Pagina 1 din 1
Plan navo viteza (curse)
Postat 13 July 2004 - 10:52 AM
Cred ca v-ati saturat si voi sa vi se tot ceara planuri pentru diferite modele. Dar am sa va cer si eu, asta e... Deci, cum spuneam, caut planuri pentru salupa de viteza, cum sunt cele FSR, parca asa se numesc, nu?
"You can't just shrink a 747 proportionally down to 6 inches and expect it to fly."
Postat 14 July 2004 - 09:12 AM
Frumoase barcute :)
Eu m-am gandit ca in loc de solutia clasica cu elice sa-i adaptez metoda jetski-ului adica o elice bagata intr-un tub prin care se absoarbe apa si care apoi se arunca sub forma de jet prin spate. E folosita aceasta metoda si la navomodele?
Eu m-am gandit ca in loc de solutia clasica cu elice sa-i adaptez metoda jetski-ului adica o elice bagata intr-un tub prin care se absoarbe apa si care apoi se arunca sub forma de jet prin spate. E folosita aceasta metoda si la navomodele?
"You can't just shrink a 747 proportionally down to 6 inches and expect it to fly."
Postat 14 July 2004 - 11:57 PM
Din siteurile pe care le-ai vizitat iti recomand Vulcano2.Sunt pe ultimii 10 m si ii termintata.Ca sa pui un motor de 400 iti trebuie un ax mai baban si niste prize puternice!Am ramas uimit cate putere are in apa motorul!Am incercat-o in cada si era sa se lovesca (destul de puternic) de perete.In plan tipul foloseste o foaie de fibra de sticla ca sa o faca impermeabila si rezistenta....n-am avut la indemana asa ceva si m-am chinuit mai mult la chituit!Am dat in straturi subtiri dupa care smirgaluit...toate astea cam de 5 ori...dupa care am vopsit-o cu vopsea de masina ca alta n-am avut, iar cele speciale pt apa sunt scumpe!
Tuburile pt axul elicei si carma le-am lipit cu epoxy (rezista la vopsea).Restul la indemana ta! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Acum sa vb despre propulsie....cel mai bine ii sa folosesti o elice....nu stiu daca isi mareste randamentul daca este introdusa intr-un tub.Arata mult mai bine....are mai mult efect!Propulsia cu jet ii facuta putin diferit...ceva in genul compresoarelor motorelor cu reactie!
O sa ma mai documentez :)
Spor la treaba!
Tuburile pt axul elicei si carma le-am lipit cu epoxy (rezista la vopsea).Restul la indemana ta! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Acum sa vb despre propulsie....cel mai bine ii sa folosesti o elice....nu stiu daca isi mareste randamentul daca este introdusa intr-un tub.Arata mult mai bine....are mai mult efect!Propulsia cu jet ii facuta putin diferit...ceva in genul compresoarelor motorelor cu reactie!
O sa ma mai documentez :)
Spor la treaba!
Postat 15 July 2004 - 02:41 PM
Taman din acest motiv am pus pozele.Ceea ce ne arati tu se copiaza direct facandu-se matrita dupa original . Mai exista posibilitatea cumpararii de afara dar nu are rost!Cel mai bine contacteaza "Personajul din imagine " ca produce coci de valoarea celei din imagine
Vae victis
Postat 12 July 2018 - 03:51 PM
Pentru cine are chef de rumegus ...
Fisiere atasate
-
FSR - Mamba - Modelar - oct - 1985_.pdf (477.95K)
Number of downloads: 370
Ala Bala Portocala ...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1