Modelism - RHC Forum: Comanda HObbyKing - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Comanda HObbyKing help me

#1 Useril este offline   Robotroc 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 184
  • Inregistrat: 21-March 09

Postat 14 February 2010 - 02:18 PM

Daca da cineva comanda pe hobbyking il rog sa-mi trimita si mie un PM deoarece doresc si eu ceva de 6$ de acolo :). Daca are posibiliatea sa-mi mai comande si alte lucruri ma pot intinde dar urgent imi trebuie acel lucru de 6$.

Multumesc

Numai bine !
0

#2 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1031
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 14 February 2010 - 06:44 PM

Urgent intr-o luna? :)
Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
0

#3 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3619
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 14 February 2010 - 07:14 PM

In luna martie o sa fac urmatoarea comanda, daca nu ii tarziu te ajut.
Da un link cu ce ai si poate fac comanda numai pentru tine daca iti convine transportul.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#4 Useril este offline   Robotroc 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2010 - 02:00 PM

Este bine si in luna martie :D Sa nu ma uitati ca pana atunci mai gasesc eu ceva si ne intelegem la transport. Momentan mi-a promis un user de pe forum ca imi comanda si mie maine.

Numai bine

@ovidiu: 6 - 32 zile mai exact !
0

#5 Useril este offline   icepatoru' 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 304
  • Inregistrat: 15-August 08

Postat 18 February 2010 - 02:51 PM

Cine ma ajuta si pe mine sa iau ceva dupa hobbyking? nu am card sa platesc. rog seriozitate. Daca se poate sa fie din Bucuresti.

Aceasta postare a fost editata de icepatoru': 18 February 2010 - 02:55 PM

0

#6 Useril este offline   icepatoru' 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 18 February 2010 - 03:12 PM

S-a rezolvat
Multumesc pe aceasta cale domnului Stelian pentru ajutor.
0

#7 Useril este offline   iulian207 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 94
  • Inregistrat: 17-October 08

Postat 24 February 2010 - 01:32 PM

Vezi postareacasper20, la Feb 14 2010, 07:14 PM, a spus:

In luna martie o sa fac urmatoarea comanda, daca nu ii tarziu te ajut.
Da un link cu ce ai si poate fac comanda numai pentru tine daca iti convine transportul.

Sal.Poti sa imi spui si mie de unde anume se ridica coletele de la hobbyking ?se plateste TVA-ul ? si cam cat este vama sa imi fac o idee pentru niste acumulatori de 65 dolari?Sau cum calculeaza astia vama?

Merci
0

#8 Useril este offline   9unuunu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 802
  • Inregistrat: 07-July 08
  • Interests:flying, skydiving,snowboarding,paragliding

Postat 12 April 2010 - 12:23 AM

mai da comanda cineva la hobbyking?
FLYING IS AN ART
0

#9 Useril este offline   iisbv 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 07-December 09

Postat 03 May 2010 - 07:36 PM

Comanda cineva ceva de la HK?
0

#10 Useril este offline   mariusr 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 164
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 11 May 2010 - 09:23 PM

Salutare,

1. Cam cat dureaza pana ajunge la noi in Romania coletul, din moment ce a plecat de la posta din Honk KOng? (exceptie facand problemele cu vulcanul)

2. In sectorul 4, stie cineva de unde se ridica coletul??

Bafta tuturor!
Traxxas E-Revo VXL 1/16 DX3S

Traxxas E-Maxx Brushless 3908R
0

#11 Useril este offline   Robotroc 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 May 2010 - 09:24 PM

Vezi postareamariusr, la May 11 2010, 10:23 PM, a spus:

Salutare,

1. Cam cat dureaza pana ajunge la noi in Romania coletul, din moment ce a plecat de la posta din Honk KOng? (exceptie facand problemele cu vulcanul)

2. In sectorul 4, stie cineva de unde se ridica coletul??

Bafta tuturor!

Din cate am inteles eu de pe forum si de la ei de pe site daca platesti cel mai ieftin transport ( 12 $ - 19 $ aprox depinde de greutate ) ajunge intre 7 - 39 de zile lucratoare. In sectorul 4 posibil sa ajunga la OP de care apartineti sau daca nu de la OP de unde se ridica marfa ce are o greutate considerabila ( iintr-un timp era pe la Gara de Nord ).
0

#12 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 May 2010 - 10:08 PM

Transportul este in functie de greutate si difera la fiecare serviciu de coletarie ales si ajunge in tara in maxim 35 de zile de la data plecarii din china.

FPV is not a crime!

FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

0

#13 Useril este offline   justbart2002 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 14-February 09

Postat 17 May 2010 - 12:28 PM

Eu am comandat de 2 ori si au ajuns cam in 3 saptamani, au facut cam 7 zile de la plecarea din China si inca vreo 3 zile prin Bucuresti (fara sa pun la socoteala cat ar mai fi durat daca as fi asteptat sa-mi vina acasa avizul....eu m-am dus la posta cu trackingul si mi-am ridicat coletul).
De venit vin la oficiile postale cu vama...le puteti cauta pe posta romana ...oricum sunt doar cateva in tot bucurestiul.
Savage X 4.6
1/16 Revo
0

#14 Useril este offline   mariusr 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2010 - 08:16 PM

Eu am o singura comanda la activ la cei de la hobbyk, si spre norocul meu in fix 14 zile a ajuns. S-au miscat repede!

0

#15 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 982
  • Inregistrat: 04-May 10
  • Interests:Da' ce nu ma intereseaza!

Postat 20 May 2010 - 10:35 AM

Vezi postareaiulian207, la Feb 24 2010, 02:32 PM, a spus:

se plateste TVA-ul ? si cam cat este vama sa imi fac o idee pentru niste acumulatori ...?Sau cum calculeaza astia vama?

Poate cineva sa dea cateva amanunte despre costurile vamii? Din experienta proprie, desigur. Adica sa zicem ma comand un motor, un ESC si o baterie care sa insumese undeva la 30-40 $ si la vama ma trezesc ca mai pun jumate din suma?
Daca in momentul comenzii optez ptr o firma de curierat si practic platesc mai mult din start, mai am treaba cu vama?
Cand eram mic, nu erau din astea... acum recuperez :)
0

#16 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 20 May 2010 - 10:56 AM

Vezi postareaFlorinelu, la May 20 2010, 11:35 AM, a spus:

Poate cineva sa dea cateva amanunte despre costurile vamii? Din experienta proprie, desigur. Adica sa zicem ma comand un motor, un ESC si o baterie care sa insumese undeva la 30-40 $ si la vama ma trezesc ca mai pun jumate din suma?
Daca in momentul comenzii optez ptr o firma de curierat si practic platesc mai mult din start, mai am treaba cu vama?

1-19% din valoarea declarata pe colet
2- chiar daca este curierat platesti vama
0

#17 Useril este offline   fasconal 

• ...si nu te doare capul !
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1241
  • Inregistrat: 15-March 10

Postat 10 June 2010 - 06:33 AM

Se plateste vama pentru tot ce vine din tari non-UE daca valoarea declarata a coletului este mai mare de 15 USD (nu stiu cum au ajuns la aceasta valoare)
Taxele postale nu au nici o legatura cu valoarea din vama, ele nu se adauga la valoarea obiectului/lor.
Din experienta proprie pot sa va mai spun urmatoarele; furnizorii cunosc aceste valori maximale de taxare si trec pe colet valoarea astfel incat sa se incadreze in cele mai multe din cazuri (in cazul nostru) 15 USD, chiar daca produsul a costat mai mult. Problema apare cand vamesul doreste sa deschida coletul (tot din experienta va spun ca totul este aleator) si in pachet gaseste factura cu pretul "corect" moment in care aplica TVA-ul.
Fara semnatura...prietenii stiu de ce
0

#18 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 982
  • Inregistrat: 04-May 10
  • Interests:Da' ce nu ma intereseaza!

Postat 10 June 2010 - 07:05 AM

Oare nu se poate specifica furnizorului sa nu mai puna factura in pachet? :)
Cand eram mic, nu erau din astea... acum recuperez :)
0

#19 Useril este offline   ionut EZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 929
  • Inregistrat: 28-November 09
  • Interests:Modelism

Postat 12 June 2010 - 05:50 PM

Ar fii ceva ce spui tu cu facura :lol:

Am si eu o intrebare pt cei ce au mai facut comenzii la cei din estul indepartat::::
Am vazut pe siteul lor ca se poate trimite banii la ei prin Western Union ati facut careva faza asta pt ca problema mea este ca nu am card si de aceea va intreb daca se poate
Desi cred ca va fii foarte dificil caci din cate am inteles eu de la W U din orasil meu mi-au spus asa caci,ca sa trimit banii in strainatate cei la la W U imi var da mie un cod din 12 cifre parca si eu sa-i spun destinatarului codul acesta pt ca altfel poate sa scrie pe bilet for hobbyking.co si sa vina unul de la ei ca degeaba nu poate ridica banii

Deci stie care miscarea cum se face??? :(

Stima
Robbe SZD-54
O aripa otravita de 1m
Radjet 800
Yak 55 Telink
Ansmann Virus 4.1cc
Thunder Tiger E-MTA

Aeroclub Fagaras
0

#20 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1494
  • Inregistrat: 30-April 08

Postat 12 June 2010 - 08:29 PM

platesti cat nu face sa trimiti cu WU si este si incurcata treaba.
Du-te mataluta frumos la adresa Str. Tabacari, bl. 4, parter, spatiul comercial nr. 5 din fagaras si scrie mare la intrare ING (asa am gasit pe internet) si intreaba ce trebuie sa faci sa ai un card de la ei.
Sau la alta banca care da carduri de debit ce se pot folosi ca instrument de plata in internet.

