Modelism - RHC Forum: Traxxas E-MAXX Brushless 3908R - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Traxxas E-MAXX Brushless 3908R upgradeuri si alte probleme Evaluare topic: -----

#91 Useril este offline   Marius Sava 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 24-July 09

Postat 12 June 2010 - 02:41 PM

Ady, cu electronica din ziua de azi nu trebuie sa cauti motive pentru foc. Poate abia cand a luat foc a ajuns apa in vre-un punct sensibil....cine stie...oricum apa si cu electronica nu se impaca mai deloc...

In legatura cu ESC-ul asta....ce sa zic...are multe review-uri evident si pro si contra....Ce ma nelinisteste e ca erau vreo 4 care au spus ca s-a ars la al doilea set de baterii ....Cum bine zicea un tip "but you get what you pay for." Pe e-max e destul de incet, pe motorul de mamba e mult mai incet decat esc-ul original.... Acum , ce sa zic, ca sa iasa in piata in pretul asta, se cam face economie la multe ce tin de productie: etape de verificare eliminate, materiale mai ieftine...Poate ca si asta e una din cauzele celor picate...cine stie...?

Adevarul e ca la banii aia merita incercat. As indrazni cu un sfat, daca permiti.....Ia 2-3 bucati, ca daca se duce unul sa nu mai stai iar fara masina 3 saptamani, si nu in ultimul rand nici transport nu mai platesti iar...

Sa ne tii la curent dupa ce il pui pe motorul de mamba, eu unul is foarte curios...
Savage Flux 1/8 + Traxxas E-Revo VXL 1/16 + Spektrum DX3R

Art-tech Cessna 182
0

#92 Useril este offline   mariusr 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 164
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 12 June 2010 - 03:09 PM

Vezi postareaMarius Sava, la Jun 12 2010, 03:41 PM, a spus:

Ady, cu electronica din ziua de azi nu trebuie sa cauti motive pentru foc. Poate abia cand a luat foc a ajuns apa in vre-un punct sensibil....cine stie...oricum apa si cu electronica nu se impaca mai deloc...

Aici te contrazic:
1. Tu lucrezi in domeniul medical..., ce ar fi ca "electronica din ziua de azi" sa te lase cand pacientul iti e palanga??? Din contra, electronica din ziua de azi ar trebui sa fie la un nivel mult mai ridicat, dar cum ziceai si tu (aici iti dau dreptate), atunci cand proiectarea lasa de dorit, lipsa protectiilor necesare (la apa, la caldura etc) si nerespectarea unor standarde = "chinezarie".

2. Nu ar fi fost necesar sa ajunga apa (apa oricum s-a uscat, probabil), deoarece, apa contine: saruri (care sunt corozive) si alte depuneri care sunt bune conductoare de curent electric este suficient sa "trozneasca".

Ceva de genul ce am scris in posturile mele de mai sus, am gasit concluziile si a altor baieti:
http://monster.traxx...ad.php?t=491098, si niste experimente, chiar daca nu sunt pe escul mamba, acelasi lucru s-a petrecut si cu escurile noastre: http://mgm-compro.co...ng-050409-g.pdf.
Daca dati un search pe google gasiti foarte multe review-uri despre mamba, parerea mea ca mai multe contra: http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/p...idproduct=10370

Iar in concluzie: eu cred ca suntem patiti cu totii cu mamba asta, dar pana la urma fiecare crede ce vrea...
Traxxas E-Revo VXL 1/16 DX3S

Traxxas E-Maxx Brushless 3908R
0

#93 Useril este offline   Marius Sava 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 12 June 2010 - 08:56 PM

Da, electronica de azi e mai de incredere, ca doar tehnologia evolueaza, insa ce am obseravat pe telefoanele mobile: chiar vorbeam si cu un prieten care are un service de tel mobile. Cela mai vechi, daca ajungeau accidental in apa/lichide aveau sanse destul de mari de supravietuire(sau de reusita in reparare) ...pe cand cele de azi, odata inecate is cam terminate definitiv, nici de reparat nu prea merg....

De acord cu tine..............toate sunt facute in China, sau zonele adiacente, cu densitate ff mare de locuitori...dar nu cred ca toate pot fi clasificate ca si "chinezisme"...

Diferentele majore intre cele ieftine si cele "branduite" constau in cateva teste mai riguroase. cele care trec testele devin branduri, ier restul "chinezisme".
Acum, se pot aduce foarte multe argumente si pro si contra......eu pe pielea mea am simtit diferentele intre acumulatori LiPo branded si chinezisme. Totul pleaca de la resistenta interna a celulelor....se zice ca un pack bun LiPo ar terebui sa aiba o rezistenta interna de pana la 8-9 mohmi, si am un set de paci care au 7, respectiv 8. Si am si un set de paci ieftini rau de tot, dar au rezistentele de 29 si 32 parca...
Un alt exemplu ...acumulatorii pentru telefoanele mobile......LiIon, LiPo.......cele de la brandurile mari, consacrate, cu pretentii....poti avea incredere in acumulator...Dar cele de Cect, de exemplu...dupa 3-4 luni sunt efectiv terminati...nu se mai incarca, nu mai tin in standby nici macar 4-5 ore....
Telefoanele propriuzise....HTC de pilda, de cativa ani tot HTC-uri am si nu m-au dezamagit, Samsung, si lista poate continua cu multe alte branduri......Majoritatea modelelor au "replici" facute de Cect, sau mai stiu eu ce OZN aparut peste noapte....dar nu suporta nici de la distanta comparatie.......
SI aici, exemplele pot continua la nesfarsit, avand in vedere ca astia cu ochii mici si lungi fac orice aproape gratis...

In cazul ESC-ului, nu ma pricep, tu esti cel implicat in electronica, ca si calitate a lucraturii......ca si mod de proiectare.....nu pot decat sa te cred pe cuvant:)
Doar ca acest ESC de 70 dolari parca, nu are caracteristicile celui de Mamba, prin urmare nu stiu cat va rezista in "legatura cu motorul"...Motorul duce, asta e cert, prin urmare cred ca ESC-ul e primul care cedeaza, aparent fara motiv. Parerea mea e ca mai bine si-ar lua si un motor din lista celor compatibile, dar ajungem la motor...Daca motorul e prea "mic" atunci se poate arde el datorita suprasarcinii de indeplinit...ma rog, aici nu mai insist pentru ca nu vreau sa credeti ca am ceva cu pro cu ES-ul de la Mamba/castle creations...dar pana acum eu nu am vazut nici un ESC ieftin care sa ajunga la caracteristicile Mamba...

