Modelism - RHC Forum: RR 2010 - Fun to Fly - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »

RR 2010 - Fun to Fly aero, auto, iarba verde, oi, panta, gratare, prieteni

#151 Useril este offline   Strica-tot 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 100
  • Inregistrat: 10-April 10

Postat 04 May 2010 - 06:53 AM

Vezi postareaHuffy, la May 3 2010, 11:43 PM, a spus:

Toate pozele facute de mine la RR 2010 :
http://picasaweb.goo.../RipaRosie2010#

Meriti un premiu pentru cele mai multe poze postate!
Multumesc pentru toate!
0

#152 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2259
  • Inregistrat: 23-March 03
  • Interests:F3A , veliere

Postat 04 May 2010 - 08:03 AM

Big, iti multumim si anul acesta pentru ca ai reusit sa organizezi aceasta minunata intalnire. Poate ca atmosfera traditionala de final a fost putin stirbita de absenta gulasului la ceaun, dar ce sa-i faci, e criza.

Poze si filmultete in zilele viitoare.

See you in 2011 !
Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
0

#153 Useril este offline   szacsa 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 80
  • Inregistrat: 13-February 10
  • Interests:aeromodelism

Postat 04 May 2010 - 10:38 AM

Prima data am reusit sa ajungem si noi , catva modelisti din Odorheiu Secuiesc , la intilnirea
minunata de la Rapa Rosie. Multumim Organizatorilor , Sponzorilor , si Colegilor prezenti ,
pentru acest minunat eveniment. Am facut niste poze pe care le gasiti aici:
http://picasaweb.goo...zacsadr/RR2010#
Am fost acolo numai sambata dar a fost minunat. Speram ca anul viitor sa fim prezenti mai multe zile.

Aceasta postare a fost editata de szacsa: 04 May 2010 - 10:47 AM

0

#154 Useril este offline   22CMM 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 08-January 09
  • Interests:Zbor cu motor

Postat 04 May 2010 - 07:06 PM

Salut.
Mii de multumiri organizatorilor si sponsorilor pentru tot ceea ce a insemnat anu acesta RR 2010.
E primul an in care vin si sincer va spun am ramas surprins de atmosfera atat de "blanda" de oamenii pe care i-am intalnit, ce sa mai tot cea fost la RR a fost un vis cu adevart frumos pacat ca dupa 3 zile am fost nevoit sa ma trezesc la realitate. :)

P.S. O sa revin si cu poze.

Aterizari line tuturor.
As vrea sa zbor perpetum...
0

#155 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1383
  • Inregistrat: 03-September 06

Postat 04 May 2010 - 10:27 PM

.....foarte frumos....a fost prima mea participare la intalnirea de la RR.....vremea a fost superba atat pentru plaja cat si pentru zbor. Am venit de vineri dimineata si am stat pana duminica....am avut un easy star si un automodel termic 1/8....La EZ am folosit 40 mhz canalul 50 (am avut carlig) dar au fost bruiaje mari in frecventa asta. Pilotand un EZ nu am avut probleme dar pe un alt avion lucrurile nu ar mai fi stat la fel....

Poze am facut o multime....filmulete cu camera pe EZ vreo 2.5 giga....o sa postez si aici.....M am simtit f. bine, oameni minunati, multumiri organizatorilor si abia astept urmatoarea intalnire...
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#156 Useril este offline   Sebathorus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 196
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 04 May 2010 - 11:48 PM

In primul rand multumiri lui Big si echipei care s-a implicat inca o data in organizarea acestui eveniment care ne reuneste de la an la an in numar tot mai mare. Am avut parte de reintalnirea cu vechi cunostinte, foc de tabara si o vreme excelenta si pentru planoare si pt restul zburatoarelor.