Asta desigur daca ai peste o varsta....
0

#21 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 12 June 2010 - 08:46 PM

Eu dau cam cel putin o data pe luna comanda la ei. Platesc prin paypal dupa ce am vazut ce pateste lumea daca plateste doar cu cardul(la un pieten de pe acest forum i s-au furat din card 1500 lei parca sau chiar mai mult din cauza ca platise cu cardul direct la un magazin online). Eu am card visa electron la BT.
Daca e curierat gen DHL sau TNT sau mai stiu eu care platesti transport +vama(3~5%) la valoarea reala a coletului, daca iti trimit prin posta atunci mai o poti bunghi si cu delarat jumate sau mai putin dar e riscant, si mai ales trebe sa ii dai o foaie cu tranzactia de pe paypal altfel nu iti poti scoate pachetul ca nu au incredere in ce scrie pe colet. Sa nu mai spun ca trebe sa umbli in multe locuri , ai nevoie de numar eori si mai multe porcarii. Am ajuns la concluzia ca e foarte complicat, foarte mult de umblat, platesti comisioane si la vama si la banca si te trezesti ca produsul ajunge la tine in mana destul de scump, dar in acelsi timp rentabil fata de ce se vinde in momentul actual in Romania.
Daca cineva mai vrea detalii sa scrieti aici ca eu deja le cunosc pe toate detaliile posibile si imposibile...
Baftaa!
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#22 Useril este offline   ionut EZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 929
  • Inregistrat: 28-November 09
  • Interests:Modelism

Postat 13 June 2010 - 08:19 PM

OK multumesc de informatii oricum daca e pana acolo camd oi avea nevoie de cv am sa rog pe cineva de pe forum sa ma ajute cu comanda

Stima
Robbe SZD-54
O aripa otravita de 1m
Radjet 800
Yak 55 Telink
Ansmann Virus 4.1cc
Thunder Tiger E-MTA

Aeroclub Fagaras
0

#23 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 June 2010 - 10:30 PM

Vezi postareaBIGfoot, la Jun 12 2010, 09:46 PM, a spus:

Eu dau cam cel putin o data pe luna comanda la ei. Platesc prin paypal dupa ce am vazut ce pateste lumea daca plateste doar cu cardul(la un pieten de pe acest forum i s-au furat din card 1500 lei parca sau chiar mai mult din cauza ca platise cu cardul direct la un magazin online). Eu am card visa electron la BT.
Daca e curierat gen DHL sau TNT sau mai stiu eu care platesti transport +vama(3~5%) la valoarea reala a coletului, daca iti trimit prin posta atunci mai o poti bunghi si cu delarat jumate sau mai putin dar e riscant, si mai ales trebe sa ii dai o foaie cu tranzactia de pe paypal altfel nu iti poti scoate pachetul ca nu au incredere in ce scrie pe colet. Sa nu mai spun ca trebe sa umbli in multe locuri , ai nevoie de numar eori si mai multe porcarii. Am ajuns la concluzia ca e foarte complicat, foarte mult de umblat, platesti comisioane si la vama si la banca si te trezesti ca produsul ajunge la tine in mana destul de scump, dar in acelsi timp rentabil fata de ce se vinde in momentul actual in Romania.
Daca cineva mai vrea detalii sa scrieti aici ca eu deja le cunosc pe toate detaliile posibile si imposibile...
Baftaa!

Si eu cumapar de la HK cel putin de 6 ori pe an si nu am avut probleme la vama, nu mia cerut nici cod EORI, nici foaie de tranzactie, nici nimica.
Coletele vin la 50% din valoarea legala si nici cand am depoasit valoarea la care trebuie sa platesc TVA si vama nu am platit nimica dar trebuie sa fi diplomat si sa ai rabdare cu vamesul.
De fiecare data cand ridic coletul ma intreaba la ce folosesc acareturile din coloet si cu ce se mananca modelismul.
Deja cand ma vede zice:"A tu esti ala cu avioanele!!!"