Si, totusi sa nu uitam cum s-a ars acest ESC...a facut efectiv baitza in cada.....Oricat de waterproof ar fi el , la scufundare este efectiv imposibil sa reziste...mai devreme sau mai tarziu s-a inecat de tot cu siguranta.... Ori in aceste conditii, nu putem sa aruncam matza moarta in ograda celor de la Castle creations. Din punctul meu de vedere, ESC lui Ady putea sa mearga la fel de bine ca in prima zi si azi, daca era "intretinut" corespunzator. Ale mele, 2 ESC-uri, am recunoscut tot eu cu manutza mea le-am "rezolvat", iar nu putem sa ii acuzam pe producatori...
Iar in rest pe forumuri, pareri pro si contra, pot expuna si cei mai amarati care in vecii vecilor nu au vazut macar si nu vor vedea un automodel...Iarasi parerile celor straini sunt foarte relative......

Acum nu stiu in ce conditii a crapat ESC-ul tau, si relansez o ipoteza mai veche: cei din Cluj care lucreaz pe HPI, recomanda programarea prealabila a escului..in sensul ca, dupa experientele lor....dupa o programare a ESC-ului, acesta nu a mai cedat. Prin linkul de programare se pot modifica foarte multi parametri de functionare a ESC-ului, si ce-i drept, prin programare se cam "tempereaza" nitel, prin urmare si curentii care trec prin el sunt mai mici, prin urmare si caldura degajata e mai putina....un firicel de logica exista.
In sustinere, afirm ca ESC-ul meu este programat, si merge super bine de vreo 2 luni cred...nici cu 6 celule LiPo nu intra deloc in protectie termica, nici macar pe iarba...
Marius, eu ma ofer, daca vrei sau ba e alegerea ta...pot sa iti imprumut linkul meu de programare, merge si pe mamba, softul si driverele le gasesti pe site-ul Castle Creations...Poate dupa ce studiezi parametrii ce pot fi modificati, o sa ajungi la alta parere. Sa nu ma intelegi gresit, nu insinuez absolut nimic, dar efectiv nu stiu daca ai ori ba acest link....si tot ce e posibil, "raurile isi schimba cursurile, dar oamenii crezurile", chiar as fi interesat de o parere a ta despre acest link....
Daca esti de acord, pe privat iti dua un nr de tel, ne auzim si vedem cu facem.

Art-tech Cessna 182
0

#94 Useril este offline   Marius Sava 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 13 June 2010 - 08:40 AM

Vezi postareaAdy., la Jun 11 2010, 12:52 PM, a spus:

Ady, uite, sincer parerea mea e ca mai bine ta bagi pe un combo cum e asta: http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_vi...tem_2350Kv/150A
ESC-ul suporta LiPo 6S....
ESC-ul tau scrie ca suporta maxim 4S.

In acel combo iti vine ESC, motor brushless 2350kV, un pinion de 21 si cardul de programare pentru ESC. Motorul, e comparabil cu cel de Mamba... E sensibil mai turat, si implicit cu un cuplu nitel mai mic, dar nu cred ca vei simti diferenta asa mare.
Din punctul meu de vedere marele avantaj e cardul de programare pentru ESC, care in conceptia mea ii poate lungi viatza.... Si toate astea in pret mai mic decat al unui ESC de Mamba.

Art-tech Cessna 182
0

#95 Guest_Scooby Doo_*

• Grup: Guests

Postat 22 June 2010 - 07:22 PM

Acu' ma scuzati ca ma bag, dar de-aia e bine sa iei scula din Romania cu garantie aici... pierde dealerul niste bani (taxe postale etc.) dar se rezolva problema gratis pt. voi (sigur, nu vorbim de esc-uri imbaiate, ci de cele moarte din cauze naturale). Si ete de-aia e nitel mai scump in Romania - din diferenta de pret (numita de unii escrocherie) se acopera astfel de costuri neprevazute, se sponsorizeaza modelismul autohton, se promoveaza branduri, etc....

Si uite asa nu ati mai injura marci de renume care au ani de existenta in domeniul modelismului mai multi decat cei care isi dau cu parerea pe forum (unii sunt in domeniul RC de prin 1982 - cati din "expertii" de pe acest forum erau nascuti sau aveau buletin in 1982? Ca sa nu mai zic de Graupner, infiintat in 1930...).

Daca veti continua sa luati din zone greu accesibile (SUA, UK, HK, etc.) doar ca-i cu trei lei mai ieftin, veti continua sa aveti aceste probleme si sa nu puteti rezolva in garantie. Si aia trei lei economisiti sa se intoarca inzecit impotriva voastra!
Just my 2 cents.
0

#96 Useril este offline   justbart2002 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 14-February 09

Postat 22 June 2010 - 09:20 PM

Nu stiu daca e chiar asa cum spui tu. Daca o sa ai curiozitatea sa citesti mai mult o sa observi ca e un fenomen general cu MM , in sensul ca la un moment crapa si cei de la Castle Creations nu intotdeauna le schimba, de multe ori il trimit inapoi si pace. Partea cu garantia la esc e cu dus si intors...si pe buna dreptate. Eu pot sa iau un 1\16 revo sa ma joc cu grija (te temperaturi si sa-l am mult si bine, eu il am de un an si ma joc in medie de 5 ori pe saptamana), dar pot sa-l scot la o joaca si cu putina ambitie scot fum din el inainte sa consum un pack 3S. Iar aici sa-mi spui tu mie cum dovedesc eu sau cum dovedesc ei cine a fost vinovat, pentru ca eu nu voi putea spune ca e defect din fabricatie...dar nici ei nu vor putea dovedi ca eu am gresit ..si uite asa se poate intoarce un esc si de la Traxxas (se intampla daca ai curiozitatea sa citesti pe monster.traxxas.com o sa vezi)
Asa ca partea cu esc-urile e delicata si nu intotdeauna daca il platesti mai scump inseamna ca beneficiezi de anumite servicii de calitate.
Eu nu spun ca nu ai si tu o parte de adevar in ce spui dar MM chiar nu e de f mare incredere...eu am vrut Savage Flux si dupa ce am citit de mi-au iesit ochii din cap (si crede-ma pe cuvant eu cand spun ca citesc...citesc...eu stau ore intregi pe forumuri de modelism) am lasat deoparte Flux si m-am orientat catre termic...nu spun ca termicu nu are probleme...dar nu de calibru ...oare ma tine o saptamana?
Savage X 4.6
1/16 Revo
0

