daca citeai mesajele pe care le-am scris pt tine intelegeai cit de bine ne cunoastem si cit de aproape sintem unu de altu ( ca distanta , nu ca si creier ), da un scan in retea
ultima oara in care nu ai avut net a fost ca ai sters aiurea de pe forum si doua zile oha net
inainte sa o dai cu dreptul de proprietate si alte aberatii , gindestete la consecintele pe care le genereaza ineptiile tale
pt a nu ne mai deranja cu stupizenii si alte prostii, atunci cind se va lua decizia de ip ban moderatorii acestui forum vor cunoaste atit ip-ul cu care te conectezi acum, cit si urmatorul cu care ai putea avea acces pe net,
si nu te gindii ca poti sa te conectezi de la alt calculator din retea pt ca va fi banata toata reteaua studenteasca dr taberei din Drumetzu, prea multi modelisti nu sint acolo.
moderatorii astia de pe forum sint baieti finutzi, poate prea finutzi si ei cred ca ai o sansa sa te indrepti, in schimb eu cred ca la tine e patologic si nu e nici o sansa, poate lobotomie
ps la ce sa ma abonez ?
ca esti confuz ca intodeauna si crezi ca poti sa ne iei prin invaluire,
daca chiar vrei asta baga un master la inginerie sociala , sociologie si mai vorbim dupa
Scuze Se Poate Si Asa? pt oftopic
Aceasta postare a fost editata de ice.age: 27 September 2004 - 10:30 AM