Modelism - RHC Forum: Extra 300 din depron - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4

Extra 300 din depron primul aeromodel facut de mine :)

#91 Useril este offline   zagonielod 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 02-August 09

Postat 27 July 2010 - 10:00 PM

si eu sunt curios cum va fi cu fuzelajul intarit, si putin mai greoi, dar mai am acel motor turnigy de 1130kv, care o sa-i mai dea un pic de plus.
De altfel am luat si depron special pt aeromodele. O sa-l folosesc pe ala cand am mai spart cateva dan materialul acesta, si m-am invatat mai bine. Atunci o sa mai cer ajutor de la cei mai experimentati si o sa fac un depron adevarat cu intarituri cum se cuvine :lol:
0

#92 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1476
  • Inregistrat: 14-July 09

Postat 27 July 2010 - 10:01 PM

Vezi postareaFlorinelu, la Jul 27 2010, 10:48 PM, a spus:

Eheei, ma bucur ca ti-a iesit pasarea pana la urma :lol: . Deci am avut dreptate ca este prea flexibil doar cu depron de 6 mm. Si da, zborul cu eleroane este ceva de nedescris dupa ce treci de la directie si profundor la asa ceva. Ai reusit sa refaci botul taind partea afectata si lipind pur si simplu o redecupare a ceea ce ai inlaturat? Hm, in cazul asta cred ca o sa refac si eu variata 1, aia de am paradit-o uitandu-ma in soare. Am vazut undeva pe forum, o solutie ptr a face aripile demontabile, ptr transport usor.
Varianta ranforsata cred totusi ca este cam grea ptr tipul asta de constructie. Cam grea ptr 3D, altfel se tine excelent in aer. Mai ales ca in goana mea de a sta cat mai mult in aer am bagat o ditai bateria de 2500 mAh. De zburat zboara dar nu mai are chichirezul de la inceput. Asa ca o sa fac probabil, dupa ce termin Izicraftul la care mesteresc in prezent, o varianta de Extra asa cum zice Dave, usoara-usurica, poate doar cu fuselajul dublat insa la care sa pun un motoras mic si mai ales o bateriuta de 850mAh. Si il zbor doar pe vreme linistita. Pentru restul de conditii am varianta dublata si Easy Starul.

iti faci un izicraft? :) :D uauuuuuuuuuu
sa ma chemi la inaugurare
a fost febletea mea anul trecut, acu,,,,.........l-am dat :D
0

#93 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 982
  • Inregistrat: 04-May 10
  • Interests:Da' ce nu ma intereseaza!

Postat 27 July 2010 - 10:04 PM

Pai da, vreau ceva care sa decoleze de pe roti si sa mearga incet. Si sa se dea aripa jos. Acum studiez daca o pot demonta si pe asta in doua (2 semi aripi) si sa o montez la camp. Faptul ca are diedru ma incurca un pic.

Aceasta postare a fost editata de Florinelu: 27 July 2010 - 10:10 PM

Cand eram mic, nu erau din astea... acum recuperez :)
0

#94 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 July 2010 - 10:13 PM

Vezi postareaFlorinelu, la Jul 27 2010, 11:04 PM, a spus:

Pai, vreau ceva care sa decoleze de pe roti si sa mearga incet. Si sa se dea aripa jos. Acum studiez daca o pot demonta si pe asta in doua (2 semi aripi) si sa o montez la camp. Faptul ca are diedru ma incurca un pic.

cu cat il faci mai usor cu atat o sa zboare mai incet,cat despre aripa se face demontabila foarte usor (demontabila de fuselaj). ca sa faci demontabila aripa nu cred ca e necesar mai ales ca nu ocupa loc prea mult in masina. zic si io din proprie experienta
0

#95 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 982
  • Inregistrat: 04-May 10
  • Interests:Da' ce nu ma intereseaza!

Postat 27 July 2010 - 10:17 PM

De pe fuselaj da, este din plan demontabila, eu vreau sa fac o versiune de rucsac :lol: , ma rog, sa iasa sa raman ampenajul pe afara dar sa incapa restul, macar infipt asa, sa il pot pune in spate. Locul meu de zbor indragit si la indemana ramane Politehnica unde ma duc pe jos :) .
Cand eram mic, nu erau din astea... acum recuperez :)
0

#96 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 July 2010 - 10:24 PM

Vezi postareaFlorinelu, la Jul 27 2010, 11:17 PM, a spus:

De pe fuselaj da, este din plan demontabila, eu vreau sa fac o versiune de rucsac :lol: , ma rog, sa iasa sa raman ampenajul pe afara dar sa incapa restul, macar infipt asa, sa il pot pune in spate. Locul meu de zbor indragit si la indemana ramane Politehnica unde ma duc pe jos :) .

eu am facut la un planor cu anvergura de 2 metri aripile demontabile si am folosit elementi de antena telescopica de tv
tine foarte bine daca pui una spre ba si una spre bf
ce-i drept nu are diedru dar nu cred ca incurca sa le indoi putin
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro