Cupa Federatiei Aeromodele Acrobatice 2010 Pentru Nelegitimati
Postat 16 September 2010 - 06:54 PM
Telink zburat de Florin100% si MlGore prin porumb
http://www.youtube.c...h?v=XaMmtOePsIc
Cateva cadre cu cei prezenti. Numai lume buna si simpatica:
http://www.youtube.c...h?v=O1-Ufd1yA2U
Maine ar trebui sa fie ziua cu cele mai multe zboruri.
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 16 September 2010 - 07:06 PM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 16 September 2010 - 07:14 PM
Daca e sa facem un clasament al avioanelor putem spune cam asa:
Sukhoi 29 - SEBART - Locul 1 - Proprietar Adyc
Katana - SEBART - Locul 2 - Proprietar Real Design
Gagicuta Saltareata Cap 232 - Locul 3 - Proprietar Flypol
Showtime - Hangar 9 - Proprietar Florin100%
Ptiu, ce imbarligatura...acum cred ca v-am bagat in ceata maxima :))
La anul , propun ca primii trei clasati sa mai dea inca doua manse schimband avioanele intre ei, in felul asta se va arata maiestria participantilor iar adrenalina va creste substantial !
Aceasta postare a fost editata de adyc: 16 September 2010 - 07:25 PM
Postat 16 September 2010 - 07:29 PM
acu se incarca si filmul cu mansa mea. postez imediat de cum se termina.
ps: imi pare tare rau ca nu am putut ajunge azi, da maine vin garantat.
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 16 September 2010 - 07:50 PM
Postat 16 September 2010 - 09:04 PM
Locul1Big foot(plus sponsori) AC DC -It's a long way to the top
Locul 2 cu flicitari: RalDesign Amy Grant -Big Yellow Taxi
Locul 3 meritat : Adyc The Who -We Don't Get Fooled Again( adica pe noi nu ne mai prostiti!)
Locul 4 onorabil : Allen Anne Murray - Day Dream Believer
Locul 5 cei de pe urma vor... Amy Grant -Rise From The Water.wmv
Si alti multi iubiti: MLGore The Beates - Revolution( vezi Kalashnikov-ul)
Ultimii clasici romantici in viata : Bogdan Stancu si Dorin Feldioreanu : Johnny Cash -Solitary Man
Silviu 66 si echipa de arbitri federali : Mark Knopfler -Je suis Desole( sunt dezamagit)
Iubitului nostru profesor si organizatorilor : Abba -Eagle
Propunere pentru imnul" Fly-Play-Boy 2010 Tarceni ; The Highwaymen-Highwayman(text ultima parte cu Johnny Cash)
Premiile sunt de gasit pe you tube- free of charge(da- le-ar domnul viata lunga si succese)
Mesaj mucalit catre "pretenarul" Adyc = introducerea Cap-ului,bibilit,cu nume de "corvette",binisor pus la punct,fata odihnita,bine machiata cu reclama ca pe TV High life,a fost "o soparla marsava flypolycista",bolshevic-consomolista" cu scopul de a atrage atentia ca : Dusmanul vegheaza si nu glumeste! Te invaluie parsiv,ti se lipeste de suflet si...ti-o trage !Vigilenta tovarasi!
Postat 16 September 2010 - 09:54 PM
Aiurea, care dusman ca eu in jur am vazut numai prieteni. Daca te referi la avionul care m-a lasat balta, pot spune ca e o experienta din care am mai invatat ceva. Daca e sa vorbim de regrete, pot spune ca singura mea parere de rau este ca atat eu cat si Allen nu am putut sa intram in concurs cu avioanele cu care ne-am antrenat . Istoria s-a repetat, la fel ca si la sala, in timpul concursului am schimbat modelul....
Asteptam revansa !
Postat 16 September 2010 - 10:20 PM
http://www.trilulilu.../7b43ec1e8ee18b
Postat 17 September 2010 - 08:12 AM
adyc, la Sep 16 2010, 11:20 PM, a spus:
http://www.trilulilu.../7b43ec1e8ee18b
Pai da-ne adresa ca .... venim ! Da sa spui cand - in ce zi si cam pe la ce ora - si cat mai repede ... ca nu stii ce ne rezerva ziua de maine - vorba cantecului !
Postat 17 September 2010 - 08:35 AM
PROPUN CA PENTRU ANUL URMATOR FRMD SA PROCEDEZE CA LA O LICITATIE si ANUME :
1 - sa anunte intentia organizarii competitiei si numarul minim de concurenti care daca nu este indeplinit SA NU SE MAI TINA NICI O COMPETITIE - ori ne autodesfiintam ori progresam !
