In fine anul trecut cu ajutorul unui amic de pe forum am dat de acel model ,l-am achizitionat,si incet incet am inceput sa mesteresc la kit.
Kitul era compus din fuselaj,aripa ,ampenaj orizontal+vertical,gondolele pt motoare .Eleroanele de pe aripa,ampenajul orizontal cu directia +vertical cu elevatorul a trebuit sa le refac deoarece fusesera gresit montate,in aripa introdusa o tija de carbon de 6mm(sper sa fie de ajuns).
Aeromodelul are o anvergura de 1800mm,greutatea estimata ,in jur de 2-2,5 kg,echipat cu 4 mot.brush less - BL BM2408-21.
La efectuarea probelor de functionare a motoarelor :consum de 52-58A,accu LiPo 3s4000mA-40C.
Trenul de aterizare facut -home made- cu oarecare suspensie, sper sa reziste la socul aterizarii,,trase tijele de comanda :2 bowdene de M2 pt elevator,1 bowden M3 pt directie,servo pt ele :2 buc Futaba 3003.
Mai urmeaza decuparea locaselor pt servo-urile ce comanda eleroanele ,parghiile ,tras cablajul la receptor,confectionat usa de acces,postamentul pt acumulator,vopsirea in varianta gri….
Sper ca in urmatorul week-end sa ii fac proba de zbor.
Urmeaza poze:
Aceasta postare a fost editata de danny_39: 10 April 2010 - 03:41 PM