Coci si navomodele uneori chiar plutesc...
Postat 12 January 2010 - 12:12 PM
Coca de viteza, 60/17, fibra de sticla, greutate300-400gr-100 lei
Navomodel pescuit SUPEROFERTA, 80/30/16, fibra de sticla, echipat integral -1000lei
Navomodel pescuit ,75/30/18, fibra de sticla, echipat total-1800 lei
Optimizari optionale -sonar, video, gps, capace, lasere, tunuri, vele, catarge, roti, senile, aripi, etc !!!
Postat 27 January 2010 - 04:30 PM
ipsihi, la Jan 12 2010, 12:12 PM, a spus:
Navomodel pescuit SUPEROFERTA, 80/30/16, fibra de sticla, echipat integral -1000lei
Optimizari optionale -sonar, video, gps, capace, lasere, tunuri, vele, catarge, roti, senile, aripi, etc !!!
lasand gluma la o parte, mai aveti si alte modele de coci pt plantat de vanzare?
Postat 28 January 2010 - 01:01 AM
Mai faci si o reducere?
Prietenul este interesat de o coca de la punctul 1 ....gelcoatul este dat la pistol cum spui? vrem poze reale cu coca reala pe care o vinzi!
Din cate cunosc, cine a cumparat de la tine nu a primit coca cu capace si maner asa cum o prezinti tu in poze!
Poze reale cu ce primesc ai?
Aceasta postare a fost editata de nch: 28 January 2010 - 01:11 AM
Bucuresti/Rahova
Postat 28 January 2010 - 10:49 PM
nch, la Jan 28 2010, 01:01 AM, a spus:
Mai faci si o reducere?
Prietenul este interesat de o coca de la punctul 1 ....gelcoatul este dat la pistol cum spui? vrem poze reale cu coca reala pe care o vinzi!
Din cate cunosc, cine a cumparat de la tine nu a primit coca cu capace si maner asa cum o prezinti tu in poze!
Poze reale cu ce primesc ai?
...din cate cunosc ,cine a cumparat de la mine a aflat exact ce cumpara, gelcoatul e dat cu pistolul de impuscat bolturi, daca esti amator te trec pe lista de gelcotare si te si balbotez putin sa iasa gelcoatul perfect, monument al naturii pe cale de disparitie cum esti(sper) ar fi pacat sa nu avem un mulaj dupa tine in categoria "asa nu" si din cate cunosc, cine a cumparat de la tine o coca ,nu a primit nimic!!!
...daca neuronu' inghinal iti creaza insomnii si vrei lista completa a componentelor ce echipeaza barca de 10 mil, ti-o pun la dispozitie cu "placere":
...motor 6V ,SERIA 555
...regulator revers 8,4v, 100A, BEC 1A, revers, full option, adica APS,POR,PCO,HEC si nu in ultimul rand TP
...acumulator 6V-12A
...switch lumini +lumini(2 leduri rosii de 10 mm super luminoase, 10000 de lucsi) RC, adica tradus pe limba ta ,comutabile din tx(emitator)
...voltmetru electronic digital(cu numere adica )
...2x servo FUTABA S3003
...statie W-FLY FT06-A
...ax 30cm
...elice 50mm, tripala ,dreapta si indoita la cald cu patentu'
...incarcator acumulatori 6V-1A
...v-o 2 metri de cablu litat 0,14mm, un intrerupator de 3A la 250V, un led verde, o lanterna cu 9 leduri, o mufa de incarcare si 2 balamale
...36 de suruburi M3
...un suport dublu pt sevouri si un suport pt acumulator, toate din tabla de aluminiu de 1mm
...2 furci aero metalice, de 2,5mm si un sfert de spita de bicicleta ,oxidabila, de 2,5mm
...3 tije de alama 4mm a 18 cm bucata, 2 bucati profil aluminiu eloxat profilat si inca 2 suruburi din alama M3
...sistemul de cuve este secret dar il arat la toata lumea si e compus din arcuri de pix, cablu otelit pt spanzurat rufe la soare( poate iti vine v-o idee)rufe, si niste tabla de dural 3mm prelucrata la traforaj si reeloxata, plus 2 arcuri de forta care erecteaza cuvele
...mai folosesc :curent electric, pistol de lipit, smirghel, chit, fibra de sticla, rasina, epoxi si o spalatura de gelcoat al carui scop il cunosti dar preferi sa faci pe ceea ce de fapt esti
...pentru finalizare folosesc vopsea si daca am chef dau si un strat de lac, toate astea folosind ca antidot bere din greu si seara cate o stacana de whisky cu gheata si pepsi , si sa nu uit de tutun si cafea
...de obicei pt gauri folosesc bormasina si diferite diametre pt spirale
...intotdeauna lucrez folosind sectiunea de aur
...mai folosesc si un muncitor calificat la locul de munca pt turnarea cocilor deoarece eu sunt om de stiinta si nu-mi permite sanatatea
...pentru toate cele de mai sus, totalul material este 1654,743 lei, dar eu vand barca cu 1000 de lei pt ca asa imi place mie, daca ai ceva impotriva fa o reclamatie la oficiul concurentei si voi micsora pretul
...daca mi-a scapat ceva imi cer scuze, e contabila in concediu si a fugit in china cu-n harap focos
...
