on_off road, la Dec 22 2009, 05:14 PM, a spus:
la mai multe rugaminti , ii dam bataie inainte cu constructia
directia - balamale facute dintr-o coperta de ceva ( nu stiu de la ce era )
dqca tot e mare gradina, hop si eu:
1. ai lipit definitiv balamalele? ca daca da, ai o problema: distanta mare intre eleron si aripa.
2. la marimea asta de model, motor disel exclus. un motor pe metanol nu consuma mult decat de la anumita capacitate si in plus cu cesna zbori normal, nu te dai in figuri, deci nu tragi tare de model, ceea ce inseamna ca, consumul o sa fie mic.
3. ha hah ha, unii-s modelisti, altii ARF-isti. acu depinde de ce vrea fiecare, sa construiasca sau sa zboare. toti tre respectati pt ceea ce fac. exemple bune: Dan Mitea, construieste modele super, cu detalii, etc.; Florin 100%, zboara demential, sfideaza legile gravitatiei. dar, ambii-s modelisti, fiecare axat pe o anumita ramura.
Succes cu constructia, astept urmatoarele posturi sa vaz cum iese treaba, chiar imi place.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________