Lipo-urile originale losi au in ele electronica de protectie la incarcare/descarcare. Dar costa de behai. Plus incarcatorul losi.
Este un ghid oficial de la losi de conversie la 2.4/brushless in care zice ceva model de servo care ar trebui sa incapa. In rest kit-ul oficial de conversie costa... da, de behai :) dar iti da o idee de cum ar arata treaba, daca gasesti piese la fel de mici.
2s in casa nu vad rostul, decit daca ai palat. Mie mi se termina 5m de camera pe 1s suficient de repede. De aia am preferat 1s/400mah, sa am runtime.
Adevarat, 2wd pe parchet fuge spatele, e controlabil numai daca e spalat pe jos. Daca e praf, naspa. Pe covor e ok.
Cit despre preturi. Un firelap awd rtr e 55.5 lire sterline pe ebay, free postage. Asta inseamna cca 320 de ron, fata de cit e un mini-z awd? Cam de 3 ori pe-atita daca pui si telecomanda? Prea mult pentru mine. Dupa care iti zice mastabac cum mai cheltui inca niste sute de euro in upgrade-uri.
Oricum, losi mi se pare ok doar daca nu ma apuc sa pompez bani in el sa-l fac 2.4/brushless/2s. Nu-mi place sa-mi scot ochii cu antena dar decit sa-i dublez pretul... mai bine ma pastrez pentru cind o sa inceapa sa cedeze piese prin el. L-am luat ca o chestie de pierdut vremea cind e naspa afara, si isi face treaba acceptabil. Data viitoare s-ar putea sa incerc un firelap daca ma arde de awd.
Aceasta postare a fost editata de DanB: 09 July 2013 - 10:13 PM