ARIPI PROFI DIN POLISTIREN TAIATE CU CNC ..PRODUCTIE ARIPI PT. AEROMODELE
Postat 08 March 2010 - 10:49 PM
Postat 09 March 2010 - 01:14 AM
Te rog ataseaza fotografii daca ai, cu ce poti oferi legat de acest kit,tot ceea ce este inclus in kit,greutate...etc..etc.
Neaparat foto ca sa imi dau seama cum arata fuselajul,aripile etc.
Capota exista?
Te rog frumos detaliaza si trimite un mesaj cu pretul sau mai bine direct aici ca sa stie toti cum sta treaba.
Multumesc,
Cristi.
Postat 10 March 2010 - 01:13 PM
aantikk, la Mar 9 2010, 01:14 AM, a spus:
Te rog ataseaza fotografii daca ai, cu ce poti oferi legat de acest kit,tot ceea ce este inclus in kit,greutate...etc..etc.
Neaparat foto ca sa imi dau seama cum arata fuselajul,aripile etc.
Capota exista?
Te rog frumos detaliaza si trimite un mesaj cu pretul sau mai bine direct aici ca sa stie toti cum sta treaba.
Multumesc,
Cristi.
..... asta ca si completare la ce ti-am scris pe privat.............. ca sa-ti faci o idee cat de cat cu privire la aripa si fuselaj vezi AN-2 (poze postate la inceput de topic) un Piper Cub C J3 cu anvergura de 200 cm costa 240-280 lei (in functie de tipul de polistiren) .......aripile vor fi livrate impreuna cu negativul pt. protectie la transport.......
Intreg modelul este taiat automat CNC.........
Cele bune ...ICAR
Postat 12 March 2010 - 10:00 PM
ICAR, la Mar 8 2010, 10:49 PM, a spus:
cu anvergura de aproximativ 122cm si 94g .... .din polistiren expandat de 20 kg/cm3 .... pret aripa 65 lei
ICAR
Aripi zburatoare cu profile Zagi, Eppler, Sipkill etc. aripile sunt taiate pt. modelul Zagikiller
cu anvergura de aproximativ 122cm si 94g .... .din polistiren expandat de 20 kg/cm3 .... pret aripa 65 lei
ICAR
Postat 16 March 2010 - 11:53 PM
Va rog , aveti link-ul mai jos
http://www.rhc.ro/fo...showtopic=29560
Succes
Merci ICAR
Postat 18 March 2010 - 06:10 PM
motzu, la Mar 16 2010, 11:53 PM, a spus:
Va rog , aveti link-ul mai jos
http://www.rhc.ro/fo...showtopic=29560
Succes
Merci ICAR
..cu placere Motzule...spor la treaba ........sper in viitorul cat mai apropiat sa vin cu aripi taiate din EPP......
pe data Aviatoare
ICAR
Postat 18 March 2010 - 10:35 PM
renatoa, la Mar 18 2010, 06:20 PM, a spus:
Coada e dupa mine , va rog ;)
Care-i smecheria cu EPP-ul ?
Virtual indestructibil ? Shit - se desface fashiutze - fashiutze
Rigid -asi - tre sa bagi carbon sa fie rigid ca un polistiren de Formosa sau unu' de izolatie...
Il iei in mina si-l strangi -ok - isi revine la loc
Ce-i aici ? Clubul alora care nu tin un avion in aer ?
Daca toate aripile zburatoare erau din balsa ?
Atunci ce faceam ? Tineam aracetul sub scaunu' de la masina ?
Io zic ca e o gaselnita ca dieselu - Much ado about nothing !
Si da, am avion 3D din EPP ......Si-mi place, dar l-as fi vrut mai rigid iar reparatul lui tot o mare cioaca iese.
Moa '
Postat 30 March 2010 - 05:54 PM
renatoa, la Mar 30 2010, 06:19 PM, a spus:
Lasa ca din alea stiu. Ma gandeam la viitoarea varianta dubla ca pret fata de astea din polistiren facute de Icar, adica jumate cu tot cu transport, fata de alea din afara; desigur daca o sa i convina producatorului:). Si daca nu i mai sare motzu lui motzu:).
