Am primit un model MiniMag de la Multiplex si am inteles ca asta ar fi un trainer destul de ok pentru un prim zbor. Pentru inceput, nu ma prea pricep (inca) la termenii tehnici, asa ca nu ma voi apuca sa descriu motorul, servo-urile si alte chestii abreviabile... Dar daca tot e primul avion, si daca tot e vorba sa-l fac eu pana la urma, m-am gandit sa-l personalizez putin. In alte cuvinte, avionul meu trebuie sa indeplineasca cateva cerinte esentiale:
1. sa fie roz
2. sa fie plin de "hello kitties" - pisicuta aia care face ravagii prin alte tari :D
3. sa zboare, macar putin...
Pentru punctul 1, am folosit grund pt polistiren, niste vopsea roz si niste luciu "cameleonic" pt vopsea, sa straluceasca frumos. In termeni femini, culoarea rezultata e pearl pink ;:D
Pentru punctul 2, google images si hartie adeziva, care ulterior va fi data cu lac de unghii incolor pt stralucire :D Tot cu lac de unghii se va intari lipitura de avion pe margini.
Pentru punctul 3, am luat 4 servo-uri (nu erau incluse in pachet), le-am montat pe eleroane si pe chestiile alea care se indoaie de la coada :D (whaaat?). Partea buna e c-am fost foarte mandra de mine dupa ce am reusit sa umblu cu epoxy, surubelnite, clesti si cuttere si nu numai ca nu l-am stricat, dar chiar l-am facut sa arate ok. Am pus si trenul de aterizare, am lipit corpul si coada... cam aici am ajuns, si cam asa arata...
Fisiere atasate
-
DSC02255.JPG (144.73K)
Number of downloads: 867 -
DSC02254.JPG (132.73K)
Number of downloads: 928 -
DSC02249.JPG (103.08K)
Number of downloads: 985 -
DSC02241.JPG (91.78K)
Number of downloads: 1012