ctc, la Feb 4 2010, 10:20 PM, a spus:
A inceput Targul de Jucarii de la Nurnberg 2010 !
este deschis in perioada 04 Feb pana pe 09 Feb
s-au anuntat si cei cu camioane 1/16 si 1/14 !
dimineata am vazut in graba , cand am oprit in Freilassing , un camion negru Tamiya Ford gata montat ( costa 1100 euro ) , stralucea de la o posta. Toate camioanele Tamiya lucesc asa ? Era o combinatie de negru lucios ,negru metalizat si ornamente cromate .Realmente aceste camioane au un aspect deosebit !
Sper ca vor incepe sa apara si acasa in Romania cat mai multe asemenea produse ( cu o inalta tinuta estetica ) in bratele pasionatilor si nu doar in magazine.
Am plecat din magazin placut surprins , din pacate nu aveau decat Scania R 620 ( 369 euro ) si versiunea metalica Scania R 470 ( 349 euro ) ; stocul de King Hauler si International era zero.Am intrebat de cauciucuri si/sau jenti/rulmenti , nimic nu au stocuri iar timpul de reactie este de minim 5 zile.
Nici alte magazine gen Conrad din Munchen ( nici macar sediul central ) nu sunt mai breze ! Nu au in stoc nici macar o bucata " de samanta " , iar despre cauciucuri mi-au zis ca dureaza 14 zile ??? Cred ca daca intrebam daca au piese de Dacia cred ca aveau pe stoc !
Super tare.... esti in drum spre Nurnberg??? si n-ai zis nimic.... oricum nu puteam sa merg. Cu ce vii de acolo??? inafara de trenulete.... fa poze multe sa ne arati si noua cand te intorci...