@zola -mai omule am reusit sa-l ridic [doar foarte putin evident] pentru ca nu erau periati dintii in intregime ,doar partial ,si daca nu cunoasteti bine situatia nu va mai dati cu parerea .
AM MAI PRECIZAT nu am reusit sa-l ridic niciodata cum se ridica un heli o lua intr-o parte in momentul cand incercam acest lucru ,asta fara sa dau mai mult la mansa ca daca l-as fi ridicat mai mult l-as fi facut bucati.
Nu stiu ce experiente ati avut voi cu kele,eu stiu ca mi-a fost vandut UN PRODUS DEFECT PE CARE AM DAT O CARUTA DE BANI.
ORICINE s-ar fi enervat sa vada ca a dat pe ceva de nu stiu cate ori mai mult cat face si nici nu e functional pe deaspura.
Iar ceva anormal am observat de cand am primit heliul-iIN PRIMUL RAND NU ERA SIGILAT ,iar in al doilea rand cand miscam de rotorul B[la coaxiale rotorul cel mai aproape de sol] mergea se rotea normal pana la un punct dupa aceea scapa,dar ,neavand experienta in asa ceva nu mi-am dat seama de la inceput unde e buba.
Eu am si zis nu imi vreau banii pe heli inapoi ci doar pe acea piesa si cu asta am terminat.
Sesizez la anumite persoane de pe aici parca o anumita ura sau bucurie de genul sa moara si capra vecinului.
Daca nu cunoasteti bine situatia nu va mai dati cu parerea.
Poate m-am enervat pentru ca eu nu sunt un pusti intretinut ,cum sunt anumiti de pe aici,am facut banutii aia cu greu.
Inca o data va spun eu nu am nimic cu kele ci doar cu faptul ca nu m-am bucurat deloc de acel obiect,ATI INTELES?
Iae acel heli e un heli simplu ,nu-ti trebuie indemanare mare sa-l ridici.
Si apropos ca zicea cineva ca nu stiu cat sunt taxele.
DECI la produse de modelism taxele totale sunt cam 23 la suta aplicati la pretul de oe situri plus transortul si transportul din China e cam 8 -10 dolari cel putin pe mine asa m-a costat cand am comandat acele piese.
Haideti ca mai zic cateva cuvinte si am incheiat stit ce mi se pare aiurea ,dar asta e eu am pierdut banii practic si tot eu am iesit ala tzeparul.
Dar ,asta e.
Maica-mea are o vorba CINE NU DESCHIDE OCHII BINE DESCHIDE PUNGA
ala am fost eu din pacate pentru mine...
Iar cu avatarul meu daca nu va place si nu aveti simtul umorului treaba voastra ,mie mi s-a parut funny,nici eu nu am discutat gusturile voastre
Aceasta postare a fost editata de burlan: 25 June 2008 - 11:30 AM