Postat 06 July 2010 - 07:48 PM
gata, m-am apucat de treaba. pt inceput am lipit cele 2 jumatati intre ele si le las pana maine la intarit. lipitura am facut-o cu Bison Universal Hobby. si ca a o pasarica pa careier, tot am bagat un lonjeron din teava de carbon de 4mm, lung de 250mm. este infipt in profilul aripii... asa ca sa stau eu linistit. cum nu am avut bord de fuga din balsa, eleroanele le-am facut din balsa de 3mm, slefuit in asa fel incat un capat are 3 mm grosime, un capat are 1 mm grosime. tre sa le imbrac in folie.
ca si echipare, am comandat astea:
1 x Elice tip APC-Electric, 7x6
1 x Motor FC2812 Brushless Outrunner 1534kv
2 x Servo micro (9g) Turnigy, 1.6 kg/cm
pack-uri de 1200ma, 3s (ca mai aveam 2 buc prin casa), regulator de 25A (ca tot statea degeaba).
aripa o voi ranforsa la fel cum a facut Zod, cu scoci cu fibra. ca ramane alba, dar, pe intrados, un sah alb-negru pe capete si alb rosu pe extrados, iar wingletutile rosii.
aa, si cate 12 leduri pe fiecare parte, rosii extrados si albastre intrados.
poze dupa ce recuperez aparatul.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________