Cupa Prieteniei...4-5-6 iunie 2010 la Deva ...invitatie de la Balladis (hobby) Club
Postat 21 March 2010 - 07:39 PM
asa cum titlul sugereaza in perioada 4-5-6 iunie 2010 la Deva sunteti invitati la o adunare campeneasca cu traditie Cupa Prieteniei...un nume deja cunoscut de catre modelistii de peste hotare din zona (care deja si-au anuntat prezenta). Incepand cu acest an, dorim ca aceasta sa fie cunoscuta si de catre cei din tara...deci "Welcome everybody".
...zbor liber, concursuri, automodele, navomodele toate sunt binevenite la Deva...adunarea generala va fi in zona Aeroportului Deva, balta de langa si pista de offroad, ambele la o distanta de sub 1000 de metri abia astepta ceva freamat.
Voi reveni in curand cu poze, detalii despre cazare/campare si alte cele...
Cu stima,
Balladis (hobby) Club
Postat 28 March 2010 - 08:44 PM
Motel Alaska va efectua reduceri pentru camerele ocupate de participanti in perioada desfasurarii evenimentului...
Spalatoria Alaska Car Wash va efectua curatarea masinilor participantilor oferind tratamente bonus acestora...
...deci primii parteneri au aparut...urmeaza altii...
Participarea unor echipe din Ungaria si Slovacia a fost confirmata si la a X-a editie a Cupei Prieteniei, acestia dorind participarea in intrecerea de F3J ce va fi organizata cu aceasta ocazie. De asemenea va fi organizat si un concurs de zbor motoplanor cu aterizare la punct fix.
Cu stima,
Balladis (hobby) Club
PS: aceasta este pista unde se vor desfasura ostilitatile off-road...
Aceasta postare a fost editata de EZ*: 28 March 2010 - 08:46 PM
Postat 29 March 2010 - 12:22 PM
Din cate cunosc eu zona, drumul care se vede este Hunedoara -Deva iar zona este la vreo 2km de intersectia de la Santuhalm.
Sper sa nu gresesc pe terenul pe care e facuta pista de offroad erau ruinele unui combinat...
Zona de zbor este tot p'acolo?
Bafta!
Postat 29 March 2010 - 07:47 PM
yr-zbg, la Mar 29 2010, 01:22 PM, a spus:
Din cate cunosc eu zona, drumul care se vede este Hunedoara -Deva iar zona este la vreo 2km de intersectia de la Santuhalm.
Sper sa nu gresesc pe terenul pe care e facuta pista de offroad erau ruinele unui combinat...
Zona de zbor este tot p'acolo?
Bafta!
vrei sa te faci de un zbor si pe acolo?.. nu ca ar fi vreo problema da.... vreau si eu!!!
Postat 29 March 2010 - 09:57 PM
Sunteti bineveniti :)
Aceasta postare a fost editata de EZ*: 29 March 2010 - 09:58 PM
Postat 16 April 2010 - 09:00 AM
...un lucru bun este prezenta unui sponsor racoros in anotimpul secetos...AquaSARA...apa minerala traditionala a zonei: sursa BOHOLT (www.aquasara.ro)...deci cel putin vom avea lichide de consumat, pe langa cele consumate de motoare rolleyes.gif
Aceasta postare a fost editata de EZ*: 16 April 2010 - 09:02 AM
Postat 30 May 2010 - 10:58 PM
S-a stabilit si momentul "gulas"...sambata la pranz... :)
Postat 06 June 2010 - 09:55 PM
s-au desfasurat probe la urmatoarele: Motoplanor RC, F3J, Spume...s-au dat diplome, cupe, si multa apa minerala AquaSara...
o sa urmeze in curand si poze... :)
Postat 07 June 2010 - 11:10 AM
vineri: MOTOPLANOARE RC proba destinata juniorilor: (15 participanti)
Locul I - Serban Darius - Clubul Copiilor Hunedoara
Locul II - Peng Razvan - Balladis HobbyClub Deva
Locul III - Salcau Dan - Balladis HobbyClub Deva
Mentiune: Kiss Tamara - CC Cristurul Secuiesc - "cea mai tanara fetita pilot din concurs"
sambata: F3J - (15 participanti)
Locul I - Kaszap Imre - KKFel Hungary
Locul II - Scarlat Norbert - Aeroclubul Deva
Locul II - Voros Endre - Szeged Aeroclub (nu a fost acordat locul III pentru ca sportivii de pe locul II au fost la egalitate de puncte dupa cele 2 manse de lansari din finala. Fiind vorba de Cupa Prieteniei am decis ca ambii sportivi sa primeasca locul II )
duminica: SPUMA RC - proba destinata juniorilor si incepatorilor in acest hobby (juniorii fiind bonificati cu un coeficient suplimentar la punctaj) 12 participanti
Locul I - Peng Razvan - Balladis HobbyClub Deva
Locul II - Leahu Andrei - Balladis HobbyClub Deva
Locul III - Torok Vlad - Balladis HobbyClub Deva
Mentiune - Petric Bogdan - cel mai junior incepator
Mentiune - Mita Manolin - cel mai senior incepator
Aceasta postare a fost editata de EZ*: 07 June 2010 - 11:10 AM