Dragii mei, va multumesc frumos si, in trufia mea, inclinam sa cred ca aveti, macar un pic, dreptate. Chiar eram mandru de mine, pana cand, la sfarsit, am dat-o in bara. Dar sa va spun cum a decurs operatiunea "geamuri".
Povestea incepe cu mult in urma:
http://www.rhcforum....post__p__124275
cand am incercat sa utilizez chederele minune. A fost un esec total. Dar, acum, am avut o sclipire de inteligenta: am citit instructiunile care se gasesc pe ambalaj. Cine era sa le citeasca prima data? In nici un caz eu. Drept urmare am reusit sa instalez geamurile mai mult decat onorabil. Asa ca, in euforia succesului, ce mi-a strafulgerat prin minte? hai sa le sterg de praf, sa ma bucur de lucrare. Doar ca, in unele locuri adezivul, CA care nu lasa urme pe plastic si are o durata mare de uscare, nu se intarise. Am manjit geamurile mele imaculate. Am murit, am cazut in letragie, am incercat sa le scot complet, dar erau bine lipite, etc, etc. Intr-un final am lustruit zonele afectate cu pasta de dinti, indelung. In cele din urma au iesit, cat de cat la lumina, dar, sunt ilustrarea expresiei "ce-am fost si ce-am ajuns"...
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 03 April 2011 - 10:14 PM