Din pacate nu am aceleasi cuvinte de lauda pt unii dintre participanti, iar cele scrise de catre "antepostatorul" meu nu au facut decat sa-mi reaminteasca frustrarea traita in unele momente la RR. De vineri dupa-amiaza si pana duminica dupa-amiaza, carligele corespunzatoare canalelor 50 si 55 in frecventa de 40 MHz NU AU APARUT PE PANOU, nu au fost de gasit nici peste zi si nu au aparut nici macar seara cand restul carligelor erau la loc.

@dily
Acum ma intreb, cand ai luat tu carligul cu canalul 50 de pe panou si cand l-ai pus inapoi???
Si daca te gandesti 2 sec. poate ajungi la concluzia ca unii nu or mai fi rezistat 2 zile sa apara carligul, dupa ce or mai fi batut si cateva sute de km pana la RR, si de acolo or fi aparut "bruiajele mari" ?!?!

Norocul meu a fost ca mi-am luat si statia in 35 unde "concurenta" nu a fost asa acerba...
Logica te va duce din punctul A in punctul B. Imaginatia te va duce oriunde vei vrea.
0

#157 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 May 2010 - 11:59 PM

...am luat carligul ce i drept vineri pe la amiaz si l am pus la loc duminica atunci cand am plecat.....nu am stiut ca dupa fiecare zbor trebuie sa aduci carligul inapoi la panou.....daca am gresit am facut o neintentionat....in tabel la canalul 50 era scris numele meu si nr. de telefon.....puteai sa dai bip sau sa suni si m as fi conformat imediat plus ca si eu aveam la mine mai multe statii, receptoare si cristale inclusiv 2,4.....asta in loc sa tii deschisa statia in 40 pe canalul 50 sa ma incurci pe mine.....oricum nu ai reusit si nu vad rostul.....era simplu.....repet.....nu am stiut care e treaba ( a fost prima data la RR ), nu am facut intentionat iar nr. meu de tel a fost scris in tabel.
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#158 Useril este offline   docmarius 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 398
  • Inregistrat: 05-July 08

Postat 05 May 2010 - 12:19 AM

Treaba asta cu carligele e simpla. Si la fel peste tot. Zbori si-l aduci inapoi.
Asa ca ar trebui s-o lasati moale cu "n-am stiut cum e la RR".
Inteleg daca ar fi vorba de cineva picat din cer. Dar un membru al forumului din 2006?
Daca n-ar fi fost discutii pe forum in fiecare an pe tema asta as intelege...

O simpla socoteala impartind numarul participantilor la numarul de canale ar trebui sa aduca raspunsul logic.

In rest numai bine. Multumesc Big si trupa pentru efortul depus.

Aceasta postare a fost editata de docmarius: 05 May 2010 - 12:20 AM

West Hobby Team
--------------------
Modele: Robbe Pitts S12, GL-450C, Pelikan X-treme, Ripmax Bossanova 15cc, Raptor 620SE
R/C: Futaba FF9C 35MHz/Jeti Duplex 2.4GHz, ESU ECoS II
0

#159 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2010 - 12:26 AM

Vezi postareadocmarius, la May 5 2010, 01:19 AM, a spus:

Treaba asta cu carligele e simpla. Si la fel peste tot. Zbori si-l aduci inapoi.
Asa ca ar trebui s-o lasati moale cu "n-am stiut cum e la RR".
Inteleg daca ar fi vorba de cineva picat din cer. Dar un membru al forumului din 2006?
Daca n-ar fi fost discutii pe forum in fiecare an pe tema asta as intelege...

O simpla socoteala impartind numarul participantilor la numarul de canale ar trebui sa aduca raspunsul logic.

In rest numai bine. Multumesc Big si trupa pentru efortul depus.

