salutare
dupa cum spune si titlul
dorest un site (usor de modificat si adaugat foto, stiri, anunturi,posibilitate de vanzare produse (varianta simpla) si un mic forum daca se poate )
plata barter (mai exact- taiere laser )
astept ceva propuneri
:( daca este cineva interesat :(
doru dumitrescu
Pagina 1 din 1
DORESC UN SITE plata barter(taiere laser)
Postat 09 March 2010 - 01:50 PM
didisor, la Mar 8 2010, 10:51 AM, a spus:
salutare
dupa cum spune si titlul
dorest un site (usor de modificat si adaugat foto, stiri, anunturi,posibilitate de vanzare produse (varianta simpla) si un mic forum daca se poate )
astept ceva propuneri
:) daca este cineva interesat :blink:
doru dumitrescu
dupa cum spune si titlul
astept ceva propuneri
:) daca este cineva interesat :blink:
doru dumitrescu
nu e mimeni amator http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif(
sa fie si templeturi, orice, dar frumos http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Nu dispera maine o sa fie si mai rau! [B]
Postat 09 March 2010 - 03:04 PM
Daca nu ai pretentii de super-personalizare ceea ce vrei tu se gaseste deja pe net, il downloadezi si il instalezi unde ai tu hosting. Poarta numele generic de CMS (Content Management System), e dezvoltat open-source de diversi care si-au adus aportul (cum este si cazul Linux) si este modular.
Exemple: Joomla, xoops (valabile la vremea la care stiam eu de ele)... mi-e greu sa iti recomand unul ca nu am mai folosit asa ceva de cativa ani buni.. Un pic de cercetare pe google si sigur gasesti ce este la moda la ora actuala.
Instalarea atat a managerului cat si a diferitelor module (news, games, forum, blog, etc) este destul de simpla si de obicei explicata pe site-ul unde faci download.
Sper sa iti fie de folos informatia. Baga-l pe Goagal in actiune si sigur gasesti ceva..
Exemple: Joomla, xoops (valabile la vremea la care stiam eu de ele)... mi-e greu sa iti recomand unul ca nu am mai folosit asa ceva de cativa ani buni.. Un pic de cercetare pe google si sigur gasesti ce este la moda la ora actuala.
Instalarea atat a managerului cat si a diferitelor module (news, games, forum, blog, etc) este destul de simpla si de obicei explicata pe site-ul unde faci download.
Sper sa iti fie de folos informatia. Baga-l pe Goagal in actiune si sigur gasesti ceva..
Aceasta postare a fost editata de Maverick: 09 March 2010 - 03:05 PM
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
Postat 07 February 2011 - 07:17 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1