Saibe, saibe si saibe
Postat 25 July 2013 - 10:28 PM
Tocmai ce am desfacut diferentialele BP de pe Flux.
Inauntru sunt doua saibe mari ; 6x18x0.3 mm .... asa ochiometric. Din oaresce motive imi pare ca prea joaca rotitele in dif. si as vrea sa pun cate doua saibe de astea mari pe ambele parti. Problema este ca NU LE GASESC niciunde separat. Trebuie cumparata toata carcasa de diferential #86827 ca sa primesti doua saibe de astea.
Poate stie cineva de pe unde as putea achizitiona cateva saibe asemanatoare ca dimensiune.
Iata si o poza cu inculpatele.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
Postat 29 July 2013 - 10:57 AM
elbutchos, la 25 July 2013 - 10:28 PM, a spus:
Inauntru sunt doua saibe mari ; 6x18x0.3 mm .... asa ochiometric. Din oaresce motive imi pare ca prea joaca rotitele in dif. si as vrea sa pun cate doua saibe de astea mari pe ambele parti. Problema este ca NU LE GASESC niciunde separat. Trebuie cumparata toata carcasa de diferential #86827 ca sa primesti doua saibe de astea.
Poate stie cineva de pe unde as putea achizitiona cateva saibe asemanatoare ca dimensiune.
salut.
am intampinat si eu aceeasi problema. inclusiv pinionul de atac are joc cu cupa montata..
am fost in baumax si am lauat saibe gaura de 8 de 0.1mm sau 0.2mm nu mai retin.
atentie pretul e cam piperat pt niste saibe..
Postat 29 July 2013 - 01:20 PM
Dupa indelungi cautari am gasit niste saibe de 6x15x???. Le spune OFNA 40012 diff shims.
Am comandat un set si acum stau cuminte sa vad ce iese.
Sper sa fie de 0.2-0.3 grosime.
Multumesc de raspuns.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
Postat 31 July 2013 - 08:18 PM
elbutchos, la 25 July 2013 - 10:28 PM, a spus:
jocurile de la cupe, pe partea opusa cu coroana cum ai reusit sa le anulezi sau sa le reduci ???
eu tot incerc si nu reusesc..
e prea mare toleranta si cupa are joc enorm in gaura de aluminiu...
pe partea cu corona e mai ok treaba, cu toate ca si acolo e destul de mare jocul...
Aceasta postare a fost editata de e.cata: 31 July 2013 - 08:21 PM
Postat 31 July 2013 - 10:31 PM
Din obsesia de a scoate jocurile enorme din transmisie am comandat ( si primit ) un set de saibe Kyosho 96046. Sunt 30 de saibe 6x8x0.1 / 0.2 / 0.3 .
Am "saibuit" transmisia cum scrie la carte si mi-au mai ramas destul de multe.
Revenind la diferential .... pe partea cupei de aluminiu si la mine joaca de numa : Daca nu ajung doua saibe pe interior ( cred ca daca pun mai multe va strange planetele prea tare ) mai saibuiesc si pe exterior cu saibe de 6x8. Probabil ca asta va mai scoate putin din joc ... sper cel putin.
Nasol ca si rulmentii de pe partea cu cupa de alu sunt cam batrani si copti si i-am comandat din china ... 3 SAPTAMANI !!!! innebunesc.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
Postat 02 August 2013 - 03:10 PM
Dupa revizia asta am de gand sa-i dau in buba saptamanal :D . E timpul pentru ultima revizie la E-savage-uri si le scoatem la vanzare.
Ca tot butonez aici .... au venit si saibele de 6x15. Se potrivesc de minune iar pe exterior mai trebuie cel mult cate o saiba de 6x8x0.1 pe fiecare parte . Mai mult de atat nu se poate :D.
Inca o data P/N folosite pentru cine e interesat.
6x15 OFNA 40012
6x8x0.1/0.2/0.3 Kyosho 96046
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
Postat 18 November 2014 - 08:52 AM
Este in esența foita foarte subțire de aluminium din care practic va creați o bucsafixa pe capul de planetara.
Rahatii-is sefi in loc sa puta
Iar oamenii adevarati sunt sufocati de-acesti rahati....
Postat 18 November 2014 - 08:59 AM
Rahatii-is sefi in loc sa puta
Iar oamenii adevarati sunt sufocati de-acesti rahati....
Postat 22 November 2014 - 12:08 AM
Azi-maine nu mai gasesti piese la e-sav. E vremea sa ne dam batuti :D
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
Postat 22 November 2014 - 01:49 PM
master, la 22 November 2014 - 11:10 AM, a spus:
Daca vrei sa pastrezi e-sav. ia diferentiale, planetare, plasticaraie de rezerva cat mai gasesti ....
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.