....sa stii ca referitor la regulamentul de zbor de la RR chiar sunt "picat din cer".... nu am citit pe forum postarile de anii trecuti si nu m am interest la fata locului.....sigur ca e vina mea si imi cer scuze daca am creat probleme cuiva.....iti dai seama ca pe viitor nu se va mai repeta....
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#160 Useril este offline   Sebathorus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 196
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 05 May 2010 - 08:57 AM

Vezi postareadily, la May 5 2010, 12:59 AM, a spus:

...am luat carligul ce i drept vineri pe la amiaz si l am pus la loc duminica atunci cand am plecat.....nu am stiut ca dupa fiecare zbor trebuie sa aduci carligul inapoi la panou.....daca am gresit am facut o neintentionat....in tabel la canalul 50 era scris numele meu si nr. de telefon.....puteai sa dai bip sau sa suni si m as fi conformat imediat plus ca si eu aveam la mine mai multe statii, receptoare si cristale inclusiv 2,4.....asta in loc sa tii deschisa statia in 40 pe canalul 50 sa ma incurci pe mine.....oricum nu ai reusit si nu vad rostul.....era simplu.....repet.....nu am stiut care e treaba ( a fost prima data la RR ), nu am facut intentionat iar nr. meu de tel a fost scris in tabel.

In primul rand nu am deschis statia in canalul respectiv si in nici unul pt care nu am avut carlig, pt ca eu consider ca asa ceva NU SE FACE chiar daca era o intalnire de navomodele, nu una de aero unde obiecte contondente se deplaseaza cu viteza mare pe deasupra/in apropierea oamenilor. Deci nu era de la mine...
Dupa cum spuneam, am mai avut o statie in 35MHz cu care am zburat, dar nu e o placere sa-ti muti receptorul prin modele + sa le mai si refaci programele pe alta statie.
Am sunat pe cine am gasit pe panou, cu unii chiar am vorbit direct, tu poate nu ai raspuns sau te-am ratat.

E totusi un pas inante ca ai luat carligul spre deosebire de altii, din anii trecuti, care pititi printre corturi faceau reglaje sau mai stiu eu ce, iar 20 de metri mai incolo avioanele cadeau sau se zbateau sa ramana in "viata". In momentul in care, intamplator, am vazut pe cineva facand asta, replica a fost "... aaa, pai faceam ceva reglaje cu antena stransa, ca asa nu emite tare". Fara cuvinte...

Scuzele se accepta, din partea mea cel putin, desi sunt cam "subtiri" pt un modelist care, dupa cum vad acum, citeste(sau ar trebui) forumul de 3 ani si ceva.
Logica te va duce din punctul A in punctul B. Imaginatia te va duce oriunde vei vrea.
0

#161 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 05 May 2010 - 09:29 AM

Salutare tuturor.
Multumiri Big & CO pentru reusita RR de anul acesta. Am intalnit oameni noi, am revazut vechi cunostinte...mi-am format noi parerei si mi-am schimbat unele idei.
Am zburat suficient cat sa ma intorc acasa satisfacut si cu toate aeromodelele intregi.

Dily...ce pot spune. Din cauza unuia ca tine anu trecut am tinut decathlonul la sol, pentru ca 40,665 a disparut fara urma dupa prima dupa amiaza. E adevarat ca nu scrie sa il pui la loc...dar totusi imi pare o logica super simpla. Daca era cu "cine apuca al lui sa fie" atunci 3/4 din cei prezenti puteau pleca acasa. Ma rog...oricum apreciez gestul de a recunoaste fapta...ceea ce demonstreaza ca a fost total neintentionat...un fel de "omor scuzabil" :unsure:

Bafta tuturor si poate ne vedem si la anu.
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#162 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 05 May 2010 - 10:23 AM

Haideti ba cu filmuleteeeee sa pot da drumul la colaj !!!!!!!!!!!!!!!
0

#163 Useril este offline   -PAF- 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 02-May 07

Postat 05 May 2010 - 01:41 PM

Apropo de ch 50 40 mhz nu cred ca era scris pe panou eu am cautat sinbata toata ziua , am dat telefoane la toti cei scrisi pe panou dar nimic era trecut decit la 3 persoane . Pacat ca anul asta nu am mai facut poza la tabel . Nu vreau sa exagerez dar cind nu sti mai bine intrebi !!! :D
0

