Modelism - RHC Forum: Traxxas E-MAXX Brushless 3908R - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »

Traxxas E-MAXX Brushless 3908R upgradeuri si alte probleme Evaluare topic: -----

#61 Useril este offline   Marius Sava 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 24-July 09

Postat 01 June 2010 - 07:30 AM

Vezi postareamariusr, la May 31 2010, 11:01 PM, a spus:

Uite aici se vorbeste de un esc mai ieftin: http://www.rhc.ro/fo...showtopic=31736

Daca tu iti inchipui ca acel ESC face fata la motorul Mamba te inseli amarnic.......Dar ma rog, poti incerca tu pe jucaria ta...nu mai da astfel de sfaturi altora....
In primele 5 secunde de functionare acel ia foc instantaneu. Pastreaza astfel de sugestii pentru tine...
Savage Flux 1/8 + Traxxas E-Revo VXL 1/16 + Spektrum DX3R

Art-tech Cessna 182
0

#62 Useril este offline   Marius Sava 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 01 June 2010 - 07:51 AM

Ady, din moment ce tie ti-a luat foc jucarica, in nici un caz nu e doar un fir ars...in ESC-l tau e un adevarat minicomputer, ce nu poate fi reparat usor. Si la garantie, le este mult mai usor si ieftin sa iti dea altul nou decat sa ti-l repare pe asta ars. Ti-am zis ca am 2 ESC-uri prajite in sertar, care nu s-au putut repara... In el nu poti sa lucrezi cu pistolul de lipic clasic, iti trebuie statie de lucru si multe alte scule de finete foarte mare. Iar cine lucreaza cu asa scule nu are deloc preturi mici. Asta in cazul in care presupunem ca ai gasi pe cineva dispus sa incerce sa il repare...

Un scurtcircuit la 14.4 volti si 5 amperi crezi ca face 2 scantei mici si atat? La curentul asta se degaja cantitati insemnate de caldura...caldura care distruge multe...

Din punctul meu de vedere, poti sa incerci si acel ESC de la botosani de 130 RON, insa sa mergi afara, la distanta mare de casa, si sa pui si o camera sa filmeze...Apoi pui filmul pe youtube ca sa vada si "prietenul" binevoitor...
Serios acum, ai 2 solutii:

1.Il trimiti spre garantie, insa din start iti asumi si riscul de plati 2 transporturi (dus si intors pt motor) si e foarte probabil sa primesti raspuns negativ. In cazul asta platesti 2 drumuri degeaba, dupa cum ziceai cam 200 ron... la care se mai adauga si pretul unui ESC nou, evident...

2.Comanzi elegant un ESC nou, e in jur de 145-150 euroi la noi in tara, cu garantie la noi in tara. Adik daca, ai probleme apoi tu platesti doar un transport la un curier rapid de 16 ron.

Care din variante te "coafeaza" cel mai bine decizi singur...
Cat despre un alt ESC care sa se potriveasca cu motorul de Mamba nu te mai gandi la asta, ca nu ai sanse sa gasesti niciodata... Daca vrei ESC subacvatic sa il poti spala in cada cand vrei tu, iar nu vei gasi...Daca vrei ESC waterprof(rezista la cativa stropi accidentali) ia ESC-ul Mamba nou.... Daca vrei sa te dai in zapada fara grija, sunt cateva tutoriale pe internet despre cum sa iti confectionezi din carton niste protectii sa nu ajunga zapada la el...

Art-tech Cessna 182
0

#63 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1141
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 01 June 2010 - 08:27 AM

Vezi postareaMarius Sava, la Jun 1 2010, 08:51 AM, a spus:

2.Comanzi elegant un ESC nou, e in jur de 145-150 euroi la noi in tara, cu garantie la noi in tara. Adik daca, ai probleme apoi tu platesti doar un transport la un curier rapid de 16 ron.