2 - cei doritori de a participa ( nu doar de a discuta discutii pe forum ) sa achite taxa de participare in maxim 1 luna de la anuntarea intentiei de organizare ( ca si cum ai cumpara caietul de sarcini pentru a participa la o licitatie ) deci nu in ziua concursului ca acum !
3 - daca se insumeaza minimul de concurenti - PERFECT ! - daca NU - sumele achitate sa fie reportate in bugetul anului urmator al FRMD sau cum permit prevederile legale !
Mult prea multe eforturi din partea organizatorilor, a arbitrilor care isi fac program special pentru noi , care pleaca de acasa 50 - 100 Km si care NU merita a fi tratate prin absenta !
Efort fac si putinii concurenti care investesc mult in modele performante, pierd timp cu antrenamente cu dorinta de a avea o prezenta onorabila la concurs !
Nu lipsea mult sa fie prezenti doar organizatorii !
P.S.
Si nu mai vreau comentarii despre comunisti, dinozauri etc . caci nu au nici un temei din toate punctele mele de vedere !
Frustarile unora pot fi cred eu lamurite in cadrul adunarilor generale, a sedintelor si a celorlalte forme de intrunire a membrilor, a comisiilor din FRMD.
Deci sa ne vedem cu bine si sanatosi in 2011 tot la Tariceni !
Postat 17 September 2010 - 08:56 AM
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 17 September 2010 - 10:16 AM
REAL DESIGN, la Sep 17 2010, 09:35 AM, a spus:
PROPUN CA PENTRU ANUL URMATOR FRMD SA PROCEDEZE CA LA O LICITATIE si ANUME :
1 - sa anunte intentia organizarii competitiei si numarul minim de concurenti care daca nu este indeplinit SA NU SE MAI TINA NICI O COMPETITIE - ori ne autodesfiintam ori progresam !
2 - cei doritori de a participa ( nu doar de a discuta discutii pe forum ) sa achite taxa de participare in maxim 1 luna de la anuntarea intentiei de organizare ( ca si cum ai cumpara caietul de sarcini pentru a participa la o licitatie ) deci nu in ziua concursului ca acum !
3 - daca se insumeaza minimul de concurenti - PERFECT ! - daca NU - sumele achitate sa fie reportate in bugetul anului urmator al FRMD sau cum permit prevederile legale !
Mult prea multe eforturi din partea organizatorilor, a arbitrilor care isi fac program special pentru noi , care pleaca de acasa 50 - 100 Km si care NU merita a fi tratate prin absenta !
Efort fac si putinii concurenti care investesc mult in modele performante, pierd timp cu antrenamente cu dorinta de a avea o prezenta onorabila la concurs !
Nu lipsea mult sa fie prezenti doar organizatorii !
P.S.
Si nu mai vreau comentarii despre comunisti, dinozauri etc . caci nu au nici un temei din toate punctele mele de vedere !
Frustarile unora pot fi cred eu lamurite in cadrul adunarilor generale, a sedintelor si a celorlalte forme de intrunire a membrilor, a comisiilor din FRMD.
Deci sa ne vedem cu bine si sanatosi in 2011 tot la Tariceni !
Imi place ce zici.
Postat 17 September 2010 - 06:26 PM
hazlie dar pasionala(suflet si bani am pus si a fost frumos).Eu Flypol promit ca in 2011 la F3A si F4C(unde sunt supertare) Brasovul si grupul Acromania va fi prezent
cu minim 10 concurenti si un buget cotizat de 1200 lei.Eu n-am cerut pomana de la nimeni pentru ca nu e cazul.Sunt profund indatorat organizatorilor si..stati linistiti ma revansez.Premiile muzicale sunt lucrusoare nevinovate-am ales in fuga,din suflet, un pic de muzica buna,cu texte cu oarece conotatii: "Big yellow taxi" este o capodopera iar Amy Grant o"draguta new gospel".O sa fi vesnic iubit pentru ca zbori si ai zburat frumos,sigur,hotarat.
Postat 17 September 2010 - 08:14 PM
Postat 18 September 2010 - 07:56 AM
de ce mai era in "traista".Se reporteaza de asemenea-promit sa nu ma ating de ele chiar daca o sa-mi ploua in gura.Adyc ,mancati naibii micii ca o sa inceapa sa mearga(zboare) singuri!
Postat 18 September 2010 - 09:01 AM
Aceasta postare a fost editata de adyc: 18 September 2010 - 09:02 AM