Intrebare adresata modelistilor din Zona. Exista vreun magazin de specialitate sau toti comandati online? Ma gandeam in special la placi de balsa, tije, baghete, hartie japoneza, etc?
Apropos de hartie japoneza, pe vremuri asta foloseam pentru "imbracamite"; s-a schimbat ceva intre timp? Au mai aparut ceva materiale mai accesibile, mai diferite... stiu am putea zice ca am trait sub o piatra in ultimii ani :rolleyes:
Pagina 1 din 1
Aprovizionare materiale Timisoara
Postat 26 April 2010 - 08:56 AM
Ia legatura cu modelistii in Timisoara, e un topic dedicat, te vor lumina ei, inclusiv cu materialele din noul mileniu. :rolleyes:
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 26 April 2010 - 01:28 PM
victoras_h, la Apr 26 2010, 11:36 AM, a spus:
Imi pare rau, dar sau nu s-a mai postat demult in acel topic, sau nu stiu eu sa caut, sau nu vad bine :rolleyes: Nu-l gasesc.
Eu ma refeream la postul asta. Daca nu s-a mai postat demult, oamenii aia tot pe acolo sunt, asa ca fa bine, da-le un mesaj prin care ii rogi frumos sa faca cumva sa va intalniti acolo.
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !
Postat 25 July 2010 - 09:45 PM
victoras_h, la Apr 26 2010, 09:49 AM, a spus:
Apropos de hartie japoneza, pe vremuri asta foloseam pentru "imbracamite"; s-a schimbat ceva intre timp? Au mai aparut ceva materiale mai accesibile, mai diferite... stiu am putea zice ca am trait sub o piatra in ultimii ani :blink:
Hartia japoneza se mai foloseste doar la lucruri speciale, cum ar fi modele cu motor de cauciuc etc. In general, se foloseste folie aplicata cu fierul de calcat (special, dar pentru inceput merge si fier de rufe). Folia se strange la cald ca sa se intinda pe suprafata.
Da 'shrink film airplane' pe google ca sa gasesti niste informatii despre asta.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1