#97 Guest_Scooby Doo_*

Postat 22 June 2010 - 09:46 PM

Spre deosebire de multi de pe acest forum (si de pe alte forumuri) eu nu vorbesc nici din carti si nici din auzite, cu atat mai putin de pe forumuri - FYI, statistica arata ca pe forumuri intra oameni care cauta informatii (si care nu posteaza, in general) si oameni care au probleme si care posteaza. De aceea, imaginea oglindita de forumuri este putin deformata, de cele mai multe ori. Si de aceea nu am curiozitatea sa pierd timpul citind cum bazaie pe la colturi diversi agresori de MM care NU AU CITIT UN RAND din documentatie si din recomandari si au ABUZAT acel pionier al microelectronicii (apropo, ca tot il hulesti si pare asa de prost, de ce dracu nu se grabeste nimeni sa mai scoata inca un 6s LiPO pe piata sa le demonstreze celor de la CC ca au gresit flagrant? C'mon... I mean... macar o clona?). Hai sa nu mai dam cu pietre in cei care nu ne-au facut nimic... really...

Nu am avut experiente triste cu Traxxas pana acum (cum dealtfel nici tu nu ai avut cu micul slash, pe care, btw, l-ai luat de la mine) si nici cu mamba (ei bine, la mine nu s-a intamplat NICIUN accident). Si sa nu confundam mamba scufundata in apa cu una curatata cu aspiratorul dupa fiecare utilizare. Si te rog, sa nu confundam FLUX-ul HPI care este un OEM ieftin cu MAMBA de la mama ei, cu care, acum ca stii cu cine vorbesti, nu am avut NICIUN FEL DE PROBLEMA. Nu cred ca diferenta de min. 50 EUR intre FLUX (aprox. 150 EUR) si MAMBA (aprox. 200 EUR) e datorata numelui Castle Creations care ar fi mai tare ca brand decat HPI. Eu cred cu tarie ca e datorata aceasta diferenta calitatii superioare a materialelor folosite in Mamba. Scoate tu fumul din esc-ul de la slash-ul ala 1/16 si iti promit eu ca ti-l schimb, ok? Dar repede pana nu trece anul. Nu te mai repezi sa faci afirmatii daca nu stii despre ce e vorba, te rog :rolleyes:

Off-topic: Despre Savage sper sa nu regreti mai curand decat te-ai astepta. Cum spuneam, romanii in general se bucura la produse (mai) ieftine (decat altele) iar apoi regreta. Desi toata lumea fuge de Savage tu te-ai lasat pacalit probabil de un vanzator bun. Eu iti tin pumnii si sper sa fi avut noroc. Daca chiar erai un asa impatimit cititor ai fi vazut ca pana si in Romania avida de modelism lumea fuge de, scapa de, si huleste Savage... :unsure:
0

#98 Useril este offline   justbart2002 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 23 June 2010 - 08:46 AM

Din fericire nu pot spune decat ca am facut cea mai buna alegere vizavi de Savage...sunt asa de incantat de el incat nu pot decat sa-l recomand cu caldura celor care cauta o masina de incredere in care nu trebuie sa bagi nici un ban (spre deosebire de 1\16 Slash in care am bagat o caruta de bani pana sa-l fac sa se comporte asa cum trebuie), ca sa nu mai vorbesc de faptul ca e singura masina la care gasesti piese pe stock in orice magazin de modelism la preturi decente astfel incat sa nu te faca sa stai cu masina pe bara pana iti vine o piesa comandata pe net. Nu stiu unde ai vazut tu pe forumuri lume care fuge de Savage, pe forumul asta cel putin e cel mai popular topic (poate imi arati tu alt topic cu aproape 40000 de vizionari si cu peste 1200 de raspunsuri)
Cat despre cel mai jmecher Esc de la CC sa zicem ca nu stiu ce vorbesc...ii las pe cei care au, sa iti povesteasca cat de bun e. Eu unu ma joc cu Savageu meu de rup pamantu si deocamdata inca nu-l hulesc ci din contra in comparatie cu revo ala mic e o minune (nu a trebuit sa investesc inca o data cat am dat pe masinuta sa ma pot juca in liniste si fara griji)
Iar eu nu m-am repezit sa afirm nimic despre MM ci doar sa spun ce am citit pe forumurile alea pline de din aia care nu stiu despre ce vorbesc si poate imi dai si mie linku ala de unde iei tu statisticile astea ca tare as vrea sa arunc si eu un ochi sau mai nou ti-ai adaugat la profilul de activitate si sondarea pietii si scoti tu statistici din maneca?

Stima
Savage X 4.6
1/16 Revo
0

#99 Guest_Scooby Doo_*

Postat 23 June 2010 - 09:17 AM

Esti foarte pasional, ce sa zic - numai citind putin posturile tale imi dau seama ca minti - dar, fii fericit cu savage-ul tau (stii cum e, fericiti cei saraci cu duhul, ca nu au avut cu ce compara si si-au luat teapa. Apropo de topicul ala, sa numar posturile lui kitty si ale acolitilor?). Am o rugaminte, cand n-o sa gasesti pe piata asta plina de piese pentru Savage diff-uri sau dogbones pentru masina aia entry-level cu care esti extrem de fericit, sa nu ma intrebi pe mine, ok? Si sa notezi in calendar cand o sa schimbi piese pe ea, pe masura ce o sa crape (nu din cauza fanteziilor tale): servo, discurile de frana, dogbones, etc. OK? A, si sa nu te miri cand o sa sara motorul din cele 4 suruburi... sau cand iti va crapa cutia de viteze si nu o sa stii de ce...

Referitor la sondajele pe care le fac eu sau nu, nu cred ca te priveste cum nu ma priveste nici pe mine unde lucrezi tu, de exemplu.