#164 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 05 May 2010 - 04:53 PM

corect? :)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCN3384__Large_.JPG
  • Imagine atasata: DSCN3381__Large_.JPG
  • Imagine atasata: DSCN3382__Large_.JPG
  • Imagine atasata: DSCN3383__Large_.JPG

ADOR VITEZA!!!
0

#165 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2010 - 04:55 PM

frecventa mea ,era pe aici ( eu o cautam ,ea ma cauta) :)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCN3380__Large_.JPG

ADOR VITEZA!!!
0

#166 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2010 - 04:57 PM

studiul frecventelor! ......care iesi ma la tabla? :)

bah ..aia in 2,4 ....hac ! hac , unde este?.....m-a intrebat un destept pe acolo ... :D ( a fost cea mai penala faza din cate am auzit)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCN3386__Large_.JPG

Aceasta postare a fost editata de TUROK: 05 May 2010 - 04:59 PM

ADOR VITEZA!!!
0

#167 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1566
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 05 May 2010 - 08:56 PM

Vezi postareaTUROK, la May 5 2010, 05:57 PM, a spus:

studiul frecventelor! ......care iesi ma la tabla? :)

bah ..aia in 2,4 ....hac ! hac , unde este?.....m-a intrebat un destept pe acolo ... :D ( a fost cea mai penala faza din cate am auzit)

am fost de fata la faza aia, tare tare.

oricum identificari adhoc de modele pe frecventa cred ca au fost destule, era destul de des auzita expresia" nu mai am comenzi " urmarita de cater un picaj spectaculos.

pe de alta parte am vazut si model termic zburat cu o asa zisa statie ultraimprovizata care nu era exclus sa curete si canalele adiacente .
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#168 Useril este offline   Rhaoul 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 543
  • Inregistrat: 17-March 09
  • Interests:Jocurile de noroc si alcoolul :)

Postat 05 May 2010 - 08:59 PM

Salut,

Hai sa nu ne mai suparam pe freqvente :)) ... Io zic usor usor trebuie sa ne luam 2.4 (doar suntem in 2010) ca nu suntem la concurs de barci ... si se rezolva problema nu mai stresam nici organizatorul ... sa traiasca Big si multa sanatate , cu toate ca nu il cunosc :D ..

Avem si noi ceva poze facute de femei bineinteles k noi aveam treaba si nu sunt neaparat focusa-te pe avioane, heli , etc dar ele este in loc de exista :D) :

http://picasaweb.goo...aoul/PozeSebes#

Bafta ,

Raul
Avioane

YaK 54 2.7m Wing Spam - DLE 111 cc Under Construction
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF

Heli

Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Ornith-TReX 600 8.5 cc ARTF
0

#169 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2010 - 09:19 PM

....numele meu apare la pozitia 45 pe lista lui turok.....si nr. de telefon de asemeni .... dar zau nu m a sunat nimeni .... acuma, deh, sincer imi pare rau pentru treaba cu carligul si imi pare bine ca nu si a trantit careva zburatoarea din cauza mea..... nu am folosit 2.4 de lene.....dap....aveam bine prins pe avion receptorul de 40 mgz canal 50, bine scociuit si am zis sa las fasst ul in sacosa, numa daca e ceva problema sa l folosesc....dar cum EZ-ul zboara aproape singur am ramas egoist pana la sfarsit.....regret inca o data ...si promit....la urmatoarea intalnire ... cate doua beri la toti cei care si au carat degeaba in traista staiile in 40....

.....shogi....am 2.5 ghz de filmare ....cum fac sa ti le dau?....eventual da mi un telefon.....sau bip si te sun eu.... vedem cum ne intalnim.....le pun pe un dvd....
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#170 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 05 May 2010 - 10:53 PM

Vezi postareaRhaoul, la May 5 2010, 09:59 PM, a spus:

Salut,

Hai sa nu ne mai suparam pe freqvente :lol:) ... Io zic usor usor trebuie sa ne luam 2.4 (doar suntem in 2010) ca nu suntem la concurs de barci ...

