Diesel power, la Feb 20 2010, 04:04 PM, a spus:
Felicitari, iti urmaresc munca....bravo...am sa apelez si eu la serviciile tale daca se poate....pentru o masinarie...
Daca imi permiti cateva sfaturi pentru modelul care l-ai realizat pana acum...
Bara spate arata bine dar mai degraba, ca in realitate, pune o teava de metal mai groasa si stopurile prinse pe aripi...
Aripile fata, mai lucreaza putin (nu zic ca e usor) si fa-le cate una pe fiecare roata ca la autobasculanta aia, si daca poti la final atarna-le si niste mini presuri...
De doi ani ma tot uit la acest camion (atasament), pe care pe de-o-parte l-as cumpara gata facut de la robbe, dar mai degraba l-as construi in timp...ce-i drept in loc de man, as vrea volvo-ul atasat...cu mentiunea in loc de 8x4 sa fie 8x8.
multumesc pentru aprecieri , daca pot se ajut pe cineva o fac cu placere !
Eu zic ca totul este posibil , dar sa ai acces la un mic atelier CNC si cum timpul este o problema , este bine sa ai acest atelier acasa
( sau la a doua casa = loc de munca )!
Modificarile sunt usor de facut , atunci cand ai un punct de plecare si chiar este o placere deoarece a doua oara poti realiza un produs exceptional , stiind deja cum sa abordezi problema.
Referitor la camionul pe care-l doresti , ma refer la : - partea mecanica + sasiu = usor realizabil
- partea de anvelope acum lucrez la ea si cred ca sunt mai multe optiuni cu sanse reale de succes !
- partea de cabina cred ca se poate reliza cu brio ori prin termoformare ori din fibra de sticla , dupa realizarea unui calapod - model ( din lemn sau aluminiu )
cabina o vad cu elemente mobile , vopsea impecabila + aerograf si ornamente cromate aplicate !
este adevarat , necesita munca , dar ca rezultat , iti garantez ca produsul tau va fi net superior
Aceasta postare a fost editata de ctc: 20 February 2010 - 06:05 PM