Revenind on-topic, Castle Creations impreuna cu Traxxas au luat atatea premii RC Car Action cate nu va visa HPI in viata lui. Desi dupa parerea ta sunt cam de 2 lei 50... dupa cum vezi, parerile tale-s cam la vale - asa ca te rog, vezi de jucaria ta demodata (stii ca Savage e la fel de 4 ani, da?). Si apropo, daca e asa prost slash-ul ala 1/16, de ce nu-l dai de pomana la un copil amarat? Ti-e teama ca te lasa minunatul Savage?

Mamba Monster: RC Car Action Best ESC of the year 2010
Revo 3.3: RC Car Action best nitro truck 2010
Slash 4x4: RC Car Action most innovative car 2010
Slash: RC Car Action best electric truck 2010
Nitro 4-Tec: RC Car Action best on-road car 2010
0

#100 Useril este offline   XJ39 El'Diablo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 30-September 08
  • Interests:Automodelism

Postat 23 June 2010 - 10:30 AM

hai sa nu ne luam dupa toate sondajele subiective de pe tot internetul, genul asta de sondaje nu au nici o treaba cu realitatea, omul care voteaza, voteazace are el acasa si ca se simte tare mandru e rasnita lui.

eu sunt inscris la newslettter-ul traxxas si cand a fost ultimul sondaj am primit mail cu ce sa votez pe fiecare pozitie... mura-n gura pentru pentru fraieri ca sa ajunga in topul sondajelor.

am slash si sunt multumit de el, oarecum, rezistent este am dat cu el de tot ce misca dar nu pot trece peste sistemul sau total imbecil de slipper clutch din care nu poti scoate jocurile nici cu voodoo .
* Kyosho Mini-Z MR02 ASF Stock
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
0

#101 Useril este offline   justbart2002 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 23 June 2010 - 10:56 AM

Sa stii ca nu tre sa fii nici agitat si nici sa uiti de bunul simt. O lasam in curtea ta...Traxxas e cel mai tare...are cele mai multe premii, pe forumu asta sunt numai incepatori si Savageu e de kko...unde ne-om fi nimerit atatia fraieri sa-l cumparam. Iar eu sunt un mincinos care de fapt nu sunt multumit dar ma dau mare pe forum.
Mie imi pare rau ca degenereaza discutiile, pe forum avem toti dreptul la o opinie ca tu nu esti de acord cu ea ...asta e treaba ta dar te rog sa incerci sa mentii discutia la un nivel decent.
Eu am suficient respect pentru tine incat sa iti ocolesc de acum replicile acide si nefondate astfel incat sa pastram topicul curat fara frustrarile nimanui.

O zi buna iti urez
Savage X 4.6
1/16 Revo
0

#102 Guest_Scooby Doo_*

Postat 23 June 2010 - 11:02 AM

Eu sustin DIN EXPERIENTA ca Traxxas sunt mai atent si mai cu cap lucrate decat HPI.
Si ca pana acum nimeni nu a fost in stare sa faca o clona macar onorabila 6s pentru Mamba Monster.
Si ca eu nu am avut probleme nici cu Mamba Monster nici cu Traxxas, nici pe departe cate probleme am avut cu HPI si cu Flux
Si ca Savage este un model ultra-vechi la care nu s-a adus niciun fel de imbunatatire de 4 ani si ca este entry-level (a se vedea preturile de achizitie ingrozitor de mici) => evidenta disperare de a vinde.

Cat despre premiile RC Car Action, nu zic nici ca e nici ca nu e de-adevaratelea sondajul, zic doar ca HPI nici macar nu viseaza sa primeasca vreun premiu, nu mai vorbim de 4-5 premii deodata.

Iar treaba cu mandria omului e valabila si la mine si la tine si la domnu' de a scris deasupra mea... sper doar sa-l tina si sa nu se adevereasca ce-am spus eu... desi nu cred :D
Din pacate utilizatorul final de la Romanica e in general mandru doar ca a lui e cea mai frumoasa din sat desi nu a comparat cu nimic altceva (FIZIC vorbind, sa fi avut, sa fi pipait, etc.) inainte de a cumpara. Ceea ce da-mi voie sa ma indoiesc ca se intampla cu cititorii RC Car Action, de exemplu :lol:
Faptul ca Dl. justbart compara un Savage termic cu un e-revo 1/16 (care la origini a fost un slash 1/16, de fapt) nu face decat sa-mi confirme parerea de mai sus.

@juastbart: nu vad unde te-am jignit pe tine, iar fata de savage chiar nu o sa-mi cer scuze. Imi mentin cu tarie opinia, cu argumente. Revo mic e prost? hehehe... parca ai cumparat slash mic... daca nu ma insel... aaaaaa, si ai vrut tu sa il faci revo mic, si de-aia ai bagat o gramada de bani... am inteleeeeees... scuze, am crezut ca ai argumente mai solide nu ca ai vrut sa faci din cal magar si ai mai bagat un rand de bani in el... Mai citeste si vezi cati nemultumiti de traxxas mai gasesti, eventual fa un club. Chiar nu e un semn de intrebare pt. tine ca sunt atatea posturi si atatea vizualizari la Savage? Eu as fi ingrijorat :lol:

Mi-ar placea sa revenim on-topic si sa ne exprimam opiniile despre E-maxx Brushless, Mamba Monster etc.

Aceasta postare a fost editata de Scooby Doo: 23 June 2010 - 11:13 AM

0

#103 Useril este offline   Marius Sava 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 23 June 2010 - 10:54 PM

Hmmmm....Radu, doar oare ai uitat ce sustineai cu tarie acum un an? "CC si MM sunt identice, doar ca au etichete diferite".....parca asa spuneai, nu?
Acum nu mai e asa? MM si Traxxas sunt "the best" iar CC si HPI sunt undeva pe post de "maturica" ?
Din punctul meu de vedere, ti-am mai zis, nu vad nici un Revo care sa indure cate a indurat Fluxul meu. I-am ars 2 esc-uri, adevarat, dar din cauza unora cu "experianta din 1930" in modelism...Ma rog, nu mai zic nimic. Graupnerul, cu lipostoperul ala a dat-o in bara rau de tot...

