Modelism - RHC Forum: double warn - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

double warn

#1 Useril este offline   cosminx 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 78
  • Inregistrat: 28-July 07

Postat 07 December 2009 - 08:58 PM

Acum ceva timp am luat warn 20% pt. un singur motiv, si atunci s-a postat topicul de 2 ori din cauza ca mergea prost netul sau site-ul.. imi poate da cineva o explicatie?

Citeaza

SILVIU66 Warned on Jul 29 2009, 09:46 PM
Added to warn level multiple topic
SILVIU66 Warned on Jul 29 2009, 09:46 PM
Added to warn level multiple topic

0

#2 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3622
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 07 December 2009 - 10:04 PM

Aceeasi chestie am patit si eu acum cateva luni, raspunsul a fost scurt si la obiect:"Nu este vina noastra ca iti merge netul prost"

Morala:
Stai linistit ca se va sterge in cateva luni daca nu mai ai abateri.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#3 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 07 December 2009 - 10:17 PM

Mai este o chestie, aveti rabdare, ca o puteti pati si cu plata dubla online la unele siteuri, cu comanda dubla la altele. Daca vedeti ca nu se mai incarca, nu dati refresh (reincarcare), inchideti pagina si redeschideti forumul si va aparea (cel putin in 90% din cazuri) subiectul deja postat.

Aceasta postare a fost editata de protheus: 07 December 2009 - 10:18 PM

"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#4 Useril este offline   cosminx 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 78
  • Inregistrat: 28-July 07

Postat 07 December 2009 - 10:30 PM

Problema era ca am luat 2 warnuri pt aceeasi "abatere".
0

#5 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 07 December 2009 - 11:44 PM

Poate "ca mergea prost netul sau site-ul" si la admin, dar acum nu mai conteaza, sunt deja acolo, ai grija sa nu faci altele, si astea vor disparea in curand.
 "Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#6 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 08 December 2009 - 01:57 AM

Vezi postareacosminx, la Dec 7 2009, 08:58 PM, a spus:

Acum ceva timp am luat warn 20% pt. un singur motiv, si atunci s-a postat topicul de 2 ori din cauza ca mergea prost netul sau site-ul.. imi poate da cineva o explicatie?

Eu nu pot explica. Doar in gluma m-am gandit ca ar fi fain ca si penalizarea sa fie data de soft, in functie de numarul de postari identice...

Revenind la discutie, n-am considerat fenomenul o problema extrem de grava dar m-am cam saturat de el si va rog sa-mi acceptati anticipat scuzele pentru eventualele greseli. Poate nu zilnic, dar destul de des sterg cate 2-4 mesaje identice, postate de catre un user. Stiu ca netul merge uneori greu, ca se mai scaneaza cate ceva, ca ruleaza altceva in spate, ca un refresh se face mai incet sau ca butounul de pe raton e cu probleme. Dar trebuie putina rabdare, pana apare rezultatul primei operatii de trimitere. Inainte de trimiterea mesajului se poate copia textul, ca nu se stie ce merge rau si se poate pierde. Se poate verifica pana si pe forum daca a aparut sau nu, dupa prima trimitere. Abia dupa aceea se poate retrimite, daca se constata ca ceva n-a mers.

Si daca totusi se intampla ca apara un mesaj de cateva ori cu acelasi titlu, aveti macar bunavointa sa intrati in ele si sa le inchideti pe cele care trebuiesc sterse ca un mic ajutor pentru moderatori sau admin. Io multumesc anticipat celor care o fac, ca sunt si astfel de colegi. Exista riscul sa lasati la latitudinea lor operatia si nu se stie ce ramane... Nu-i pacat?
Pe alea cu "se poate inchide!" nici nu le mai iau in considerare ca fiind probleme, ma conformez, zic saru-mana si inchid subiectul resemnat sau multumit ca sunt bagat in seama...

Au fost cazuri cand a trebuit sa compar mesaje doar cu numere de telefon diferite si sa presupun eu care-i ala corect si care mesaj sa fie sters. Am fost nevoit sa citesc 6 mesaje aparent identice, sa vad care-i diferenta intre ele, care e mai complet si merita sa ramana. Deseori merg pe ideea ca ultimul mesaj e cel care ar fi indicat sa ramana postat, dar culmea, nu totdeauna e cel mai detaliat sau mai complet...

E distractie mare cand doi moderatori sterg o dublura a aceluiasi mesaj dar fiecare considera ca celalalt e mesajul care trebuie lasat. Nici nu reusesti sa faci bine un refresh sa vezi sectiunea, ca apare nou subiect pe forum: "teroristilor, care mi-ati sters mesajul si de ce?"

Incercati sa nu deschideti subiecte cu titluri identice (la vanzari apar situatiile astea) sau fara detalii semnificative chiar in titlu. Am sters din neatentie si graba subiect din cauza unei singure litere diferita, pe care n-am observat-o, prin codurile produselor ...
"vand acumulator muci-muci, 2xcp76 5 v si trei manivele" fata de "vand acumulator muci-muci, 2xop76 5 v si trei manivele"
Apar in acelasi minut, crezi ca e o aparitie dublata a aceluias mesaj si nici nu mai verifici ce-i in interior. Cand ele sunt doar UP-uri simultane ale unor mesaje postate corect, in timp. Ca daca erau la diferenta de un minut il stergeam sigur pe ultimul. Dar parca si mai bine era daca nu aveau titlu aproape identic.

Si nu-i prevazut in regulament dar as inclina spre ideea asta: Postati la vanzari, cat mai putine subiecte cu cat mai multe produse in interior, ca in ritmul asta prevad ca se revine la o idee ca fiecare user are voie sa aiba deschise simultan doar cateva subiecte cu produse la vanzare.
N-am nimic cu nimeni, dar e deranjant cand vad postat de acelasi user subiecte distincte: "Vand suruburi M3x6 cc, 2buc.", 'Vand suruburi M4x20, 3 buc", "Vand saibe pe dreapta", "Vand saibe pe stanga", "Vand saibe colorate in galben"... Pe langa faptul ca multe se pot grupa pe categorii, apare o situatie neplacuta cand se da UP aproape simultan tuturor. E OK din orice punct de vedere, dar moderatorul trebuie sa le citeasca pe toate sa nu fie vorba de o aparitie multipla de subiect, daca nici titlul nu ajuta. Nu e cazul aici dar exista situatii...

Si imi mai face o deosebita placere sa completez titlurile lasate intentionat in aer, de genul: "Vand", ca pun ce cred eu ca gasesc potrivit din mesaj. De ce nu o face in cunostinta de cauza chiar initiatorul? Ca poate stie mai bine ce vrea sa vanda... Nu-i nici o problema pentru mine, dar parca se poate si mai simplu. O fi marketingul mai presus ca respectul fata de ceilalti de pe forum? Posibil da.
Hai spor la treaba!

Aceasta postare a fost editata de bitex: 08 December 2009 - 02:21 AM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro