,,Profu' ,cum ii zic unii Domn ' Profesor cum ii spun altii sau pur si simplu Marian este pentru noi<aeromodelistii din Pitesti si nu numai >cel care ne invata cand nu stim, ne mai cearta cand gresim si ne lauda cand reusim, este cel care cu multa pasiune a dedicat cea mai mare parte a vietii acestui sport minunat si a reusit perfomante demne de invidiat.
Ca o incununare a activitatii sale de peste 30 de ani in domeniu a reusit sa publice aceasta carte impartasind astfel tuturor celor interesati micile secrete ale acestui sport.
Am asteptat sa o termin de citit inainte de a deschide un subiect pe aceasta tema si va pot spune acum ca fiecare va gasi un lucru interesant sau se va regasii pe sine insusi aducandu-si amite de anii copilariei petrecuti visad la zbor.
Cu permisiunea autorului am sa va redau un fragment care pe mine unul m-a impresionat:,,Am vazut adeseori copii care urmarind zborul aeromodelelor vorbeau efectiv cu ele. Simteau cum acestea zboara,traiau realmente zborul si nu se poate descrie in cuvinte sentimentele interioare ale copilului care vede ca ceea ce a iesit din mana lui <prinde aripi>si reuseste sa zboare atat de frumos,,
Cartea a fost tiparita la editura Universitaria Craiova in 80 de exemplare din care 9 au fost oprite de Biblioteca Nationala , vreo 10 au fost impartite membrilor CSU Pitesti iar restul vor merge la cluburile si cercurile de profil din tara, este insa posibil sa existe si o alta editie in cazul in care exista interes pentru ca altfel din cate am inteles efortul financiar nu se justifica.
Fisiere atasate
-
101_0792__Large_.JPG (78.46K)
Number of downloads: 1785 -
101_0794__Large_.JPG (101.16K)
Number of downloads: 1848 -
101_0796__Large_.JPG (98.24K)
Number of downloads: 1767 -
101_0797__Large_.JPG (71.51K)
Number of downloads: 1658