Ti-am zis cum am reusit sa indoi sasiul de la Flux....crezi ca un Revo rezista unui impact asa puternic? Cu sasiul lui de nylon, praf se facea Revo-ul... Acum tu sustii ce vrei, eu stiu ce am si prin ce a trecut.
Si mai e un aspect, am si Revo 1/16 acum. Sa stii ca nici Traxxas nu lucreaza tocmai asa cum sustii tu. Si ei au jocuri in roti, si ei au jocuri in directie...ori aceste jocuri sunt normale in automodelism si sunt eu prea exigent...

Oare pe forumul asta, toti care au Savage is batuti in cap? Daca ar fi sa facem un sondaj, aproape as paria ca peste 60% din automodelele colegilor sunt sau au foat Savage. Ma refer la cele off-road, evident. De ce? Accesul la piesele de schimb este foarte rapid si facil, si nici preturile nu sunt mari. La Traxxas, insa, piesele vin destul de greu, si sunt si mai scumpe...
Pentru un modelist obisnuit, stii ce conteaza cel mai mult? un timp de reparaie cat mai scurt.....iti spun eu....

Art-tech Cessna 182
0

#104 Useril este offline   prisi 

• scale addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1299
  • Inregistrat: 03-January 08
  • Interests:Automodelism,motociclism,parapantism,caiac,ciclism

Postat 23 June 2010 - 11:50 PM

Lasa-l marius,e asa cum zice omu,traxxas the best,hpi total shit.daca omu asa vrea voi ce aveti cu el?parerea lui si cu asta basta.
If it is to be it is up to me
0

#105 Guest_Scooby Doo_*

Postat 24 June 2010 - 08:11 AM

Nu stiu... voi aveti ceva de spus si on-topic?

Vreti masini (aproape) perfecte? Luati Mugen, Schumacher, Hobao, Xray, Revo / Slash Platinum... aaaaaa, voi vreti masini perfecte la bani putini - nu exista asa ceva. E ca si cum ai cere perfectiune de la un matiz. N-aveti bani? Luati piese de upgrade. Lucrurile sunt extrem de simple, important e daca si cand te opresti cu cheltuiala si daca placerea sau defectiunile te imping la upgrade

@Marius: mi se pare usor malitios (ca sa folosesc un eufemism) sa spui ca Graupner, cu 80 de ani de MODELISM in spate a dat-o in bara doar pentru ca ai tu o placuta cu doua circuite de 30 de euro (pe care ai insistat sa o cumperi) despre care ai tu IMPRESIA ca ti-a ars ESC-urile (fara sa ai dovezi). Da' altora care nu au lipostopper ce le-o fi ars ESC-ul de pe Flux? Vad ca te faci ca uiti ca mai ai ceva de la Graupner ce nici nu viseaza neam de neamul multora - un Ultra Duo Plus 50 - ala ce ti-a mai ars? A, despre lucrurile care nu ne fac probleme, nu avem de ce sa scriem pe forumuri, asa-i. Dam cu barda in producator doar cand ne supara ceva de 30 EUR, dar daca altceva de 400 merge perfect nu spunem nimic de el, mergem pe burtica.

(on-topic) Si iar te faci ca uiti ca ti-am spus foarte clar ca Flux-ul este Castle Creations Mamba Monster sub licenta HPI (asta se numeste OEM) iar diferenta de 50 de EUR intre cele doua, repet, este cu siguranta data de ceva (calitate?), si nu de marketing. Poate uiti ca acum un an de-abia aparuse si MM si Flux, imi dai voie ca acum, in urma experientei de un an, sa sustin cu argumente si din experienta ca ESTE o mare diferenta intre cele doua ESC-uri? Tu iti bazezi afirmatiile pe faptul ca ambele pot fi programate cu acelasi cablu? Dar si VW Polo, Skoda Fabia cat si Audi A8 W12 sau VW Phaeton pot fi programate cu acelasi cablu :D

Tu esti ancorat foarte tare in episodul Skoda care a trecut peste Flux-ul tau - asta nu e un criteriu in modelism, niciun producator nu proiecteaza un automodel pentru a fi rulat pe strada, printre masini (daca citeai scrie si in manual). Nimeni nu vinde produse anti-tanc si pe de alta parte crede-ma ca daca trec eu cu Skoda peste fluxul tau mai raman cateva suruburi...

Despre piesele greu de gasit la unii si usor la altii, nu te mai avanta in afirmatii fara sa ai un suport real - cati ti-au trimis pe loc diferentialele de Savage? La cati ai gasit ESC pe stoc? Dar caroserie de Flux? Apropo, te asteapta niste piese de-alea greu de gasit de vreo saptamana si ceva... ce zici?

Cand o sa aiba HPI pivoti si planetare cu articulatii (si nu dogbones) si cand i se va putea monta diferential central (ce chestie, toate astea exista la Traxxas demult), mai stam de vorba. N-am sustinut nicio clipa ca TRAXXAS e perfect, doar ca e PESTE HPI dpdv al calitatii si al asamblarii si finisajelor. ATAT.

@prisi: ai simtit si tu nevoia sa te exprimi - desigur, "e frumos a scrie versuri cand nimic nu ai a spune" - keep up the good work!

VA ROG, insist, sa revenim on-topic, nu e topic de savage flux aici si nici de flame wars.

Aceasta postare a fost editata de Scooby Doo: 24 June 2010 - 08:24 AM

0

#106 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1141
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 24 June 2010 - 09:05 PM

Vezi postareaScooby Doo, la Jun 22 2010, 08:22 PM, a spus:

Acu' ma scuzati ca ma bag, dar de-aia e bine sa iei scula din Romania cu garantie aici... pierde dealerul niste bani (taxe postale etc.) dar se rezolva problema gratis pt. voi (sigur, nu vorbim de esc-uri imbaiate, ci de cele moarte din cauze naturale). Si ete de-aia e nitel mai scump in Romania - din diferenta de pret (numita de unii escrocherie) se acopera astfel de costuri neprevazute, se sponsorizeaza modelismul autohton, se promoveaza branduri, etc....

Si uite asa nu ati mai injura marci de renume care au ani de existenta in domeniul modelismului mai multi decat cei care isi dau cu parerea pe forum (unii sunt in domeniul RC de prin 1982 - cati din "expertii" de pe acest forum erau nascuti sau aveau buletin in 1982? Ca sa nu mai zic de Graupner, infiintat in 1930...).

Daca veti continua sa luati din zone greu accesibile (SUA, UK, HK, etc.) doar ca-i cu trei lei mai ieftin, veti continua sa aveti aceste probleme si sa nu puteti rezolva in garantie. Si aia trei lei economisiti sa se intoarca inzecit impotriva voastra!
Just my 2 cents.

Crede-ma ca daca era vorba trei lei preferam sa iau de aici :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de Ady.: 24 June 2010 - 09:06 PM

0

#107 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 June 2010 - 09:41 PM

Scooby cumpara un model ce are monster mamba 1/8 pe el si sa ne spui si tu cat timp te tine se pare ca suntem 3 patiti din Romania, din pacate unii de mai multe ori, sustii aceasta parere fara a sti macar cum se comorta si nu am bagat esc'ul in apa am dat pe sasiu nu am tornat de sus, cel mai posibil sa o fi facut condes, repet nu te contrazice aiurea daca nu sti care e treaba, iar despre revo 1/16 e alta mancare de peste si toate piese au sigla traxxas + ca esti sigur 100% ca e waterproof. Si parerea mea este mai reusita electrica dupa el fata de cel 1/10.

Iar eu i-am pus pe el 4s in total si nu l-am lovit deloc si daca am reusit sa ii consum in 2 ore iti poti da singur seama cat de tare am mers cu masina, asa ca constructie mie imi pare a fi perfect, iar designul mortal :rolleyes:

Cum am mai zis mai sus suntem 3 patiti in Romania care s-au afirmat pe acest forum, dar de ce mai sustin si alte persoane care au avut MM ca sunt nemultumiti, oare toti sunt atat de prosti incat nu stiu sa il foloseasca, trezeste omule nu mai da afirmatii aiurea si nu ne mai lua cu firmele din mos stramos, or fi ele un brand mare dar atat timp cat nu fac piese de calitate si nu satisface clientul normal ca renunta sa mai cumpere de la ei!

Iar HPI era o firma mare si au casitgat cateva premii si ei, doar ca acum de modele de concurs se ocupa Hot Bodies, iar HPI fac modele de distractie pentru amatori, si totusi le fac destul de solide. Uita-te macar pe youtube sa vezi la cate chinuri sunt supuse modelele acelea si inca merg

Cum am mai zis mai sus suntem 3 patiti in Romania care s-au afirmat pe acest forum, dar de ce mai sustin si alte persoane care au avut MM ca sunt nemultumiti, oare toti sunt atat de prosti incat nu stiu sa il foloseasca, trezeste omule nu mai da afirmatii aiurea!

Aceasta postare a fost editata de Ady.: 24 June 2010 - 09:56 PM

0

#108 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 June 2010 - 10:22 PM

Scuze pentru mai sus dar sa ne spui si noua cand vei avea probleme cu el, toate cele bune
0

#109 Guest_Scooby Doo_*

Postat 24 June 2010 - 11:38 PM

@Ady. - cum ziceam si mai sus, aia care-s pe forumuri au si au avut probleme, de-aia sunt pe forumuri. Vei gasi pe forumuri mai multi nemultumiti decat multumiti (ca proportie). De ce ma pui tu sa cumpar inca un model cu mamba monster? Ca am deja un E-revo Brushless Edition de cand a aparut... Ca sa nu mai zic ca mi-au trecut prin mana mai multe E-revo brushless decat o sa vezi / pipai tu toata viata ta...

Cand spun ca voi vorbiti din carti si eu din experienta stiu exact ce spun. Intreaba-i pe ceilalti dinaintea ta cine sunt si apoi mai gandeste-te daca vrei sa dai cu bata in balta sau te abtii de la comentarii patetice. N-ai mai fi fost asa uimit si agresiv daca cumparai din piata autohtona. Se ocupa dealerul de schimbarea produsului in garantie. Is curios... e vreunul din voi cei 3 care a cumparat de la dealer din Romania? AAAA, nu? Ati luat din afara tarii si nu va asigura garantie? GHINION! V-ati bucurat ca e mai ieftin? It pays off now!

Uite-asa draga Ady., o sa ramai uimit ce gafa monumentala ai facut (pe viitor intereseaza-te pe cine agresezi inainte sa arunci cu piatra in geam) si cu paguba in buzunar. Te-ai intrebat cati altii nu au nicio problema si se dau relaxati cu masinile lor? Cred ca toti in afara celor 3 - oricum, ai grija sa nu te loveasca unul din e-revo-urile brushless running on 6s lipo (cu Mamba Monster aia naspa, pocnitoarea aia de n-a reusit nimeni in lume sa o copieze momentan - dar sigur, tu stii mai bine, e un produs execrabil) - inca mai sunt destule valide, cel putin alea de care stiu eu, sunt al dracu de valide! :rolleyes:

HB? Ce legatura are in discutie? HPI? Abuse? Da, cat sa il filmeze :blush: Fa un poll, cati au schimbat diferentialele de pe axe la traxxas si cati la hpi? Cati au schimbat cardanele (da, asa se numesc, ca au articulatii cardanice) la Traxxas si cati au schimbat dogbones-urile la HPI? Cati au schimbat planetarele la Traxxas ca s-au stricat si cati au schimbat dogbones la HPI? Stii cat dureaza sa scoti gearbox-ul dintr-un revo si cat dintr-un savage? Dar dintr-un e-revo si un savage flux? Stii ce greutate are un E-revo brushless si ce greutate are un Savage Flux? Cate servo-uri de directie au crapat la produse HPI si cate la Traxxas? Stii ce face un diferential central ce se poate monta la aproape toate modelele Traxxas? Cati dintre cei fericiti cu savage-urile lor stiu ca se poate porni un automodel doar cu o mana, apasand doar un buton? Cati dintre voi v-ati gandit ca se schimba in garantie un servo? A, am uitat, n-ati cumparat din tara... Cand o sa ai toate informatiile astea vei vedea ca am dreptate si cei patru ani de experienta din spate nu m-au facut sa trec de la HPI la Traxxas degeaba... sunt niste costuri ascunse pe care utilizatorii de HPI, daca nu scapa rapid de ele (cat inca mai merg) le vor simti din plin. Singura exceptie de la HPI este BAJA si Firestorm, din experienta mea. Dar si Baja incepe sa aiba probleme dpdv comercial, au inceput sa apara si in Romania modele pe benzina 4x4 si nu cu tractiune doar pe spate cum e Baja...