Bafta ,

Raul

De ce?

Care e baiul ?

Eu zic ca un pic de educatie mai mult nu strica(in privinta zborului).Daca am chef sa zbor in 35 asta voi face.Poate nam gologani de 2,4 si sunt obligat sa folosesc ceea ce am in dotare.TOTUL tine doar de bun simt si nimic mai mult.
Nu cred ca Dily a facut ceva intentionat si nici nu bat apropos la el,vorbesc in general.De aici si pana la 2,4 mai este drum de batut.Poti sa ai si in 10,5(de o exista),atunci cand nu respecti niscaiva reguli elementare si cu atat mai putin pe cei din jur...atunci o bele..ti.
Am fost la o singura intalnire din pacate dar cred ca a fost cea mai bogata in accidente(cei de la Pucioasa la hobby construct),nici macar unul nu a fost cauzat de bruiaje,toate din inconstienta.

Bun simt si nimic mai mult.

Bafta
0

#171 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3622
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 05 May 2010 - 11:18 PM

Raul eu cred ca nu au fost atatea bruiaje radio cat au fost bruiajele de la berea lui Big gratis si defectiunile tehnice.
Duminica dimineata am zburat cu EG vreo ora cu Costel la termica si dupaceea am plonjat cu modelul de la vreo 20 de metri direct in bot - sa rupt bratul la servoul de la profundor.

Chestia cu 2,4 ce este necesara nu sunt de acord, nu imi pun 2,4 pe statie (modul) numai pentru cateva ocazii pe an, in Tg-Mures nu suntem atatia modelistyi in 35 sa am nevoie( zburam 6 oameni in 35 si unul in 40).
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#172 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 May 2010 - 12:01 AM

....sunt de acord cu voi....dar aici in Bucuresti nu prea mai ai curaj sa te bagi la zbor, navo sau auto fara 2.4 .....mai ales daca ai un model scump.....in parcuri de exemplu sunt bruiaje f. mari in special din cauza jucariilor cu telecomanda neproportionala care "rup " toate frecventele, plus radioamatorii , staii emisie receptie, etc ....deh , aglomerarea urbana.....cat despre regulamentul la un concurs sau respectul pt. partenerul de zbor no comment....

.....bine acum o sa ziceti ca nu se zboara prin parcuri.....gresit....cunosc multi de pe aici care zboara prin diferite parcuri chiar si pe deasupra blocurilor.....mai fac si eu asta .....cei drept doar cu polistirene.....

..... si la RR am vazut cel putin 4-5 detinatori de jucarii neproportionale sau statii improvizate care nu aveau nici o treaba (majoritatea erau copii).....

....si hai sa mai spunem ceva.....statiile in 2.4 s au ieftinit f. mult. Se gasesc si la preturi de 30 usd.....eu zic ca merita iar avantajele sunt net superioare.....sa nu mai vorbim si de receptoarele cu sinteza in 35 si 40 care se pot cumpara la 15-20 usd..... pe nimeni nu da banii afara din casa dar nici nu prea se merita sa rupi un model in care ai investit in primul rand f. multa munca si ai pus suflet pt. un upgrade de statie pe care stiai ca ti l puteai permite....nu dati cu pietre....e strict parerea mea....
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#173 Useril este offline   Rhaoul 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 May 2010 - 02:25 PM

Asta cu bruiajul este decat un factor din multe altele . Dar e bine sa elimini macar un factor .
Faza ca mi s-a rupt un brat de la servo poate e din nou greseala umana ca nu a fost verificat in prealabil .
In fine safety first, mai ales cu multa lume in jur ;) .
Io vorbesc ... dar era sa imi zboare pala de la heli sa imi pice motorul cu totul, etc. Partea buna e ca nu am patit nimeni nimik de data asta , am avut norok :blink:

Si la barci cu siguranta nu ai vrea sa folosesti 2.4 pentru ca nu este recomandata. La nivelul solului 2.4 nu e o varianta buna pentru masinute si avioane din cate am inteles de la baietii axati pe asa ceva. (Se recomanda 35 si 40).

