TOMY Sau, ce mai construiesc
Postat 01 September 2010 - 04:22 PM
Postat 01 September 2010 - 06:44 PM
MLGore, la Sep 1 2010, 05:26 PM, a spus:
Esti nebun! .....
Sefu', asta nu-i nimic. Fii atent aici marturie a cat sunt de ''dus''.
Am gasit zilele trecute, cautand prin cutiile mele vechi ceva care sa-mi foloseasca la reconstructia Cardenului, un brushless roxxy 3536 pe care nu-l mai folosisem de 3 ani. M-am gandit ca sta saracul singurel degeaba asa c-am deschis acad-ul si am trasat la repezeala niste linii . Rezultatul: o placa de polistiren cu aripa profilata si anvergura de 1200.
Cam asa a iesit.
Acum sta linistit langa Carden asteptand maidenul
Postat 01 September 2010 - 07:02 PM
TOMY, la Sep 1 2010, 07:44 PM, a spus:
Sefu', asta nu-i nimic. Fii atent aici marturie a cat sunt de ''dus''.
Am gasit zilele trecute, cautand prin cutiile mele vechi ceva care sa-mi foloseasca la reconstructia Cardenului, un brushless roxxy 3536 pe care nu-l mai folosisem de 3 ani. M-am gandit ca sta saracul singurel degeaba asa c-am deschis acad-ul si am trasat la repezeala niste linii . Rezultatul: o placa de polistiren cu aripa profilata si anvergura de 1200.
Cam asa a iesit.
Cam asa a iesit.
...planul ne dai si noua....seamana cu TELINKUL...
Postat 13 December 2010 - 07:21 PM
salutare!un update ceva?ai reusit sa mai lucrezi ceva la model?arunca-ne un os ceva ca salivam pe monitor:))numai bine