nitrometan, la Feb 18 2010, 12:17 AM, a spus:
Cele 200g vor face sigur diferenta. Ti-o spun din experienta. Adi tine la aspectul exterior dar eu as fi renuntat la capota aia demult..(mie imi place mai mult zboru in sine decat cum arata avionu) Oricum postul asta ar trebui sa fie de referinta in forum. Sunt o gramada de avioane care pot fi puse la cura de slabire si adi face o treaba buna.
Mai am totusi o sugestie (nu e ideea mea am vazut si io la calin) : Tot platoul ala unde stau servourile inlocuieste-l cu teava de carbon de 4 .. costa 10 lei Fa-i un cadru acolo unde sa stea servourile.
Eventual cand nu se uita lucian ia o bucata de honeycomb dintr-un avion de al lui :unsure:
Daca nu vrei cu carbon ca e complicat ca e rotunda teava pune doar baghete de brad unde sa stea servourile .
Evident se poate pune lipo cu regulator dar trebuie cantarit cu atentie inainte ca s-ar putea sa nu fie cine stie ce.. 4 celule alea de le ai tu nu cred ca sunt mult mai grele decat un lipo de 1500 + reg.
Si ma mai gandesc .. poate imi mai vin idei..
PS : si mai castigi ceva grame daca faci un sistem pull pull in loc de tija aia.
Aceasta postare a fost editata de ZOD: 19 February 2010 - 09:47 AM