Doamne ajuta pe viitor sa fim mai precauti :blink:)

Bafta,

Raul
Avioane

T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF

Heli

Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
0

#174 Useril este offline   MADA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 987
  • Inregistrat: 09-August 04

Postat 06 May 2010 - 04:43 PM

Vezi postareaRhaoul, la May 6 2010, 03:25 PM, a spus:

Si la barci cu siguranta nu ai vrea sa folosesti 2.4 pentru ca nu este recomandata. La nivelul solului 2.4 nu e o varianta buna pentru masinute si avioane din cate am inteles de la baietii axati pe asa ceva. (Se recomanda 35 si 40).

Daaaaa....clar nu e buna 2.4 la avioane la nivelul solului. Se recomanda chiar sa decolezi in 35 sau 40 MHz si dupa aia sa te muti in 2.4. De curiozitate, cine sunt "baietii" care ti-au spus asa ceva?
0

#175 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 06 May 2010 - 05:25 PM

Elementary Physics, my dear Watson...
... cu picioarele pe pamant ...
0

#176 Useril este offline   Rhaoul 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 May 2010 - 06:16 PM

Vezi postareaMADA, la May 6 2010, 05:43 PM, a spus:

Daaaaa....clar nu e buna 2.4 la avioane la nivelul solului. Se recomanda chiar sa decolezi in 35 sau 40 MHz si dupa aia sa te muti in 2.4. De curiozitate, cine sunt "baietii" care ti-au spus asa ceva?

Oricum sarim de la topic cu asta ... am sa ma documentez la "baieti cu barcutze" si promit ca iti spun pana Duminica.:D

Toate cele bune ,

Raul
Avioane

T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF

Heli

Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
0

#177 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 935
  • Inregistrat: 15-March 06

Postat 06 May 2010 - 07:47 PM

Imagine atasata: P1020861.jpg
www.redsky.ro
0

#178 Useril este offline   Acitam1 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 11-July 07

Postat 06 May 2010 - 09:24 PM

Vezi postareaflypol, la May 3 2010, 05:56 PM, a spus:

V-am vazut si m-am inspaimantat! Talent mult,energie,teribilism dar......fara ele traim degeaba.Clar Rapa Rosie bate Vama Veche.A fost alcool dar am vazut totusi multa bere fara alcool.Mai are tara asta o sansa.Intrebarea este: daca ati fost acolo de ce v-ati limitat la 2-3 de cite 10 minute?Desi pe caldura motoarele merg mai gafait se putea zbura in draci.Eu am incercat sa umplu programul de sambata cu 10 x Wilga 2m si 6 x Extra 330L.Am plecat spre seara avand in trup satisfactie cat 100ml black label si 8 redbulluri.Multumesc celor care se straduie sa tina treaz efectul "RR".Parca nu se merita sa criticam dar acrobatie cu
elicopterul la 5 m de copii de 3-4 ani este INCONSTIENTA !!!!.Hovering cu model de 55cmc la 3m de spectatori este CRIMA !.Regret pierderile vazute mai ales ca
au venit de la un tanar foarte talentat insa inconstienta se plateste.Pacat de tabela de frecvente bine organizata.6 crashuri clare datorita interferentelor!Si asta numai Sambata! Eu am tras pe Futaba 6 in 2,4Ghz fara grija.Va multumesc prieteni ! Ne vedem la anu" !

