21 august MEETING la Calugareni (CLG) suntem ceruti la zbor...
Postat 18 August 2004 - 10:06 AM
Daca nu aveati planificat ceva concret sau aveati planificat ceva concret, dezplanificati si veniti la CLG.
Cu ocazia aniversarii a 409 ani de la victoria lui Mishu Viteazu, la CLG. se organizeaza festivitatea "Calugarenii lui Mihai Viteazu".
Dom' Primarele Nicolaie Dragoi ne-a invitat sa facem mare hai si circoteca cu airomodelele, rachetomodelele, mashinomodelele si alte cele, pe terenul nostru de zbor.
Io fac acum niste diplome ce vor fi primite de toti cei prezenti. Nu este nici o miza in joc, poate doar o buna ocazie de a fi "oficial" acceptati si tolerati pe terenul ce l-am acaparat. Dom' Primarele a zis ca pune si piatra pe drumul ce pleaca de la targul de animale, pe la baza pantei de zbor la ...panta. Acuma io cred ca e mai mult de fatzada electorala, dar cine stie?
Acolo o sa fie nenea Puiu cu un motodeltaplan si poate un paramotor. Parapantistii o sa fie la panta, probabil.
Sindrofia oficiala incepe pe la 10.00 in fatza monumentului de la primarie (acolo unde scoboram noi de pa drmumul natzional), cu o slujba, declaratii, injurat guvernul, etc. Nu avem noi treba cu astea. Totusi, zic sa nu ajungem acolo dupa amiaza, ca nu mai are nici un farmec.
Hai cu toti, cu mic cu mare la marea sarbatoare!
Daca vreti relatii suplimentare, f****i-l la cap pe nenea Puiu: 0722 387 465
Florin Viteazu'
Postat 18 August 2004 - 10:27 AM
Daca vin si io cu captivu am unde sa il zbor ...sau o sa ii fac concurenta masinii voastre de tuns iarba ? :D
Postat 18 August 2004 - 11:30 AM
eleronu, la 18 Aug 2004, 11:27, a spus:
Daca vin si io cu captivu am unde sa il zbor ...sau o sa ii fac concurenta masinii voastre de tuns iarba ? :D
panta exista, totu-i sa vezi la departare de vreo 2 km;
daca vii cu captivul, poate ne invata marinelu' cum sa facem, ca pe langa iarba, sa nu razi si fo 2 bastinasi, care se vor inghesui sa vada avionu' cum vine repede spre eeeeeeei!
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 18 August 2004 - 11:32 AM
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 18 August 2004 - 05:05 PM
Si poate mai si scot vre-o doi.
Are cineva de vanzare neshte elici, d-alea "urechi de iepuras" ??
125x100 parca scrie pe ele... Am una da... am lipit-o cu superglue.
Nu stiu daca tine...
Pack-uri m-am enervat si ... am incropit ceva. Sper sa tina vreo 2-3 minute-n zbor.. ca tot ie ceva..
deci, nu uitati: cumpar si io niste elici mici...
Postat 18 August 2004 - 05:12 PM
alexella, la 18 Aug 2004, 17:05, a spus:
Nu stiu daca tine...
Scuze ca ma bag....fi sigur ca nu tine! Si mai bine renuntza decat sa te nenorocesti...ZOD iti va spune de ce...
Ce pacat ca nu am cum sa ajung si eu ..... :huh:
Postat 18 August 2004 - 05:14 PM
:huh:
Be oameni buni ..io cred ca vad si la mai bine de 2 km da ....va rog sa imi explicati si mie ...IES DIN PADURE SI PE DREAPTA STIU CA E TERENU DE ZBOR CA AM FOST ACOLO...DA PANTA UNDE E ?
In concluzie ..POT SAU NU SA ZBOR CAPTIVU PE IARBA ..? ma refer daca imi permite terenu ? Nu iau vreun damb in gura ? :(
Postat 18 August 2004 - 05:28 PM
in alta ordine de idei: daca cineva o sa pietruiasca drumul ala in urmatorii 3 ani, eu mananc o piatra de 500g (ca mai mult nu pot, tin cura de slabire).
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 18 August 2004 - 05:33 PM
BogdanStancu, la 18 Aug 2004, 17:28, a spus:
si eu promit solemn sa ajung cat tine.
ce tzie si cu polithichia asta.
Postat 18 August 2004 - 06:22 PM
zozo, la 18 Aug 2004, 17:12, a spus:
alexella, la 18 Aug 2004, 17:05, a spus:
Nu stiu daca tine...
Scuze ca ma bag....fi sigur ca nu tine! Si mai bine renuntza decat sa te nenorocesti...ZOD iti va spune de ce...
Ce pacat ca nu am cum sa ajung si eu ..... :huh:
Vine si je .
Zozo are dreptate.
Lipit con ... zbang zdrang am zis ca ma decapiteaza . Dupa aia am citi ca asa nu se face. Eram mic si incercam sa repar primul zbor.
Postat 19 August 2004 - 07:00 AM
vorba aia, e parastas istoric, nu?(mishu-curajosu', alea-alea...)
35 MHz, canal 74, Graupner mc-18 si in 72 MHz, FM, Hi-Tec Neon SS.
bafta si minuni!
Aceasta postare a fost editata de mizzone: 19 August 2004 - 07:02 AM
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 19 August 2004 - 10:36 AM
Sper sa vin si io cu 1 bucata AN2 CAPTIV ! primu` zbor
ROG SI IO FRUMOS PE CINEVA CARE MAI ARE TREBA CU CAPTIVELE SA ADUCA SI EL 2 CABLURI pt ca NU am ! Mai rog frumos sa se anunte daca aduce cineva cabluri ca sa nu ma trezesc ca vin si ma uit la le !
Multumesc ANTICIPAT :(
Postat 03 September 2004 - 02:21 PM
oricum chiar si la tv ne-au cam dat cu flit.
nu apar decat eu secvential cu motoplanoru-si zod cu fracsu cand ieseau cu termicu la zbor.
in rest d-nul topologeanu si nea puiu craioveanu monopolizeaza emisiunea cu motodeltaplanu-si cu filmarile respective care este.
valterashule
diploma matale ia dat una si lu cameramanu de la otv ca sa nu zica ca a transpirat degeaba toata ziua acolo.
nu ca ar fi meritat-o