Eu sincer am gasit cel mia convenabil un esc nou pentru mamba monster la 190 de E dami si mie likuri in pm cu ce ai gasit tu. Merci
0

#64 Useril este offline   Mihai Stancu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 19-February 10

Postat 01 June 2010 - 08:45 AM

Incearca aici :
http://wheelspinmodels.co.uk/car/category/...ntrollers__1ce/
sau
http://modelsport.co.uk/?CallFunction=Cate...2020&Page=2

Curierul nu te costa mai mult de 8 GBP. Am comandat deja de mai multe ori de la brits si chiar daca preturile nu sunt comparative cu cele din State sau Far East pot sa-ti spun ca toate la un loc (pret+curierat-taxe vamale/TVA+timp de livrare) sunt mai mult decat OK. In doua zile de la comanda am primit coletul acasa!

Succes!

Sal,
MS
Bunul simt ar trebui sa fie de "common sense'.
0

#65 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 June 2010 - 08:56 AM

Vezi postareaMihai Stancu, la Jun 1 2010, 09:45 AM, a spus:

Incearca aici :
http://wheelspinmodels.co.uk/car/category/...ntrollers__1ce/
sau
http://modelsport.co.uk/?CallFunction=Cate...2020&Page=2

Curierul nu te costa mai mult de 8 GBP. Am comandat deja de mai multe ori de la brits si chiar daca preturile nu sunt comparative cu cele din State sau Far East pot sa-ti spun ca toate la un loc (pret+curierat-taxe vamale/TVA+timp de livrare) sunt mai mult decat OK. In doua zile de la comanda am primit coletul acasa!

Succes!

Sal,
MS

Am primit raspuns de la cei de la garantie aseara si mi-au spus ca e posibil sa il repare daca a fost folosit in mod corespunzator acum sa vedem. Daca ar fi sa trimit va trebui sa trimit motorul si esc-ul ca e posibil ca din cauza motorului sa fie problema, spun ei ori le dau motorul si esc-ul si mai dau eu 100 $ + inca 10$ transportul dar mi le dau noi noute si motorul si esc-ul.Dar numa transportul dus ma costa 100 ron :-S + 380 ron ca sa ii schimb intr-o 100 de dolari ar ajunge undeva pe la 5 milioane deci practic la-s lua la jumatate de pret. Dar chestia este si tipul pierdut a venit vara care deabea asteptam sa vina si stau sa ma uit . Eu mas apuca sa il demontez si probabil sau ars firele din interiorul esc-ului si poate las putea repara dar tare imi este ca il desfac aiurea si pierd si garantia:(

Nu stiu ce sa fac voi ce ati face in locul meu toata operatiunea ar dura aprox 5-6 saptamani:(

De pe modelsport am cumparat masina, a fost mai convenabil dar uite acum ma chinui sa o repar, cum am scris mai sus pentru 100 de $ as avea si motor si esc nou dar e chestia si de timp:( vezi tu e vara si na toata lumea isi pregatesc modelele sa se plimbe cu ele iar eu ma uit si nici nu am bani sa il pot lua din tara... chestia cu garantia ar fi cea mai rentabila dar dureaza prea mult.

Mai doresc si alte raspunsuri din partea celor cu experienta in electrice. Merci

De pe modelsport am luat eu masina
0

#66 Useril este offline   Marius Sava 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 01 June 2010 - 09:36 AM

Intr-adevar se pare ca preturile au sarit, decand m-am uitat eu ultima data... Probabil din cauza cursului valutar, nu stiu....
Acum, la noi in tara e in jur de 200 euroi, ESC-ul nou....

Acum ce sa zic...depinde de tine...dar daca il trimiti e posibil sa iti vina raspuns negativ, adik nu ti-l scimba pe garantie ci contracost. Si atunci platesti un transport in plus, si mai si astepti mult timp.

Art-tech Cessna 182
0

#67 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 01 June 2010 - 09:51 AM

Vezi postareaAdy., la Jun 1 2010, 09:56 AM, a spus:

Eu mas apuca sa il demontez si probabil sau ars firele din interiorul esc-ului si poate las putea repara dar tare imi este ca il desfac aiurea si pierd si garantia:(

Tu crezi ca in interior sunt fire, te inseli, o sa te uiti la el mai rau decat la o nava spatiala. Fie il duci la un electronist destept dar si aici nu ai garanatia ca il va repara unele lipituri sunt facute mecanizat si nu merg desfacute cu pistolul de lipit.
La cum zici tu ca a facut sunt sigur ca nu ii vei mai putea face nimic la noi.
0