P.S....daca "Idiocracy" iti spune ceva, ar fi un rol disponibil pt tine in seria 2-a despre care se zvoneste ca o vor scoate anul asta, dar se cramponeaza de lipsa unuia ca tine !!!
Amor si Glorie ,parca asta iti era sloganul inainte de a te etala cu youtubismele.
Aceasta postare a fost editata de ipsihi: 28 January 2010 - 10:53 PM
Postat 31 January 2010 - 08:39 PM
ipsihi, la Jan 27 2010, 04:58 PM, a spus:
Astept sa vad noile modele de coca din fibra nea ipsihi, sper sa imi placa ceva, daca nu o sa aleg un model din cele actuale.
Asta in cazul in care nu ati zis la misto ca "peste v-o luna si modele noi" .
Aceasta postare a fost editata de oxygen2k8: 31 January 2010 - 08:39 PM
Postat 01 February 2010 - 02:33 PM
sit, la Feb 1 2010, 08:33 AM, a spus:
...le cumpar si le vand la suprapret, daca vrei iti dau si tie nr de telefon, faci o afacere cu coci ,ca axele si carmele vad ca nu ti-au mers!!! :)
Postat 01 February 2010 - 08:16 PM
ipsihi, la Jan 28 2010, 10:49 PM, a spus:
...motor 6V ,SERIA 555
...regulator revers 8,4v,..............................intotdeauna lucrez folosind sectiunea de aur
Fiti amabil , mar interesa si pe mine o barcuta de 10 mil (intre noi fie vorba nu cred ca exista la ora actuala vreo oferta mai buna in RO), si lasand la oparte mistoacele , va rog daca aveti amabilitatea sa ma lamuriti asupra unor chestii:
1-motor 6V ,SERIA 555- nu inteleg sau 550 sa 755 sau vreun "hibrid"?! (daca se poate o poza?)
2-.regulator revers 8,4v, 100A, BEC 1A, revers- regulatorul este inainte si inapoi (forward si blackward) dar daca acumulatorul este la 6 volti de ce nui si regulatorul tot la 6 volti (ca motorul) ? Si ce semnifica BEC-1A cu revers?
3-elica dreapta si indoita la cald cu patentu'- Dar dece o indoiti? Ii cresteti pasul? Mai ramane echilibrata dupa asta?
4-trimiteti cu mesageria romana cu ramburs? (sau trebuie sa venim la dvs. in Bucuresti sa o vad-am mai vorbit cu 2 prieteni si ar vrea si ei cate una asa ca nar fi mare efort(leam zis 10 milioane cu TVA inclus, corect, da?)
5-folosind sectiunea de aur - ?!? :) Ce fel de aur si in ce scop? La conectori?
Spor la treaba si RESPECT! :rolleyes:
PS :se zice :...de obicei pt gauri folosesc spirale de diferite diametre si borgmasina :blink:
Aceasta postare a fost editata de RC Tarabostes: 01 February 2010 - 08:20 PM
Postat 10 May 2010 - 08:43 PM
mai scade mult , nu mai face pe ..... ca nu tine, el are cheltuieli de 16 mil si o da cu 10 , asa e bine in criza
si gelcoatul intradevar este o spalaceala, in functie de client;)
stavrica.george@gmail.com
Postat 10 May 2010 - 09:01 PM
Stavrica George Cristian, la May 10 2010, 09:43 PM, a spus:
mai scade mult , nu mai face pe ..... ca nu tine, el are cheltuieli de 16 mil si o da cu 10 , asa e bine in criza
si gelcoatul intradevar este o spalaceala, in functie de client;)
Citeaza
astept un mesaj de la dvs
...si-n cazul asta de ce ma rogi in privat sa-ti vand o coca, e cumva chestia cu vulpea si cu strugurii ?!!! :)
Postat 14 May 2010 - 08:47 PM
O intrebare la obiect :pentru struna de la lanseta exista vreun sistem de prindere sau se merge pe principiul struna dedesubt si nada deasupra sa o tina ?
Intrebarea este motivata de faptul ca inainte de plantare este necesar sa intinzi firul de pescuit, iar simpla greutate a nadei, nu poate tine plumb+ac in timpul acestei operatiuni.
Sper ca m-am facut inteles :)
PS
Ce cantitate de nada intra in fiecare cuva a navomodelului de 1000 lei ?
A doua a fost :(
Aceasta postare a fost editata de ciprian75: 14 May 2010 - 08:51 PM
Postat 03 February 2011 - 09:26 AM
ionutzcristian, la Feb 3 2011, 01:24 AM, a spus:
Pretul ramane acelasi,de 100ron ca si pt modelele anterioare?Coca vine si cu suporti de baterie,motor si servo?
...pretul actual este de 150 ron si include doar coca, cabina si cuvele fara nici un fel de suport, restul componentelor sunt optionale si implica cossturi suplimentare !!!
Postat 15 March 2011 - 05:07 PM
ipsihi, la 12 January 2010 - 12:12 PM, a spus:
Salut , coca de viteza este cea din ultima poza cred cea cu flacari pe ea, mai multe detalii se poate te rog , este facuta de tine s-au adusa de afara ca si celelalte ? se poate si cu motorizare pe ea
Multumesc
Postat 10 August 2011 - 05:52 AM
ipsihi, la 03 February 2011 - 09:26 AM, a spus:
sunt interesat de o caca pentru nadit nu ma interesaza culoarea
rog detalii pret cabina si cuve detalii transport