Bun venit pe forum!
Desi eu nu am experienta multora dintre cei care au postat deja, am sa incerc sa extrag ideile principale din mesajele pe care le-ai primit, unele mai la misto, altele mai serioase.
-Nu te poate impiedica nimeni sa iti cumperi avionul. Este dreptul tau. Dar, fa-ti poze multe cu el inainte de primul zbor. Am citit undeva o statistica in care se spunea ca primul zbor al unui incepator neasistat de o persoana cu experienta dureaza in medie intre 5-8 secunde. Da, secunde.
-Avionul ala, desi foarte frumos si capabil de multe manevre, este greu de pilotat. Cel care il invarte in fel si chip din filmuletul postat de BIGfoot, iti garantez ca are mii de ore la mansa si zeci/sute de avioane faramate. Nu se ajunge numai cu simulator la performantele alea, desi nu minimizez importanta simulatorului.
-All hardware included cred ca inseamna chestii de ferometal, saibe, tije, lemne si alte cele. Electronica este extra. Citeste cu atentie manualul avionului. Ar trebui sa fie pe net.
-Daca totusi insisti sa incepi cu avionul ala, te rog mult, filmeaza. Peste cativa ani, daca o sa mai ai interes ptr hobiul asta, o sa te distrezi copios.
-Dupe cele 5-8 secunde fatidice, nu da cu statia de pamant. O s-o poti folosi la modelul urmator ptr ca nu pateste nimic. :rolleyes:
Spor in toate!
Cirip
Aceasta postare a fost editata de Cirip: 11 December 2009 - 10:27 PM