#68 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 June 2010 - 10:24 AM

Am gasit un esc pe hobbyking arata foarte asemanator ca acesta, doar ca acela suporta maxim 4celule ceea ce e il face mai inferior ca cel de la mamba, am vazut acolo un combo la 190$ care este foarte asemanator cu mamba monster iar pretul este foarte ok. Personal eu unul cred ca firmele acestea mari de fac automodele scumpe cumpara marea majoritate a pieselor de la chinezi mai schimba si ei 2 plastice si un abtipild si asa scot iei banii, deci practic noi platim firma nu si calitatea :). Cum spunea aseara cineva decat sa dai 200 E si sa te tina 1 luna mia bine dai 50E si te tine 2 saptamani.

Momentan esc'ul nu este pe stoc, va veni pe la mijlocul lui iunie si voi reveni atunci cu noi informatii cum se comporta acel esc.

Aceasta postare a fost editata de Ady.: 01 June 2010 - 10:29 AM

0

#69 Useril este offline   Marius Sava 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 01 June 2010 - 10:58 AM

Ady, sfatul meu este sa iei combo... Nu lua ESC-ul ala in speranta ca va merge pe motorul tau. Il vei praji imediat. Motorul asta ajunge in sarcina la 160 amperi. Daca esti dispus de astfel de experimente, mai bine se va potrivi un ESC de Blur, are fix aceleasi caracteristici cu cel de Mamba.

Cel de Blur il gasesti in jur de 150 euroi, la Cluj la firma. In cazul in care nu se pupa conectorii poti sa ii schimbi, insa pierzi garantia....valabil pentru toate ESC-urile, altele decat Mamba. Parerea mea e ca ESC-ul de la Blur e cel mai apropiat de motorul tau, in fond ambele sunt facute tot de Castle creations.

Altfel recomand un combo complet pentru scara 1/8.

Art-tech Cessna 182
0

#70 Useril este offline   mariusr 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 164
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 01 June 2010 - 11:30 AM

Vezi postareaFlo234, la Jun 1 2010, 10:51 AM, a spus:

Tu crezi ca in interior sunt fire, te inseli, o sa te uiti la el mai rau decat la o nava spatiala. Fie il duci la un electronist destept dar si aici nu ai garanatia ca il va repara unele lipituri sunt facute mecanizat si nu merg desfacute cu pistolul de lipit.
La cum zici tu ca a facut sunt sigur ca nu ii vei mai putea face nimic la noi.

Am sa il desfac eu in weekend si am sa postez poze cu el. Sper sa reusesc sa fac si cateva modificari pe la el.
Nu exista nici un fir, fir la propriu, sunt traseele de pe cablaj, care tot niste fire sunt si componentele, surse pentru microcontroler, pentru niste buferi, apoi partea de putere care sunt asezate pe un cablaj superior pentru a se degaja caldura mai bine si a separa partea de putere de celelalte etaje de mica putere

Sigur daca a iesit fum si mai ales ca ai smuls acel fir pe esc ai exfoliat ceva trasee, care se pot repara, dar foarte greu pentru a rezista la peste 100A. Mai grav este daca s-a ars cablajul in profunzime, pentru ca dupa cate am vazut eu are cel putin 4-5 layere. Daca cablajul este ok exista mare probabilitatea de a fi reparat.

Dupa cum am mai discutat pe pm ai putea sa iei legatura cu baiatul care are experienta in escuri, de pe forum, dar daca a iesit fum ... am scris mai sus, este scrap.

