kele, la 3 Apr 2008, 07:19, a spus:
@burlan
Ai cumparat elicopterul in data de 20.07.2007, la pretul afisat pe site si acceptat liber de tine, impreuna cu toate conditiile. Dupa vreo 20 de zile, la data de 10.08.2007 ai cumparat niste piese de schimb, in mod frumos, civilizat si ai mai cerut niste sfaturi relativ la un adeziv pentru a lipi coada elicopterului. Acesta este mesajul tau din 10.08.2007:
Stimate Domnule Kelemen,
am schimbat adresa momentan pentru ca nu sunt in bucuresti.
De asemena mi ns-a rupt coada de la heli.daca nu este bun acel adeziv comandat de mine va rog sa puneti dumneavoastrea p[e cel maqi potrivit.
multumesc
Atunci nu ai mentionat despre nici o defectiune. Iar din faptul, ca ai folosit elicopterul timp de cel putin 15 zile si ai rupt ceva piese la el, i-mi permite sa trag concluzia, ca elicopterul functiona in aceasta perioada de timp. Sa fi fost barbierita o rotita dintata cand l-ai primit, este exclus.
Ai lipit coada, ai schimbat ceva piese la el, dupa care m-ai sunat (data nu mai stiu exact) si ai zis ca elicopterul trage intr-o parte in zbor. Am incercat sa-ti dau niste idei cum sa rezolvi problema, dar se parea ca era greu de rezolvat prin telefon si ti-am propus sa il trimiti inapoi sa vedem noi ce-i cu el.
Nu l-ai trimis iar dupa o vreme comportamentul tau de om normal s-a schimbat in cel caracteristic fiintelor (?) din avatarul tau. Banuiesc, ca ai observat ca in china produsele sunt mai ieftine decat in romania, si te-ai suparat. Si decat sa colaborezi sa rezolvam problema, ai inceput sa arunci in mine cu noroi. Amesteci tot felul de lucruri, fara nici o logica, cu nuante de rasism si se vede de la o posta care este singurul tau motiv.
Chelner in germania? Esti caraghios.
Deci trimiti inapoi elicopterul sa rezolvam problema?
In primul rand scuze ca am raspuns asa de tarziu,dar sunt ocupat si cu alte treburi importante si nu am mai intrat.
kele problema e cine nu ar fi furios mai ales atunci cand platesti mai mult pentru ceva si nici nu prea ai bani stii si tu cum stau lucrurile in tara asta.
cat priveste chestia cu avatarul eu nu cred ca pe acest forum isi au loc jignirii adresate persoanelor,eu nu te-am facut nici prost ,nici nebun ca in primul rand nu te cunosc si nici tu nu ma cunosti.
Pur si simplu poate am reactionat asaca am tot incercat sa fac acea porcarie sa mearga si nu merge si ,macar daca am platit pe ceva mai mult macar trebuia sa mearga nu crezi?
Nu sunt nici pusti cum a zis altcienva,dar stiti si voi daca nu sunteti milionari si faceti banii greu tineti de ei si va ofuscati ,e un sentimetn absolut normal.
In alta ordine de idei sa trecem la chestii mai normale si de bun simt ca nu are nimeni de castigat. din cearta si batalie.
Eu accept sa imi cer scuze public daca mi se rezolva problema si nici macar nu sunt prea pretentios.
Ca sa raspund si la ce a zis dumnealui ca l-am folosit,nu am mers niciodata o lua intr-o parte si cand roteam rotorul B se simtea cum scapa rotita si se invarte in gol.
SI neavand experienta am observat asta dupa ce am stricat cateva perechi de pale si o coada.
Acum am cumparat piese deci nu ii cer nimic dumnealui si extended shaft acea,l-am demontat aproape in totalitae,dar totusi e o mica mare problema si am mai spus daca sunt ajutat s a rezxolv acea problema eu nu mai am nimic cu dumnealui.
Nu pot sa desfac surubelul de la collarul care tine montat axul acela tubular.Poate sa ma ajute sau eventual daca nu se poate sa taie collarul acela si sa imi dai altul9cu surubul aferent]?
de asemena poate sa il si regleze? sa mearga cum trebuie?
Am spus daca imi rezolva acea chestie eu accept sa imi cer scuze,macar sa mearga.
PS iar avatarul meu nu ma reperzinta pur si simplu l-am ales la intamplare mai era cineva cu un avatar picatot sau nu mai stiu cu unt tip care se incrunta