Septembrie 2004
Postat 03 September 2004 - 08:21 AM
Am fo ieri (joi) la CLG cu amicul Kerosen sa dezvirginam Q10, un planor electric LMR (Limited Motor Run). Am chiulit de la giob, am ajuns, am despachetat planorul, ne-am apucat sa-l montam...
Decat ca am observat la timp ca... uitasem receptorul acasa!
Am reimpachetat si am venit inapoi!
Bagamiash!!
Postat 03 September 2004 - 10:21 AM
Valteras, la 3 Sep 2004, 08:21, a spus:
Deh! Varsta incepe sa-si spuna cuvantul!..... :) Gravitatea acestui fenomen ar culmina in momentul in care a-ti pleca cu receptorul si a-ti uita modelul acasa.... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Postat 03 September 2004 - 12:32 PM
si si mai culmea ar fi sa pleci tot fara nimic la tine dar sa zbori toata ziua !!!....si si mai culmea ar fi ca atunci cand ai zburat toata ziua NIMIC sa mia bata si spectatorii din palme la cat de frumos ai zburat.
Deh varsta... :)
Da acum lasand gluma deoparte...ne vedem Sambata si Duminica la CLG da? ce daca ploua!...venim cu barcile.
Postat 04 September 2004 - 08:54 AM
Q10 zboara super relaxant! Urca cu motoru 400, 6x3, 7xNiMH 650 mAh pe o panta bunicica si planeaza absolut mirific! Cu eleroanele la 45 grd. in sus, pe post de spoilere, vine la picior ca o catzea de vantoare batrana si credincioasa!
Dezvirginarea am facut-o din prima, fara planat intai din mana si alte preludii! Dur si violent, barbateste! Motor la blana, cracii pe tavan pana la fo 50m dupa care tras sufletul, planat dupa termici (nu prea erau la 19.00 PM, ca sa fac un pleonasm!).
Doar cateva clicuri de trimaj si in rest e super. Test de picaj pt. CG (e la locul lui), test de limita (e usor de gestionat, fara vicii), scos spoilere 45 grd. (aproape ca sta pe loc si se infunda - super!), bagat spoilere scos flapsuri fo 5 grd. (fileaza ca proasta'!), bagat iar motor, cracii pe tavan la fo 100 m, niste loopinguri, viraje stranse (doar din eleroane si profundor, ca directie NU ARE!), etc...
Poanta e ca parashuta de Q10 a ajuns la amicu' Kerosen, 'rea-l al' dreaku' de tradatoare!
Las' sa se simta si el barbat! Io mai fac! Sau fuck!
Sictir la voi la Calugareni, ca io-s la jiob!
Si da, vacile erau acolo. Si niste oi. Si niste unii in masini, printre copaci, la futodrom, presupun, ca aeromodele nu aveau!
Postat 04 September 2004 - 09:00 PM
restu totzi.chiar mai mult decat totzi.
ziua de zbor a debutat cu mine singur,a aparut si mada si bogdanstancu.nori amenintzatori-da l-ea trecut.
am numarat pe ziua de azi 6 crashuri din care 3-4 nasoale rau.in general toate au fost greseli de pilotaj.
incepe sa se simta pregnant nevoia de tabela de frecvente cu carlige ca deja suntem multzi rau.
sa pun ceva poze sa va dumiritzi.
dimineatza bogdan scoate capu la zbor (dupa amiaza l-a facut in mai multe capuri mai mici)
Imagini atasate
Postat 04 September 2004 - 09:11 PM
prin propriile fortze nu a vrut deloc sa decoleze.era si iarba destul de inalta si se pare ca eful era submotorizat.
cand am plecat eu incercau sa improvizeze un sandou-prastie.
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 05 September 2004 - 07:56 AM
Postat 05 September 2004 - 01:05 AM
dar .... mici bere nimic :lol:
have Fun in continuare
Postat 05 September 2004 - 06:50 AM
LooSeR, la 5 Sep 2004, 01:05, a spus:
dar .... mici bere nimic :huh:
have Fun in continuare
pai aleas de pozat??
sa-i vezi pe ditamai pilotzii cu ochii rosii si berea'n nas?
astea raman intre noi acolo.e dat la secret :lol:
io ieri am incercat aterizari la punct fix cu aripa:
prima a fost fix in stomacu lu mada'
:D sorry men!
a doua era sa intre direct in portbagajul masinii (da nu in a mea)
dupia ma luminat unu si a zis cand ajunge spre mine sa trag full de mansa si sa o bag in limita...
dupaia aproape am reusit.
Postat 05 September 2004 - 07:16 AM
Imi pare rau pt marinaru si "bomboana" lui
Condoleatza pt "bomboana" a fost un avion bun
Aceasta postare a fost editata de LooSeR: 05 September 2004 - 07:16 AM
Postat 05 September 2004 - 09:49 AM
SILVIU66, la 4 Sep 2004, 21:11, a spus:
prin propriile fortze nu a vrut deloc sa decoleze.era si iarba destul de inalta si se pare ca eful era submotorizat.
cand am plecat eu incercau sa improvizeze un sandou-prastie.
S-a rupt ala , au incercat sa il arunce din mana ?!??!?!?
Postat 05 September 2004 - 10:08 AM
SILVIU66, la 4 Sep 2004, 22:08, a spus:
poate un servo ceva...
Lasa-l sa faca el ancheta ca doar lucreaza in bransa si stie ce are de facut.... :D :D
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate. .
Postat 05 September 2004 - 02:32 PM
3kg e mult ?Mai mancam si noi spanac si gata ! fara probleme