Am reusit sa imi echilibrez rotile la maxx, cat si la revo, pentru ca "flencaneau" rau. M-am gandit sa folosesc bucatele de plumb lipite cu superglue, sper sa reziste. Nu am folosit plastelina pentru ca din experienta altor colegi de brezla nu rezista in timp.
Am atasat si cateva poze.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_4031.jpg
  • Imagine atasata: IMG_4029.jpg
  • Imagine atasata: IMG_4030.jpg

Traxxas E-Revo VXL 1/16 DX3S

Traxxas E-Maxx Brushless 3908R
0

#71 Useril este offline   Mihai Stancu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 19-February 10

Postat 01 June 2010 - 01:03 PM

Am avut si eu belele cu descentratul rotilor. Luasera apa. Traxxas-ul recomanda practicarea unor fante pe mijlocul cauciucului si mersul in gol la turatie maxima pentru eliminarea ei. Dar, dpmdv, exista niste mici aspecte : cauciucul va suferi dpdv rezistenta, apa nu se elimina total iar mersul in gol afecteaza orice motor BL si mai ales pe cele sensored.
Asa ca am mers pe varianta dezlipirii cauciucurilor, curatarea si uscarea completa a buretelui si reasamblarea/lipirea lor pe jante.
Mai e un aspect legat de echlibrarea fara o curatire prealabila : este foarte posibil ca prin orificiul practicat in jante sa intre praf/nisip/orice alte mizerii care sa descentreze rotile. In momentul in care faci echilibrarea cu plumbi/orice altceva fara curatarea rotilor sunt sigur ca problema va persista.
Nu stiu ce rezistenta vor avea plumbii lipiti cu CA la un truck de anvergura E-Maxx-ului.....posibil sa-ti cada la a doua iesire, daca ai noroc..

Sal,
MS
Bunul simt ar trebui sa fie de "common sense'.
0

#72 Useril este offline   mariusr 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 01 June 2010 - 02:41 PM

Vezi postareaMihai Stancu, la Jun 1 2010, 02:03 PM, a spus:

Am avut si eu belele cu descentratul rotilor. Luasera apa. Traxxas-ul recomanda practicarea unor fante pe mijlocul cauciucului si mersul in gol la turatie maxima pentru eliminarea ei. Dar, dpmdv, exista niste mici aspecte : cauciucul va suferi dpdv rezistenta, apa nu se elimina total iar mersul in gol afecteaza orice motor BL si mai ales pe cele sensored.
Asa ca am mers pe varianta dezlipirii cauciucurilor, curatarea si uscarea completa a buretelui si reasamblarea/lipirea lor pe jante.
Mai e un aspect legat de echlibrarea fara o curatire prealabila : este foarte posibil ca prin orificiul practicat in jante sa intre praf/nisip/orice alte mizerii care sa descentreze rotile. In momentul in care faci echilibrarea cu plumbi/orice altceva fara curatarea rotilor sunt sigur ca problema va persista.
Nu stiu ce rezistenta vor avea plumbii lipiti cu CA la un truck de anvergura E-Maxx-ului.....posibil sa-ti cada la a doua iesire, daca ai noroc..

Sal,
MS

Salut,

Am facut curatarea interioara a cauciucurilor (insertiile), am pus la uscat cauciucurile si apoi m-am apucat de echilibrare.
Sper sa tina in timp superglueul, mai ales ca am lipit in mai multe straturi. Vom vedea cat vor rezista... Am sa va comunic cand au cedat si ce rezultate voi avea la prima iesire.

Bafta multa!

0

#73 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 June 2010 - 04:36 PM

Cum ati scos apa din cauciucuri ? la mine sa imbibat foarte tare cauciucurile in interior cu apa si sunt foarte grele si cum accelerez putin se si unfla foarte rau :)
0

#74 Useril este offline   Dan71 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1390
  • Inregistrat: 27-March 08
  • Interests:Gasoline big scale and crawler

Postat 01 June 2010 - 06:23 PM

La toate termicele care le-am avut si le am am facut gauri in cauciucuri si le-am astupat pe cele de pe jenti.
O accelerare scurta rezolva problema.
Nu am avut probleme cu rezistenta cauciucurilor nici la savage, nici la inferno, la nici o masina care a beneficiat de acest tratament al cauciucurilor.

You can go faster... I can go anywhere !

0

#75 Useril este offline   Marius Sava 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 01 June 2010 - 07:20 PM

Ady, in cazul tau, nevand motorul functional(esc-ul...ideea e ca nu poti invarti rotile), singura solutie ca sa scoti apa din roti e sa dejantezi gumele, usuci buretii si apoi le jantezi iar, evident cu adeziv de gume...

