Cablaje Imprimate
Postat 17 April 2010 - 04:33 PM
Am atasat niste fotografii cu cateva cablaje aflate in diferite stadii de lucru. Pentru eventualii doritori. cablajele le livrez doar acoperite cu un strat superficial de lac de colofoniu. Aceasta este prima varianta, cu pretul cel mai mic, evident.
Suplimentar, acoperirea de protectie anticoroziva pe care o pot oferi deocamdata este fie stanare chimica (alternativa in baie de cositor exista dar de regula este folosita din pacate de cei cu rata mare de imperfectiuni la corodare sau expunere), acoperire electrolitica cu aur, acoperire electrolitica cu nichel.
Cablajele imprimate de tip sticlotextolit cu grosime 1.5[mm] pe care le folosesc sunt produse de firma germana Bungard iar filmele fotografice Konica. Precizez acest lucru pentru ca iubitorii de kinezisme sa nu se deranjeze.
Nu ofer servicii de gaurire pentru ca deocamdata am posibilitatea de a le executa manual si nu am timp.
Preturile doar la cerere pentru ca este firesc sa acord discount la cantitate .
Postat 21 April 2010 - 07:49 AM
Pentru cei interesati PM.
Traitz' !
Postat 21 April 2010 - 03:40 PM
ipsihi, la Apr 21 2010, 10:33 AM, a spus:
Daca nu este vectorial atunci exista probabibilitatea ca imaginea pe contur sa aiba nivele de gri iar nivelele de gri, pentru ca metoda se aplica si la fotogravura, sunt corodate proportional, pe o anumita adancime iar din punct de vedere estetic un traseu in linie dreapta va avea un aspect de tip "dinte de fierastrau" (Nivelele de gri in foto reprezinta gradul de transparenta functie de care fotorezistul aplicat pe placa este indepartat intr-o masura mai mare sau mai mica. La producerea unui PCB ne intereseaza daca trebuie indepartat complet sau deloc si nu variantele intermediare). Este adevarat ca la o densitate mica de piese pe o suprafata mare poate rezulta un montaj perfect functional dar, un "ochi avizat" poate sa-mi dea pentru cablaj un calificativ negativ si iar nu-i bine.
Respect !
Aceasta postare a fost editata de katana: 21 April 2010 - 03:47 PM
Postat 06 May 2010 - 11:34 PM
- Suprafata 25[mm] x 50[mm] - 5 RON (fara TVA)
- Manopera montaj SMD (aceeasi suprafata) - 10 RON (fara TVA)
Preturile de mai sus sunt valabile pentru minim 4 Buc.
PCB-ul pleaca catre destinatie (din momentul in care s-au stabilit toate detaliile) - in maximum 48 ore.
Respect
Postat 09 May 2010 - 11:34 AM
katana, la May 7 2010, 12:34 AM, a spus:
- Suprafata 25[mm] x 50[mm] - 5 RON (fara TVA)
- Manopera montaj SMD (aceeasi suprafata) - 10 RON (fara TVA)
Preturile de mai sus sunt valabile pentru minim 4 Buc.
PCB-ul pleaca catre destinatie (din momentul in care s-au stabilit toate detaliile) - in maximum 48 ore.
Respect
Buna!
Puteti face un cablaj avand model altul? Este rupt si am nevoie de 4 bucati noi.
Postat 20 June 2010 - 04:16 PM
si daca iti dau comanda sa fie si gaurit bninteles contrA cost se poate?
o sa am nevoie de un numar mai mare de placi (cam 5 de fiecare) undeva la 4 scheme.
le fac in orcad si iti trimit cablajul
este ok?
Push your limits to a level you have never did before.
Postat 02 October 2010 - 10:19 AM
rou162, la Jun 20 2010, 05:16 PM, a spus:
si daca iti dau comanda sa fie si gaurit bninteles contrA cost se poate?
o sa am nevoie de un numar mai mare de placi (cam 5 de fiecare) undeva la 4 scheme.
le fac in orcad si iti trimit cablajul
este ok?
salut lasa si tu un nr de telefon,mersi
Postat 30 January 2011 - 09:22 PM
Postat 30 January 2011 - 10:45 PM
2. Lista de preturi ramine valabila?
3. 10ron/smd sau 10 roni indiferent de nr de SMDuri
Stima
DC
Aceasta postare a fost editata de Dragut: 30 January 2011 - 10:46 PM