P.S. Trezeste-te se scrie cum am scris eu, nu cum ai scris tu :( Treaba cu baga-m-as in seama si nu am cui e valabila si la tine, dupa cum vezi ai aparut in momentul nepotrivit pe sticla (sau pe LCD)

Ce chestie, savage flux e o masina perfecta, dar HPI s-a hotarat sa ii faca o sora: "Savage Flux 2350 – Optimized for 4S LiPo Power!" Sa inteleg ca Savage Flux nu era optimizaaaaaaat, da-da-daaaaaaa, am inteleeeeeees... nu ca de fapt ar recunoaste ca flux-ul e cam varzica...

Aceasta postare a fost editata de Scooby Doo: 24 June 2010 - 11:47 PM

0

#110 Useril este offline   elbutchos 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 398
  • Inregistrat: 20-January 08

Postat 25 June 2010 - 01:53 PM

Dupa ce am scris 1 pagina de comparatii Flux vs. Maxx/Revo am renuntat si am sters pentru ca Scooby imi mai dadea un reply de doua pagini despre cat de bune sunt TRX si cat de proaste sunt HPI-urile. Tot ce pot sa spun este ca nu sunt deloc de acord cu el.
Nici nu mai stiu daca mariusr si-a schimbat esc-ul sau nu.
Daca tot se vrea comparatie intre modele eu propun un concurs de bashing unde FAPTELE vorbesc.

In concluzie propun si eu sa se revina la on-topic.
HPI E-Savage, GCM reaction diffs with HPI Blitz gears, Modified driveshafts, Superglide steering, Turnigy Trackstar 150A, Turnigy XK3665-B-2300KV, External BEC, Turnigy 15Kg Servo, Rulux Halfups, HPI Aggressors.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
0

#111 Guest_Scooby Doo_*

Postat 25 June 2010 - 02:18 PM

@elbu: asteptam cu deosebit interes aprecierile tale si comparatiile intr-un nou topic. Si sper ca te bazezi pe experiente proprii (hands-on), nu pe ce au scris altii pe forumuri, da?

Interesant este ca, desi iti permiti sa faci comparatii intre Flux si Revo, nu ai aflat pana acum ca revo nu este bashing-oriented - pentru asta exista familia MAXX. Apropo, cand e primul CONCURS de BASHING unde FAPTELE VORBESC? S-ar putea sa imi faca placere sa vad cum iti faci zob (pentru a cata oara) diferentialele la savage-ul flux... :)

Hai sa ramanem la topicul omului, e vorba despre un produs Traxxas, pe numele lui E-MAXX Brushless Edition, codul este 3908 (fara R, ca R e de la culoare, codul de pe MSUK) iar sfaturi n-a primit decat de la vreo doi - apoi s-au apucat sa planga si niste posesori de flux (desi nu e locul aici ca e vorba de masini ale concurentei), apoi a mai venit si justbart care n-are NICIO TREABA cu Mamba Monster sau macar cu Savage Flux (are un slash 1/16 si un savage x 4.6), si mai vii si tu care ai in semnatura flux like a pro

Interesant iarasi este ca desi traxxas e de 2 lei in opinia ta, in semnatura ai un e-savage (?!?!?) cu EVX-2 si TITAN? Astea doua chestii nu-s de la prostii de la Traxxas?

Astept cu deosebita curiozitate topicul tau nou cu o pagina de comperatii corecte si bazate pe experienta reala (a ta personala) cu cele doua sau trei masini. Te rog chiar.
0

#112 Useril este offline   justbart2002 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 June 2010 - 04:23 PM

O sa ma bag in seama atat cat am chef si cat forumu asta e public. Pana una alta tu esti ala care nu iti mai incapi in piele de vreo 2 zile si le tot spui la toti cat de tare este Traxxas. Acum sa fiu sincer si eu daca as fi proprietarul la Traxxas-romania .ro as spune tot la fel ...ale meleee sunt cele mai tari si mai jmechere. Pana cand o sa cumperi tu forumul si o sa ne banezi o sa ne putem exprima liber cat avem noi chef si o sa putem deasemenea spune ce credem noi despre un produs sau altul. Ca tu il aperi cu vehementa e f bine nu are nimeni nimic impotriva ...ca esti badaran si prost crescut asta e partea 2-a.
Savage X 4.6
1/16 Revo
0

#113 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2010 - 04:37 PM

Ma tu cred ca ai un magazin unde esti importator traxxas unde sti mai multe chestii cu garantai si altele si de le tot lauzi atat aceste produse, frate traxxas si hpi sunt cam la acelas nivel putin mai sus ar fi traxxas asa ca nu mai lua in randere firma hpi, eu am e-revo brushless 1/10 si mergea super, dar daca tu ai chef sa te contrazici la nesfarsit nu te pot opri totusi suntem in secolul 21 nu suntem pe maidan sa ne putem reprosa anumite chestii intre noi, si mai cinteste odata regulamentul:). Iar despre greselile mele de ortografie unde te doare? te ><>< asa rau grija de mine ca am gresit un cuvant,(a gresi e omeneste) nu sunt un robot rebut care de-abia astepta sa jicneasca un coleg din familia sa.
0

#114 Guest_Scooby Doo_*

Postat 25 June 2010 - 04:37 PM

@justbart: Cum i-am spus si antevorbitorului tau: site-ul caruia ii faci tu reclama (multumesc) l-am facut anul ASTA din CONVINGEREA data de 4 ani de experienta. Da, pentru MINE, TRAXXAS ESTE MULT PESTE HPI. Cu argumente in 4 ani de zile. Numar de piese rupte, fiabilitate, felul cum reactioneaza la garantii, felul cum imi trimit piese de schimb inainte de a primi de la mine piesa defecta, felul cum abordeaza problemele, etc. Cred ca ai uitat ca mai am un site unde vand printre altele si HPI, pentru cei ca tine, care nu asculta un sfat si insista sa cumpere HPI...

Cat despre tine, scrie in continuare, "e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune" - scrie in continuare unde vrei, eu te voi ignora cu succes atata timp cat te bagi in seama pe topicuri cu care n-ai nicio legatura si nicio experienta, doar de dragul de a te reciti peste timp... pana una alta continua sa citesti manualul la savage, poate nimeresti reglajele alea de la motor, si inveti la ce e bun un radiator de combustibil... Sper ca oamenii sa aprecieze faptul ca eu vorbesc din experienta si sa incerce sa te ignore cu mult succes pentru ca emiti pareri doar ca sa te simti important, fara niciun fel de experienta proprie la baza acestor afirmatii...