Daca motorul e functional, atunci poti sa gauresti gumele pe mijlocul suprafetei de rulare, apoi cand accelerezi gumele se ingusteaza, iar apa va fi adunata pe mijloc si data afara prin acele gauri. Dupa cum vezi, parerile despre gaurit rotile sunt impartite...asta judeci tu....eu cred ca 4 gaurele nu scurteaza viatza unei gume...adik la cat de puternic e motorul, sigur gumele se vor rupe prematur...

Art-tech Cessna 182
0

#76 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 June 2010 - 11:59 PM

Vezi postareaMarius Sava, la Jun 1 2010, 11:58 AM, a spus:

Ady, sfatul meu este sa iei combo... Nu lua ESC-ul ala in speranta ca va merge pe motorul tau. Il vei praji imediat. Motorul asta ajunge in sarcina la 160 amperi. Daca esti dispus de astfel de experimente, mai bine se va potrivi un ESC de Blur, are fix aceleasi caracteristici cu cel de Mamba.

Cel de Blur il gasesti in jur de 150 euroi, la Cluj la firma. In cazul in care nu se pupa conectorii poti sa ii schimbi, insa pierzi garantia....valabil pentru toate ESC-urile, altele decat Mamba. Parerea mea e ca ESC-ul de la Blur e cel mai apropiat de motorul tau, in fond ambele sunt facute tot de Castle creations.

Altfel recomand un combo complet pentru scara 1/8.

Marius nu inteleg de ce sa platesc firma, la urma urmei toate sunt chinezarii asa ca nu are rost cum spunea mariusr decat sa dau 200 de E si sa ma tina 1 luna mai bine dau 50E si ma tine 2 saptamani. Tu ce preferi?
In al doilea rand nu sti ce esc iau... esc'ul care il iau este foarte asemanator cu momba monster 1/8 doar ca nu suporta 6s ci maxim 4s ceea ce imi este suficient, ca nu fac eu modelism de performanta cu ea :rolleyes:). Si din cate scria cienva acolo spusese si el ca la design este foarte asemanator cu mamba si ca ia pus 6s si a mers bine

Apropo am desfacut esc'ul :)) e prajit facut scrum inauntru, miroase a lavanda ce sa mai spun. Dar ce mi se pare bizar e ca sa prajit doar pe partea cu "+" pe partea cu "-" nu are nimic, sper sa reusesc sa micsorez pozele ca sa le pot posta ca nu mai imi aduc ainte cum se facea:D
Apropo acesta nu este chat

Toate cele bune deabea astept sa intre pe stoc la astia de la HK esc'ul si va voi spune ce parere am despre el. Ei spun ca pe la jumatea lui iunie apare pe sotc + stransportul 2 saptamani, pe scurt peste o luna ne vedem la pista poate vine si mariusr sa ii vad si eu maxxul :>

Aceasta postare a fost editata de Ady.: 02 June 2010 - 12:03 AM

0

#77 Useril este offline   Marius Sava 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 June 2010 - 07:54 AM

Vezi postareaAdy., la Jun 2 2010, 12:59 AM, a spus:

Marius nu inteleg de ce sa platesc firma, la urma urmei toate sunt chinezarii asa ca nu are rost cum spunea mariusr decat sa dau 200 de E si sa ma tina 1 luna mai bine dau 50E si ma tine 2 saptamani. Tu ce preferi?
In al doilea rand nu sti ce esc iau... esc'ul care il iau este foarte asemanator cu momba monster 1/8 doar ca nu suporta 6s ci maxim 4s ceea ce imi este suficient, ca nu fac eu modelism de performanta cu ea :rolleyes:). Si din cate scria cienva acolo spusese si el ca la design este foarte asemanator cu mamba si ca ia pus 6s si a mers bine

Apropo am desfacut esc'ul :)) e prajit facut scrum inauntru, miroase a lavanda ce sa mai spun. Dar ce mi se pare bizar e ca sa prajit doar pe partea cu "+" pe partea cu "-" nu are nimic, sper sa reusesc sa micsorez pozele ca sa le pot posta ca nu mai imi aduc ainte cum se facea:D
Apropo acesta nu este chat

