tetea, la Feb 1 2010, 09:48 PM, a spus:
Eu am facut BB-ul tocmai pentru a vedea efectiv ce stie statia mea, care chiar daca-i model vechi (FC 16) este inca performanta, iar eu, din pacate nu am avut rabdarea sa o invat.......
Parerea mea.....
Adrian,
am si un depron in aceeasi configuratie;un bb care are 2 aripi una cu eleroane si una fara.Vroiam sa vad cum merge statia doar static dar se pare ca mai intai va trebui sa traduc tot manualul si apoi sa vad pas cu pas cu ce se mananca.
Intrebare :http://www.youtube.com/watch?v=_CGS1voU8vY&feature=fvsr
in filmul asta pe la min 10 spune despre miscarea eleroanelor ca flapsuri.Cum fac sa se intample si la statia mea asa ceva ca nu am reusit?Ce mix trebuie activat pt asa ceva? Am setat prima data un avion cu 4 servo elevator,directie si 2 servo pt eleroane si nu am activata decat functia AILERONS+.Ca sa se miste eleroanele in jos din activarea unui switch dar sa fie functionale si eleroanele trebuie oare sa aleg alt tip de avion.Am vazut la la acro apare si functia FLAPS+.Problema este ca nu stiu cum sa le activez.Ma poate ajuta cineva?
Cred ca Silviu ar putea ca din cate stiu doar el mai are MPX.
Asta e daca manualul nu este si in romana.Ca e mai simplu sa citesc si sa mai si inteleg in romana decat sa le fac pe amandoua in engleza sau franceza.Vreau doar sa invat sa folosesc statia.Asa cate un pic.Mai pun un servo mai adaugam o functie.
toate bune,