Exista si varianta enuntata de ZOD pe care (inca!) n-am incercat-o.
Zagikiller - ZAGI RELOADED profil Eppler sau Zagi 12
Postat 21 January 2012 - 11:18 AM
Atasez imagini cu sistemul meu de prindere al motorului. Am folosit un profil de dural profil L cu dimensiunile 60x30x1.5 sau 2mm (dimensiunile nu sunt stricte). Pentru a-l prinde am facut o incastrare la mijlocul aripii, i-am bagat adeziv Bison de 5min si dupa pozitionarea suportului l-am pus la presat. Este destul de rezistenta solutia, tinand cont ca am nimerit cu aripa in niste sarme de medie tensiune iar elicea s-a blocat in una din ele. Daunele, minore, au aparut nu cum era de asteptat la prinderea motorului ci la nivelul unde se termina decuparea pentru elice.
Hitec Aurora9, Turnigy9X+FrSky telemetry, Cessna 500 class, Easy Glider Pro, Diamond 2500, Exposure, Breeze Pro, aripa zburatoare depron/balsa/polystirene, quad/tri/hexa/copter (Naza, MK) and next ...octokopter.
Postat 21 January 2012 - 11:27 AM
Aici un post pe rcgroups privitor la aripa de 2m de care pomeneam mai devreme ca o voi construi. Nu m-am hotarat inca daca va fi cu 2 motoare sau cu unul singur. Criteriul economic va prevala....
Studiez problema daca o voi face demontabila, solutie care complica putin lucrurile, sau dintro bucata, ceea ce va pune oarece probleme la transport.
Studiez problema daca o voi face demontabila, solutie care complica putin lucrurile, sau dintro bucata, ceea ce va pune oarece probleme la transport.
Hitec Aurora9, Turnigy9X+FrSky telemetry, Cessna 500 class, Easy Glider Pro, Diamond 2500, Exposure, Breeze Pro, aripa zburatoare depron/balsa/polystirene, quad/tri/hexa/copter (Naza, MK) and next ...octokopter.
Postat 21 January 2012 - 07:34 PM
jetix, la 21 January 2012 - 11:27 AM, a spus:
Aici un post pe rcgroups privitor la aripa de 2m de care pomeneam mai devreme ca o voi construi. Nu m-am hotarat inca daca va fi cu 2 motoare sau cu unul singur. Criteriul economic va prevala....
2 2 2 2 2 DOUA !!!!!
:)
DT
Postat 15 April 2012 - 01:50 PM
CiprianGL, la 11 October 2011 - 11:45 AM, a spus:
Din cate am inteles eu tija servo trebuie sa fie fix perpendiculara pe suprafata de control.Cine nu-i de acord sa zica si sa explice.
Cam asa:
DSCF0153.JPG
Daca punem servo ca incepatoru,o parte (in functie de inclinatie)din forta servo se pierde.Gresesc? :D
Cam asa:
DSCF0153.JPG
Daca punem servo ca incepatoru,o parte (in functie de inclinatie)din forta servo se pierde.Gresesc? :D
Asa zboara opera @incepatorului care contrazice anumite legi ale fizicii,totusi,in multe cazuri teoria se bate cap in cap cu practica.Aripioara este la mine si pot spune cu mana pe inima ca ma satisface total,in ciuda faptului ca nu suporta mangaielile in zona propulsorului.Hristoa a inviat.