Toate cele bune deabea astept sa intre pe stoc la astia de la HK esc'ul si va voi spune ce parere am despre el. Ei spun ca pe la jumatea lui iunie apare pe sotc + stransportul 2 saptamani, pe scurt peste o luna ne vedem la pista poate vine si mariusr sa ii vad si eu maxxul :>

Ok..Eu te sfatuiam din experienta, ca am arse 2 escuri....Adevarat, toate sunt facute in Asia, dar e mare diferenta intre o chinezarie ordinara si una ce poarta un brand, in sensul ca unele trec anumite teste, iar altele nu trec....de aici si partial diferenta de pret. Am incercat si eu alt ESC, nu te gandi ca am sarit eu din prima cu 150 euroi...dar, nu mai zic nimic...faci cum crezi....Chiar sunt curios...Bafta multa...

Art-tech Cessna 182
0

#78 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 June 2010 - 11:42 AM

Iata pozele cu esc'ul prajit:))

.....

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1090445.JPG
  • Imagine atasata: P1090447.JPG
  • Imagine atasata: P1090450.JPG

0

#79 Useril este offline   Marius Sava 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2010 - 08:38 PM

Mda...nasol.......cum ai rezolvat? Ai comandat ESC nou de Mamba sau vreo chestie de la chinezi?

Art-tech Cessna 182
0

#80 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 June 2010 - 08:42 PM

Vezi postareaMarius Sava, la Jun 9 2010, 09:38 PM, a spus:

Mda...nasol.......cum ai rezolvat? Ai comandat ESC nou de Mamba sau vreo chestie de la chinezi?

E o chinezarie destul de reusita si in caz ca voi avea probleme cu el il pot trimite inapoi
0

#81 Useril este offline   mariusr 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2010 - 10:03 PM

Salut,
Nu are nici o legatura cu Ady, ca a postat el pozele cu escul lui, ci pur si simplu acum am reusit sa ii fac poze la al meu. Nu ca al meu ar arata mai bine, dar totusi, Ady, trebuie sa admiti ca al tau e distrus forever, e scrap. Ce ai pozat tu a fost doar partea cu partea de comanda, care nu are "legatura" cu adevaratul loc unde a fost incendiul, adica pe partea cealalta, cablajul gros, care cei drept este acoperit de acel radiator (intre el si feturi nefiind nimic care sa conduca termic, nu am inteles de ce), iar daca il vei da jos radiatorul ai sa vezi acolo ce am vrut sa zic ca este distrus forever.
Am reusit sa scot scurtul provocat de "deflagratie", iar acum astept sa imi vina tranzistorii comandati pentru ai inlocui pe cei scosi din acea punte. Partea de putere este formata din 3 ppunti H, fiecare punte avand cate 12 tranzistori. Am sa adaptez cumva noul cablaj intre motor si esc, am sa revin, bineinteles, daca am sa si reusesc, cu ceva poze.
Din cauza scurtului intre +si- am distrus si doi lipoi, dar am reusit sa ii repar si ei. In interiorul unui acumulator este un cablaj, care leaga panglicile ce ies din lipo cu firele ce ies in afara acumulatorului. Una dintre puntile din cositor s-a topit si in felul acesta am "reparat" si acumulatorii.

Bafta tuturor si fara incidente de genul celor discutate mai sus!!

0

#82 Useril este offline   mariusr 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2010 - 10:04 PM

Alte poze...

0

#83 Useril este offline   mariusr 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2010 - 10:12 PM

poze

0

#84 Useril este offline   mariusr 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2010 - 10:23 PM

Nu stiu de ce nu au aparut toate pozele?!?!

Sper de data asta sa fie ok

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_4105_.JPG
  • Imagine atasata: IMG_4098__.JPG
  • Imagine atasata: 1.JPG

0

#85 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 June 2010 - 08:58 AM

Auzi unde sa afla fata esc'ului care se afla in prima poza? ca eu nam intanit'o... Sa vedem acum sa il curat si toate astea orcum eu zic ca e doar afumat:))

Aceasta postare a fost editata de Ady.: 10 June 2010 - 08:59 AM

0

#86 Useril este offline   Marius Sava 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 10 June 2010 - 10:02 PM

E partea superioara, doar ca a fost indepartat radiatorul. Ca tot veni vorba de radiator, Marius cum ai facut sa il scoti intreg? Eu am 2 escuri arse si mi-ar fi de folos radiatoarele. Unul am incercat cu forta bruta la un colt dar da semne ca ar prefera sa se indoaie...si nici la incalzire nu da semne ca ar "colabora"...
Evident, daca poti sa imi dai un raspuns obiectiv si neironic.
Oricum, eu iti multumesc anticipat.

