Pentru cei care platesc prin paypal Mi-am recuperat banii de la un vanzator nesimtit
Postat 07 December 2009 - 06:38 PM
Ei bine raspunsul e da. Am cumparat 2 jucarii pentru cel mic de la acelasi vanzator din UK; n cutie am gasit doar una din jucarii, culmea pe cea mai scumpa. Dupa e-mailuri multe la care vanzatorul nu a raspuns sau a raspuns in 2 peri am completat un claim la paypal si dupa o luna si ceva, minune mare, am primit un e-mail prin care paypal ma anunta ca a decis in favoarea mea si imi va credita contul cu suma respectiva, 13 lire.
Asta e un semn bun, acum cumpar mai relaxat de pe net. Stefan
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 07 December 2009 - 06:56 PM
Mi-am recuperat cei 185 de lire dupa aproximativ o luna, si-a dat seama ca o publicitate negativa pe forumuri inseamna multi bani in minus.
A fost contactat de PayPal si fortat sa faca refund.
Aceasta postare a fost editata de Primus: 07 December 2009 - 06:59 PM
Postat 07 December 2009 - 06:58 PM
FOREVER YOUNG.......
Postat 07 December 2009 - 09:21 PM
Postat 07 December 2009 - 10:20 PM
Stiganas despre ce site era vorba?
Mersi
Postat 08 December 2009 - 03:04 PM
Deci pana acum cu paypal totul mi se pare ok.in ipostaza de vanzator nu am fost niciodata.
Nu imi e frica niciodata cand cumpar ceva de pe ebay.
O parere, puteti sa faceti un scurt filmulet cand deschideti pachetul.
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale
[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
Postat 08 December 2009 - 07:57 PM
Postat 08 December 2009 - 08:24 PM
dan_mitea, la Dec 8 2009, 07:57 PM, a spus:
Un produs cumparat de pe ebay?Peste 70% din vanzatori specifica faptul ca nu asigura garantie pentru produsul cumparat,exista insa si produse care intra la garantie pentru simplu fapt ca sunt noi si au certificat de garantie de care poti beneficia insa la producator sau reprezentanti ai acestuia(de obicei gasesti aceste produse la "magazine" pe ebay).Vanzatorii seriosi specifica in descrierea produsului tot ce este nevoie pentru a te convinge sau nu sa cumperi........ :rolleyes:
FOREVER YOUNG.......
Postat 09 December 2009 - 02:18 AM
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 09 December 2009 - 02:19 AM
Postat 09 December 2009 - 11:04 AM
Stiu cum sa il impacheteze, cu spuma si alte nebunii.
Vanzatorii seriosi stiu cum s afaca asta + te mai uiti si la calificative.
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale
[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
Postat 02 March 2010 - 03:04 PM
cosminx, la Dec 7 2009, 09:21 PM, a spus:
Este fix cum spune cosminx. Mai ales daca ai rulaj mare pe contul de paypal nici nu se uita, iti dau banii inapoi fara discutii.
Eu am avut cateva incidente de genul asta, unul chiar spectaculos, cu un colet de 1200$ care a fost jefuit pe aeroportul Otopeni (a ajuns acolo in week-end si au bagat aia ghearele in el, la posta in Virgiliu a mai ajuns o cutie foala bagata de aia de pe aeroport intr-un sac, cu o foaie pe care scria lipsa gramaj). Seller-ul (de pe ebay) parea foarte respectabil, vreo 2300 feedback cu 99.9%, din SUA, cum ar veni fara emotii. In plus, platisem si vreo 20$ pentru asigurare, fiind suma mare. Il sun pe ala, ii zic ce si cum, sigur, nici o problema, sa-i trimit pe fax hartia aia de la posta noastra cu gramaj lipsa, ca sa faca insurance claim. Si da-i si lupta, dupa vreo saptamana si 3 telefoane in SUA il vad ca nu mai raspunde la mailuri etc. Ce sa vezi surpriza, compania de asigurari ii refuzase claim-ul, banuiesc ca aia cand au vazut Romania si colet desfacut nici nu s-au mai uitat mai departe la speta.
Ca omul de buna credinta i-am luat la intrebari pe astia de la posta romana, care bineinteles au sustinut ca pachetul a venit cu greutate lipsa din tranzit bla bla. Asa ca, neavand ce face, am deschis dispute la Paypal. Intre timp coletul, refuzat de mine, ajunsese inapoi, seller-ul i-a facut doua poze si a escaladat dispute in claim, ca sa forteze paypal-ul sa dea o rezolvare si sa-i deblocheze banii (ebay+paypal au chestia asta foarte utila = daca nu s-a dat feedback pozitiv la tranzactie tin banii blocati 30 de zile). In momentul ala am pus mana pe telefon, am sunat la Paypal (dupa ceva sapaturi pe net, am sunat direct la numarul diviziei care se ocupa de claims) si dupa nici 3 minute de conversatie gagica mi-a zis "It's his business to settle with the insurance company, I'm going to give you a full refund". Am avut instantaneu banii in cont, n-a fost nici un delay.
Cu alte cuvinte, daca cumperi de pe ebay si platesti cu paypal, e foarte greu sa mai iei teapa. In schimb, vanzatorii sunt destul de vulnerabili, la faza asta singura vina a aluia era ca alesese prost compania de asigurari si ca a incercat sa le forteze mana astora de la Paypal, crezand ca daca sunt din Romania o sa-i dea lui automat dreptate. Ce nu stia el era de cati bani cumparasem pana atunci, impresia mea e ca pentru Paypal asta e un fector major in judecarea cazurilor.
Starmax He-162, V-Mar Do-335, Parkzone P-51D ultra-micro
Spektrum Dx7
Postat 02 March 2010 - 03:06 PM
Starmax He-162, V-Mar Do-335, Parkzone P-51D ultra-micro
Spektrum Dx7