Zborurile pe care le-am facut,cu elicopterul de acrobatie si YAK-ul de 50cc au fost pe pista. Nu am zburat in afara ei sau peste oamenii. Eu consider ca modelele trebuies zburate in locul special amenajat pentru ele, adica pe terenul de zbor delimitat. INCONSTIENTA poti spune la oamenii care si-au lasat copiii de 3-4 ani nesupravegheati, aproape sau chiar pe pista. Nimeni nu a fost obligat sa stea langa mine, sa se uite cum zbor. Daca zburam cu elicopterul sau YAK-ul peste masini sau oameni, atunci puteai spune ca este INCONSTIENTA sau CRIMA dar din moment ce am respectat limita pistei, eu nu cred ca poti sa spui asa ceva.
0

#179 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 May 2010 - 09:28 PM

....scuze de off topic ...dar va pot raspunde eu la intrebare..... sunt unul din "baietii cu barcutele"....

deci....de cand am inceput activitatea modelistica in timp, s au strans la mine in ograda multe statii in 2,3,4,6 canale, frecvente 27, 35, 40, 2.4....pe care le am....nu le am vandut ca stau la casa si am loc ..... precizez ca nu sunt cele mai scumpe sau cele mai performante din care exista....dar nu sunt "no name" si nu au suferit modificari sau reparatii "pe genuchi"

Iata ce concluzii am tras eu de a lungul timpului referitor la statii.....

2.4.....am testat doar sistemul Futaba fasst.....folosit la aero, auto , navo ......dupa mine este "the best" niciodata nu am avut nici un bruiaj nu mi s a miscat vre un milimetru elicea sau servo-ul de capul lui desi receptorul a fost udat, trantit, etc.....ca distanta la aero testat cat se poate vedea avionul ( EZ ) cu ochiul liber.....iar la navo si auto o data chiar am incercat sa fac un test si merge fara problema la distante de peste 1KM teren drept......deci mai mult decat poti vedea modelul.....in schimb nu se preteaza pe submarine ..... pierzi semnalul la 10 cm sub apa ( testat pe subul meu) Sincer 2.4 este frecventa mea favorita, in primul rand ca imi ofera multa siguranta pentru modelele mele ..... in bucuresti este f. multa poluare radio , mai ma dau si in zone destul de aglomerate....parcuri, strazi si nu pot risca....

35, 40 ...... folosit pe apa aer si uscat.....pana sa apara 2.4 si chiar si dupa......ca distanta este super ok.....nu am observat diferente fata de 2.4...dar la capitolul bruiaje e dezastru (mai bine un pic stau receptoarele cu sinteza).....mai ales in oras, parcuri.... nu pot oferi o explicatie de ce se intampla asa deoarece nu am vaste cunostinte de electroinica....in schimb, merge f. bine sub apa in special 35...testat de mine fara probleme la 8 - 10 m in apa dulce...

deci.....sunt basme afirmatiile ca 2.4 nu se recomanda pe apa sau pt. auto.... Cunosc de asemeni in cercul de prieteni modelisti cu care ma intalnesc saptamanal pe IOR , sau la auto, persoane care folosesc statii in 2.4 low cost (29 usd) si nu au probleme deloc...
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#180 Useril este offline   andriu 

• Membru
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 884
  • Inregistrat: 06-March 07

Postat 06 May 2010 - 09:35 PM

am fost si eu la RR anul trecut pe "fuga"
foarte frumos ce se intampla acolo, "jos palaria"
ce nu inteleg eu, e "discutia" de dupa.
tot timpul numai asta se discuta, de inconstienta, nesimtire ......
macar din respect pt organizatori eu zic ca e mai bine daca toate problemele astea s-ar discuta separat, ca principiu.
tot timpul va fi cineva care va lua carligul, tot timpul va fi cineva "inconstient" ... pacat de "sarbatoare".
la mai multe RR-uri, cu bune si cat mai putine rele.

"That's sooo oshemmm !!!!!"
0

Arata acest topic

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »

1 useri citesc topicul