Ady, da ceva detalii despre noul ESC, eventual un link........daca merge pe motorul de Mamba chiar ar fi interesant...

Art-tech Cessna 182
0

#87 Useril este offline   mariusr 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 11 June 2010 - 10:11 AM

Vezi postareaMarius Sava, la Jun 10 2010, 11:02 PM, a spus:

E partea superioara, doar ca a fost indepartat radiatorul. Ca tot veni vorba de radiator, Marius cum ai facut sa il scoti intreg? Eu am 2 escuri arse si mi-ar fi de folos radiatoarele. Unul am incercat cu forta bruta la un colt dar da semne ca ar prefera sa se indoaie...si nici la incalzire nu da semne ca ar "colabora"...
Evident, daca poti sa imi dai un raspuns obiectiv si neironic.
Oricum, eu iti multumesc anticipat.

Ady, da ceva detalii despre noul ESC, eventual un link........daca merge pe motorul de Mamba chiar ar fi interesant...

Salut ,

Nu am de ce sa fiu ironic cu tine, nu am nimic cu tine.

Tot de un colt l-am luat si eu, am bagat un cuter pe latura unde luase foc, unde era mai copt si am folosit lama drept parghie, intre radiator si feturi (oricum erau varza). Poti folosi lama unui cutit subtire, ca lama. Cuterul meu este din metal, ma refer la maner,nu se poate sparge. Cei drept nu a iesit usor, pentru ca adezivul ala e ca un ciment. Dupa ce il vei desface vei vedea ce contact termic exista, deh, e mamba monster, e cel mai tare esc, nu sunt ironic la adresa ta, vreau sa subliniez, ci la adresa mizeriei de esc, de brand, castel p... O porcarie de esc din toate punctele de vedere. Sa inghesoi 36 de feturi, bine ca nu functionaeaza decat cate 18 feturi odata, dar suprafata e una mica pentru atata putere. Nu tu protectie la apa, la praf, la scurt, la temperatura mare, conductia termica e varza, nu e decat o chinezarie cu nume de brand mare, atat.

Acelasi lucru pot spune si despre escul si motorul de pe revo vxl 1/16. Respecti tot ce scrie prin manulal, folosesti masina azi, functioneaza impecabil, scoti acumulatorul de pe masina (escul nu mai alimentat), apoi a doua zi vrei sa mai dai o tura cu ea si iti intra in protectie termica escul dupa 1 secunda de la apasarea butonului pentru ON.

Concluzie: niste jucarii, chinezarii, mizerabile de foarte multi bani.

Bafta tuturor, si cat mai putin fum in escuri!

0

#88 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2010 - 11:52 AM

asta este esc'ul http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/u...idProduct=10370
0

#89 Useril este offline   mariusr 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 11 June 2010 - 02:37 PM

Vezi postareaAdy., la Jun 11 2010, 12:52 PM, a spus:

Asta va fi solutia... Am sa dau si eu comanda zilele astea pentru escul ala: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/u...idProduct=10370. Daca tine o luna sunt mai mult decat multumit.

0

#90 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2010 - 07:43 PM

Vezi postareamariusr, la Jun 11 2010, 03:37 PM, a spus:

Asta va fi solutia... Am sa dau si eu comanda zilele astea pentru escul ala: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/u...idProduct=10370. Daca tine o luna sunt mai mult decat multumit.

Parca voi vedea ca ma va tine mai mult ca cel de la castle
Dar eu inca ma intreb. I-am facut "baie" am mers cu el 2h nu a avut nimica,iar dupa alte 2h dupa ce am incarcat lipo, incendiu chiar numi dau seama ce si cum:))

Aceasta postare a fost editata de Ady.: 11 June 2010 - 07:45 PM

0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »

Raspuns rapid

24 useri citesc topicul