Pagina 1 din 1
Aeromodelisti din Tulcea? aici e locul de discutii
Postat 17 November 2009 - 09:22 PM
Sunt nou pe acest forum si implicit in acest hobby. Daca e vreun aeromodelist din Tulcea prin preajma il rog sa-mi impartaseasca din experienta lui, intentionez sa achizitionez un Cessna 182 de la Air-Tech si am nevoie de un profesor, nu am avut ocazia sa zbor niciun aeromodel pana acum :lol:
Postat 19 November 2009 - 01:04 PM
adioperator, la Nov 17 2009, 09:22 PM, a spus:
Sunt nou pe acest forum si implicit in acest hobby. Daca e vreun aeromodelist din Tulcea prin preajma il rog sa-mi impartaseasca din experienta lui, intentionez sa achizitionez un Cessna 182 de la Air-Tech si am nevoie de un profesor, nu am avut ocazia sa zbor niciun aeromodel pana acum :rolleyes:
Salut
sunt ex tulcean,imi pare rau de lipsa aeromodelistilor din zona.Singurul este "copierservice",dar si el este incepator.Oricum doua minti sunt mai bune decat una,ia legatura cu el.Daca pot sa te ajut cu ceva,poti sa apelezi fara nici o problema.
Postat 29 November 2009 - 11:53 AM
Salut adioperator ! Sa inteleg ca esti "localnic" ? Am vizualizat profilul tau si nu am gasit locatia ... daca esti tulcean poate ne auzim cumva, si zburam cu ajutorul celor de pe RHC !
0744170236, sau ecopierservice pe yahoo ( messenger ).
Ola, zbor placut ... si rog administratorii RHC sa considere acest mesaj constructiv, pentru a ridica Tulcea in aer :rolleyes:
Ne auzim ...
Ola, zbor placut ... si rog administratorii RHC sa considere acest mesaj constructiv, pentru a ridica Tulcea in aer :rolleyes:
Ne auzim ...
Postat 20 February 2010 - 11:28 AM
copierservice, la Nov 29 2009, 11:53 AM, a spus:
Salut adioperator ! Sa inteleg ca esti "localnic" ? Am vizualizat profilul tau si nu am gasit locatia ... daca esti tulcean poate ne auzim cumva, si zburam cu ajutorul celor de pe RHC !
Ola, zbor placut ... si rog administratorii RHC sa considere acest mesaj constructiv, pentru a ridica Tulcea in aer :D
Ne auzim ...
Ola, zbor placut ... si rog administratorii RHC sa considere acest mesaj constructiv, pentru a ridica Tulcea in aer :D
Ne auzim ...
Salutare! Nu am mai intrat de multa vreme pe aici. Eu momentan nu am ce ridica in aer pentru ca nu am achizitionat nimic, tu esti initiat in ale aeromodelismului?
Postat 22 February 2010 - 10:54 AM
adioperator, la Feb 22 2010, 09:12 AM, a spus:
Salutare, intradevar activitatea pe Tulcea este extrem de slaba, totusi eu astept poate va fi cineva care sa zboare pe aici :blink:
Daca tot asteptati sa "apara"cineva nu o sa faceti nimic.Va apucati si gata,sunt o gramada de exemple de persoane care au plecat de la 0 singure si au reusit.La inceput poti sa rupi modelul si cu 10 profesori langa tine,se repara si de la capat.Va stau la dispozitie cu sfaturi........Plus ca aveti o gramada de locuri de zburat.Abia astept sa fac o lansare de la Monument.
Postat 22 February 2010 - 05:25 PM
Cel mai recomandat si construit este Blue Babby(BB),gasesti multe despre el,aici pe forum,destul de usor de construit,de zburat si reparat.Dar,modelul ar fi ultima obtiune,pt. inceput,va recomand sa incepeti cu:
1. una buc. statie de telecomanda(pana faci modelul poti folosi simulatorul) 4/6 canale
2.4 buc servo
3.un esc(regulator de turatie) 18/30A
4.un motor Brushless 1000/2000kv tractiune 500/1000g
5.3/4buc elicii
6.1/2 buc acumulator
Asta inseamna o investitie,marisoara,dar de viitor.De obicei aceste nu patesc mai nimic in caz de crash.
1. una buc. statie de telecomanda(pana faci modelul poti folosi simulatorul) 4/6 canale
2.4 buc servo
3.un esc(regulator de turatie) 18/30A
4.un motor Brushless 1000/2000kv tractiune 500/1000g
5.3/4buc elicii
6.1/2 buc acumulator
Asta inseamna o investitie,marisoara,dar de viitor.De obicei aceste nu patesc mai nimic in caz de crash.
Postat 18 April 2010 - 08:57 AM
copierservice, la Apr 18 2010, 09:39 AM, a spus:
Chiar daca a fost cu crash-uri a fost o zi buna ! Ne-am adunat in sfarsit si la Tulcea ! Au fost: alexu`, adioperator si copierservice ( dupa username ): a1.JPG
Sunt bucuros ca am reusit sa ne adunam, putini dar inimosi. Oricum aripa si Juniorul din depron nu s-au facut de ras, mai ales ca vantul a fost putin cam nervos.
Acum trebuie sa plec pana la Constanta, daca ma intorc pana in ora 18 si nu va fi vant ne mai bagam la un zbor?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1