rallyman, la Jul 16 2010, 12:16 PM, a spus:
1 Ai ajuns la concluzia ca daca schimbi velatura o sa ai un cistig - corect ? eu i-ti spun ca nu ai sa obtii decit o inbunatatire cu 10 % a performantelor modelului . Ai schimbat velele dar tot greutatea aia o cari dupa tine .
Tu -imi spui ca la nivelul actual al MM in romania nu merita o investitie mai mare - MM nu e F3A - corect ? dar asta e parerea ta , dar pe ceilanti concurenti i-ai intrebat ? poate ca unul sau doi sau mai multi considera ca MM e mai mult decit F3A -ce te faci atunci ? ideia e ca concurezi tocmai cu iei si vrei sa-i si bati . Ar trebuii sa te hotarasti ce vrei sa faci concurezi serios sau faci FUN
Apropoul cu Oracle era urmatorul nu poti sa faci veliere ( nu are importanta RC / sau mari ) fara sa nu-ti faci micile reglaje de vele , sa-ti simti modelul
cu spune Mitu si fiecare simte modelul altfel , cu tot respectul modul in care simti si comunici cu modelul face vreo 20-30 % din performanta .
Obisnuieste-te sa i-ti inveti modelul -iarasi cu tot respectul devin-o skipper uita ideia cu raceman-ul
2. raspunsul era adresat parca lui Andrei ........ tu ce cauti in el ?
schimbind velele vroiam doar un randament corect. a schimba si pack-ul de acumulatori inseamna o investitie la care nu sint dispus acum.
da, mMagic NU E SI NU POATE FI F3A si nu e pentru performanta EXAGERATA la veliere, e prea mic ca si dimensiuni pentru a justifica amploarea unui demers atit de savant "pro performance", si asta era un lucru clar inca din start, am discutat de multe ori si credeam ca ai inteles, se pare ca am avut asteptari nefondate, cu toate ca ti-am explicat de ce m-am implicat in mMagic. si, momentan, la veliere, eu concurez "cu mine", mai intai, si poate mai apoi cu ..."...iei..."...(!!!)
nu am timp sa invat sa reglez vele acum, la veliere vin doar sa "ma dau"... ca uneori se intimpla sa-mi "iasa" mai bine, e poate doar dintr-un instinct rc pe care nu mi-l explic, doar il iau ca atare... statistic vorbind, mMagic cred ca e menit mai mult sa aduca popularitate si imagine "jocului" cu barcute cu pinze, pentru performanta DEOSEBITA ramin celelalte clase...("metru", "zecele", "M"-ul...)
in ceea ce priveste punctul 2, cu..."ce caut"...
ai scris:"
" Evitam pe aceasta cale atingerea ARMM de Frmod prin folosirea listei de NR de vele pastorita de catre aceasta . Scapam de oripilarea lui Mizzone cu privire la o eventuala contaminare a ARMM de pacatoasa Federatie ."...
sau nu de mine era vorba...?
oricum , sint deosebit de surprins de interesul pe care il manifesti un continuare fata de mMagic, tinind cont de punctul tau de vedere vis-a-vis de Asociatia Romana de Micro Magic, pe care mi l-ai enuntat, cu iz nostradamic, la ultima discutie de zilele trecute...!!!???...
bafta si minuni!