yr-zbg, la Feb 15 2010, 03:26 PM, a spus:
NU vreau sa par rautacios si nici sa laud "chinezaria". Dar stie sa faca exact ce scrie in manual, si ce e prezentat la BT. E adevarat ca daca citesti doar 6CH si computerizata te gandesti ca stie ce stie si futaba (cum am facut si eu)...dar daca ai rabdare sa iei manualul te lamuresti imediat si vezi ca este un "entry-level" fara pretentii...la un pret pe masura calitatii.
Personal o consider un mare salt fata de 100B, care desi foarte blamata ne-a cam trecut pe la toti prin mana.
In alta ordine de idei e primul caz de defectiune semnalat, ceea ce nu poate fi generalizat.
Bafta!
Mihai,fara doar si poate ai perfecta dreptate.Asa cum tu ai spus intr-un topic pentru electrice simple este exact ceea ce trebuie,fara a avea pretentii de mixuri sau alte briz bizuri.Am avut si eu una ,a fost foarte ok,dar pentru cea imi trebuia mie era limitata.Nu se compara cand treci de la asta la Multiplex care are un soft deosebit si foooarte multe posibilitati de mixare,aici vorbind de avioane cu mai multe servo respectiv canale.Cea pe care am dat-o eu a avut o problema similara ,in speta si-a pierdut sincornizarea,la mine personal acest fapt neexistand.Nu am mai vorbit cu cumparatorul daca a rezolvat problema pentru a confirma sau nu rezolvarea problemei.Intr-adevar nu se compara nici pretul de 200 si ceva ron un set ex-tx fata de Mpx care a fost 2700,aici foarte mult fiind receptorul cu 12 ch care e in jur de 700 ron.Asta e calitatea se plateste.
Asa ca nu va doresc decat sa nu aveti parte de alte probleme iar daca sunt sa fie minore si rezolvabile,pe cat se poate repede.
toate bune si sa vina odata primavara aia sa mai zburam si noi ca de zapada,cel putin eu personal m-am saturat.