Consideratiile personale obraznice si inacceptabile de genul "badaran si prost crescut" nu cred ca isi au locul pe acest forum, dar deh, daca tot e democratie... simte-te in largul tau...

@Ady: "ma" esti tu cu cine iti permite, eu nu sunt "ma" cu tine. Eu "iau in (de)radere" produsele HPI CU ARGUMENTE, repet. Am patru ani de experienta, discut doar despre produse pe care am pus mana si am lucrat cu ele.
"jicneasca" se scrie "jigneasca", iar grija mea este pentru altii care citesc cuvintele pocite de tine si cred ca asa se scrie de fapt, cum scrii tu. E simplu. Esti in public, poarta-te decent. Fara ma si fara greseli, pe cat posibil.

Aceasta postare a fost editata de Scooby Doo: 25 June 2010 - 04:42 PM

0

#115 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2010 - 04:50 PM

Ma eu unul nu ma mai pun la mintea ta cu toate ca esti mai mare in varsta sunt sigur:)
Cat despre savage imi apre rau sa te dezamagesc dar nu stiu unde ai citit tu ca as avea unul, ma rog inseamna ca esti om ca fiecare greseste intr-un fel sau altul.

A si apropo acest forum nu este un chat, de aceea tot insist sa mai citesti dinou regulamentul:).

A si Marius ce-ai mai facut cu esc'ul?
0

#116 Guest_Scooby Doo_*

Postat 25 June 2010 - 06:09 PM

@Ady.: nu am spus nicio clipa ca ai avea Savage. Citeste mai atent. Si lasa-ma cu regulamentul, mai vorbim cand o sa fii tu moderator.

ON-TOPIC:
Domnilor, lucrurile sunt foarte simple si cred ca aproape fiecare dintre voi stie ca a gresit ceva din moment ce nu trimite inapoi la Castle Creations sau nu le scrie despre produsul defect si prefera sa il vorbeasca de rau pe forum. Iata ce scrie in manual (addendum), foaia aceea care vine pe caroseria automodelului si care este OBLIGATORIU sa fie citita (ca de aia e pusa acolo):

CAUTION: Read before operating your model with 65+mph gearing!
• The 28/65 (24/54 la Revo) ratio for use with 6S LiPo batteries is designed for maximum speed on smooth surfaces only, with steady acceleration to full throttle and optional (standard pt. Revo) Talon tires installed.
• Do not use this gear ratio for general driving.
• Avoid repetitive starting and stopping.
• Do not use the 28/65 (24/54 la Revo) ratio with NiMh batteries or low-capacity LiPo batteries. 5000mAh LiPo batteries are recommended.
• Allow the motor to cool between runs, and monitor motor temperature.
• Do not use the 28/65 (24/54 la Revo) gear ratio for off-road running or overheating and damage may result
.
• Do not allow the motor temperature to exceed 200° F (aprox 95° Celsius) or damage and motor failure may result.

Sunteti siguri ca ati citit / urmat aceste instructiuni? Atunci urmati-le mai departe (citez din aceeasi foaie):

Castle Creations Mamba Monster Warranty
Your Castle speed control is warrantied for one (1) year from date of purchase to be free from manufacturing and component defects. This warranty does not cover abuse, neglect, or damage due to incorrect wiring, over-voltage, or overloading. If you have any questions, comments or wish to return your Castle speed control for warranty or non-warranty repair or replacement, please contact Castle Creations, Inc.
Castle Creations, Inc., 235 South Kansas Avenue, Olathe, KS 66061
Phone: (913) 390-6939, E-mail: support@castlecreations.com www.castlecreations.com

P.S. Carcasa si ventilatorul de la Mamba Monster sunt consumabile, piese de schimb. Vedeti foto atasat ca sa va convingeti.
Imagine atasata: P1170611.JPGImagine atasata: P1170612.JPG
0

#117 Useril este offline   Marius Sava 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 June 2010 - 08:45 PM

No, hai sa renuntam la contradictiile astea copilaresti. Cu siguranta si HPI si Traxxas sunt branduri bune, dar fiecare merge oarecum pe alta linie. Zicand ca Traxxas is the best, HPI is shit, or invers nu vom ajunge nicicand la un final obiectiv, ca sa nu mai zic ca se poate lasa cu apostrofari regretabile cel putin.

E topicul lui Mariusr, prin urmare sa ne rezumam la problema lui. Oricum ar fi omul are nevoie de un ESC, eventual si motor. Hai sa ne limitam la optiunile pe care le-ar avea el, si sa ne dam cu parerea vis-avis de ele...

Art-tech Cessna 182
0

#118 Useril este offline   elbutchos 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 26 June 2010 - 02:01 AM

http://www.hobbypart...brescfor18.html
ESC-ul asta l-am vazut la Rapa Rosie pe un Sav Flux si anul trecut si anul asta.
Mergea tipul cu 6S cat tinea motorul.
Dupa cateva ture de intrecere cu un elicopter am ajuns sa pipai si eu ESC-ul .... era rece.
Ce am observat in schimb la plecarea de pe loc facea mult mai mult cogging decat MMM.

Pe vremuri erau foarte laudate combo-urile ESC Schultze+ Motoare Plettenberg.
http://www.schulze-elektronik-gmbh.de/
Poate gasiti aici un ESC care sa inlocuiasca MMM'ul ars.
HPI E-Savage, GCM reaction diffs with HPI Blitz gears, Modified driveshafts, Superglide steering, Turnigy Trackstar 150A, Turnigy XK3665-B-2300KV, External BEC, Turnigy 15Kg Servo, Rulux Halfups, HPI Aggressors.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
0

#119 Useril este offline   elbutchos 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 26 June 2010 - 02:31 AM

http://www.youtube.c...h?v=NggdG4oSlPU
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
0

#120 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 June 2010 - 08:58 AM

Frumos comboul, dar ne poti da si un pret estimativ?
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Raspuns rapid

17 useri citesc topicul
0 membri, 17 vizitatori, 0 utilizatori anonimi