mini hydromite 30 cm
Postat 11 March 2010 - 07:56 PM
amd, la Mar 9 2010, 08:01 PM, a spus:
o sa incerc mai intai asa, apoi o sa incerc si cu alta elice
multumesc pt sfaturi
micsorare elice
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...mp;#entry377254
Postat 11 March 2010 - 08:52 PM
daca CG este mai in spate ce se intampla? ( cred ca ar trebui sa o echilibrez cu plumb sa ii mut CG-ul putin mai in fata deoarece este cu vreo 2 cm mai spre spate decat unde ar fi trebuit)
referitor la elice o sa incerc cu mai multe dar sa vedem pe unde pot gasi ( imi trebuie ceva cu filet m4)
sper sa o termin in 2-3 sapt si poate ne intalnim pe IOR pt cateva teste si reglaje
Aceasta postare a fost editata de amd: 11 March 2010 - 08:55 PM
Postat 11 March 2010 - 10:29 PM
amd, la Mar 11 2010, 08:52 PM, a spus:
daca CG este mai in spate ce se intampla? ( cred ca ar trebui sa o echilibrez cu plumb sa ii mut CG-ul putin mai in fata deoarece este cu vreo 2 cm mai spre spate decat unde ar fi trebuit)
referitor la elice o sa incerc cu mai multe dar sa vedem pe unde pot gasi ( imi trebuie ceva cu filet m4)
sper sa o termin in 2-3 sapt si poate ne intalnim pe IOR pt cateva teste si reglaje
cred ca ar trebui sa vezi daca poti face in asa fel incat sa intorci la 90grd Accu daca are loc... sau daca ii poti face loc astfel incat sa te poti plimba cu el fata-spate st-dr ca sa o echilibrezi.
ca sa o echilibrezi bine poti pune barcuta pe un creion... acolo unde consideri ca vrei sa aibe centrul... (pusa cu lungimea barcutei perpendiculara pe creion).
din Accu poti regla centrul pana ramane in balans aproape perfect.
adica acel creion ar trebui pus sub barcuta... in acelasi sens cu acea linie trasata de tine.
ai putea sa-i pui si nishte eleroane reglabile care la viteza sa o apese pe apa mai bine.
:)
Aceasta postare a fost editata de Adistul: 11 March 2010 - 10:33 PM
La fel e si cand esti prost.
tel: 0771 088 207
adistul@yahoo.com
Postat 08 April 2010 - 10:30 AM
-barcuta este cam grea (dupa ce am slefuit-o i-am mai dat un strat de chit care a ingreunat-o putin iar acum cand o bag in apa, spatele barcutei sta la nivel cu apa, nu intra in interior dar nici prea mult nu are), drept urmare ma gandeam sa cumpar fibra de 18g si sa folosesc barca drept matrita pt a face una integral din fibra
credeti ca ar merge cu fibra de 18g in mai multe straturi?
sau daca ati avea ceva sfaturi le astept cu placere
multumesc mult
Postat 12 April 2010 - 01:16 PM
am demontat tot ce era pe barcuta, iar acum urmeaza sa o folosesc drept matrita pt a face una din fibra
intrebare: ce fibra recomandati? ( 25g sau 49g ? )
eu ma gandeam ca cea de 49g ar fi mai rezistenta
am de gand sa renunt si la axul flexibil si sa ii montez unul fix pe rulmenti
ceva pareri, sugestii ?
multumesc
Postat 12 April 2010 - 04:39 PM
amd, la Apr 12 2010, 02:16 PM, a spus:
am demontat tot ce era pe barcuta, iar acum urmeaza sa o folosesc drept matrita pt a face una din fibra
intrebare: ce fibra recomandati? ( 25g sau 49g ? )
eu ma gandeam ca cea de 49g ar fi mai rezistenta
am de gand sa renunt si la axul flexibil si sa ii montez unul fix pe rulmenti
ceva pareri, sugestii ?
multumesc
incearca axul fix de la graupner de 2mm (exterior 4mm), eu pe asta il folosesc la toate barcile micro sau axul flexibil de 3mm cu M4 de la lindinger
Aceasta postare a fost editata de Zue: 12 April 2010 - 04:40 PM