As lua una din EPP doar ca sa pipai si eu materialu ala asa de laudat la nemti si americani si, de ce nu, sa vad cum se comporta in zbor.
Nu stiu de ce, cand aud despre o aripa din EPP, ma duce mintea la imaginea unei pisici de mare, din aia care da din aripi si zboara prin apa:).
Postat 03 April 2010 - 10:37 AM
Solaris, la Mar 30 2010, 06:54 PM, a spus:
As lua una din EPP doar ca sa pipai si eu materialu ala asa de laudat la nemti si americani si, de ce nu, sa vad cum se comporta in zbor.
Nu stiu de ce, cand aud despre o aripa din EPP, ma duce mintea la imaginea unei pisici de mare, din aia care da din aripi si zboara prin apa:).
....am promisiuni legat de EPP ....dar sunt doar promisiuni... oricum speranta moare ultima...vreau sa realizez niste kituri pt parckfly....acrobate simple/ biplane , trainere si aripi toate din EPP(....criza bat-o vina imi da ideile peste cap .....dar nu ne lasam ....modelistu-i antrenat la capitolul rabdare si perseverenta......)
Apel la marea natiune a MODELISTILOR de unde pot procura din tara EPP???????????
PASTE FERICIT TUTUROR MODELISTILOR!!!!!
cu mult OPTIMISM ICAR
Postat 08 April 2010 - 02:14 PM
julius_, la Apr 8 2010, 10:50 AM, a spus:
Iata o imagine cu fuselajul pe care vreau sa-l fac.
imag.JPG
Evident va fi facut din bucati.
Te rog sa-mi spui cam cat ar costa / lingimea este de 1600mm
...il pot taia cu CNC-ul doar 95%, brut dar precis ....( din 2 bucati trapezoidale mai corect trunchi de piramida cu muchii drepte ....)... pe care va trebui sa le rotunjesti sau sa le rotunjesc...... pana la forma dorita si verificat cu niste sabloane simple din carton mai gros .....degajezi grosier cu un cater sau cu un pistol de lipit modificat pt. decupat la cald in polistiren si finalizezi/finisezi cu o masina de slefuit electrica cu BANDA cu smirghel mai dur si apoi cu unul fin merge repede..........ca sa fac un pret am nevoie inafara de lungimea de 160cm de inaltime si latime sa vad ce bloc de polistiren sa folosesc....
PS. poate fi degajat pe interior(scobit) cu CNC-ul pt usurare .....il imbraci cu fibra sau balsa?cum se numeste acrobatul? de 190 -200cm anvergura probabil??
cele bune Icar
Postat 16 April 2010 - 11:29 AM
se poate si din 4 parti, prima parte a semiaripei este dreptunghiulara, iar cealalta trapez neregulat.
I-ti pun la dispozitie planurile PDF si/sau DXF, daca nu le detii.
Multumesc anticipat!
Postat 24 April 2010 - 10:02 AM
caraman, la Apr 16 2010, 12:29 PM, a spus:
se poate si din 4 parti, prima parte a semiaripei este dreptunghiulara, iar cealalta trapez neregulat.
I-ti pun la dispozitie planurile PDF si/sau DXF, daca nu le detii.
Multumesc anticipat!
da se poate........
cele bune ICAR
Postat 21 May 2010 - 09:47 AM
Sunt incepator in domeniu si as vrea sa imi fac si eu un avionel, asa, mai pentru invatat.
Ca design mi-ar place ceva cu alura gen Spittfire, Zero, Mustang etc. (nu prea imi plac cele cu aripa sus).
Se poate face asa ceva? M-ar interesa un model cat mai complet, la care sa nu fac prea multe operatiuni (a se citi "greseli") pana e gata asamblat.
Daca nu se poate unul din modelele de mai sus, astept o propunere pentru ceva testat, la care ai planuri, cu anvergura pana in 1m (nu de alta dar nu pot sa imi cumpar duba sa il car).
Multumesc,
Postat 21 May 2010 - 10:00 AM
torelu, la May 21 2010, 10:47 AM, a spus:
Sunt incepator in domeniu si as vrea sa imi fac si eu un avionel, asa, mai pentru invatat.
Ca design mi-ar place ceva cu alura gen Spittfire, Zero, Mustang etc. (nu prea imi plac cele cu aripa sus).
...
Ca incepator, EXACT cele cu aripa sus iti sunt indicate, "mai pentru invatat"...
Aici nu e pe placute, in simulator poti sa iti alegi si naveta Atlantis, la camp e bine sa o iei mai usurel.
Postat 21 May 2010 - 12:16 PM
Aceasta postare a fost editata de alexandru0690: 21 May 2010 - 12:18 PM
Postat 22 May 2010 - 07:36 PM
torelu, la May 21 2010, 10:47 AM, a spus:
Se poate face asa ceva? M-ar interesa un model cat mai complet, la care sa nu fac prea multe operatiuni (a se citi "greseli") pana e gata asamblat.
Daca nu se poate unul din modelele de mai sus, astept o propunere pentru ceva testat, la care ai planuri, cu anvergura pana in 1m (nu de alta dar nu pot sa imi cumpar duba sa il car).
Multumesc,
.....iti recomand un motoplanor de 1.5m anvergura iti pot oferi aripa, fuselajul, ampenajul orizontal si vertical mai ai de pus pe el electronica elementele de comanda si tuburi de rigidizare (2 tuburi de carbon de 5mm) modelul este gandit special pt. incepatori si poate fi ansamblat in maxim 1- 2zile.....daca esti interesat detaliem..
....bafta si bine ai venit printre aeromodelisti ....aici pe forum vei gasi aproape toate raspunsurile... tu trebuie DOAR sa intrebi ..PS in prima pagina este postata o poza cu modelul are ampenajul vertical("coada")cu dungi rosii si motorul montat sus pe aripa pe un suport negru din carbon.......
cele bune ICAR
Postat 22 May 2010 - 07:41 PM
alexandru0690, la May 21 2010, 01:16 PM, a spus:
.....
.............. ca sa-ti faci o idee cat de cat cu privire la aripa si fuselaj vezi AN-2 (poze postate la inceput de topic) la anvergura de 182 cm costa 200 lei .......aripile vor fi livrate impreuna cu negativul pt. protectie la transport.......
Cele bune ...ICAR
Postat 23 May 2010 - 09:09 PM
as vrea sa imi fac o aripa probabil mai mare de 1.2m. Vreau sa pun un Jei phasor 15-3 cu gearbox 2.0:1 (http://www.espritmod...ROD&ProdID=2504) cu 8-10 celule de 3000 mah. servouri futaba 3003 standard. as dori ca aripa sa o plachez cu balsa de 0.8- 1mm. probabil ca vor trebui ceva decupaje pentru usurare. bordul de fuga l-as face din profil de balsa.
ce imi recomanzi?
Nu sunt complet inutil cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
Postat 24 May 2010 - 09:15 AM
Salut,
Am nevoie de aripa pentru Kyosho Calmato Sport 60. Preferabil infoliata.
Multumesi
..... daca corespunde:
Technical Data
Length 1,598mm
Width 1,810mm
Weight 3,400g (approx.)
Wing Area 56.11dm2
Wing Load 60.6g/dm2 (approx.)
Wing Type NACA2415
.....se poate taia ..............dar nu infoliat.
cele bune Icar
Postat 24 May 2010 - 09:17 AM
stefanc, la May 23 2010, 10:09 PM, a spus:
as vrea sa imi fac o aripa probabil mai mare de 1.2m. Vreau sa pun un Jei phasor 15-3 cu gearbox 2.0:1 (http://www.espritmod...ROD&ProdID=2504) cu 8-10 celule de 3000 mah. servouri futaba 3003 standard. as dori ca aripa sa o plachez cu balsa de 0.8- 1mm. probabil ca vor trebui ceva decupaje pentru usurare. bordul de fuga l-as face din profil de balsa.
ce imi recomanzi?
..am cautat pe siteul indicat de tine dar nu am gasit aripa trimite-mi o poza sau un alt link..
cele bune Icar
Postat 24 May 2010 - 11:49 AM
ICAR, la May 24 2010, 10:17 AM, a spus:
cele bune Icar
linkul era pentru gearbox. e un gearbox planetar cu offset. asa ca pentru aripa asteptam sugestiile tale.
merci
stefan
Nu sunt complet inutil cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.