Astazi, zi fericita !!! Mie, lui Gore si CatAero ne-au venit sebart-urile <_< .
Eu am primit SU29 pentru a inlocui raposatul Yak. Modelul a venit ambalat super misto, toate intr-o cutie maaaree. Ce m-a surprins placut la deschidera cutiei a fost sa vad ca am primit si huse :lol: . Modelul este suuuperb, nu are nici o inperfectiune, folia nu prezinta cute. Manualul este foooarte detaliat, si cu poze mari si vada tot chioru. Are jdemii de pungulite cu accesorii iar pe fiecare scrie de la ce sunt. Am facut si cateva poze, dar mult mai multe am sa fac pe parcursul asamblarii (care o sa fie dupa ce termin de reparat Sbachul).Calitatea SebArt se vede peste tot dar ca sa va faceti o idee la cat de bine sunt gandite am sa va pun o poza in care o sa vedeti ca pana si coltisorul canopyei e dublat cu fibra de sticla ca sa nu se rupa. Pentru el am accesoriile urmatoare:
Propulsie:
-Motor: 3W 55 CS
-Elice: Vess 24B
-con carbon de la topModel
Electronica:
-Emcotec DPSI Digi Switch (ala cu afisaj, stiti voi)
-Servo hitec 5955TG peste tot le care am sa le cumpar niste echii SECRAFT (ca sa fie treaba treaba:P )
-Pakuri Haker FlightPower 1500mah 2s doua bucati receptie
-Pak Flightpower 2100 2s aprindere (sa vedem ca poate pun unu mai mic. Asta il aveam pe Yak dar e destul de mare)
Mai ramane sa ma hotarasc daca pun canistra sau rezo de la KS. Trebuie sa studiez problema cu cg-ul sa vad unde imi vine cu canistra si unde imi vine cu rezo.
Bechie carbon, Lonjeroane carbon, tren Al usor si flexibil.
E superb, cred ca ma culc cu el in pat :lol:
Acum poze:
...
...
...
...
...