu rau sau sa insult dar nu ai dreptata,ca sa dovedesc! dau un copy paste!! din agenda de M.i-uri
casper20''''Eu am pus valoare 60 lei si ramburs 65 lei. Daca vrei il ridici daca nu nu. Cu despagubiri nu avem cum sa facem = distanta. Oricum daca nu il ridici in 10 zile vine inapoie si tree sa platesc si returul vreo 3 lei, plus 7 lei trimiterea..... dar asta ete.''''
EU de la bun inceput am vrut sa achid despagubirile,pt a nu ajunge la discuti de genu asta!!vad ca la M.i acesta de mai sus m-ai raspuns cam nepasator ca daca e asa sa fie!!si astazi imi dai M,i cu cuvine si jigniri ca de exemplu ''Esti un mincinos''eu neisnultandu-te !! Sper ca se v-a face drepate,astept o adresa la care sa trimit suma respectiva!!
Stima!

Mesajul trimis de mine pe care il pomenesti tu mai sus este trimis dupa ce am primit mesajul de la tine cu aparenta problema.
Inca mai astept o poza cu AVB-ul pe care l-ai primit unde era taiata suma de 60 lei ramburs.

FPV is not a crime!

FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

0

#237 Useril este offline   baja 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 08 September 2008 - 08:03 PM

Dovada!
0

#238 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 September 2008 - 08:44 PM

Vezi postareabaja, la Sep 8 2008, 09:03 PM, a spus:

Dovada!

Sa rezolvat problema, am primit de la baja poza cu AVB-ul de la posta si intradevar era modificat, taiat si pircalit pe el.

FPV is not a crime!

FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

0

#239 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 08 September 2008 - 09:00 PM

in concluzie ai facut degeaba omul tzapar hot si nesimtit... pe tine ce te face asta?

0

#240 Useril este offline   baja 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 08 September 2008 - 09:06 PM

Lasati mai omu,se mai intampla,doar ca nu trebuie alta data sa se grabeasca,dupa ce actioneaza sa puna intrebarile!!ci invers

Aceasta postare a fost editata de baja: 08 September 2008 - 09:07 PM

0

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 6