Pagina 1 din 1
Pista kart Grand Arena Mall
Postat 18 February 2010 - 08:33 AM
Pana una alta ..pretul este mai mult decat decent , avand in vedere ca in alte parti pretul esste intre 60 si 100 lei pentru aclasi timp pe pista ..
Totusi , in US am platit 20usd pe kart penrtu o ora (grup de 10 persoane ) , si am avut karturi super ok .
Totusi , in US am platit 20usd pe kart penrtu o ora (grup de 10 persoane ) , si am avut karturi super ok .
Oto si crevetii lui..
Postat 18 February 2010 - 12:09 PM
Nu va bucurati totusi ca eu am vorbit cu un baiat care supraveghea lucrarile acolo si asa mi-a zis el despre pret. Posibil sa fie mai mare.
@Flo: eu vad multe legaturi
@ovidiu: in AFI Palace Cotroceni inca nu s-a deschis dar au alte lucruri interesante acolo in parcare la etajul 2.
@Flo: eu vad multe legaturi
@ovidiu: in AFI Palace Cotroceni inca nu s-a deschis dar au alte lucruri interesante acolo in parcare la etajul 2.
Postat 26 February 2010 - 03:02 PM
Foarte tare pista de acolo. Am fost ieri seara pe acolo si intr-adevar este 20 lei/10 min, sau 10 lei/5 min. Partea naspa e cu organizarea pe acolo, cam ciudat modul in care stai la coada, felul cum se decide cine intra pe traseu sau nu, chestii nu foarte importante. Karturile sunt pe baterii, dar fata de unul clasic cu motor nu e mare diferenta, doar ca lipseste zgomotul de motor si mirosul de gaze, in rest super ok. Pe perioada asta cit nu sunt deschise pistele outdoor, m-au castigat de client. Era sa uit, la sfarsit primiti si o foaie cu timpii pe traseu.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1