Aceasta postare a fost editata de casper20: 13 June 2010 - 10:31 PM

FPV is not a crime!

FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

0

#24 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 14 June 2010 - 11:27 AM

Voi atunci sunteti norocosi. La noi in Baia Mare la tot ce e peste 10E trebe platit tva si daca e peste 150E trebe si vama.. La noi nu merge cu rabdare sau mai stiu eu ce. Daca vrei sa iti iei coletul indiferent de ce e(fie jucarii fie tricouri sau mai stiu eu ce, ce a fost cumparat online) in el trebuie neparat platit tva. Pe martea viitoare cand imi vine coletul fac o poza la faia din fata locului de unde poti lua coletele internationale de la posta pe care scrie de toate astea si o pun pe net sa vedeti si voi...
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#25 Useril este offline   icepatoru' 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 14 June 2010 - 11:57 AM

Dupa cate stiu eu ce este extracomunitar e gratis daca nu depaseste 50 de euro. Sa platesti la 10 euro TVA este cam tras de par.

Aceasta postare a fost editata de icepatoru': 14 June 2010 - 11:58 AM

0

#26 Useril este offline   mariusr 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 June 2010 - 01:01 PM

Salut,

Am dat si eu comanda la hobbykink de vreo 3 ori pana acum, dar decat prima oara mi-a functionat paypalul, restul direct cu cardul am facut plati. De fiecare data cand incerc sa fac tranzactia imi da mesajul pe paypal.com ca nu poate incheia aceasta tranzactie. Pe card am pus atunci cand am vrut sa fac tranzactia si de 2 ori si ceva mai mult. Care o fi problema? De pe alte siteuri daca vreau sa fac tranzactii cu paypalul functioneaza
Mentionez ca am facut ultima data tranzactii prin paypal pe hobbykink in mai.

0

#27 Useril este offline   fasconal 

• ...si nu te doare capul !
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1241
  • Inregistrat: 15-March 10

Postat 28 June 2010 - 06:26 AM

Vezi postareamariusr, la Jun 21 2010, 02:01 PM, a spus:

Salut,

Am dat si eu comanda la hobbykink de vreo 3 ori pana acum, dar decat prima oara mi-a functionat paypalul, restul direct cu cardul am facut plati. De fiecare data cand incerc sa fac tranzactia imi da mesajul pe paypal.com ca nu poate incheia aceasta tranzactie. Pe card am pus atunci cand am vrut sa fac tranzactia si de 2 ori si ceva mai mult. Care o fi problema? De pe alte siteuri daca vreau sa fac tranzactii cu paypalul functioneaza
Mentionez ca am facut ultima data tranzactii prin paypal pe hobbykink in mai.

Daca paypal iti blocheaza tranzactia (in sensul ca nu o onoreaza) magazinul on-line n-are nici o vina/implicatie.
Probabil ca suma pe care ai vrut sa o platesti e mai mare decat limita maxima pe care ti-a autorizat-o paypal-ul.
Verifica daca este asa.
Fara semnatura...prietenii stiu de ce
0

#28 Useril este offline   ViorelX 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 06-October 09
  • Interests:modelism, electronica, mecanica

Postat 12 July 2010 - 08:40 PM

Am facut si eu acum 2 saptamani prima comanda la Hobbyking. Maine merg la un oficiu postal cu vama dupa colet. Are 3kg si am platit vreo 300$. Am mari emotii. La ce sa ma astept? Platesc TVA 24% si vama vreo 4-5%? (ca atat am inteles de pe site-ul http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds2/...ion.jsp?Lang=ro ca este vama la diverse produse electronice).
0

#29 Useril este offline   promo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 23-November 06

Postat 28 July 2010 - 12:34 PM

Vezi postareaViorelX, la Jul 12 2010, 09:40 PM, a spus:

Am facut si eu acum 2 saptamani prima comanda la Hobbyking. Maine merg la un oficiu postal cu vama dupa colet. Are 3kg si am platit vreo 300$. Am mari emotii. La ce sa ma astept? Platesc TVA 24% si vama vreo 4-5%? (ca atat am inteles de pe site-ul http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds2/...ion.jsp?Lang=ro ca este vama la diverse produse electronice).

ai luat coletul ? cum a mers treaba ?
Traxxas Revo 3.3
0

#30 Useril este offline   ViorelX 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 06-October 09
  • Interests:modelism, electronica, mecanica

Postat 28 July 2010 - 01:30 PM

Da, l-am luat si am avut noroc ca nu s-a intamplat nimic neplacut. Mi-a cerut doar TVA si gata.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro